- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.661
hay Allah gerçi eşin de ne yapsın canım, kadın zaten acılı bi de itememiştirHala buna sarılmıs bu da itememiş
büyüğün dersini yaptıramadımKolay gelsn cnm cok iş haletmissin masallah
Anamm 28mi cok sıcak cnm ya nasl duruyorsnuz
Bende yapamazdım uyurken en son inşaat isi basladi yazın yanimizda baktm hic uyuyamiyor sesten piş piş sesi acik birakmaya basladm insaatde ses olmasada onu kapatmiyorm artk ozmn pek ses duymuyor. Bikackez o acikken bende uyudm yaninda uuyurken onu algilamiyorsn hic o yuzden rahatsiz eder dusunceside kalkti ortadn benm icin. Tavsiye ederm dene istersn cnm
sakaydi giz niye valla diyon
hahahaa kizim okuldayken hafta ici 4 gun yaparim insllh
kolay gelsin canim
kolay gelsin sanada:))
isten gucten yorgun olan biri daha
insalalh bu sefer dinlenirsin
hay masalalhhhharika spor
surekli acip kapatmak iyi degil diye biliyorum
bi ayarda birakmak gerekiyomus
Ben de bi daha yapabileceğimi sanmıyorum resmen savaş haliSupermis sporun, cocuk uyanikken ben yapamam. Sanrm hic denemedm ama. Kolay gelsin
Bir eve bir kız lazım, ona bir bacı lazım, bir eve bir erkek lazım birde ona kardaş lazımİlla çift olacak yani eşimler iki kız iki erkek kardeşler bizim de öyle olsun istiyor
Seni sen düşünecen bacım, başka kimse düşünmezHacı beni kim düşünecek çocuğu düşün torunu düşün
Biraz daha büyüsün oyun gibi birlikte yaparsınızBen de bi daha yapabileceğimi sanmıyorum resmen savaş hali
Korona başladığından beri kuaförümden boya numaralarını aldım evde kendim yapıyorum canımSporunuda yapmışsın süper saçını hangi renge boyuyacaksin canım
Ben böyle olacağını ve çok zorlanacağımı biliyordum. O nedenle hiç çocuk istemedim. Fikrimi Ajda Pekkan röportajı değiştirdi. Hayattaki tek pişmanlığım çocuk sahibi olmamak oldu dedi.Seni sen düşünecen bacım, başka kimse düşünmez
Beni bu felsefeye annem getirdi doğur da doğur diye diye...
Geçen geldiğinden de "hiç doğurmasanız da olurmuş, hayatınızı yaşayamadınız" dedi
Oyun gibi geliyor ona zaten ama oyuna benim kucağımda dahil olmak istiyorBiraz daha büyüsün oyun gibi birlikte yaparsınız
Doğur da doğur valla büyük konuşmayayım kardeşi olsun da maksimum herhalde 3 çocuk yapabilirimBir eve bir kız lazım, ona bir bacı lazım, bir eve bir erkek lazım birde ona kardaş lazım
Ben maksimum 2 ya da 2Doğur da doğur valla büyük konuşmayayım kardeşi olsun da maksimum herhalde 3 çocuk yapabilirim
Benim deli kız da lahana bebeğini kucağıma verip bebiş de spor yapsın diyorOyun gibi geliyor ona zaten ama oyuna benim kucağımda dahil olmak istiyor
Ben yine esneme payı bırakmıştımBen maksimum 2 ya da 2
Biz koala moodBenim deli kız da lahana bebeğini kucağıma verip bebiş de spor yapsın diyorkendi free takılıyor
Ben bu konuda esnediğim yerden kırılırımBen yine esneme payı bırakmıştımherhalde benim için de iki sınır
hayat kadinlara zorHacı beni kim düşünecek çocuğu düşün torunu düşün
allah sabir versinhay Allah gerçi eşin de ne yapsın canım, kadın zaten acılı bi de itememiştir
gelir gelmez yıkansaydı bari
büyüğün dersini yaptıramadım
bildiğin ergen oldu başıma yaa
nasıl didişiyor benimle anlatamam
nasıl başa çıkacağımı şaşırdım
her lafıma cevap veriyor herşeye bağırıyor
ödev ders desen hak getire
gerçekten koca evin işini yapıyorum üstüne yemeğimi hjazırlıyorum da büyüğümün bu tavırları kadar yormuyor hiç biri
sağol canım bitti işlerim, şimdi yemeği de fırına verdim o da tamamdır
bi kızların yemeğini yedirme kaldı
cocuksuz hayatda zor benceSeni sen düşünecen bacım, başka kimse düşünmez
Beni bu felsefeye annem getirdi doğur da doğur diye diye...
Geçen geldiğinden de "hiç doğurmasanız da olurmuş, hayatınızı yaşayamadınız" dedi
kadin okadar varlik icinde kimbilir ne kadar yalnizdir ki simdi pismanligini yasiyoBen böyle olacağını ve çok zorlanacağımı biliyordum. O nedenle hiç çocuk istemedim. Fikrimi Ajda Pekkan röportajı değiştirdi. Hayattaki tek pişmanlığım çocuk sahibi olmamak oldu dedi.
Dedim Ajda bunu dediyse ben de kesin pişman olurum atla son trene
Çocuğu olup huzur evlerinde yapayalnız kalanlar da var amankadin okadar varlik icinde kimbilir ne kadar yalnizdir ki simdi pismanligini yasiyo
ama istese yapar aslindaBen böyle olacağını ve çok zorlanacağımı biliyordum. O nedenle hiç çocuk istemedim. Fikrimi Ajda Pekkan röportajı değiştirdi. Hayattaki tek pişmanlığım çocuk sahibi olmamak oldu dedi.
Dedim Ajda bunu dediyse ben de kesin pişman olurum atla son trene
orasida varÇocuğu olup huzur evlerinde yapayalnız kalanlar da var aman
Yumurtalığı da taş gibidir artık maalesefama istese yapar aslinda
tas gibi kadin
benden genc duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?