Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menün güzel ama bugün kilonu etkilemese bari kuru fasülye ve turşu.
Sporunu da kıskandım :)

Yazacaktım sen de yazmışsın zaten. Tatlı krizi gelmiş belli ki. Aslında böyle zamanlarda canın hangi tatlıyı istiyorsa 1 seferde onu yemek daha mantıklı geliyor bazen. Yemeğin az olmuş, keşke parça parça tatlı yemek yerine daha doyurucu bir öğle yemeği tercih etseydin.
Sporun çok güzel

Gecen hafta(cumA) :74.0
Bugun :74.2
Fark:+200

Bugün kür hazırlayıp üç gun içecegım canım , gece bebek sık uyandı cok su içtim ben de ondandır artı özürrrrr,cumaya toparlarım
Perşembeyi Cumaya bağlayan gece su içme ama :))

Bugün kür hazırlayıp üç gun içecegım canım , gece bebek sık uyandı cok su içtim ben de ondandır artı özürrrrr,cumaya toparlarım
Hallediceksin insallah cnm ben sana inaniyorumm, sporada yeni basladin belki oda odem yapmistir
Pnrrr-12 bugunku spor planım ne , ben 50 dk leslie planlıyorum
Superr
Cuma 76.3
Pazartesi 76.5

Bugun oruca niyetlendim gece yatmadan 1 saat once biseyler yiyip yatmistim o etken olmus olabilir
Onun etkisi vardir cnm cumaya guzel bi eksi gelicek insallah
Ben sabitim kızlar. Aslında dün geceyle sabah arasinda 500 gr farketti ondan. Daha fazla bekliyordum yoksa. Muhtemelen önümüzdeki günlere yansiyacaktir
500gr cok az bencede yansir cnm sen azimle devam et yeterki
Cuma: 67,1 idi
Pazartesi: 65,5
İnşallah bu cuma da 64leri görürüm.
Woww super goruran insallah canim
Aynen belkide oyle yapmaliydim :/
Sagol cnm

aynen hep merak ediyordum yapabilir miyim diye en azından bana iyi gelmediğini öğrenmiş oldum if ile yola devam :)

Motivasyonu kaybetmek yok yarın sil baştan devam
yooooo asla yok öyle bişe
dünkü yemelerimin telafisini bugün yapmak için planım hazır bile

yok kuzum, şu an hiç diyet yapıyor gibi gergin değilim ki
kendimi çok kasmıyorum aman bir an önce vereyim diye aksine kendim için bişeler yapıyor olup bir de bunun karşılığını görmeye başladığım için aksine keyfim o anlamda çok yerinde
kızım gerçekten bu ara ekstra gergin sinirli alıngan
babam bile dedi, ki babam deli olur büyük kızımın üzerine, kızım bu şimdiden böyleyse ergenliği nasıl olacak bilemem diye

sağol kuzum
ama sabah uyandığımda ev nasıldı pırıl pırıldı di mi diye bi sor yoookkkk tabii ki de değildi

@Ucmelekannesi
Ne dersin bu hafta Jasminium84 ve U UcanSupurge tepetaklak edelim seninle offf cok pis hirslandim
sence bizi geçebileceğinize inanıyor musun cidden

Bugün bildirim var dimi benim mi kafam karıştı göremedim kimsede
Cuma:74.0
Bugün:73.8
Fark: -200
tebrikler canım, cumaya güzel bir eksi geliyor yani

toparlarsın inanıyorum sana
ahhhh bu bebişler ahhh, düzenli uyuyun artık leeyyyynnnnn analarınız kilo vermeye çalışıyor

Cuma 76.3
Pazartesi 76.5

Bugun oruca niyetlendim gece yatmadan 1 saat once biseyler yiyip yatmistim o etken olmus olabilir
Allah kabul etsin canım

vaaaayyyyy tebrikler, neler yaptın anlata bakem

Reglin ödemi inşallah cumaya kadar iner kaptanım
maydonoz suyu salatalık suyu falan içi bol bol canım

Reglin ödemi inşallah cumaya kadar iner kaptanım
maydonoz suyu salatalık suyu falan içi bol bol canım
Çarşamba ve Perşembe aralıksız molasız 10 saat ayakta olacağım, ona güveniyorum canım, yemek aramız bile olmayacak...
Kgk içip çıkarım, gelince de salata yerim

Kgk diyince yarın BİM 'e Hindistancevizi yağı geliyor, lazım olursa diye yazayım dedim

Düzenli spor yaparsan, akşam yemeklerini de biraz erken yesen -1 kg garanti olur canım sana

süper o zaman, güzel denk gelmiş canım
sağol söylediğin için markası ne acaba bi bakayım

Sagol canım benım ınsss

Günaydın kızlar bildirimim gelsin direk

Cuma: 68.4
Bugun: 68.8
Fark +400gr

Halledicem inşallah. Birazı ödemdir zaten
Halledip eksiye geçersin insAllah canım
Bugün bildirim var dimi benim mi kafam karıştı göremedim kimsede
Cuma:74.0
Bugün:73.8
Fark: -200
Güzel cnm pazartesi eksi olmakk avantaj

Su ictiysen o farkeder cnm
Cuma 76.3
Pazartesi 76.5

Allah kabul etsin gece yedillerinden dolayı artidasindr
Günaydın hayırlı haftalar herkese
Günaydın hayırlı haftalar benim
Ben sabitim kızlar. Aslında dün geceyle sabah arasinda 500 gr farketti ondan. Daha fazla bekliyordum yoksa. Muhtemelen önümüzdeki günlere yansiyacaktir
Cumaya eksiye geçersin insAllah
Hadi insAllah cnm süper eksi
sağol kuzum
ama sabah uyandığımda ev nasıldı pırıl pırıldı di mi diye bi sor yoookkkk tabii ki de değildi
Yaaa evet nasıl oluyor anlamıyorum ama öyle oluyor
Düzenli spor yaparsan, akşam yemeklerini de biraz erken yesen -1 kg garanti olur canım sana
Evet cnm insAllah hedefim o yönde

sağol canım

valla kuzum benim iki tane bücürden kaynaklı
öğlen bi ton sildim süprüdüm dağınıklık topladım
küçüğüüm uyanıp da salonda dolanmaya başladığı anda zaten ortalık toz duman oldu
gerisini sen düşün büyüğüm kocam derken sabah ev savaş alanı gibiydi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…