- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.941
Kız ne yazdığı mi ne yediği mi biliyor muyum. O kadar hızlı hızlı her şeye yetişmeye çalışmak cok zorluyor.3 kepçe yaz o zaman
Tabak diyip canımıza kast etme
Kacamaklardan kaynaklı bu hafta biraz fazlaydi canim. Sadece bir gün olsa iyi olur.Günaydın kızlar bildirimim gelsin direk
Cuma: 68.4
Bugun: 68.8
Fark +400gr
Halledicem inşallah. Birazı ödemdir zaten
Off off. Ama sen bu artıdan eksi 700 yaptin. Tekrat yaparsin insallahhhhh74.2 yani +2.2
Ne yapacaksın car. Persembe niye ayaktasin. Derslerim var dediğin o mu. Okulda mi olacak.Çarşamba ve Perşembe aralıksız molasız 10 saat ayakta olacağım, ona güveniyorum canım, yemek aramız bile olmayacak...
Kgk içip çıkarım, gelince de salata yerim
Kgk diyince yarın BİM 'e Hindistancevizi yağı geliyor, lazım olursa diye yazayım dedim
Keşke benim yerime de yapsan. Puani bana yazsandünden sonra bacakların ağrımıyor mu ? Ben hamladım herhalde ama yine de sporumu yapacağım bugün
Benimki de 6 gibi uyandı 7yi geçiyordu zar zor yatırdım
Sabit bile iyidir o tatlılara bacım
Menün çok abartılı değildi neden artı geldi bu kadar ?
Beyazım kuğumSpora da başladın mı kimse tutamaz seni
Ben cuma da yürüyüş yapmıştım o gün diyet odaklı değildim diye eklemedim bi bulayım programdan yürüyüşümü ekleyeceğim benim rakipler çok fena
He heyyy kalkayım da göbek atayım onu da puanlarım ama
Güzel
Görmez olaydım
Pammık inşallah sudan kaynaklıdır bacım
Düzelt düzelt hiç kaçırma bırakmayın birinci olayım
Kıbrısın, mısırın bedeli bi günlük kaçamak En az bi gün geriye götürüyor Maalesef
Sıkı spor yaptın ya ondan da olabilir sen spor yapma ben yaparım
Gel bacım gel bırakmıyorlar spor da birinci olayım E ela_2019 @medine66 sen de gel spor yapalım
Cuma’ya kadar sadece nefes alsan yeter menülerin de fena değildi aslında büyük bi kısmı ödemdir zannımca umarım gider
Yoksa sen de mi spor yapacaksın
Tartı farkından da kaynaklanmış olabilir canım yani öyle umuyorum
Ooo süper bu yürüyüşler baya ödem attirir insallah.
Ben de bazen oturmak uzanmak istemiyorum gerçekten, çünkü bir daha kalkamiyorum. Canim mama sandalyesine koysan önüne de bisküvi tarzi bir şey versen durmaz mi. Ben ip atlarken benim ki de ziplamaya çalışıyorBu nedir ya bi şey de yemiyorsun cidden çok şaşkınım. Yeme düzenini değiştirsen 1 hafta öyle denesen
Ben gece yapcam gündüz bana göre değil
Zaten okuldan geldim yemek vs yedik bi şeyler topladım. Kızımı uyuttum yine uyandı ben de yanına uzandım. Gece de uyumadı zilli. Uzanınca fark ettim ne kadar yorgun olduğumu
Aboww nasıl yemicen kız
Valla yedim canim. Niran yatindan itibaren yemeyin demiş baktim
Zaten etini fazla koydum. Yani yarı yariya olmuştur
Kesinlikle denemiş biri olarak katiliyorummm..o zaman karatay yap canım
al kitabını oku sonra da başla yapmaya
kilo verenler şahane veriyor ve acayip incelme oluyor
Ben de geç kalmış sayilmam kiz. P tesi bugünBen kuru fasülyeyi bitirdim Allah’a şükür bugün tavuk sote ve salata var bana
Off offf kalorisi boll.sen de yiyecek misin.kabak patates domates dolmasi
eksili kofte corbasi(master chefde gormustum)
Biz yaptik gibi aslinda. Ve cok memnunuzbencede karatay
bide yasam sekli yapsak cok iyi olucak
Imm güzelllPırasa kavurması mercimek çorbası
Teşekkür ederimÖğlen onu yedimAfiyet ol
Sen dolma bana kalıcı kili mu yapıyor demiştin yanlış mi hatırlıyorum acabaAslında benimde aklımda ama listedeyim diye risk almak istemiyorum.
Aslında kilo verememe değil böbreklerim kaynaklı ödem tutuyorum genelde, ödem olunca da vücut kendini korumaya alıp kilo vermeyi engelliyor.
Dün ödem çayı içseydim böyle olmazdı ama ödem çayına da bünyemi alıştırmak istemiyorum.