- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.961
Bende oda oluyo. Senin gibi dönüyorumHiç başıma gelmedi
Bende alıntı yapmayı unutarak okuyorum
Sonra alıntı yapmak için geçmiş yapıyorum
Evet canım az oldu bugün çok da acıktım ama yiyecek bişe bulamadım bugünSüte tarcinda ekleseydin tatlı krizini daha iyi dengelerdi,menun de iyi görünüyor afiyet olsun.
Hamsi tava muhtemelen unlu ve az da olsa yağda kızartma gibi yapılmıştı o nedenle fırında tercih etmek lazım.
Keşke biraz spor yapsaydın yediklerini eritmek için.
Çok az bir menü olmuş canım,diyet yaparken sağlığımizdan olmayalım.
Harika ve dengeli bir menü olmuş afiyet olsun canım.
Kuskus,sarma olmamış ama miktar olarak az olduğu için sorun olmaz sanırım.
Ev yapımı da olsa hamburger ekmeğinden dolayı diyette olmamış gibi onun dışında güzel afiyet olsun cankm
Sabah neyi beğenmedin kızSabah olmamış. Sus biber bende aldim pazardanakşamki ekmek fazla. Sulu kofteylede ekmez yenmezdi kiz sende
Ben çağrılmadım törene, muhtemelen yarın okulda olan öğretmenler ile yapılacaktır.Biz de yarın okul bahçesinde Atatürk’ü Anma Töreni yapacağız ben de okula yürüyerek giderim yolumu da uzatırım spor da aşka geldi herkes
Ya gerçekten bir birimizi ne kadar etkiliyoruz bence kanıtı bu sporBiz de yarın okul bahçesinde Atatürk’ü Anma Töreni yapacağız ben de okula yürüyerek giderim yolumu da uzatırım spor da aşka geldi herkes
Sabah doğru düzgün kahvaltı yapsaydin akşam o ekmeği yemezdin.Sabah neyi beğenmedin kız
Sulu köfteyle ekmek yenmez niye yedim bilmiyorum psikolojik sanırım
Hamdolsun cnm iyiyiz. Yarın test yaptırmayı dusunuyoruz. Her belirti de acaba korona miyiz diye düşünmek istemiyorum.@Furha63 nasıl oldunuz canım, iyi misiniz
Ha okulda hiç fırsatım olmuyor yaSabah doğru düzgün kahvaltı yapsaydin akşam o ekmeği yemezdin.
Tutarimmm benden kaçmazzzzÇetelesini tutmuşsun maşallah
Yürüyüşten geldim bu arada, 70 dk koştur koştur yürüdüm, kan ter içinde kaldım
Bendee deee var aynisindan. Sırf 400 dedim diye yapacağımŞişlik yapar , gaz yapar
Yine deniyordu dön artık 2 öğüne veya seviyeye 1e mis
400 mü
Elo bende de bi ölü toprağı var sanki sırf spor yapayım diye yazdım inşallah yapabilirim
Okulda olacağım canım, ders değil, sınavlar var
Gece de geç yatınca sabah kahvaltı yapamiyosundur evde.anladimHa okulda hiç fırsatım olmuyor ya
Ancak kahve ve meyve işte
Dersler 30 dk haldır huldur yetiştirmeye çalışıyorum. Bi de cuma 2 hafta tatil olacak ya çocuklara yazılı yapıcam onu yetiştirmeye çalışıyorum vs vs
Ohhh sıcacık. Bende yesil çay içiyorumMutfaktayım
Kekik çayı yaptım, şimdi servis yapacağım
Birde resim atayım,ortadaki juniur benim
Eki Görüntüle 2718115
Aslında bi oynama yaptım orda.Handandandan ipsiz atlama ve ip atlamanin puanimi degisti? Hic haberm yok 1000 ipsiz atlama yapiyorm ozmn 500puan yazmaliym kendime 50yerine
Tatil niye 2 hafta canımHa okulda hiç fırsatım olmuyor ya
Ancak kahve ve meyve işte
Dersler 30 dk haldır huldur yetiştirmeye çalışıyorum. Bi de cuma 2 hafta tatil olacak ya çocuklara yazılı yapıcam onu yetiştirmeye çalışıyorum vs vs
Aynen canım. Kızım erken uyanıyor onu avutuyorum Kv gelene kadar. Kv geliyor kızımı ona verip 20 dk da hazırlanıp çıkıyorum hemenGece de geç yatınca sabah kahvaltı yapamiyosundur evde.anladim
1 hafta canım. 2 yazdığımı fark etmedim . DüzelteyimTatil niye 2 hafta canım
Kızını avuturken giyinsen aslında belki zaman kalır biraz. Geceden hazirlasan yada. Yani nasil dayaniyorsun. Benim sabah acliktan basim ağrıyor gece boyu emiyir çünküAynen canım. Kızım erken uyanıyor onu avutuyorum Kv gelene kadar. Kv geliyor kızımı ona verip 20 dk da hazırlanıp çıkıyorum hemen
Yanımda kuruyemiş ve meyve götürüyorum. Acıktıkça kuruyemiş yiyorum ama bugün aklıma gelmediKızını avuturken giyinsen aslında belki zaman kalır biraz. Geceden hazirlasan yada. Yani nasil dayaniyorsun. Benim sabah acliktan basim ağrıyor gece boyu emiyir çünkü
Yanımda kuruyemiş ve meyve götürüyorum. Acıktıkça kuruyemiş yiyorum ama bugün aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?