Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gönderirken tembihlemedin mi canım
Birde gelip pişkin pişkin anlatıyor mu sarıldım diye
Yerinde olsam eve almazdım

Gönderirken tembihlemedin mi canım
Birde gelip pişkin pişkin anlatıyor mu sarıldım diye
Yerinde olsam eve almazdım
Tembihlemem mııı hem de nasıl, bak hala uzuntuden dusunmes sarılmaya kalklarsa sakın sarılma dedım kaçkere hemde , işte zaten buna ragmen itememesıne dellenıyorum

70 dk mi heyy maşallah,ben çok sıkılıyorum Leslie yaparken
Ben zaman nasil geçiyor anlamiyorum. Ostersen 10 dk gibi kisa sureli olanlari aç onlar çabuk bitoyor ya daha iyi oluyor sanki.

küçüğüm uyuyorken çamaşırlarımı yıkadım astım, evi süpürdüm bi de viledayla sildim yine motor takmış gibiydim öfff canım çıktı
şimdi sıra büyüğümün derslerinde
Kolay gelsn cnm cok iş haletmissin masallah
Her odada derece var canım. 28 i gösteriyor genelde. En uygunu 23 müş ama o da bize soğuk geliyor
Anamm 28mi cok sıcak cnm ya nasl duruyorsnuz
Bende küçüğüm uyuyor diye hiç bir iş yapamiyorum bari leslie yapayim dedim. 30 dk yaptim bi de zehroşumun verdiklerini yaparim.
Bende yapamazdım uyurken en son inşaat isi basladi yazın yanimizda baktm hic uyuyamiyor sesten piş piş sesi acik birakmaya basladm insaatde ses olmasada onu kapatmiyorm artk ozmn pek ses duymuyor. Bikackez o acikken bende uyudm yaninda uuyurken onu algilamiyorsn hic o yuzden rahatsiz eder dusunceside kalkti ortadn benm icin. Tavsiye ederm dene istersn cnm

Kaptanım 3 çocuk 2de siz 5 kisi iş bitmez çamaşır bulaşık masalllah yine iyi yetisiyorsun
Sporunuda yapmışsın süper saçını hangi renge boyuyacaksin canım
Uyumadan önce odaların sıcaklığına bakıyorum 28 kapatiyorum gece yatarken yoksa çok terliyoruz kapattigim halde ben terliyorum kısa kollu giyiyorum yatarken bide
Kendimi şu an harika hissediyorum. Sanirim 1.5 hedefimi tutturacagim. Bunun için baya mucadele ediyorum. Geçen hafta ki sabitimi telafi etme haftasiii olsun insallahhh cokkk Aminnnn
Tartildinmi bu sabah canım hadi inş daha fazlasını da görürsün

Mesaj atabilirdi değil mi çok düşüncesiz davranılıyor
Köfte ya kaptanım izin verirse bir tane hamburger yapabılırmıyım bu kofte ile aksama . Hamburger ekmegım var
Ekmeksiz köfte daha güzel bacım
Yürümüşsün Ne güzel canım benim de bugün pertim çıktı ev işlerinden
Hepinize ders olsun, tek çocuk nerenize yetmiyor
Geçen de bencillik etmeyin diyordun kardeş yapalım diye
Allah Allah niye öyle davrandı acaba ? Sakin ol kuzum inşallah bir şey olmaz diyelim
70 dk leslie 300 ip şimdilik burda dursun 210+60
Eloooo senin puanın benim puanımı döver hemen bi tur ip atlayayım kaç dakikada atladın süre tuttun mu ?
Bebegı de alıp annemlere gıtcem galıba , apartman da korona dolu zaten
Psikolojik olarak Daha rahat edeceksen Git canım tedirgin olmaktan iyidir

Supermis sporun, cocuk uyanikken ben yapamam. Sanrm hic denemedm ama. Kolay gelsin
Bencede annene gidebillirsn bi sure sanada iyi gelr gercktn insanlar cok dusuncesiz ben anlamıyorm, tamam acın var ama biraz da karşı tarafı dusunmek gerek.
70 dk leslie 300 ip şimdilik burda dursun 210+60
Wowowowow supersin

yok tatlım atmadım vallahi
şimdi sütün içinde tam olmasını bekliyorum o da birkaç saat sürer

sakaydi giz niye valla diyon
hahahaa kizim okuldayken hafta ici 4 gun yaparim insllh

Ben işe koyuluyorum kaç gündür saldım iyice evi
kolay gelsin canim
küçüğüm uyuyorken çamaşırlarımı yıkadım astım, evi süpürdüm bi de viledayla sildim yine motor takmış gibiydim öfff canım çıktı
şimdi sıra büyüğümün derslerinde
kolay gelsin sanada:))
isten gucten yorgun olan biri daha
insalalh bu sefer dinlenirsin
hay masalalhhh harika spor
surekli acip kapatmak iyi degil diye biliyorum
bi ayarda birakmak gerekiyomus

Kızlar yemekle ugrasiyorm biyandan oglan durma meme istiyor bugn biraz erken uyudu uyandi uyurmu diye denedm iyice mayisti ama sonra uyumadi tabiki illa delirtecek beni ya
benim kizda beni delirtti
45 dk da sadece kucuk bi kofteyi bitirebildi
benim sabrimi deniyo
daha yogurtla pilav salata ve meyvesinide yemesi gerekiyodu
en sonunda aldim onunde
ne zaman iyce acikirsa oeaman yedirrim

dun aksamda tam 1bucuk saatde bitirdi yemegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…