Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar nasılsınız alıntıları yaptım ama ne zmn fırsat bulursam cevaplarim oğlum yine durmuyor ya şu sıra gündüzleri dikkati çok dağılıyor uzun uzun emmiyor gece emiyor bı yatınca yeminle kollarım sırtım belim felaket sürekli kucakta yarında aşı var insAllah huysuzlasmaz iyice sağlık ocağından sonra anneme gecicem

Off aşılar korkulu rüyam. Bizimde yaşı dolunca var aşısı. Benim de belim cok ağrıyor. Allah yardimcimiz olsun. Sağlık ocağında dikkatli ol. Ben bi büyük çöp poşeti goturuyordum. Yattığı yere serip çıkışta direk orda çöpe atiyordum. Istersen öyle yap. Boy kilo da baktirmiyordum

Bende kıyafetini değiştiriyorum cnm direk boy kilo ölçümü yaptırıyorum zaten aşı yapılırken temas var Allah in izniyle bişey olmaz inşAllah geçen sefer ateşi olmuştu yine olur mu bilmiorum

Aa evet m.yakut listesi bu demi. Bugün mu basladin. Takipteyim canim. Bire bir uygulayacak misin.
Seninle aramizda tam 10 kilo fark var. Hadi inşallah görelim bir an önce.
Yani daha bu yaşta neyin ergenliği anlamıyorum ama yani gerçek ergenliğinde neler yapacak hayal etmek bile istemiyorum
Çok asileşti ve asabileşti herşeye bağırıyor herseye kızıyor
Canim acaba sen bu aralar diyeti sıkı yaptığın için biraz gerilmiş olabilir misin. Sabah eşim kizima dedi ki "senin de artik baya sesin cikmaya başlamış, cok gürültü yapiyorsun"
Bende dedim ki bence senin tahammülün azalmış yoksa ses ayni ses. Demem o ki sen inatlasiyorsan ve bir an önce bitsin diye sabirsizlaniyorsan gerginliğin onu da germiş olabilir
Bence de katiliyorum. Sürdürülebilir olmali kesinlikle.
E ela_2019 beyaz gurultuden nedn pisman oldn merak ettim
Cok rahatsiz edici bir ses değil mi sence de
Off o sesi her açtığımda benim başım ağrıyor du onu da bu sese maruz biraktiğim için galiba. Yani bilmiyorum anne karni sesinden dolayi diyorlar ama cok katilmiyorum. Bence mutlaka bir yan etki bırakıyordur.
Güzel menuuu afiyet olsunnn

Çok iyi spor harıka

Toz biberli yogurt sevdıgın için mi diyete katkısı nedir? Afiyet olsun gusel menu

Süper afıyet olsun

Afiyetolsun
Sevdiğim için degil canim. Diyetisyen listelerinde görüyorum. Sanırım. Met. Hızlandırıyor yada bağırsak çalıştırıyor
Olcumler eksik olanlar yarina kadar bildirirse cok iyi olur yarn tabli hazırlamayi dusunuyorm kızlar
Bennnn 🖐🖐 alamadimmm.
Boyle giderse sadece anneme alirim galiba cok pahali ya o kadar para verilmez yani alti ustu sıkacak katır kütür yerim daha iyi
Bencedeee. Meyveleri posalariyla birlikte yemek en doğrusu

Bende kıyafetini değiştiriyorum cnm direk boy kilo ölçümü yaptırıyorum zaten aşı yapılırken temas var Allah in izniyle bişey olmaz inşAllah geçen sefer ateşi olmuştu yine olur mu bilmiorum
Biraz olabilir belki

Her odada derece var canım. 28 i gösteriyor genelde. En uygunu 23 müş ama o da bize soğuk geliyor
28 cok sicak oluyordur kiz. Bende hic sicagi sevmiyorum ya. 22 evet bana da serin geliyor benim evde 24 bazen 23 gibi oluyor . sicaktan da terleyip soguyorsa ondan da olmus olabilir rahatsizligi gecmis olsun canim.

Hakikaten bize dinlenmeek yok sanirim. Simdi sakince oturabiliyorum bende bu saatte. Bana kim dediyse 3. Cocugu yap diye
Bisey olmaz ins canim aklina getirme.

Basiniz sagolsun

Ayy cok yorucu olmalı, kolay gelsn cnm umarm uyanmaz islerni bitirip hemencik uyuran sende
Beyaz gurultuyu bilmiyorm da pis pis sesi rahatsiz edici degl bence hatta bazen insaat sesi oluyordu sabahlari erken saate onu aciyodm uyanmasn diye bende o sekilde uyuyordm uykudayken duymuyorsunki onu. Uyanikken hep yanindaysan sknti belkide rahatsiz edebillir bi sure sonra

gun icinde telafi etsende kek olmamis
daha doyueuci ve saglikli biseyler yiye
guzel olmus canim
guzel olmus canim
2 ogune inmissin
sporda harika
bende sporumu 300 puana tamamlayimda beni gecme:)
Bu apaçık bir gerçek ama bunu dillendirmek çok çirkin.
İnşallah kulağına gitmiyordur bu kişilerin
oda biliyodurda iste
ama birbirlerine cok da duskunler
Demiyor mu neden yemediğini canim.
yok canim
daha hic acim dedigini duymadim.dogru duzgun.binde 1 felan
aksma kadar yemek yeditlesem acim demiyo cok istahsiz
7 yasina girecek hala ben yediriyorum.ona birakinca 1 kasik yemiyo
2 tabak cok geldi sanki gozume
Sen atlama en iddialı spor rakiplerimden birisin bu hafta ben birinci olacağım
gordum senin puanini
simdi kalkip.bende 300 e tamamliycam
8 kasım

09.00 haslanmıs yumurta, 1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir

13.00 ton balıklı salata ,1 kase yogurt

18.00 1 lahmacun , ayran

3 litre su

30 dk yürüyüş *3 :90 puan Pnrrr-12
super menuu
bide siparis veriyo
superrr
kolay gelsin canim
Olcumler eksik olanlar yarina kadar bildirirse cok iyi olur yarn tabli hazırlamayi dusunuyorm kızlar
yarin magzaya ugrayip alicam.insalalh canim
Makarna dışında menun güzel,sanırım pazar olduğu için geç uyandın kahvalti yapamadin,metabolizmayı hareketlendirmek ixin erkenden kahvaltı yapmak gerekiyor.
gec kalmadim aslinda
kalkinca canim istemedi islerimi yaptim
ac karnada sporumu yapiyim daha cok etkisi olsun dedim.sporu yaptiktan sonrada biraz bekledim oyuzden gec oldu biraz:)
Aboww 2 ye kadar nasıl aç kaldın
ac karna sporumu yapiyim dedim
spordan sonrada biraz bekledim canim:)
etkisi olsun diye

Afiyet olsun canim. Kek erken saatte oldugu ve sporda oldugu icin olabilir bence
Uzumun saatini biraz one cekersen daha iyi olur canim afiyet olsun
Guzel menu bence canim.
Spora gozlerim dondu
Guzel canim. Kabak cok mercimek azdir diye dusunuyorum yemekte. Sporu bekliyorum merakla
8 kasım

18.00 1 lahmacun , ayran

3 litre su

Bence guzel menu canim.
Sporda var
Gaywt guzel bir menu bence canim
Aksamki makarna olmasa da olurmus bide kremaliymis cunku. Gerisi gayet guzel sporda var
Patatesler firinda oldugu icin gormuyorum canim gerisi guzel bence. Spor da var
Afiyet olsun canim guzel bence
Guzel menu canim. Sporda var
Guzel bence canim.

beyaz gurultu ne oluyo
diger alintilardada okudum
sormayi unuttum

sabahki cikolata bittermiydi
bide pazartesiden itibaren bitteri azltsanmi
mesela 2 gunde 1 yesen
guzel olmus canim
1 parca sucuklu ne canim
anlamadim
sporda harika
guzel menu canim:)
asidan sonra ates dusurucu verirsen cikmaz atesi
ben oyle yapiyodum dr demisti
ara olmamis malesef hepside karbon
3unden 2si olmamaliydi
sadece 1 tum armut yesen daha saglikli olurdu
misirde extra yag konuyo bildigim kadariyla

8 kasım

18.00 1 lahmacun , ayran

3 litre su

Güzel
Sucuk diyetteyken tercih etmesen iyi olur
O kremali makarnayı koruma donemine saklayalım canim.
Yani bi patates fazla geldi onun yerine 1 fazla köfte olabilirdi. Umarim koftede ekmek galeta yoktur.
Sucukkk
Off harika bir sporda burada var sucuk
Sucuk gerisi güzel
7 dilimmm sucukkk, kibris hele bol bol kalori, bide yetmemiş mısır. Bacimmm ne ettinn yaw. Artik gir şu moda. Bunlari yedikçe motivasyon kalmaz ki insanda

Ayy bugün sucuk günü de benim mi haberim yokkk. Bütün sucuklarrrr

Evet sucuk niye bu kadar şaşırdın ki

Ve fakat ödem yapar bebem
Az az tüketmeye çalışıyorum ben de canım
İnşallah korktuğun gibi olmaz canım
Kız asker değil miydi ben öyle biliyorum sanki
Askeri personel işte canım
guzel olmus canim
2 ogune inmissin
sporda harika
bende sporumu 300 puana tamamlayimda beni gecme:)
De git yat hadi bu nedir ya bi elo bi sen bırakmıyorsunuz rahat rahat sporda birinci olayım
gordum senin puanini
simdi kalkip.bende 300 e tamamliycam
Git yat yat
Bütün sucuklarrrr
Sen niye sucukları beğenmedin bacım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…