- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.981
Aynen hemen Her listemde var zatenkuru yemiş tok tutar.
Evettt haturladim sen söyleyince.Aynen hemen Her listemde var zaten
Yazılı sorularını hazırlıyorumEee ben neden spor planlamasını göremiyorumkaptanim düzenleme mi yapiyonnn
Yazılı sorularını hazırlıyorum
Spor puanlamalarını düzenlemeyi sana bıraktım
15 dk falandir 100er tane atlayip ara veriyorm azcik.Aslında bi oynama yaptım orda.
Sonra yaktıkları kalori miktarına göre puanlama yapayım dedim ama fırsat bulamadım
500 çok fazla olmaz mı, kaç dk sürdü
Bu süs biber mevzusu benım de dıkkatımı cekıyor ve canım cekıyor:)) afiyetolsun9 kasım pzt
09.00
1 kahve
1 elma
12.30
2 kaşarlı sucuklu yumurta
1 tb ekmeği
1 yk pekmez
15.30
1 tabak yoğurtlu karnabahar
40 tane minik süs biber turşusu( o kadar yazdınız yazdınız yedim sonunda. Ben yiyince bu kadar yerim aşırı seviyorum)
18.30
1 tabak (içinde kaç tane olduğunu saymadım) sulu köfte
1 tb ekmeği
2 kaşık puding( eşime yaptım. 2 kaşık yedim)
su 2 lt
Spor kızım uyursa yapıcam inş
Güzel menu spor da cok iyi , aman zehırlenmeyın yeterki cope gıtsın varsınMENUM:
Ac karnına limonlu su 1 hurma
9:45 kahve ceyrek muz
12:30 1 dilim cvdar, 1tk krem peynir,4 adet cecil peynir, 2 domates cherry, 2 dilim pastırma, 1 tavada yumurta
16:00 3yk yogurt, 1cb süt, 3yk yulaf, 1yk chia, yarım muz, 1 gün kurusu
19:00 2 tekir (ilkdefa aldık ve kokusu okadar kötuyduki resmen 1 kg pisirdigmiz baligi goturup kedilere attık ve dışardan sipariş verdik)
19:45 1 lahmacun ve Salata
2.5 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
900 hoplama 90p
250 mekik 50p =toplam 230p
Kaptanım bence senın artık vucudunu şaşırtman lazım. Bir gün cok yiyip sonra yıne az yemeye basladıgında bence kilo vermen hızlanacak9 Kasım Pazartesi
08:30 >>> 2 yumurta ile maydonozlu salata
Acı süs biberi
Domates
12:30 >>> 1 Trabzon hurması
2 fincan kabak çekirdeği
10 adet badem
15:00 >>> 1 kase yoğurt
Su >>> 2 lt
Spor >>>
100 dk orta tempolu yürüyüş
100*2= 200 puan
70 dk hızlı tempolu yürüyüş
70*3=210 puan
Toplam 410 puanPnrrr-12
Kiz öyleyse ben direk 500 atlayıp günü kurtarayim.15 dk falandir 100er tane atlayip ara veriyorm azcik.
Ben basta dedm puanlama o şekilde iyidi diye şuanda adaletsiz olmus ama oyle puanliycaz diyorsaniz 500puanida yazrm kendime yaniyarn 2000 atliyimde 1000 puan yapaym
İsveç de if gibi sadece 13 günlük geçen takip ettiğim kız vardı ya su orucu yapan onunla başladıksveç miii if iyi diyodunn sankim. Ikisi ayni seymi yoksa bilmiyorum. Sporrrr harikaa
Niye bu kadar gecikti ki canımKızlar resmen aksam yemegm cok gec oldu butun gunum sporum berbat oldu hissediyorm
Kesinlikle bi süpürgelinin biri sayaçlı ipinin fotoğrafını attı takım coştuYa gerçekten bir birimizi ne kadar etkiliyoruz bence kanıtı bu spor
İçin rahat eder canım temaslılara test yapılıyor zatenHamdolsun cnm iyiyiz. Yarın test yaptırmayı dusunuyoruz. Her belirti de acaba korona miyiz diye düşünmek istemiyorum.
Aynen ya bakamadım puana ben de 1000 ip atlama 200 puan yazdım birazdan atlayacağım valla değiştiririm puanımıKiz öyleyse ben direk 500 atlayıp günü kurtarayim.
Anladim canim. Iyi yapmışsınuz. Aynennn ip atlamaya heveslendirdinİsveç de if gibi sadece 13 günlük geçen takip ettiğim kız vardı ya su orucu yapan onunla başladık
Niye bu kadar gecikti ki canım
Kesinlikle bi süpürgelinin biri sayaçlı ipinin fotoğrafını attı takım coştu
İçin rahat eder canım temaslılara test yapılıyor zaten
Bilmiyorum ki şu an goremedim. Öğrenirsen bana da söyle ona göre spor yapacamAynen ya bakamadım puana ben de 1000 ip atlama 200 puan yazdım birazdan atlayacağım valla değiştiririm puanımı
Eski puan kaçtı canım, değiştireyim tekrar15 dk falandir 100er tane atlayip ara veriyorm azcik.
Ben basta dedm puanlama o şekilde iyidi diye şuanda adaletsiz olmus ama oyle puanliycaz diyorsaniz 500puanida yazrm kendime yaniyarn 2000 atliyimde 1000 puan yapaym
Halim yok fazla öyleyse 200 tane atlarımBilmiyorum ki şu an goremedim. Öğrenirsen bana da söyle ona göre spor yapacam
5 tane ipli atlama 1Eski puan kaçtı canım, değiştireyim tekrar
Bence 3 tane 1 puan olmaliEski puan kaçtı canım, değiştireyim tekrar
Kisa süreli bir sevinç miydiHalim yok fazla öyleyse 200 tane atlarımHandandandan ses ver 200 puanı tamamlayayım
Bu haline getirdim5 tane ipli atlama 1
10 tane ipsiz atlama 1 puandı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?