- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.801
Mesaj alındı patronPiş pis rahatsiz etmez bence de.
Şaşırmak değil bence o , yan yan bakmak
Nasil yaniii diyette sucuğun hiç suçu yok mu
Tabak tabak yemek mi yiyorsun2 tabak yeşil mercimek li kabak yemeği
Spor: yok
Lütfen spor olsun kızlarSpor yok
Evet canım onun listesi,ana ogunler bire bir uydu da ara öğünler tam uymadı,kefir icemedim mesela,yine de işe yarar umarimAa evet m.yakut listesi bu demi. Bugün mu basladin. Takipteyim canim. Bire bir uygulayacak misin.
Seninle aramizda tam 10 kilo fark var. Hadi inşallah görelim bir an önce.
Canim acaba sen bu aralar diyeti sıkı yaptığın için biraz gerilmiş olabilir misin. Sabah eşim kizima dedi ki "senin de artik baya sesin cikmaya başlamış, cok gürültü yapiyorsun"
Bende dedim ki bence senin tahammülün azalmış yoksa ses ayni ses. Demem o ki sen inatlasiyorsan ve bir an önce bitsin diye sabirsizlaniyorsan gerginliğin onu da germiş olabilir
Bence de katiliyorum. Sürdürülebilir olmali kesinlikle.
Cok rahatsiz edici bir ses değil mi sence de
Off o sesi her açtığımda benim başım ağrıyor du onu da bu sese maruz biraktiğim için galiba. Yani bilmiyorum anne karni sesinden dolayi diyorlar ama cok katilmiyorum. Bence mutlaka bir yan etki bırakıyordur.
Sevdiğim için degil canim. Diyetisyen listelerinde görüyorum. Sanırım. Met. Hızlandırıyor yada bağırsak çalıştırıyor
Bennnn 🖐🖐 alamadimmm.
Bencedeee. Meyveleri posalariyla birlikte yemek en doğrusu
Son öğününün vakti çok geç canımEvet canım onun listesi,ana ogunler bire bir uydu da ara öğünler tam uymadı,kefir icemedim mesela,yine de işe yarar umarim
Emzirdigim için ister istemez açıklıyorum,olmadı kuru üzümu daha erken bir saatte yer,aksam bir çay bardağı süt ve rezene içerim.sabah ,öğle yemeği arasında da ara öğün vardı,iki incir onu yemedim mesela,bakayım bugün kendime göre düzenleyeyimSon öğününün vakti çok geç canım
Onu atlarsan daha iyi olur.
Akşam öğünün son öğünün olursa daha iyi sonuç alırsın
Toplam 3 kepçe kiz. Cok değil. Yagsiz kabak yemegiTabak tabak yemek mi yiyorsun
Tabak hangi boyutta büyük mü, orta boy mu, küçük mü?
Kaç kepçe oluyor acaba
Ya kepçe ya yemek kaşığı cinsinden yaz canım
Evet canım onun listesi,ana ogunler bire bir uydu da ara öğünler tam uymadı,kefir icemedim mesela,yine de işe yarar umarim
Yani sen sanırım erken uyuyorsun, yoksa bire bir uyman daha iyi olur aslinda.Emzirdigim için ister istemez açıklıyorum,olmadı kuru üzümu daha erken bir saatte yer,aksam bir çay bardağı süt ve rezene içerim.sabah ,öğle yemeği arasında da ara öğün vardı,iki incir onu yemedim mesela,bakayım bugün kendime göre düzenleyeyim
3 kepçe yaz o zamanToplam 3 kepçe kiz. Cok değil. Yagsiz kabak yemegi
Uyku saati tamamen kizima göre,mesela dun aksam on iki gibi uyutabildim,bazen dokuzda yatıyor hemen bende uyuyorum,değişiyor yani ama ortalama on birden önce çok nadir,kızım çok ağladığı için aksamlari takımda pek aktif olamiyorumYani sen sanırım erken uyuyorsun, yoksa bire bir uyman daha iyi olur aslinda.
Günaydın canım tatlıların intikamıGünaydın kızlar
Sabitim bugün
Günaydın menulerinde yaptığın yanlış ne acaba bu aksamki menünü daha dikkatli bakacağımGünaydın kızlar bildirimim gelsin direk
Cuma: 68.4
Bugun: 68.8
Fark +400gr
Halledicem inşallah. Birazı ödemdir zaten
Cuma kacamagm cookie cumartesi sutlac yemistm dunde gelen tatli kriziyle fazladn ogun oldu hafif de olsa ek kalori aldim. Bugun daha hafif gecircem insallah aksama ne yapcm bilmiyorm daha ama y kabak yada turlu gbi sebze yemegi olabillrGünaydın menulerinde yaptığın yanlış ne acaba bu aksamki menünü daha dikkatli bakacağım
ne yapmayı düşünüyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?