Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabahları aç karna 2 kayısı 1 bardak ılık su aynı işi görür zaten canım. Ama yapılabilir. Haftaya deneyebilirimBu hafta bi düzen tutturdum bakalım
Aynen canım ha karıstırıp yiyip içmişsin ha tek tek arada farketmes, kaptandan korktugum için ben boyle yaptım,cumaya sinemaki etkisi :)))

Bugun ben somdururum galıba ısıgu hiç uykum yok, sen niye uyanıksın :))
Sahur icin biseyler yedim eritiyim diye yesil cay ictim kirmizi oda varmis tvde ona baktim derken bu saat oldu canim.

Neyse ben yatiyim sabah 7de kalkicam buyuk okula gidecek

İkimiz varız heralde bitek , sen ikinci cocuk calısmalarına başladın mı kuz , şimdi yapsan araları kaç ay oluyo :))))
Şimdi değil Allah nasip ederse seneye Ağustos ya da Eylül de düşünüyorum. 2.5 yaş olur arada. Ama tabi hala her an fikrim değişebilir

Valla bebekten bebeğe değişiyor benimki 10.5 aylık ama diş çıkarmaya başladığından beri 1 kere bile deliksiz uyumadı. Delik deşik valla
Bizimki iyi uyyyodu geceleri.şimdi sapıttı, damagı sertleşti gibi ,elı hep agzında, diş mi çıkıyor nedir , uyanıkken asla emmıyor, uykuluyken emzırıyorum

Toparlan sonra düzenli yapmaya başlarsın canım şimdi dinlenmen gerek senin
İnşallah canım bugün denicem tekrar
Toparlan yaparsın kuzum
İnşallah canım
Bende tavuk çorbası yapıyorum hemen dün misafirliğe gittim ani oldu mecbur be varsa onu yedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…