Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canım az oldu bugün çok da acıktım ama yiyecek bişe bulamadım bugün

Biz de yarın okul bahçesinde Atatürk’ü Anma Töreni yapacağız ben de okula yürüyerek giderim yolumu da uzatırım spor da aşka geldi herkes
Ben çağrılmadım törene, muhtemelen yarın okulda olan öğretmenler ile yapılacaktır.

Biz de yarın okul bahçesinde Atatürk’ü Anma Töreni yapacağız ben de okula yürüyerek giderim yolumu da uzatırım spor da aşka geldi herkes
Ya gerçekten bir birimizi ne kadar etkiliyoruz bence kanıtı bu spor

Sabah doğru düzgün kahvaltı yapsaydin akşam o ekmeği yemezdin.
Ha okulda hiç fırsatım olmuyor ya
Ancak kahve ve meyve işte
Dersler 30 dk haldır huldur yetiştirmeye çalışıyorum. Bi de cuma 1 hafta tatil olacak ya çocuklara yazılı yapıcam onu yetiştirmeye çalışıyorum vs vs

Son düzenleme:
Çetelesini tutmuşsun maşallah

Yürüyüşten geldim bu arada, 70 dk koştur koştur yürüdüm, kan ter içinde kaldım
Tutarimmm benden kaçmazzzz
Şişlik yapar , gaz yapar

Yine deniyordu dön artık 2 öğüne veya seviyeye 1e mis

400 mü

Elo bende de bi ölü toprağı var sanki sırf spor yapayım diye yazdım inşallah yapabilirim
Bendee deee var aynisindan. Sırf 400 dedim diye yapacağım
Okulda olacağım canım, ders değil, sınavlar var

Anladim cajim. Kolay gelsin

Gece de geç yatınca sabah kahvaltı yapamiyosundur evde.anladim

Handandandan ipsiz atlama ve ip atlamanin puanimi degisti? Hic haberm yok 1000 ipsiz atlama yapiyorm ozmn 500puan yazmaliym kendime 50yerine
Aslında bi oynama yaptım orda.
Sonra yaktıkları kalori miktarına göre puanlama yapayım dedim ama fırsat bulamadım

500 çok fazla olmaz mı, kaç dk sürdü

Tatil niye 2 hafta canım

Aynen canım. Kızım erken uyanıyor onu avutuyorum Kv gelene kadar. Kv geliyor kızımı ona verip 20 dk da hazırlanıp çıkıyorum hemen
Kızını avuturken giyinsen aslında belki zaman kalır biraz. Geceden hazirlasan yada. Yani nasil dayaniyorsun. Benim sabah acliktan basim ağrıyor gece boyu emiyir çünkü

Kızını avuturken giyinsen aslında belki zaman kalır biraz. Geceden hazirlasan yada. Yani nasil dayaniyorsun. Benim sabah acliktan basim ağrıyor gece boyu emiyir çünkü
Yanımda kuruyemiş ve meyve götürüyorum. Acıktıkça kuruyemiş yiyorum ama bugün aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…