- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.021
İlla o 1000 ip atlanacak yaniEski puanlama geçerli
Kalk elo kalk ertele ertele olmuyor saati 10 buçuk ettikOff spor hevesi kalmadi içim de tam heves ediyorum. Kızım uyaniyor. Mayıştım kaldim. Kahve koydum uykum açılsın diye, ağlayınca odaya koştum taştı bide iş çıktı başıma. Camasir serilecek. Mutfak toplanacakkkk offff cok uykum var hiç birini yapmasam şuracıkta sızsam keşke
Şimdi birakti emmeyi. Göğüslerim sızlıyor resmen. Şimdi kalkıyorum once kahve iceyim, çamaşır sereyim. Bi acilayim. Sonra 400 e tamamliuimİlla o 1000 ip atlanacak yani
Kalk elo kalk ertele ertele olmuyor saati 10 buçuk ettik
Ipsiz atlama 10tanesi 1 puanEski puan kaçtı canım, değiştireyim tekrar
Bu süs biber mevzusu benım de dıkkatımı cekıyor ve canım cekıyor:)) afiyetolsun
Güzel menu spor da cok iyi , aman zehırlenmeyın yeterki cope gıtsın varsın
Kaptanım bence senın artık vucudunu şaşırtman lazım. Bir gün cok yiyip sonra yıne az yemeye basladıgında bence kilo vermen hızlanacak
Kiz öyleyse ben direk 500 atlayıp günü kurtarayim.
Bu ara aksam yedide yiyordk ztn esimin ilaci yuzune şukur oda bitti normale donucez. Neyse iste baligi yaptk kokusundan yiyemedk onu atinca siparis ver gel ye derken baya gec oldu malesefİsveç de if gibi sadece 13 günlük geçen takip ettiğim kız vardı ya su orucu yapan onunla başladık
Niye bu kadar gecikti ki canım
Kesinlikle bi süpürgelinin biri sayaçlı ipinin fotoğrafını attı takım coştu
İçin rahat eder canım temaslılara test yapılıyor zaten
At cnm merak ettm bende kolay gelsn sanaKızlar dün punch iğne seti kumaş falan almıştım pano yapiyorum ayyy aşırı zevkliymis ya çok hoşuma gitti bitince atarım size de
Pes etmiyorm asla cnm hedefe bukadar az kalmisken ama bugn aksam yemegi olayi tam bit kaos oldu yaCanım arada olur ole,yanlış yanlışla devam etmez, pes etmek yok,kaldıgı yerden devam
Yagol cnm bidhakine aklimda bulunsun :)Süte tarcinda ekleseydin tatlı krizini daha iyi dengelerdi,menun de iyi görünüyor afiyet olsun.
Hamsi tava muhtemelen unlu ve az da olsa yağda kızartma gibi yapılmıştı o nedenle fırında tercih etmek lazım.
Keşke biraz spor yapsaydın yediklerini eritmek için.
Çok az bir menü olmuş canım,diyet yaparken sağlığımizdan olmayalım.
Harika ve dengeli bir menü olmuş afiyet olsun canım.
Kuskus,sarma olmamış ama miktar olarak az olduğu için sorun olmaz sanırım.
Ev yapımı da olsa hamburger ekmeğinden dolayı diyette olmamış gibi onun dışında güzel afiyet olsun cankm
İpsiz atlama ne kız durduğun yerde mi atlıyorsunHandandandan ipsiz atlama ve ip atlamanin puanimi degisti? Hic haberm yok 1000 ipsiz atlama yapiyorm ozmn 500puan yazmaliym kendime 50yerine
Ayni ip atlarmis gbi atliyorsn sadece ip olmuyor elinde yani zıplama gibi dusunİpsiz atlama ne kız durduğun yerde mi atlıyorsun
Hayali bir ip ,koptummAyni ip atlarmis gbi atliyorsn sadece ip olmuyor elinde yani zıplama gibi dusun
AynenHayali bir ip ,koptumm
Vayyyy masallah, benim emzırırken sarktı sarkcagı kadar ...Aynenben genelde boylr atlarken goguslermi tutuyorm normal ip atlamada sarkma olabiliyormus
Kesin evde ipi olmayan birinin icadıAyni ip atlarmis gbi atliyorsn sadece ip olmuyor elinde yani zıplama gibi dusun
Hepimizde aynı dertVayyyy masallah, benim emzırırken sarktı sarkcagı kadar ...
Benimki de yüz defa uyanıyor sağ olsunGene oglanla delirmecelerdeyiz uyumuyor kuduruk
Hele benimki yakında göbeğime inecekVayyyy masallah, benim emzırırken sarktı sarkcagı kadar ...
Ne sipariş verdiniz dur bi menüne bakayımBu ara aksam yedide yiyordk ztn esimin ilaci yuzune şukur oda bitti normale donucez. Neyse iste baligi yaptk kokusundan yiyemedk onu atinca siparis ver gel ye derken baya gec oldu malesef
Bekarken neler planlıyodum, yok bebegı yukardan tutup emzırcem fln :))) şimdi yeterki emsin isterse sündürsün modundayımHepimizde aynı dert
Değil mi ya yazık bizeBekarken neler planlıyodum, yok bebegı yukardan tutup emzırcem fln :))) şimdi yeterki emsin isterse sündürsün modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?