Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu ara aksam yedide yiyordk ztn esimin ilaci yuzune şukur oda bitti normale donucez. Neyse iste baligi yaptk kokusundan yiyemedk onu atinca siparis ver gel ye derken baya gec oldu malesef
Onun kesin çözümü balıkçıda pişirtip almak canım. Benim eşim nefret eder balık kokusundan. Biz evlenene kadar balık yememiş. Ben dışarda pişirtip almaya başlayınca yemeye başladı

Toparlan sonra düzenli yapmaya başlarsın canım şimdi dinlenmen gerek senin

Toparlan yaparsın kuzum

Eklentiler

• IMG20201109212722.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 36

Eklentiler

• A8EF505E-A8C4-456A-AC4D-A423093A7E58.webp
    122,9 KB · Görüntüleme: 36
Biz de karı koca çok seviyoruz

Kızıma da komşum yapmıştı el sanatları öğretmeni o da dur ben de fotoğrafını atayım
Çok güzel olmuş canım güle güle kullan kanaviçe işlemiş o da çok hoş oluyor ama punch şu sıralar daha bı ilgimi çekti
İyi geceler kizlar aksam 7 gibi eltim aradi diger eltimgile cay icmeye gittik. Eve yakin geldik minigimi uyutuyorum simdi. Menumu yazip alintilara bakarim o uyuyana kadar.
Sonra ya lesli ya kaptanin attigi videolardan birini yapacagim .
Kolay gelsin canım iyi geceler

Cokkk gerginim şu an spora baslayamadim bir türlü fırsat yaratamiyorum. Kızımın uykusu car direniyor ve huzursuz mizmiz, başıma ağrılar girdi. Kesin yapmam lazim.
Benimde kesin yapmam lazim. Hic uykum yok hayir hayir uykum yok
Bebeğim tam uyuyacak derken eşim gelecek açım diyecek. Yemek fasli softa mutfak topla sonra çocuklari uyut derken zaten halim kalmayacakkkkk
Kiz bosver bugunde sporsuz olsun
ayyy şu pırasayı bi ben sevmiyorum heralde ya
Ya ben cok seviyorum. Yaninada sarimsakli yogurt
Siz yoksa gizli gizli ortak menü mü yiyorsunuz ?
Biz muttefikiz bu hafta gizli planlarimiz var bunlar baslangic
Ohh mis. Afiyet olsun
Sagol canim
İsveç de if gibi sadece 13 günlük geçen takip ettiğim kız vardı ya su orucu yapan onunla başladı
İsvece mi basladin canim

İsvec menusunu tam mi uygulayacaksin kati ve oldukca az menusu onun. Yillar once bi denemistim yapamadim

Çok güzel olmuş canım güle güle kullan kanaviçe işlemiş o da çok hoş oluyor ama punch şu sıralar daha bı ilgimi çekti
Çok Fransız kaldım hiç anlamam dikiş nakış örgü işlerinden
İsvece mi basladin canim

İsvec menusunu tam mi uygulayacaksin kati ve oldukca az menusu onun. Yillar once bi denemistim yapamadim
Evet canım ilk günü atlattım şükür kendimce değişiklik yaptım bugün normalde 200 gram yağsız biftek vardı akşam menüsünde salata da yağlı olacaktı
Salatada kullanacağım yağla tavuk sote yaptım salataya da yağ koymadım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…