- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.841
Cuma: 67,1 idi
Pazartesi: 65,5
İnşallah bu cuma da 64leri görürüm.
8 Kasım Pazar
12:00
12 kaşık kabak türlü
3 kaşık yoğurt
1 salatalık
1 domates
18:00
2 kepçe etli kuru fasülye
1 küçük kase turşu
su: 1 buçuk litre (şimdilik)
Spor: 35 dakika Leslie 105 puan
1000 ip atlama 200 puan ( yazıyorum ki yapayım)
Toplam:305 puanPnrrr-12
Yazacaktım sen de yazmışsın zaten. Tatlı krizi gelmiş belli ki. Aslında böyle zamanlarda canın hangi tatlıyı istiyorsa 1 seferde onu yemek daha mantıklı geliyor bazen. Yemeğin az olmuş, keşke parça parça tatlı yemek yerine daha doyurucu bir öğle yemeği tercih etseydin.MENUM:
Ac karnına limonlu su 1 hurma
9:30 kahve 2 parca cikolata
11:30 2 dilim cvdar, 1tk krem peynir, 2 domates cherry, 2 dilim pastırma, 1 tavada yumurta
14:30 3yk yogurt, 2yk yulaf, 1yk chia, yarım muz, 2 gün kurusu
17:30 1 bardak süt, 1 tk kakao, yarım muz (tatlı krizi geldi yemegede vardı boyle idare ettim)
19:00 3 adet köfte, 3 dilim patates, 1 tane köy biberi, 1 cherry, yarım sogan (hepsi fırında pisti), kucuk kase Salata
2.5 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
250 mekik 50p =toplam 240p
Ödem gitti diyelim, normalde hızlı kilo veren biri değilim :)Masallahhhhhh naptın sennnn
74.2 yani +2.2Yaz kaptanım yaz yerden yere vuralim
Şakabir yana yaz da ne kadar eksiye cevirecen görelim. Hem kurali bozmamis olursun.
Perşembeyi Cumaya bağlayan gece su içme ama :))Gecen hafta(cumA) :74.0
Bugun :74.2
Fark:+200
Bugün kür hazırlayıp üç gun içecegım canım , gece bebek sık uyandı cok su içtim ben de ondandır artıözürrrrr,cumaya toparlarım
Hallediceksin insallah cnm ben sana inaniyorumm, sporada yeni basladin belki oda odem yapmistirGecen hafta(cumA) :74.0
Bugün kür hazırlayıp üç gun içecegım canım , gece bebek sık uyandı cok su içtim ben de ondandır artıözürrrrr,cumaya toparlarım
Superr
Onun etkisi vardir cnm cumaya guzel bi eksi gelicek insallahCuma 76.3
Pazartesi 76.5
Bugun oruca niyetlendim gece yatmadan 1 saat once biseyler yiyip yatmistim o etken olmus olabilir
500gr cok az bencede yansir cnm sen azimle devam et yeterkiBen sabitim kızlar. Aslında dün geceyle sabah arasinda 500 gr farketti ondan. Daha fazla bekliyordum yoksa. Muhtemelen önümüzdeki günlere yansiyacaktir
Woww super goruran insallah canimCuma: 67,1 idi
Aynen belkide oyle yapmaliydim :/Menün güzel ama bugün kilonu etkilemese bari kuru fasülye ve turşu.
Sporunu da kıskandım :)
Yazacaktım sen de yazmışsın zaten. Tatlı krizi gelmiş belli ki. Aslında böyle zamanlarda canın hangi tatlıyı istiyorsa 1 seferde onu yemek daha mantıklı geliyor bazen. Yemeğin az olmuş, keşke parça parça tatlı yemek yerine daha doyurucu bir öğle yemeği tercih etseydin.
Sporun çok güzel
aynen hep merak ediyordum yapabilir miyim diye en azından bana iyi gelmediğini öğrenmiş oldum if ile yola devam :)Bi cok geldi gozume ama sagliksiz bisi yok afiyet olsn cnm
Afyt olsun cnm guzel menu spor bildirimini bekliyorum
Sade ve guzel cnm spor da var
Guzel olmus cnm gayet, afiyet olsun
Bencede kendine iyi geleni yap cnm :) enazindna denemis oldun ama oda iyi
Guzl cnm afyt olsun spor da super :)
yooooo asla yok öyle bişeMotivasyonu kaybetmek yok yarın sil baştan devam
yok kuzum, şu an hiç diyet yapıyor gibi gergin değilim kiAa evet m.yakut listesi bu demi. Bugün mu basladin. Takipteyim canim. Bire bir uygulayacak misin.
Seninle aramizda tam 10 kilo fark var. Hadi inşallah görelim bir an önce.
Canim acaba sen bu aralar diyeti sıkı yaptığın için biraz gerilmiş olabilir misin. Sabah eşim kizima dedi ki "senin de artik baya sesin cikmaya başlamış, cok gürültü yapiyorsun"
Bende dedim ki bence senin tahammülün azalmış yoksa ses ayni ses. Demem o ki sen inatlasiyorsan ve bir an önce bitsin diye sabirsizlaniyorsan gerginliğin onu da germiş olabilir
Bence de katiliyorum. Sürdürülebilir olmali kesinlikle.
Cok rahatsiz edici bir ses değil mi sence de
Off o sesi her açtığımda benim başım ağrıyor du onu da bu sese maruz biraktiğim için galiba. Yani bilmiyorum anne karni sesinden dolayi diyorlar ama cok katilmiyorum. Bence mutlaka bir yan etki bırakıyordur.
Sevdiğim için degil canim. Diyetisyen listelerinde görüyorum. Sanırım. Met. Hızlandırıyor yada bağırsak çalıştırıyor
Bennnn 🖐🖐 alamadimmm.
Bencedeee. Meyveleri posalariyla birlikte yemek en doğrusu
sağol kuzumBismillahkorkmayın emi merak ediyorum ne konuştunuz okuyorum alıntı yapmadan da olmuyor tekrar geri dönmemek için toplu yaoiorum
Yok canım tatlı krizi değildi irmik helvası yapmıştım ben o gün insan hiç yemedim tuttum kendimi ama şu sütlac puding gibi sütlü tatlıları zaafım var
Mükemmel menü idi diyemeyeceğim
MaşAllah baya iş yapmışsın canım emeğine sağlık
Allah kolaylık versin canım günler yetmiyor resmen işlere ya çorba nasıl oldu bu arada ben hiç deneyip yapmadım ama
Sabah ki yumurta sayısı çok geldi bana kekte var pek o gibi bugün afiyet olsun canım ay bu ara tarhana çorbası benim favorim oldu resmen
Afiyet olsun canım süper menü bence
Turşu dışında güzel canım afiyet olsun
Bende iyiyim çok şükür canım idare ediyorum
Akşam mercimekli kabak yemeği iki tabak çok geldi onun dışında güzel Afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Afiyet olsun canım menü güzel spor daha daha güzel
Saol canım
Kızıma bende öyle yapardım hiç çıkmamıştı geçen sefer oğluma da vermeme rağmen çıktı insAllah çıkmaz bu sefer
Niye kız çok değil ki Bayadir da yemiyordm
insAllah canım
Güne geç başlıyorum kahvaltı yaptıktan sonra da hemen açıkmıyorum canım günler kısa olunca iki öğün yetiyor
sence bizi geçebileceğinize inanıyor musun cidden@Ucmelekannesi
Ne dersin bu haftaJasminium84 ve U UcanSupurge tepetaklak edelim seninle offf cok pis hirslandim
tebrikler canım, cumaya güzel bir eksi geliyor yaniBugün bildirim var dimi benim mi kafam karıştı göremedim kimsede
Cuma:74.0
Bugün:73.8
Fark: -200
toparlarsın inanıyorum sanaGecen hafta(cumA) :74.0
Allah kabul etsin canımCuma 76.3
Pazartesi 76.5
Bugun oruca niyetlendim gece yatmadan 1 saat once biseyler yiyip yatmistim o etken olmus olabilir
vaaaayyyyy tebrikler, neler yaptın anlata bakemCuma: 67,1 idi
Reglin ödemi inşallah cumaya kadar iner kaptanım74.2 yani +2.2
Çarşamba ve Perşembe aralıksız molasız 10 saat ayakta olacağım, ona güveniyorum canım, yemek aramız bile olmayacak...Reglin ödemi inşallah cumaya kadar iner kaptanım
maydonoz suyu salatalık suyu falan içi bol bol canım
Düzenli spor yaparsan, akşam yemeklerini de biraz erken yesen -1 kg garanti olur canım sanaGünaydın kızlar sağlık ocağına gittik oğlumun aşısını yaptırdık ordan eşim annemlere bıraktı bizi köydeki ablamlar burda tartıldım ama wc çıkamadım henüz bugün keten tohumu falan yicem tuvalet için
Cuma: 89.1
Pazartesi: 89.3
Fark: +200
süper o zaman, güzel denk gelmiş canımÇarşamba ve Perşembe aralıksız molasız 10 saat ayakta olacağım, ona güveniyorum canım, yemek aramız bile olmayacak...
Kgk içip çıkarım, gelince de salata yerim
Kgk diyince yarın BİM 'e Hindistancevizi yağı geliyor, lazım olursa diye yazayım dedim
Hahahajs tamam o mübarek gece su yokPerşembeyi Cumaya bağlayan gece su içme ama :))
Sagol canım benım ınsssHallediceksin insallah cnm ben sana inaniyorumm, sporada yeni basladin belki oda odem yapmistir
Superr
Onun etkisi vardir cnm cumaya guzel bi eksi gelicek insallah
500gr cok az bencede yansir cnm sen azimle devam et yeterki
Woww super goruran insallah canim
Aynen belkide oyle yapmaliydim :/
Sagol cnm
süper o zaman, güzel denk gelmiş canım
sağol söylediğin için markası ne acaba bi bakayım
Halledip eksiye geçersin insAllah canımGünaydın kızlar bildirimim gelsin direk
Cuma: 68.4
Bugun: 68.8
Fark +400gr
Halledicem inşallah. Birazı ödemdir zaten
Güzel cnm pazartesi eksi olmakk avantajBugün bildirim var dimi benim mi kafam karıştı göremedim kimsede
Cuma:74.0
Bugün:73.8
Fark: -200
Su ictiysen o farkeder cnmGecen hafta(cumA) :74.0
Allah kabul etsin gece yedillerinden dolayı artidasindrCuma 76.3
Pazartesi 76.5
Günaydın hayırlı haftalar benimGünaydın hayırlı haftalar herkese
Cumaya eksiye geçersin insAllahBen sabitim kızlar. Aslında dün geceyle sabah arasinda 500 gr farketti ondan. Daha fazla bekliyordum yoksa. Muhtemelen önümüzdeki günlere yansiyacaktir
Hadi insAllah cnm süper eksiCuma: 67,1 idi
Yaaa evet nasıl oluyor anlamıyorum ama öyle oluyorsağol kuzum
ama sabah uyandığımda ev nasıldı pırıl pırıldı di mi diye bi sor yoookkkk tabii ki de değildi
Evet cnm insAllah hedefim o yöndeDüzenli spor yaparsan, akşam yemeklerini de biraz erken yesen -1 kg garanti olur canım sana
sağol canım
valla kuzum benim iki tane bücürden kaynaklıHalledip eksiye geçersin insAllah canım
Güzel cnm pazartesi eksi olmakk avantaj
Su ictiysen o farkeder cnm
Allah kabul etsin gece yedillerinden dolayı artidasindr
Günaydın hayırlı haftalar benim
Cumaya eksiye geçersin insAllah
Hadi insAllah cnm süper eksi
Yaaa evet nasıl oluyor anlamıyorum ama öyle oluyor
Evet cnm insAllah hedefim o yönde
arabayla gidip geldimSayılmazzz okul yolunda eritcen demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?