- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.521
En sevdiğim tatlılardandir waffle bayılırımHemen yazayım sana bitane
Waffle
Malzemeler
1 adet yumurta
1/2 sb süt
2 yk tam buğday unu
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı kakao
Üzeri için;
Çilek ve muz dilimleri
Fıstık ezmesi
Fındık parçaları
Önce sıvı malzemeleri ardından katı malzemeleri karıştır
zeytinyağlı krep tavasında arkalı önlü pişir Pişince krepin yarısına çilek, muz ekleyip ikiye katla.
Üzerini fıstık ezmesi ve fındık parçalarıyla süsle İstersen karışıma 1 tatlı kaşığı bal ekleyerek tatlandırabilirsin
insAllah bı an önce uyur canımBenim kızın bu akşam yatmaya niyeti yok,hala mizildaniyor,bakalım kaçta yatacak,menümü yazabikdim anca,geçmişi henüz okuyamadim
Teşekkürler canım kaydettim denerim inşAllahHemen yazayım sana bitane
Waffle
Malzemeler
1 adet yumurta
1/2 sb süt
2 yk tam buğday unu
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı kakao
Üzeri için;
Çilek ve muz dilimleri
Fıstık ezmesi
Fındık parçaları
Önce sıvı malzemeleri ardından katı malzemeleri karıştır
zeytinyağlı krep tavasında arkalı önlü pişir Pişince krepin yarısına çilek, muz ekleyip ikiye katla.
Üzerini fıstık ezmesi ve fındık parçalarıyla süsle İstersen karışıma 1 tatlı kaşığı bal ekleyerek tatlandırabilirsin
çok iyi bi de spor olsaymış tadından yenmezmiş7 kasim cumartesi
11.00
2 dlm tb ekmek
1dlm peynir
2 yk pekmez
15.0p
Sade kahve
1 kare bitter
1 armut
19.00 (gibi yiyecegim)
1 kase kuru fasulye
Bolll salata
Yarim yumurta kadar turp
Su 2.5 litre
Gayet güzel canım afiyet olsun sporunun da maşallahı var7 kasım cumartesi
09.00 haslanmıs yumurta, 1 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin
13.00 sucuklu yumurta kucuk tava , kendi yagı ile,1 dilim tambugday ekmek
15.00 sütlü türk kahvesi
18.00 tavada tavuk kanat ıncık 5 adet ( sıfır yag) sosuyla pişirildi
3litresu
Spor
30 dk leslie 30*3: 9
Tavugun yanında bol sarımsaklı ayran ve bol maydonozlu salataunutmusum yazmayı
Bana az sana çok menü yürüyüşün de harika7 Kasım Cumartesi
08:30 >>> 3 adet dolma
Acı süs biberi
13:00 >>> 3 adet dolma(kıyma+bulgur)
1 kase yoğurt
Acı süs biberi
Su >>> 2 lt
Spor >>> 70 dk orta tempolu yürüyüş
70*2= 140 puanPnrrr-12
Bir tur daha yürüyüş yapmayı planlıyorum ama henüz bebeğimi uyutmayı başaramadım
Kusur bulmaya çalışıyorum7 Kasım cumartesi
Kahvaltı 10.00
1 yk Menemen
3 patates kızartması
Domates
Yeşillik
Akşam yemeği 19.00
1 kepçe çorba
3 yk tavuk sote
Bir kade yoğurt
su:2 litre
Spor: yok
Sütlaç bütün sporunu almış götürmüş farkındasın değil mi canım ?7 kasım MENUM:
10:30 kahve yanına 1 adet cookie
14:30 1 caybardagi süt, 2yk yogurt, 3yk yulaf, 1yk chia, 1ck keten tohumu, ceyrek muz, 2 gün kurusu
16:00 1 kase sütlac
16:30 kahve
19:00 yarım karnıyarık(firin), 5yk brokkoli graten, 2yk yogurt, 5-6 adet tursu
2.5 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
250 mekik 50p =toplam 240p
Elmayı laf olsun diye yedin değil mi ? Ah bu göz açlığı ah tüm güne bölünce az gibi geliyor göze7 Kasım Cumartesi
14.30
1,5 lahmacun
Bol yeşil salata
2 elma
su: 1,5 lt
İlk gün için iyisin canım7 kasım cumartesi menüm
09:30 sahanda yumurta bi dilim peynir 2 zeytin 1.bucuk dlm tm buğday ekmeği yeşil çay
11:30 bi mandalina
14:00 büyük fincan sade kahve bi avuç leblebi
18:30 5kasik et sote, 5kasik bulgur pilavı salata bi salatalık turşu
30dk leslie 90pn
20sn plank 4pn
Toplam 94pnPnrrr-12
Akşam ki yarım dilim ekmeğe laf edeyim bari7 Kasim c.tesi
Sabah 07.00
1 sütlü kahve
Yarım avuç k.cekirdeki
Bir küçük dilim muz
Öğle 12.00
2 dlim t.b ekmeği
3 4 dilim peynir
1 dilim kaşar
Marul
Biber
Ara
1 fincan sütlü kahve
Akşam 18.30
Kazan kebabi( 1 küçük patlicani yedim sadece arsinda kiyma oluyor)
1 Kase yogurtlu karnabahar
Yarımdilim t.b ekmegi
Su 2 litre
Spor 150 dk yavas tempolu yürüyüş 150 pPnrrr-12
Öğlenki petibörlü pasta olmasa gayet göze batmayan bir menü olurmuş7 Kasım Cumartesi
Kahvaltı 12:00
(gece oğlum hiç durmayinca sabah geç kalktım Allah tan emip emip uyudu sabah)
2 yumurta ile maydanozlu salata
Öğle 14:30
3 kaşık garnitürlü makarna
1 küçük dilim petiborlu puding
Akşam 19:00
3 köfte (mangal)
2 parça kuzu pirzola (küçüktü parçalar)
bol salata
1 bardak ayran
su 2.5 lt
spor yok
yarin dahil hafif tutucam menüleri beyaz ekmekle sucuklu kaşarlı tost hayal oldu tam bugdayla yaparım belki pazartesi eksi görmek adına dikkat etmeliyim yoksa toparlayamiyorum
Sabah 9daki şeyleri görmesek olmuşmuş ama zopa geliyor dün yedin tamam daha bugün yemeyeydin7 kasım
09.00
1 baklava (bitti)
1 çikolatalı gofret
12.00
2 peynirli yumurta
Domates
Salatalık
1 kk peynir
3 tam buğday ekmeği
15.00
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 muz
19/00
1 tabak dolusu sarımsaklı yoğurtla fırında karnabahar
su 2 lt
Spor duruma göre bakıcam işim biterse yaparım
Ben de elayı bekledim gelmedi kalk spor yapalımEvet gözüm yese Spor yaparım dedim ama yok ya hiç spor azmi yok bende nedense nasıl olacak böyle başlamak gerek bı yerden
Gayet güzel geliyor göze7 kasim cumartesi
Kahvaltı 11.00
Ispanaklı yumurta (bir tutam ispanaga bir yumurta kırıldı)
Bir dilim peynir
7 zeytin
2 dilim TB ekmeği
Ara rezene çayı,bir avuc kuru üzüm
Aksam 18.30
Fırınlanmış patlicandan bir karnı yarık
Dort kaşık bulgur pilavı
Cacık
Ara 20:00
İki ceviz ,kimyon çayi
3 litre su spor yok
Gec olsun guc olmasn cnm 1milyonculardada varBugün resmen pazarda bütün pazarcilara mezura sordum ve bulamadim. Bir kurdele ile ölçü alıp metreyle kurdeleyi ölçeyim diye düşündüm bu sefer de metreyi bulamadim. Sanirim ölçüm işim biraz gecikecek
Amin cnm insallah belkide degildirGecmis olsun canim. Menu yazmak dizginliyor insani
Evet canim su ara duzenli uyuyamadim kucugun hastaligi yuzunden belkide ondan.
Bugunde ise baslayinca durduramadim kendimi oda tam oldu.
Seninki psikolojiktir ins canim yoktur biseyin.
Nirmal grip yada soguk alginligidir canim sabah daha iyi uyanirsin ins
Ben sukur iyiyim diyim iyi oluyum ins canim.
Sen nasilsin.
Hic kotu bisey getirmedim aklima canim. Normaldede kisin hastaligimiz eksik olmaz bizim zaten buyuk ihtimal oyle. Ayva yapragi,ihlamur,kekik,nane caylari ile vakit geciriyoruz simdilik
Sagol canim. Kas eklem agrisi yorgunluktan buyul ihtimal canim
Dusu aldim canim, agri kesiciyi de ictim ama dinlenme olayi yok kucuk uyumadi daha
Sagol canim.
Cocuklar cicek gibi gunleri gunlerini tutmuyor. İns dis donemiyse cabucak atlatirsiniz ins
Var canim yazim sonradan sabah cocuklar uyurkn yapmistim allahtan yoksa bidaha yapamazdim
Sagol canim. Ucuncu cocuktan sonra benim bunyem cok hassaslasti canim. Onceden senede 1 bilemedin 2 kere agir hasta ,grip olurdum. 2 senedir cok hastalaniyorum bagisikligim coktu sanirim
Benimki ablalari oldugu halde bana sarabiliyor arada oyun konusunda.
Senin 1 taneydi demi cocuk.canim
Cookie ler bitti cnm:)Gusel menu afıyetolsun,
Kaşar kilo yapan bir peynir türü diye bılıyorum onun yerine belki az yaglı peynır yenebılır ,gusel menu afıyet olsun
Afiyey olsun kaptanım
Patetes kızartması sıkıntı gibi ama cok azmış ,bilemedım
Cookie ler bitmedımı yaw:))
Turşu miktarı ödem için azaltılabilir, sütlaç 1 kase yerine birkaç kaşıkla nefs koreltılebilinir, ama emzirene feda olsun:)) canım cektı cok ama fırında olandan
Omadtakipteyiz gelişmeleri
Güzel menu afıyet olsunnn
Afiyey olsun canım , kahvaltına belki yumurta ekleyebilirsin, hem protoin hem tok tutar
Öğle menusu biraz kalorili olmus , hem pudıng hem makarna . Eger amaç nefsi koreltmekse makarna tam bugday makarnadan yapılabılor, pudıng yerine ise pekmezle yapılan az kalorili tatlılar secilebilir
Sekeri biraz daha az olabillrmis tarife gore azalttmistm aslinda ama, sagl cnm :)Afiyet olsun canim. Bittimi dolmalar
Guzel hafif bir menu. Patatesler incedir dusununce cok degil afiyet olsun canim
Sutlac sutlu tatli icin yenebilir bence. Gunduz de tercih etmissin zaten sekeri de azsa gayet guzel canim
Pilav 5 ksk cok mu olmus sanki. Gerisi gayet guzel bence
Aksamki ekmek olmasa da olurmus bence. Spor sahane afiyet olsun canim
Kolay gelsin canim. Utu benimde var baya birikti
Sütlu tatlı diye cnm oglen tercih ettim ve haftasonu diye ama :/çok iyi bi de spor olsaymış tadından yenmezmiş
Gayet güzel canım afiyet olsun sporunun da maşallahı var
Bana az sana çok menü yürüyüşün de harika
Kusur bulmaya çalışıyorum
Çorbanın türü nedir canım?
Patates kızartması kesin dilim cinsindendir ben 3 bütün patatesin kızartmasını yiyebilirim tabi herkeş ben değil o yüzden sormuyorum
Sütlaç bütün sporunu almış götürmüş farkındasın değil mi canım ?
Elmayı laf olsun diye yedin değil mi ? Ah bu göz açlığı ah tüm güne bölünce az gibi geliyor göze
İlk gün için iyisin canım
Akşam ki yarım dilim ekmeğe laf edeyim bari
Öğlenki petibörlü pasta olmasa gayet göze batmayan bir menü olurmuş
Sabah 9daki şeyleri görmesek olmuşmuş ama zopa geliyor dün yedin tamam daha bugün yemeyeydin
Süper menü afiyet olsun canım7 kasim cumartesi
Kahvaltı 11.00
Ispanaklı yumurta (bir tutam ispanaga bir yumurta kırıldı)
Bir dilim peynir
7 zeytin
2 dilim TB ekmeği
Ara rezene çayı,bir avuc kuru üzüm
Aksam 18.30
Fırınlanmış patlicandan bir karnı yarık
Dort kaşık bulgur pilavı
Cacık
Ara 20:00
İki ceviz ,kimyon çayi
3 litre su spor yok
Evet yaÖğlenki petibörlü pasta olmasa gayet göze batmayan bir menü olurmuş
Su an hiç halim yok ama sabah eşimi yollayinca kıçımı devirip yatmak yerine çocuklar uyanana kadar sporumu yapicam insAllah yoksa olmuyor yapamıyorum gece birden dövülmüş gibi ağlıyor oğlum terim üstümde soğuyorBen de elayı bekledim gelmedi kalk spor yapalım
İyi geceler canımBen uyuyorm kizlaroglan 2 saatir uyuyor bizde esimle lafladık biraz. Iyi geceler
Kiz var sporum sonradan etiket ettim pinari ama bu sayfada dikkatini cekmemistir canimok iyi bi de spor olsaymış tadından yenmezmiş
Evde oldu mu yiyorumKız gene mi baklava almayın bacım eve siz baklava kaç kilo aldınızonun dışında güzel afiyet olsun canım
Aa tabiki kiloya ihityacim var kiz benimBu diyetten cok,nasıl kilo alırım menüsü olmuş canımafiyet olsun,tabiki et olmasın
Kucuk kasikla iciyordu ona imrendim 1 kasik aldim yetmedi kor nefse ikinciyi aldim bide. Dikkag ederim bundan sonra canimGayet güzel canım,sadece pekmez çok gibi,bana daha önce diyetisyenin bir tatlı kaşığı veriyordu,bir yemek kasigida olabilir ama di
Sabah da cookie vardı amaSütlu tatlı diye cnm oglen tercih ettim ve haftasonu diye ama :/
iki Çocukla işin zor canım yat dinlen sabah yaparsın inşallahSu an hiç halim yok ama sabah eşimi yollayinca kıçımı devirip yatmak yerine çocuklar uyanana kadar sporumu yapicam insAllah yoksa olmuyor yapamıyorum gece birden dövülmüş gibi ağlıyor oğlum terim üstümde soğuyor
Tamamdır o zamanKiz var sporum sonradan etiket ettim pinari ama bu sayfada dikkatini cekmemistir canim
Menü yorumlarını buraya yapıyoruz canımMenunu beğendim canım afiyet olsun,neden sadece yumurta sarısı,belki daha önce açıklama yaomissindir ben kacirmisimdir,merak ettim doğrusu.b
Senin kız işi bilıyoMenü yorumlarını buraya yapıyoruz canım
Oraya sadece menüleri yazıyoruz alıntı alıp burada yorumluyoruz
İki yumurta haşlıyorum benim kız sadece beyazını yiyor sarılar bana kalıyor maalesef
Ben 2 . Dozu evde yaptim canim. Ben oğluma da yaptirmistim kızıma da 1. DoZ s.ocaginda yapildi sonra pandemi olunca baska aşısı da yoktu sadece onun için gitmek istemedim. Yaptığın bir şey yok sadece dokmeden ağzına sıkacan canim. 1. Doz ile ayniSen hangı dozu evde yaptın canım hem 1, hem 2, dozu mı? 1, dozu hemsure yaparken gormustım zaten, 2, dozda aynıysa yaparıö sanki . Ayın 9 unda olmuştuk 3. Ayda. Bu ay da 9 unda( pztsi) aşı sip etsem salı vursam olur sanırım, saglık ocagına gıtmeye risk almaya gerek yok demi sencede bu aşı için?
Yaptin mi zehroş leslie. Ben biraz plates yaptim ama sure tutmadim. Biraz dinlenmeli oldu cok uykum geldi atlayamadim ip.Ne zaman Kalkalım? Ben de bi Leslie mi yapsam ?
Ama iple kan ter içinde kalıyorum kafamdan sular akıyor Leslie de bi sırtımda terleme oluyor ipi bu yüzden seviyorum galiba
Bizimkilerin burnu hâla cok akıyor. Oğlumda biraz öksürük vardı pazardan siyah turp aldim. Oydum bal koydum, bir kaç gün iciririm. Şifa olur insallah.Benim cocukla zaten kis girdimi hastaliklari eksik olmazdi canim.
2 senedir de benim bagisikligin dustu sanirim bide dedigin gibi korona etken olmustur tabi.
İns sizin oyle olmaz canim. Senin cocuklar toparladimi sen daha iyimisin canim
Yokk kizz yapar miyim. Bebeğim daha 11 aylik. Sabah biraz gec kahvaltı yaomaya bile dayanamiyom ben. Emzirmeden sonrasi için yapilabilir mi diyedüşünmüştümEmzırıyorsan omad yapma canım sakın, süt üretimi için vucuda sık sık az da olsa bişey girmeli tabi olayın yuzde 70 i suya baglı olsa da
Ayıptır söylemesi pratik düşüncelerim çoktur beninSerit fikri cok guzel pratik dusuncene bayildim
Tuafiyeci yokmu yakinlarinda onlardada bulunur canin
Cokcaa sabirrrrAynen öyle canım Allah da kalbimi biliyor ya üzülmüyorum olmadığı için tahammülüm sabrım iki çocuğa yetmezmiş gibi hissediyorum
Eşim e söylerim canim bakabilirse baksin.Canım dikiş setlerinin içinde var zincir marketlerdeki dikiş setlerinin içinde de vardır ya da tuhafiyelerde
Bende de var o kadar. Ben yazlıkları da koymuştum ütülerim diye yaz bitti2 sepetben de okula başlayınca aldı başını gitti
Canimm hizmettt bekleyenler vardiiiBen de elayı bekledim gelmedi kalk spor yapalım
Benim için çarşıya çıkmak biraz meselee canim. Esime soyligcemGec olsun guc olmasn cnm 1milyonculardada var
Amin cnm insallah belkide degildir
Cookie ler bitti cnm:)
Sutlac esim seviyor diyr yaptm firinda ben sevmiyorm ona firinda kendime ayirdm 1 kase firina koymadn.
Tursuda haftasonu oldgu icin sinirlamadm hafta ici zatn yemiyorm odem sularida yapiyorm atarm buyuk ihtimal
Sekeri biraz daha az olabillrmis tarife gore azalttmistm aslinda ama, sagl cnm :)
Sütlu tatlı diye cnm oglen tercih ettim ve haftasonu diye ama :/
Hahaha çorba tavuk çorbası arabaşı hastalık için bu aralar ikinci yağışımçok iyi bi de spor olsaymış tadından yenmezmiş
Gayet güzel canım afiyet olsun sporunun da maşallahı var
Bana az sana çok menü yürüyüşün de harika
Kusur bulmaya çalışıyorum
Çorbanın türü nedir canım?
Patates kızartması kesin dilim cinsindendir ben 3 bütün patatesin kızartmasını yiyebilirim tabi herkeş ben değil o yüzden sormuyorum
Sütlaç bütün sporunu almış götürmüş farkındasın değil mi canım ?
Elmayı laf olsun diye yedin değil mi ? Ah bu göz açlığı ah tüm güne bölünce az gibi geliyor göze
İlk gün için iyisin canım
Akşam ki yarım dilim ekmeğe laf edeyim bari
Öğlenki petibörlü pasta olmasa gayet göze batmayan bir menü olurmuş
Sabah 9daki şeyleri görmesek olmuşmuş ama zopa geliyor dün yedin tamam daha bugün yemeyeydin
Canım öksürüğü varsa doktora bitkisel öksürük şurubu yazdır istersen ya da blgam sökücü özellikli bi şey. Serum fizyolojikten sonra aspiratörle Çek ayrıcaTecrübeli anneler bi akıl verin bana. Kızım 3,5 aylık. Büyük kızım grip olunca ona da bulaştı ve 5 gündür geniş akıntısı var. Serumfizyoloji yapıyorum devamlı ama balgamı atamıyor. Nefes alamayacak duruma geliyor. Doktorunu aradım burnunu açmaya devam et dedi. Viksli buhar makinası denedim. Başında soğan kesip koydum. Başka önerisi olan var mı basıl geçecek bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?