- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.641
Gönderirken tembihlemedin mi canımEşim de cenazeye gitmişti halasının eşi vefat etmıstı , gştmiş orda bigusel herkesle sarılmıs , aglayanları tesellı etmıs hepsı buna sarılıp aglamıs, nerde kaldı korona, bana gelenler geldi attım kemdımı sokaga, bi ben kendımı eve tıkıom herkes hayatını yaşoyo ya, 30 dk yuruyım bari delırdım resmen
Tembihlemem mııı hem de nasıl, bak hala uzuntuden dusunmes sarılmaya kalklarsa sakın sarılma dedım kaçkere hemde , işte zaten buna ragmen itememesıne dellenıyorumGönderirken tembihlemedin mi canım
Birde gelip pişkin pişkin anlatıyor mu sarıldım diye
Yerinde olsam eve almazdım
Bebegı de alıp annemlere gıtcem galıba , apartman da korona dolu zatenGönderirken tembihlemedin mi canım
Birde gelip pişkin pişkin anlatıyor mu sarıldım diye
Yerinde olsam eve almazdım
Ben zaman nasil geçiyor anlamiyorum. Ostersen 10 dk gibi kisa sureli olanlari aç onlar çabuk bitoyor ya daha iyi oluyor sanki.70 dk miheyy maşallah,ben çok sıkılıyorum Leslie yaparken
Kolay gelsn cnm cok iş haletmissin masallahküçüğüm uyuyorken çamaşırlarımı yıkadım astım, evi süpürdüm bi de viledayla sildim yine motor takmış gibiydim öfff canım çıktı
şimdi sıra büyüğümün derslerinde
Anamm 28mi cok sıcak cnm ya nasl duruyorsnuzHer odada derece var canım. 28 i gösteriyor genelde. En uygunu 23 müş ama o da bize soğuk geliyor
Bende yapamazdım uyurken en son inşaat isi basladi yazın yanimizda baktm hic uyuyamiyor sesten piş piş sesi acik birakmaya basladm insaatde ses olmasada onu kapatmiyorm artk ozmn pek ses duymuyor. Bikackez o acikken bende uyudm yaninda uuyurken onu algilamiyorsn hic o yuzden rahatsiz eder dusunceside kalkti ortadn benm icin. Tavsiye ederm dene istersn cnmBende küçüğüm uyuyor diye hiç bir iş yapamiyorumbari leslie yapayim dedim. 30 dk yaptim bi de zehroşumun verdiklerini yaparim.
Kaptanım 3 çocuk 2de siz 5 kisi iş bitmez çamaşır bulaşık masalllah yine iyi yetisiyorsunBen dinlenebilir miyim hiç
Herhalde beddua almışım işin hiç bitmesin diye
Sabah kızlara "bugün iyi değilim kahvaltı size ait" dedim, hazırlığa başladıktan sonra elektrikler gitti tabi, küçük tüpü çıkarıp devam etmek istediler ama ben korkudan kalkmak zorunda kaldım ve kahvaltıyı hazırladım.
Yemeği de hazırlayıp birden dinleneyim dedim.
Tarhana çorbasını yoğurt ile denedim (@bi prenses annesi nin diyetisyenin tarifi idi)
Dolmaları oyarken içlerini atmamıştım, onuda fırında mücver yaparak değerlendirdim.
Eşim yürüyüşü çıkalım dedi, çıktık, yürüyüşümüzü de yapmış olduk.
Yemeğimi yedim ve yenice uzandım
Başka birşey çıkmazsa dinleneceğim İnşallah
Bu arada bu kadar koşturmaya sancı felan kalmadı
Sporunuda yapmışsın süper saçını hangi renge boyuyacaksin canımBen de gece yapmıştım işlerin çoğunu. Bizim yatak odası ve ütünün bi ksmı kaldı. Sabah gaza gelip kızımın bağırtıları arasında o doğduğundan beri ilk defa gündüz spor yaptım
30 dk leslie 20 dk Eliptic 15 dk diğerleri
Hava güneşliydi biraz gezdirdik dışarda yeni geldik
Şimdi inş odayı temizleyip saçımı boyayıp ütü yapıcam kızım ve babası beni çağırana kadar tabi
Uyumadan önce odaların sıcaklığına bakıyorum 28 kapatiyorum gece yatarken yoksa çok terliyoruz kapattigim halde ben terliyorum kısa kollu giyiyorum yatarken bide28 çok fazla değil mi, tayt tişört mü dolaşıyorsunuz evde
Bizde kaloride merkezi sistem iken 28-30 olurdu, pencereleri açardık, kalın da giyinmezdik.
Kombiye geçtik geçeli 21-22 dereceyi geçmiyoruz, 23 olduğunda afakanlar basıyor beni
Tartildinmi bu sabah canım hadi inş daha fazlasını da görürsünKendimi şu an harika hissediyorum. Sanirim 1.5 hedefimi tutturacagim. Bunun için baya mucadele ediyorum. Geçen hafta ki sabitimi telafi etme haftasiii olsun insallahhh cokkk Aminnnn
Mesaj atabilirdi değil mi çok düşüncesiz davranılıyorKoronalı apartman yonetıcısı ust komşum kapıma gider makbuzu asmış , şuan pozitifken . Heralde biz de olalım diye cabalıyor . Kavga cıkarasım var da zor tutuyorum kendimi. Bu kadar duyarsız ınsan gormedım hayatımda , Allaha havale edıyorum...
Ekmeksiz köfte daha güzel bacımKöfteya kaptanım izin verirse bir tane hamburger yapabılırmıyım bu kofte ile aksama . Hamburger ekmegım var
Yürümüşsün Ne güzel canımBen dinlenebilir miyim hiç
Sabah kızlara "bugün iyi değilim kahvaltı size ait" dedim, hazırlığa başladıktan sonra elektrikler gitti tabi, küçük tüpü çıkarıp devam etmek istediler ama ben korkudan kalkmak zorunda kaldım ve kahvaltıyı hazırladım.
Tarhana çorbasını yoğurt ile denedim (@bi prenses annesi nin diyetisyenin tarifi idi)
Dolmaları oyarken içlerini atmamıştım, onuda fırında mücver yaparak değerlendirdim.
Geçen de bencillik etmeyin diyordun kardeş yapalım diyeHepinize ders olsun, tek çocuk nerenize yetmiyor
Allah Allah niye öyle davrandı acaba ? Sakin ol kuzum inşallah bir şey olmaz diyelimEşim de cenazeye gitmişti halasının eşi vefat etmıstı , gştmiş orda bigusel herkesle sarılmıs , aglayanları tesellı etmıs hepsı buna sarılıp aglamıs, nerde kaldı korona, bana gelenler geldi attım kemdımı sokaga, bi ben kendımı eve tıkıom herkes hayatını yaşoyo ya, 30 dk yuruyım bari delırdım resmen
Eloooo70 dk leslie 300 ip şimdilik burda dursun210+60
Psikolojik olarak Daha rahat edeceksen Git canım tedirgin olmaktan iyidirBebegı de alıp annemlere gıtcem galıba , apartman da korona dolu zaten
Ben dinlenebilir miyim hiç
Supermis sporun, cocuk uyanikken ben yapamam. Sanrm hic denemedm ama. Kolay gelsinBen de gece yapmıştım işlerin çoğunu. Bizim yatak odası ve ütünün bi ksmı kaldı. Sabah gaza gelip kızımın bağırtıları arasında o doğduğundan beri ilk defa gündüz spor yaptım
Şimdi inş odayı temizleyip saçımı boyayıp ütü yapıcam kızım ve babası beni çağırana kadar tabi
Bencede annene gidebillirsn bi sure sanada iyi gelr gercktn insanlar cok dusuncesiz ben anlamıyorm, tamam acın var ama biraz da karşı tarafı dusunmek gerek.Eşim de cenazeye gitmişti halasının eşi vefat etmıstı , gştmiş orda bigusel herkesle sarılmıs , aglayanları tesellı etmıs hepsı buna sarılıp aglamıs, nerde kaldı korona, bana gelenler geldi attım kemdımı sokaga, bi ben kendımı eve tıkıom herkes hayatını yaşoyo ya, 30 dk yuruyım bari delırdım resmen
Wowowowow supersin70 dk leslie 300 ip şimdilik burda dursun210+60
yok tatlım atmadım vallahi
şimdi sütün içinde tam olmasını bekliyorum o da birkaç saat sürer
hahahaa kizim okuldayken hafta ici 4 gun yaparim insllhİlk keşfettiğimde atmıştım size o günden beri bu ikisini peş peşe yapıyorum
Bahsettiğini de at eloş kırbaç filansa atma en son pert olmuştu takım o adamın videolarıyla
Gizli gizli takipte olacağım spor puanlarını sen ne kadar yaptıysan fazlasını yapacağım ha ha ha
Hemen fark edin
Türkiye’de kalın olanlar etimek ince olanlar yine wasa olarak biliniyor diye biliyorum
kolay gelsin canimBen işe koyuluyorum kaç gündür saldım iyice evi
kolay gelsin sanada:))küçüğüm uyuyorken çamaşırlarımı yıkadım astım, evi süpürdüm bi de viledayla sildim yine motor takmış gibiydim öfff canım çıktı
şimdi sıra büyüğümün derslerinde
isten gucten yorgun olan biri dahaBen dinlenebilir miyim hiç
hay masalalhhhBen de gece yapmıştım işlerin çoğunu. Bizim yatak odası ve ütünün bi ksmı kaldı. Sabah gaza gelip kızımın bağırtıları arasında o doğduğundan beri ilk defa gündüz spor yaptım
surekli acip kapatmak iyi degil diye biliyorumKaptanım 3 çocuk 2de siz 5 kisi iş bitmez çamaşır bulaşık masalllah yine iyi yetisiyorsun
Sporunuda yapmışsın süper saçını hangi renge boyuyacaksin canım
Uyumadan önce odaların sıcaklığına bakıyorum 28 kapatiyorum gece yatarken yoksa çok terliyoruz kapattigim halde ben terliyorum kısa kollu giyiyorum yatarken bide
Tartildinmi bu sabah canım hadi inş daha fazlasını da görürsün
Ya hiç ya 2 ya 4 ya 6 diye gider....Geçen de bencillik etmeyin diyordun kardeş yapalım diye
Uzandım bu defaisten gucten yorgun olan biri daha
insalalh bu sefer dinlenirsin
benim kizda beni delirttiKızlar yemekle ugrasiyorm biyandan oglan durma meme istiyor bugn biraz erken uyudu uyandi uyurmu diye denedm iyice mayisti ama sonra uyumadi tabikiilla delirtecek beni ya
İlla çift olacak yani eşimler iki kız iki erkek kardeşler bizim de öyle olsun istiyorYa hiç ya 2 ya 4 ya 6 diye gider....
Ben de kalkayım da spor yapayım elo beni yenecek yoksaUzandım bu defa
Kitap okuyordum bir yandan da çay içiyordum
Biraz da buraya bakayım dedim
iyi bari:))Uzandım bu defa
Kitap okuyordum bir yandan da çay içiyordum
Biraz da buraya bakayım dedim
en ideali bence:))İlla çift olacak yani eşimler iki kız iki erkek kardeşler bizim de öyle olsun istiyor
Hacı beni kim düşünecek çocuğu düşün torunu düşünen ideali bence:))
birazda onlarin cocuklarinida dusunmek lazim
amca hala dayi ve teyzeleri olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?