Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptanım yazmışsın zaten neler yapacağını o artinin yarısı kadar eksi görürsün inş
Aaa neden olmasın sende Ucmelekannesi beni hafife alma lütfen
Nasil eksiye cevireceksin canim
cuma 61.7
pazartesi 61.4
fark -300 :)
Ooo maşallah
Hayırlı haftalar herkese herkes ler iyidir ınsallah Handandandan kaptanım ben ne zaman donebilıyorum acaba
Hoşgeldin canım bol bolda sohbete gel

İyiyiz canım, sen nasılsın
Takıma istediğin zaman dönebilirsun canım, listelere 61.7 olduğun zaman
Bende iyiyim canım cok sukur 61.7 ıcın diyet e baslamam gerekiyor Anlasılan neyse duzenlı menu yazarak baslayım ise yoksa yine kısır dongu ıcıne gırıcem

Hosbuldum canım artık gırıs yapabilirim daha musaitım spor a da baslayacam bugun

Bilmeeeemmmm
cuma günü göriciizzz

selam canlar
öncelikle sizi üzmek istemiyorum özet yazıcam ve şimdiden teşekkürler diyip şimdiden moralinizi bozduğum için hakkınızı helal edin
2 hafadan fazladır hayatım sadece endişe ile geçti annemin sürekli düşen tansiyonu ve bayılmaları yerine ani yüksek tansiyondan her gün yada gün aşırı acillere taşınmasından , babamın( senelerdir görüşmüyorum çoğunuz bilirsiniz başka ailesi ve çocukları var ) korona virüse yakalanıp entübe hasta olmasına, onun 2 çocuğuna ne olacak derdine düşmemize( ( şu an da babamın resmi nikahlı eşi o çocukların annesi değil , çocukların annesinden boşanmış , kadın başkasıyla evlenmiş çocukları istememiş) ,en küçük amcamın , virüs tedavisi sonrası kullanılan ilaçlardan organlarının sırayla iflas etmesine o kadar çok kaygı üzüntü için de virüs artmış bir süre evlerimizde karantina da kalalım ne olur olmaz gülüm dediğim tontişimin 3 gün mesaj yazıp sonu da sen bana böyle dedin ben de mikrop yok psikolojim bozuldu geceleri ağlıyorum diyerek bir de gelip kapımın önün de ağlamayıp son sabrımı taşırmasına veee en son dün o görüşmediğim babamın hakkın rahmetine kavuşmasına kadar çok şey yaşadım , güya affetmiştim artık ne kızgınlık ne sevgi herhangi bir şey hissetmiyordum yalanmışşş... şu an bile ağlamaktan ekranı zor görüyorum çok üzgünüm boşluğa düştüm sanki
bunlar sadece özeti aralarda olan bitenleri hiç demiyorum bile toparlanmam lazım bir süre daha gelmiycem büyük ihtimal , şimdi bizi daha zor sınavlar bekliyor gibime geliyor miras ya da reddi miras meseleleri var
ne diye geldim yazdım peki bizi kökten bıraktı diye bana gönül koymayın diye :)
aynını diğer guruba da yazıp paylaşıcam ben gerçekten herkesi seviyorum canlarımsınız
sizden ricam bu mesajıma alıntı etiket v.s. yapıp cevap yazmayın onun yerine tüm ölmüşlerimize ve babamın ruhuna bir fatiha okuyun
allah razı olsun şimdiden

aa bir de erkek kardeşimin karısı (gelinimiz olan hatun) aile gurubuna kardeşiniz beni aldatıyor biliyorsanız allah belanızı versin yazıp bizi heryerden engelleyip akşamına kocasıyla(kardeşimle canım cicim ay ben yanlış anlamışım demesi ve tüm aileyi birbirine katması var canım annem o dur budur düzelemedi
allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

Hayırlı haftalar herkese herkes ler iyidir ınsallah Handandandan kaptanım ben ne zaman donebilıyorum acaba
hisgeldin canim:)
suan kac kg oldun:))

sagol canim

2 haftadır ilk defa pzt artı gelmedim bebişim. Bu hafta güzel eksiyim inşallah
hadi bakalim cuma gorucez

Ben sabitim kızlar. Aslında dün geceyle sabah arasinda 500 gr farketti ondan. Daha fazla bekliyordum yoksa. Muhtemelen önümüzdeki günlere yansiyacaktir
Kesin eksisin o zaman canim
Cuma: 67,1 idi
Pazartesi: 65,5
İnşallah bu cuma da 64leri görürüm.
Masallh guzel eski canim
nun etkisi vardir cnm cumaya guzel bi eksi gelicek insallah
İns canim. Alinti yarim cukmis
Wc sorunun hallolursa rahatlarsin canim.

Minnosumun gelisimi nasilmis
cuma 61.7
pazartesi 61.4
Tebrikler canim
gogus 89
bel 69
basen 96
kol 27
bacak 56

Pnrrr-12
Bunu neden alintilamisim hicbir fikrim yok
aa neden olmasın sende Ucmelekannesi Ucmelekannesi beni hafife alma lütfen
Bosver kugum hafife alsinlar. Bak bu hafta gercekten.liste icin istekliydim.bide bu cikti tam motiveyim ama bunu sana soyluyorum sadece şşşştt

Sporunu yapabildinmi benim gozum orucken yapmayi yemedi aksam yapacagim sporu

Yaa ev işi hakikaten nankör
cuma 61.7
pazartesi 61.4
Tebrikler canım
Tartı farkından da kaynaklanmış olabilir canım yani öyle umuyorum
Aynen canım olabilir ablamınki ile fark var diye tahmin ediyorum
canim bu artiyi verip baya bi eksiye gecersin inaniyorum sana:)
insAllah canım bende eksiye geçeceğimi düşünüyorum
WC farkı, vermişsin kilo. Sadece şişkinliğin var :)
Evet canım WC gidebilseydim eksi görürdüm bence
Nasil eksiye cevireceksin canim
Sebze, çorba ağırlıklı beslenicem karbon çok tüketmeyi düşünmüyorum WC için keten tohumu yicem bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…