- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.041
Kalk yap hacı ben bi gün yapmasam ertesi gün motive olamıyorumMutfağı yeni bitirdim aslında uyumak istiyorum ama spor da yapmam lazım
Onun kesin çözümü balıkçıda pişirtip almak canım. Benim eşim nefret eder balık kokusundan. Biz evlenene kadar balık yememiş. Ben dışarda pişirtip almaya başlayınca yemeye başladıBu ara aksam yedide yiyordk ztn esimin ilaci yuzune şukur oda bitti normale donucez. Neyse iste baligi yaptk kokusundan yiyemedk onu atinca siparis ver gel ye derken baya gec oldu malesef
Bence de hacımKalk yap hacı ben bi gün yapmasam ertesi gün motive olamıyorum
Toparlan sonra düzenli yapmaya başlarsın canım şimdi dinlenmen gerek seninYa ben bu spor olayını başlamak istiyorum ama hastalığı daha tam atlatamadan küçük hastalık derken ben hiç toparlanamadım. Az önce biraz yapayım dedim gözümün önü karardı yayarım bi daha denicem
Onlara yazık değil hacı meme ucu yara olan biz mastit olan bizBizemi yazık, kocalara mı bilmem
Toparlan yaparsın kuzumYa ben bu spor olayını başlamak istiyorum ama hastalığı daha tam atlatamadan küçük hastalık derken ben hiç toparlanamadım. Az önce biraz yapayım dedim gözümün önü karardı yayarım bi daha denicem
Benim gobegım de aynı oranda aşagıya indiği için birbirlerine yetişemezler:)))))Hele benimki yakında göbeğime inecek
Kapat kapat izlemeeeeeMasterchef te künefe yapıyorlar kafayı yicem
Bu ara çok moda. Kolay bide yapımı. Örnek ney merak ettim bak
Böyle oluyor kızlar sıkıstrsam biterdi bu pano kesinAt cnm merak ettm bende kolay gelsn sana
Açık ara en sevdiğim tatlı yaKapat kapat izlemeeeee
Allah seniii sesli güldümBenim gobegım de aynı oranda aşagıya indiği için birbirlerine yetişemezler:)))))
Biz de karı koca çok seviyoruzMasterchef te künefe yapıyorlar kafayı yicem
Kızıma da komşum yapmıştı el sanatları öğretmeni o da dur ben de fotoğrafını atayımBöyle oluyor kızlar sıkıstrsam biterdi bu pano kesin
Çok güzel olmuş canım güle güle kullan kanaviçe işlemiş o da çok hoş oluyor ama punch şu sıralar daha bı ilgimi çektiBiz de karı koca çok seviyoruz
Kızıma da komşum yapmıştı el sanatları öğretmeni o da dur ben de fotoğrafını atayım
Kolay gelsin canım iyi gecelerİyi geceler kizlar aksam 7 gibi eltim aradi diger eltimgile cay icmeye gittik. Eve yakin geldik minigimi uyutuyorum simdi. Menumu yazip alintilara bakarim o uyuyana kadar.
Sonra ya lesli ya kaptanin attigi videolardan birini yapacagim .
Benimde kesin yapmam lazim. Hic uykum yok hayir hayir uykum yokCokkk gerginim şu an spora baslayamadim bir türlü fırsat yaratamiyorum. Kızımın uykusu car direniyor ve huzursuz mizmiz, başıma ağrılar girdi. Kesin yapmam lazim.
Kiz bosver bugunde sporsuz olsunBebeğim tam uyuyacak derken eşim gelecek açım diyecek. Yemek fasli softa mutfak topla sonra çocuklari uyut derken zaten halim kalmayacakkkkk
Ya ben cok seviyorum. Yaninada sarimsakli yogurtayyy şu pırasayı bi ben sevmiyorum heralde ya
Biz muttefikiz bu hafta gizli planlarimiz varSiz yoksa gizli gizli ortak menü mü yiyorsunuz ?
Sagol canimOhh mis. Afiyet olsun
İsvece mi basladin canimİsveç de if gibi sadece 13 günlük geçen takip ettiğim kız vardı ya su orucu yapan onunla başladı
Sagol canimÇok güzel olmuş canım güle güle kullan kanaviçe işlemiş o da çok hoş oluyor ama punch şu sıralar daha bı ilgimi çekti
Kolay gelsin canım iyi geceler
Çok Fransız kaldımÇok güzel olmuş canım güle güle kullan kanaviçe işlemiş o da çok hoş oluyor ama punch şu sıralar daha bı ilgimi çekti
Evet canım ilk günü atlattım şükür kendimce değişiklik yaptım bugün normalde 200 gram yağsız biftek vardı akşam menüsünde salata da yağlı olacaktıİsvece mi basladin canim
İsvec menusunu tam mi uygulayacaksin kati ve oldukca az menusu onun. Yillar once bi denemistim yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?