- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.881
bravo canımm
Bez mazura alamadım daha canımM Manolya15
E ela_2019
@papatya_2014
@strontium
Kızlar siz almiycakmısınız ölcü, sizler kaldınız. Akşama tabloyu hazirliycam bakalim 1 ayda nekadar incelicek herkez. Spor bol bol yapalım incelmede cok etkisi oluyor tartıda bazen tatmin edici eksi gelmesede. Önemli olan görüntü.
olunmayacak gibi değil valla canımm, devamı da gelsin inşallahÇok teşekkürler haftanın başında nasıl da motive oldum anlatamam :)
Kaptanım yazmışsın zaten neler yapacağını o artinin yarısı kadar eksi görürsün inş74.2 yani +2.2
Aaa neden olmasın sendeaynen hep merak ediyordum yapabilir miyim diye en azından bana iyi gelmediğini öğrenmiş oldum if ile yola devam :)
yooooo asla yok öyle bişe
dünkü yemelerimin telafisini bugün yapmak için planım hazır bile
yok kuzum, şu an hiç diyet yapıyor gibi gergin değilim ki
kendimi çok kasmıyorum aman bir an önce vereyim diye aksine kendim için bişeler yapıyor olup bir de bunun karşılığını görmeye başladığım için aksine keyfim o anlamda çok yerinde
kızım gerçekten bu ara ekstra gergin sinirli alıngan
babam bile dedi, ki babam deli olur büyük kızımın üzerine, kızım bu şimdiden böyleyse ergenliği nasıl olacak bilemem diye
sağol kuzum
ama sabah uyandığımda ev nasıldı pırıl pırıldı di mi diye bi sor yoookkkk tabii ki de değildi
sence bizi geçebileceğinize inanıyor musun cidden
Nasil eksiye cevireceksin canimGünaydın kızlar sağlık ocağına gittik oğlumun aşısını yaptırdık ordan eşim annemlere bıraktı bizi köydeki ablamlar burda tartıldım ama wc çıkamadım henüz bugün keten tohumu falan yicem tuvalet için
Cuma: 89.1
Pazartesi: 89.3
Fark: +200
Ooo maşallahcuma 61.7
pazartesi 61.4
fark -300 :)
Hoşgeldin canım bol bolda sohbete gelHayırlı haftalar herkeseherkes ler iyidir ınsallah Handandandan kaptanım ben ne zaman donebilıyorum acaba
Canım iple olcup, normal metrede degere bakıcam bugunM Manolya15
E ela_2019
@papatya_2014
@strontium
Kızlar siz almiycakmısınız ölcü, sizler kaldınız. Akşama tabloyu hazirliycam bakalim 1 ayda nekadar incelicek herkez. Spor bol bol yapalım incelmede cok etkisi oluyor tartıda bazen tatmin edici eksi gelmesede. Önemli olan görüntü.
Bende iyiyim canım cok sukurİyiyiz canım, sen nasılsın
Takıma istediğin zaman dönebilirsun canım, listelere 61.7 olduğun zaman
Hosbuldum canım artık gırıs yapabilirim daha musaitım spor a da baslayacam bugunKaptanım yazmışsın zaten neler yapacağını o artinin yarısı kadar eksi görürsün inş
Aaa neden olmasın sendeUcmelekannesi beni hafife alma lütfen
Nasil eksiye cevireceksin canim
Ooo maşallah
Hoşgeldin canım bol bolda sohbete gel
BilmeeeemmmmKaptanım yazmışsın zaten neler yapacağını o artinin yarısı kadar eksi görürsün inş
Aaa neden olmasın sendeUcmelekannesi beni hafife alma lütfen
Nasil eksiye cevireceksin canim
Ooo maşallah
Hoşgeldin canım bol bolda sohbete gel
2 haftadır ilk defa pzt artı gelmedim bebişim. Bu hafta güzel eksiyim inşallahyedigin baklavalar bugun tirmalar
hisgeldin canim:)Hayırlı haftalar herkeseherkes ler iyidir ınsallah Handandandan kaptanım ben ne zaman donebilıyorum acaba
sagol canim16-8 IF ile beslenmeye başladım. Bir de aralarda yediğim abur cuburu bıraktım. Tek yaptığım bu aslında.
Yapacağım da bu ara bir üşengeçlik var üzerimde felaket.
İnşallah hızla gelen kilolar hızla da gider medinecim.
Sen de fıstık olmuşsun maşallah
hadi bakalim cuma gorucez2 haftadır ilk defa pzt artı gelmedim bebişim. Bu hafta güzel eksiyim inşallah
Ekedm cnm supersinCuma günü yürüyüşüm yaklaşık 40 dakika kadardı yanlış hatırlamıyorsam bunu da ekleyebilir miyiz PınarcımPnrrr-12 40 dakika yürüyüş 80 puan Eki Görüntüle 2717901
Bez mazura alamadım daha canım
Tamamdir cnm bekliyorm bildirimini ozamanCanım iple olcup, normal metrede degere bakıcam bugun
Kesin eksisin o zaman canimBen sabitim kızlar. Aslında dün geceyle sabah arasinda 500 gr farketti ondan. Daha fazla bekliyordum yoksa. Muhtemelen önümüzdeki günlere yansiyacaktir
Masallh guzel eski canimCuma: 67,1 idi
Pazartesi: 65,5
İnşallah bu cuma da 64leri görürüm.
İns canim. Alinti yarim cukmisnun etkisi vardir cnm cumaya guzel bi eksi gelicek insallah
Wc sorunun hallolursa rahatlarsin canim.Günaydın kızlar sağlık ocağına gittik oğlumun aşısını yaptırdık ordan eşim annemlere bıraktı bizi köydeki ablamlar burda tartıldım ama wc çıkamadım henüz bugün keten tohumu falan yicem tuvalet için
Cuma: 89.1
Pazartesi: 89.3
Fark: +200
Tebrikler canimcuma 61.7
pazartesi 61.4
Bunu neden alintilamisim hicbir fikrim yok
Bosver kugum hafife alsinlar. Bak bu hafta gercekten.liste icin istekliydim.bide bu cikti tam motiveyim ama bunu sana soyluyorum sadece şşşştt
Yaa ev işi hakikaten nankörvalla kuzum benim iki tane bücürden kaynaklı
öğlen bi ton sildim süprüdüm dağınıklık topladım
küçüğüüm uyanıp da salonda dolanmaya başladığı anda zaten ortalık toz duman oldu
gerisini sen düşün büyüğüm kocam derken sabah ev savaş alanı gibiydi yine
Tebrikler canımcuma 61.7
pazartesi 61.4
Aynen canım olabilir ablamınki ile fark var diye tahmin ediyorumTartı farkından da kaynaklanmış olabilir canım yani öyle umuyorum
insAllah canım bende eksiye geçeceğimi düşünüyorumcanim bu artiyi verip baya bi eksiye gecersin inaniyorum sana:)
Evet canım WC gidebilseydim eksi görürdüm benceWC farkı, vermişsin kilo. Sadece şişkinliğin var :)
Sebze, çorba ağırlıklı beslenicem karbon çok tüketmeyi düşünmüyorum WC için keten tohumu yicem bu haftaNasil eksiye cevireceksin canim
Kızlar şimdi spora basliycam leslie yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?