- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.001
Eski puanlama geçerliHalim yok fazla öyleyse 200 tane atlarımHandandandan ses ver 200 puanı tamamlayayım
Owww ne ettin kız kahvaltıda8 Kasım*pazar
Sabah*11.00
2 dilim peynir, 1 pişi, 4 bardak şekersiz çay, 2 küçük sigara böreği, 1 çeyrek simit, yarım yumurta.
Öğlen* 15.00
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam 19,00
1 Americano
Su- 1 litre
Spor-Yok.
Afiyet olsun canım baya az bı menü bence9 Kasım Pazartesi
12.15
bir kase akdeniz salata
2 haşlanmış yumurta
16.00
bir küçük kase karışık kuruyemiş (badem, fıstık, ceviaz)
3 hurma
su: şimdilik 1,5 2 ya da 2,5a tamamlanır
Afiyet olsun menüde sporda güzel9 kasım menüm
Sabah 09:30 bi haşlanmış yumurta bi dilim peynir 4zeytin 3ceri domates yeşil çay
12:30 1 kase cacık bi mandalina
16:00 sade kahve kabuklu fıstık kavrulmamış 6tane
18:30
2kepce mercimek çorbası,6kasik pırasa kavurması 1 dilim tm buğday ekmeği
Salatalık tursu 1tane
Su 3lt
Spor
30dk leslie 90pn
Ipsiz atlama 100 tane 50pn
20sn plank 4pn Toplam 144pn @Pnrrr-20
Miktarlar az olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum ama hepsi aynı gün olmasa iyiydi tabiBeyaz ekmek, kuskus, şehriye corbası ,sarma sıkıntı karbonhidrat cok,
Spor guzel
insAllah canımKuskus,sarma olmamış ama miktar olarak az olduğu için sorun olmaz sanırım.
Evet hepsi bı anda oldu daha neler neler yediler ben hiç dokunmadimBeyaz ekmek, kuskus,şehriye, sarma hepsi fazla bence. Miktar az olsa bile karbonlardan ikisinin olmasi yeterli bence
Bende de o his oluyor ya ama toparla lütfen insAllah yakarsnKızlar resmen aksam yemegm cok gec oldu butun gunum sporum berbat oldu hissediyorm
Ohhh mis. Yatiyor kaptan.Bugünki soru hazırlama planımda hüsranla sonuçlandı.
Bem yatıyorum kızlar, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar
O herşey üst üste geldiğinde elimde ne varsa fırlatıp atasim geliyorOff spor hevesi kalmadi içim de tam heves ediyorum. Kızım uyaniyor. Mayıştım kaldim. Kahve koydum uykum açılsın diye, ağlayınca odaya koştum taştı bide iş çıktı başıma. Camasir serilecek. Mutfak toplanacakkkk offff cok uykum var hiç birini yapmasam şuracıkta sızsam keşke
Sabah 400 puan demiştin, beni hayrete getirdin, ben yaptım sıra sende :))Off spor hevesi kalmadi içim de tam heves ediyorum. Kızım uyaniyor. Mayıştım kaldim. Kahve koydum uykum açılsın diye, ağlayınca odaya koştum taştı bide iş çıktı başıma. Camasir serilecek. Mutfak toplanacakkkk offff cok uykum var hiç birini yapmasam şuracıkta sızsam keşke
Sakin olun, herşeyi yetiştirmek zorunda değilizO herşey üst üste geldiğinde elimde ne varsa fırlatıp atasim geliyor
Sende yatOhhh mis. Yatiyor kaptan.
Yok yok sakinimSakin olun, herşeyi yetiştirmek zorunda değiliz
Doğru yoldasınİyi geceler kızlar annemlerdeyiz hala çatır çatır patlamış mısır yiyolar ay çekirdeği citliyorlar ben bakıyorum şu içiyorum
Yapacammmm kesinnnSabah 400 puan demiştin, beni hayrete getirdin, ben yaptım sıra sende :))
O spor puanı buraya yazılacakgece kalkıp kontrol edeceğim
Bu ara çok moda. Kolay bide yapımı. Örnek ney merak ettim bakKızlar dün punch iğne seti kumaş falan almıştım pano yapiyorum ayyy aşırı zevkliymis ya çok hoşuma gitti bitince atarım size de
Canım arada olur ole,yanlış yanlışla devam etmez, pes etmek yok,kaldıgı yerden devamKızlar resmen aksam yemegm cok gec oldu butun gunum sporum berbat oldu hissediyorm
Bi dürümle 20 30 tane yerim rahatBu süs biber mevzusu benım de dıkkatımı cekıyor ve canım cekıyor:)) afiyetolsun
Afiyet olsunMutfaktayım
Kekik çayı yaptım, şimdi servis yapacağım
Birde resim atayım,ortadaki juniur benim
Eki Görüntüle 2718115
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?