Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben dinlenebilir miyim hiç
Herhalde beddua almışım işin hiç bitmesin diye
Sabah kızlara "bugün iyi değilim kahvaltı size ait" dedim, hazırlığa başladıktan sonra elektrikler gitti tabi, küçük tüpü çıkarıp devam etmek istediler ama ben korkudan kalkmak zorunda kaldım ve kahvaltıyı hazırladım.
Yemeği de hazırlayıp birden dinleneyim dedim.
Tarhana çorbasını yoğurt ile denedim ( Fit mutlu anne nin diyetisyenin tarifi idi)
Dolmaları oyarken içlerini atmamıştım, onuda fırında mücver yaparak değerlendirdim.
Eşim yürüyüşü çıkalım dedi, çıktık, yürüyüşümüzü de yapmış olduk.
Yemeğimi yedim ve yenice uzandım
Başka birşey çıkmazsa dinleneceğim İnşallah
Bu arada bu kadar koşturmaya sancı felan kalmadı

Ben de gece yapmıştım işlerin çoğunu. Bizim yatak odası ve ütünün bi ksmı kaldı. Sabah gaza gelip kızımın bağırtıları arasında o doğduğundan beri ilk defa gündüz spor yaptım
30 dk leslie 20 dk Eliptic 15 dk diğerleri
Hava güneşliydi biraz gezdirdik dışarda yeni geldik
Şimdi inş odayı temizleyip saçımı boyayıp ütü yapıcam kızım ve babası beni çağırana kadar tabi

Her odada derece var canım. 28 i gösteriyor genelde. En uygunu 23 müş ama o da bize soğuk geliyor
28 çok fazla değil mi, tayt tişört mü dolaşıyorsunuz evde

Bizde kaloride merkezi sistem iken 28-30 olurdu, pencereleri açardık, kalın da giyinmezdik.

Kombiye geçtik geçeli 21-22 dereceyi geçmiyoruz, 23 olduğunda afakanlar basıyor beni

3 çocukla (+3 baba) ne bekliyordun

Ben yapı olarak çok üşüyen biriyim sanırım ondan

Eşinde mi üşüyor, o sıcak demiyor mu
Eşimin gününün çoğu odasında geçiyor. Sigara İçiyor camı genelde açık. Bi de petekler dereceli. İstediğin odayı kısabiliyorsun. Merkezden yanıyor evlerden ayarlanıyor canım

hey Rabbim ne kadar şuursuz insanlar var ya, Allah akıl fikir versin
Eşim de cenazeye gitmişti halasının eşi vefat etmıstı , gştmiş orda bigusel herkesle sarılmıs , aglayanları tesellı etmıs hepsı buna sarılıp aglamıs, nerde kaldı korona, bana gelenler geldi attım kemdımı sokaga, bi ben kendımı eve tıkıom herkes hayatını yaşoyo ya, 30 dk yuruyım bari delırdım resmen

Eşimin gününün çoğu odasında geçiyor. Sigara İçiyor camı genelde açık. Bi de petekler dereceli. İstediğin odayı kısabiliyorsun. Merkezden yanıyor evlerden ayarlanıyor canım
Merkezi sistemse sıcak olur zaten canım.

sağol canımm

Allah yardımcın olsun kuzum yaa

haydaaaa buyur buradan yak
Allah rahmet eylesin
ama yani korona gibi bi bela varken başımızda sarılmadan teselli etsek olmuyor mu ki
iyi yapmışsın canım temiz hava al biraz sakinlersin

Hala buna sarılmıs bu da itememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…