- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.081
Aynen canım ha karıstırıp yiyip içmişsin ha tek tek arada farketmes, kaptandan korktugum için ben boyle yaptım,cumaya sinemaki etkisi :)))Sabahları aç karna 2 kayısı 1 bardak ılık su aynı işi görür zaten canım. Ama yapılabilir. Haftaya deneyebilirimBu hafta bi düzen tutturdum bakalım
Bugun ben somdururum galıba ısıgu hiç uykum yok, sen niye uyanıksın :))
Sahur icin biseyler yedim eritiyim diye yesil cay ictim kirmizi oda varmis tvde ona baktim derken bu saat oldu canim.Bugun ben somdururum galıba ısıgu hiç uykum yok, sen niye uyanıksın :))
İyi geceler canımmmmSahur icin biseyler yedim eritiyim diye yesil cay ictim kirmizi oda varmis tvde ona baktim derken bu saat oldu canim.
Neyse ben yatiyim sabah 7de kalkicam buyuk okula gidecek
Kaptan bana perşembe gecesi su bile vermiycekAynen canım ha karıstırıp yiyip içmişsin ha tek tek arada farketmes, kaptandan korktugum için ben boyle yaptım,cumaya sinemaki etkisi :)))
Allah kabul etsın canımSahur icin biseyler yedim eritiyim diye yesil cay ictim kirmizi oda varmis tvde ona baktim derken bu saat oldu canim.
Neyse ben yatiyim sabah 7de kalkicam buyuk okula gidecek
Harikayım ben de gece 12 buçuk niye aklıma gelmediyaaa gece gece ne guldum .
00.30 diyim o zaman.
Ya belki yarım gun tutuyo , niye üstüne gidıyon:))Harikayım ben de gece 12 buçuk niye aklıma gelmediAma sahurlar hep 3 buçukta falan olur ya ondan
Şimdi değil Allah nasip ederse seneye Ağustos ya da Eylül de düşünüyorum. 2.5 yaş olur arada. Ama tabi hala her an fikrim değişebilirİkimiz varız heralde bitek , sen ikinci cocuk calısmalarına başladın mı kuz , şimdi yapsan araları kaç ay oluyo :))))
Valla bebekten bebeğe değişiyor benimki 10.5 aylık ama diş çıkarmaya başladığından beri 1 kere bile deliksiz uyumadı. Delik deşik vallaAaa buyudukce uyku olayı nasıl oluyor geceleri , delıksız uyku yokmu hala :))
Şimdi değil Allah nasip ederse seneye Ağustos ya da Eylül de düşünüyorum. 2.5 yaş olur arada. Ama tabi hala her an fikrim değişebilir
Bizimki iyi uyyyodu geceleri.şimdi sapıttı, damagı sertleşti gibi ,elı hep agzında, diş mi çıkıyor nedir , uyanıkken asla emmıyor, uykuluyken emzırıyorumValla bebekten bebeğe değişiyor benimki 10.5 aylık ama diş çıkarmaya başladığından beri 1 kere bile deliksiz uyumadı. Delik deşik valla
İnşallah canım bugün denicem tekrarToparlan sonra düzenli yapmaya başlarsın canım şimdi dinlenmen gerek senin
İnşallah canımToparlan yaparsın kuzum
Bende tavuk çorbası yapıyorum hemen dün misafirliğe gittim ani oldu mecbur be varsa onu yedim canımSen baya hızlı kilo vereceksin anlaşılan yetersiz bence ama eksi getirir
Kuskus gereksiz olmuş. Bir de diyet sürecinde beyaz ekmek yeme canım kabızlık yapar
Gayet güzel
Erken kapatmışsın. Menüde kararsız kaldım. İyi mi kötü mü bilemedim
İsçecce 3 buçuğa kadar açlıktan ölme diyeti
Afiyet olsun göze batan bi şey yok
Valla senin menüler hiç içime sinmiyor canım beğenmiyorum ne yalan söyleyim. Zaten kilo da verdirmiyor doğru düzgün. Azcık normal bi şeyler yemeye başlasam keşke. Spor çok iyi
Bulgur pilavını 1 kaşıkta bırakabilen cennetlik
Nefis yemek tariflerinde hasta çorbası tarifi var. Mutlaka dene. Ne zaman hasta olsam çok iyi gelir
Kız bu tekne orucu mu nasıl 12.30 da sahur
Bol protein gayet güzel
Sagol canim aminAllah kabul etsın canım
Kiz o saate kadar beklemiyorum. Yataktan tekrar kalkmakya zor geliyor. Yemesem aslinda iyi ama acikiyorumHarikayım ben de gece 12 buçuk niye aklıma gelmediAma sahurlar hep 3 buçukta falan olur ya ondan
Dimi amaYa belki yarım gun tutuyo , niye üstüne gidıyon:))
Normal bu aylarda meme reddi oluyorBizimki iyi uyyyodu geceleri.şimdi sapıttı, damagı sertleşti gibi ,elı hep agzında, diş mi çıkıyor nedir , uyanıkken asla emmıyor, uykuluyken emzırıyorum
Goblen gibi birşey miKızlar dün punch iğne seti kumaş falan almıştım pano yapiyorum ayyy aşırı zevkliymis ya çok hoşuma gitti bitince atarım size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?