Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aslında bi oynama yaptım orda.
Sonra yaktıkları kalori miktarına göre puanlama yapayım dedim ama fırsat bulamadım

500 çok fazla olmaz mı, kaç dk sürdü
15 dk falandir 100er tane atlayip ara veriyorm azcik.
Ben basta dedm puanlama o şekilde iyidi diye şuanda adaletsiz olmus ama oyle puanliycaz diyorsaniz 500puanida yazrm kendime yani yarn 2000 atliyimde 1000 puan yapaym

Bu süs biber mevzusu benım de dıkkatımı cekıyor ve canım cekıyor:)) afiyetolsun
Güzel menu spor da cok iyi , aman zehırlenmeyın yeterki cope gıtsın varsın
Kaptanım bence senın artık vucudunu şaşırtman lazım. Bir gün cok yiyip sonra yıne az yemeye basladıgında bence kilo vermen hızlanacak

Ben basta dedm puanlama o şekilde iyidi diye şuanda adaletsiz olmus ama oyle puanliycaz diyorsaniz 500puanida yazrm kendime yani yarn 2000 atliyimde 1000 puan yapaym
Kiz öyleyse ben direk 500 atlayıp günü kurtarayim.

sveç miii if iyi diyodunn sankim. Ikisi ayni seymi yoksa bilmiyorum. Sporrrr harikaa
İsveç de if gibi sadece 13 günlük geçen takip ettiğim kız vardı ya su orucu yapan onunla başladık
Kızlar resmen aksam yemegm cok gec oldu butun gunum sporum berbat oldu hissediyorm
Niye bu kadar gecikti ki canım
Ya gerçekten bir birimizi ne kadar etkiliyoruz bence kanıtı bu spor
Kesinlikle bi süpürgelinin biri sayaçlı ipinin fotoğrafını attı takım coştu
Hamdolsun cnm iyiyiz. Yarın test yaptırmayı dusunuyoruz. Her belirti de acaba korona miyiz diye düşünmek istemiyorum.
İçin rahat eder canım temaslılara test yapılıyor zaten

Anladim canim. Iyi yapmışsınuz. Aynennn ip atlamaya heveslendirdin

Aynen ya bakamadım puana ben de 1000 ip atlama 200 puan yazdım birazdan atlayacağım valla değiştiririm puanımı
Bilmiyorum ki şu an goremedim. Öğrenirsen bana da söyle ona göre spor yapacam

Eski puan kaçtı canım, değiştireyim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…