Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En sevdiğim tatlılardandir waffle bayılırım

Benim kızın bu akşam yatmaya niyeti yok,hala mizildaniyor,bakalım kaçta yatacak,menümü yazabikdim anca,geçmişi henüz okuyamadim
insAllah bı an önce uyur canım
Teşekkürler canım kaydettim denerim inşAllah

7 kasim cumartesi
11.00
2 dlm tb ekmek
1dlm peynir
2 yk pekmez

15.0p
Sade kahve
1 kare bitter
1 armut

19.00 (gibi yiyecegim)
1 kase kuru fasulye
Bolll salata
Yarim yumurta kadar turp

Su 2.5 litre
çok iyi bi de spor olsaymış tadından yenmezmiş
Gayet güzel canım afiyet olsun sporunun da maşallahı var
Tavugun yanında bol sarımsaklı ayran ve bol maydonozlu salata unutmusum yazmayı

Bana az sana çok menü yürüyüşün de harika
7 Kasım cumartesi
Kahvaltı 10.00
1 yk Menemen
3 patates kızartması
Domates
Yeşillik

Akşam yemeği 19.00
1 kepçe çorba
3 yk tavuk sote
Bir kade yoğurt

su:2 litre
Spor: yok
Kusur bulmaya çalışıyorum
Çorbanın türü nedir canım?
Patates kızartması kesin dilim cinsindendir ben 3 bütün patatesin kızartmasını yiyebilirim tabi herkeş ben değil o yüzden sormuyorum
Sütlaç bütün sporunu almış götürmüş farkındasın değil mi canım ?
7 Kasım Cumartesi

14.30
1,5 lahmacun
Bol yeşil salata
2 elma

su: 1,5 lt
Elmayı laf olsun diye yedin değil mi ? Ah bu göz açlığı ah tüm güne bölünce az gibi geliyor göze
İlk gün için iyisin canım
Akşam ki yarım dilim ekmeğe laf edeyim bari
Öğlenki petibörlü pasta olmasa gayet göze batmayan bir menü olurmuş
Sabah 9daki şeyleri görmesek olmuşmuş ama zopa geliyor dün yedin tamam daha bugün yemeyeydin

Gayet güzel geliyor göze

Gec olsun guc olmasn cnm 1milyonculardada var
Amin cnm insallah belkide degildir
Cookie ler bitti cnm:)
Sutlac esim seviyor diyr yaptm firinda ben sevmiyorm ona firinda kendime ayirdm 1 kase firina koymadn.
Tursuda haftasonu oldgu icin sinirlamadm hafta ici zatn yemiyorm odem sularida yapiyorm atarm buyuk ihtimal
Sekeri biraz daha az olabillrmis tarife gore azalttmistm aslinda ama, sagl cnm :)
Sütlu tatlı diye cnm oglen tercih ettim ve haftasonu diye ama :/

Süper menü afiyet olsun canım
Öğlenki petibörlü pasta olmasa gayet göze batmayan bir menü olurmuş
Evet ya
Ben de elayı bekledim gelmedi kalk spor yapalım
Su an hiç halim yok ama sabah eşimi yollayinca kıçımı devirip yatmak yerine çocuklar uyanana kadar sporumu yapicam insAllah yoksa olmuyor yapamıyorum gece birden dövülmüş gibi ağlıyor oğlum terim üstümde soğuyor

Bu diyetten cok,nasıl kilo alırım menüsü olmuş canımafiyet olsun,tabiki et olmasın
Aa tabiki kiloya ihityacim var kiz benim
Gayet güzel canım,sadece pekmez çok gibi,bana daha önce diyetisyenin bir tatlı kaşığı veriyordu,bir yemek kasigida olabilir ama di
Kucuk kasikla iciyordu ona imrendim 1 kasik aldim yetmedi kor nefse ikinciyi aldim bide. Dikkag ederim bundan sonra canim

Sütlu tatlı diye cnm oglen tercih ettim ve haftasonu diye ama :/
Sabah da cookie vardı ama
iki Çocukla işin zor canım yat dinlen sabah yaparsın inşallah
Kiz var sporum sonradan etiket ettim pinari ama bu sayfada dikkatini cekmemistir canim
Tamamdır o zaman

Menunu beğendim canım afiyet olsun,neden sadece yumurta sarısı,belki daha önce açıklama yaomissindir ben kacirmisimdir,merak ettim doğrusu.b
Menü yorumlarını buraya yapıyoruz canım
Oraya sadece menüleri yazıyoruz alıntı alıp burada yorumluyoruz
İki yumurta haşlıyorum benim kız sadece beyazını yiyor sarılar bana kalıyor maalesef

Ben 2 . Dozu evde yaptim canim. Ben oğluma da yaptirmistim kızıma da 1. DoZ s.ocaginda yapildi sonra pandemi olunca baska aşısı da yoktu sadece onun için gitmek istemedim. Yaptığın bir şey yok sadece dokmeden ağzına sıkacan canim. 1. Doz ile ayni
Ne zaman Kalkalım? Ben de bi Leslie mi yapsam ?
Ama iple kan ter içinde kalıyorum kafamdan sular akıyor Leslie de bi sırtımda terleme oluyor ipi bu yüzden seviyorum galiba
Yaptin mi zehroş leslie. Ben biraz plates yaptim ama sure tutmadim. Biraz dinlenmeli oldu cok uykum geldi atlayamadim ip.
Benim cocukla zaten kis girdimi hastaliklari eksik olmazdi canim.

2 senedir de benim bagisikligin dustu sanirim bide dedigin gibi korona etken olmustur tabi.

İns sizin oyle olmaz canim. Senin cocuklar toparladimi sen daha iyimisin canim
Bizimkilerin burnu hâla cok akıyor. Oğlumda biraz öksürük vardı pazardan siyah turp aldim. Oydum bal koydum, bir kaç gün iciririm. Şifa olur insallah.
Ben daha iyiyim cok şükür ama ara ara bi baş ağrısı bi kulak ağrısı bi kas eklem böyleeee gidiyor işte .
Emzırıyorsan omad yapma canım sakın, süt üretimi için vucuda sık sık az da olsa bişey girmeli tabi olayın yuzde 70 i suya baglı olsa da
Yokk kizz yapar miyim. Bebeğim daha 11 aylik. Sabah biraz gec kahvaltı yaomaya bile dayanamiyom ben. Emzirmeden sonrasi için yapilabilir mi diyedüşünmüştüm
Serit fikri cok guzel pratik dusuncene bayildim

Tuafiyeci yokmu yakinlarinda onlardada bulunur canin
Ayıptır söylemesi pratik düşüncelerim çoktur benin
Aynen öyle canım Allah da kalbimi biliyor ya üzülmüyorum olmadığı için tahammülüm sabrım iki çocuğa yetmezmiş gibi hissediyorum
Cokcaa sabirrrr
Canım dikiş setlerinin içinde var zincir marketlerdeki dikiş setlerinin içinde de vardır ya da tuhafiyelerde
Eşim e söylerim canim bakabilirse baksin.
2 sepet ben de okula başlayınca aldı başını gitti
Bende de var o kadar. Ben yazlıkları da koymuştum ütülerim diye yaz bitti
Ben de elayı bekledim gelmedi kalk spor yapalım
Canimm hizmettt bekleyenler vardiii
Benim için çarşıya çıkmak biraz meselee canim. Esime soyligcem

Tecrübeli anneler bi akıl verin bana. Kızım 3,5 aylık. Büyük kızım grip olunca ona da bulaştı ve 5 gündür geniş akıntısı var. Serumfizyoloji yapıyorum devamlı ama balgamı atamıyor. Nefes alamayacak duruma geliyor. Doktorunu aradım burnunu açmaya devam et dedi. Viksli buhar makinası denedim. Başında soğan kesip koydum. Başka önerisi olan var mı basıl geçecek bu.

Hahaha çorba tavuk çorbası arabaşı hastalık için bu aralar ikinci yağışım çok çıkartmışım tavuğu kalanınıda sote yaptım zaten. PatAteste çok çok ince nerdeyse bir kalın dilim yapar yinede yazayım dedim.

Canım öksürüğü varsa doktora bitkisel öksürük şurubu yazdır istersen ya da blgam sökücü özellikli bi şey. Serum fizyolojikten sonra aspiratörle Çek ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…