- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.101
Balığın kendi kokusu mu rahatsız etti, bozukmuşta farketmiş misinizNeyse iste baligi yaptk kokusundan yiyemedk onu atinca siparis ver gel ye derken baya gec oldu malesef
Cuma sabahı olanı Cuma nasıl içeceksin, akşam yatarken içsen daha iyi olur sanki
Hazırlaması nasıl, sadece karıştırıyor musunİncir kayısı erik ketentohumu zeytinyag
Beyaz ekmek hiç tüketmem aslında annemlerde tam buğday yokmuş almayı unuttular ondan yedimKuskus gereksiz olmuş. Bir de diyet sürecinde beyaz ekmek yeme canım kabızlık yapar
Yok canım şimdi netten baktım dediğine de değil bu içinden iplik geçen ucunda iğnesi olan bu kalem düşün kumaşa batıp çıkarak oluyorGoblen gibi birşey mi
Hım bı düşüneyim sebze yemeği olacak büyük ihtimal ya patlıcan ya fasulye kuru biber de kavurabilirim yanına salataTartıya 3 var kızlar menü planlarınız nedir
Ben evdekilere kısır yapacağım ama ben ne yiyeyim bilmiyorum
Yürüyüşü dünkü gibi yapacağım inşallah
Senin paylaştığın resime baktım, goblen değil ama goblen de dediğin gibi iğne ve iple yapılıyor, sadece kumaşı delikliYok canım şimdi netten baktım dediğine de değil bu içinden iplik geçen ucunda iğnesi olan bu kalem düşün kumaşa batıp çıkarak oluyor
Hım anladim canımSenin paylaştığın resime baktım, goblen değil ama goblen de dediğin gibi iğne ve iple yapılıyor, sadece kumaşı delikli
Kendi kokusu diye dusunuyorm. Ilkdefa tekir balıgı aldık. Ama resmen boyle deniz kokusu vardı ama kötu anlamda agır o koku olmasa belki yiyebillirdk tadı mezgite benziyordu birazBalığın kendi kokusu mu rahatsız etti, bozukmuşta farketmiş misiniz
1 ıncir 2 kuru kayısı 2 kuru erık bunları 2 bardak suyla kaynat , sonra içibe 1 tatlı kasıgı keten tohumu 1 tatlı kaşıgı zeytınyag kat blendırdan gecır, uce bol, 3 sabah uyanır uyanmaz ılık suyla içHazırlaması nasıl, sadece karıştırıyor musun
Yanlıs yazmısım canım , salı cars pers yazcaktımCuma sabahı olanı Cuma nasıl içeceksin, akşam yatarken içsen daha iyi olur sanki
Benim corbam var biraz da pirasam var. Evdekilere biseyler yaparim ama karar veremedim daha makarna olabilir kizlar istiyordu iki uc gundurTartıya 3 var kızlar menü planlarınız nedir
Sorma ya, kucagımda emerken birden arkasına donup vucudunu arkaya dogru yay yapıp memeye donmuyo bitürlü , bu meme reddı mı dıyosun, ya bi de yatakodasının tavanında bizim gormedıgımız bişiler goruyo sanki konusuyo bırı var gıbı onlarla ,bazen güluo bazen kavga edio sanki degisik.. , ucuncu gozlerı mı acık oluyo bebişlerin meleklerle mi konusuyo bılmıyorumNormal bu aylarda meme reddi oluyor
Sizde de oldumu bole seylerSorma ya, kucagımda emerken birden arkasına donup vucudunu arkaya dogru yay yapıp memeye donmuyo bitürlü , bu meme reddı mı dıyosun, ya bi de yatakodasının tavanında bizim gormedıgımız bişiler goruyo sanki konusuyo bırı var gıbı onlarla ,bazen güluo bazen kavga edio sanki degisik.. , ucuncu gozlerı mı acık oluyo bebişlerin meleklerle mi konusuyo bılmıyorum
sağol canımOwww ne ettin kız kahvaltıda
Afiyet olsun canım baya az bı menü bence
Afiyet olsun menüde sporda güzel
Miktarlar az olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum ama hepsi aynı gün olmasa iyiydi tabi
insAllah canım
Evet hepsi bı anda oldu daha neler neler yediler ben hiç dokunmadim
Bende de o his oluyor ya ama toparla lütfen insAllah yakarsn
ayyy yok ben hiç sevmem, rahmetli abim çok severdi ki o da düzgün yediği tek yemekti heralde, şaşar şaşar kalırdım nasıl yiyor diyeBenimde kesin yapmam lazim. Hic uykum yok hayir hayir uykum yok
Kiz bosver bugunde sporsuz olsun
Ya ben cok seviyorum. Yaninada sarimsakli yogurt
Biz muttefikiz bu hafta gizli planlarimiz varbunlar baslangic
Sagol canim
İsvece mi basladin canim
İsvec menusunu tam mi uygulayacaksin kati ve oldukca az menusu onun. Yillar once bi denemistim yapamadim
ben de zor durdum vallaAz gibi ikinci ogun sadece kuruyemis . ben duramazdim heralde
Aksam ekmek olmasa daha iyi olurmus canim.
Spor sahane
Kuskusun miktaro azmis ama olmasa daha iyiymis canim. Sarma ve sehriyede kardes malzemeler
Guzel heralde canim. Kalabalik gorunuyor ama saglikli.
Hamburgeri erken yemen telafi etmek icin iyi olmus canim. Galeta 1 tane olsa daha iyiydi bence
Ayy ispanagi sadece hasladin ve yedin demi offf bunlar yuzunden yapamamistim eskiden
Guzel bence canim. Pudingi 2 kasik da birakmana hayran kaldim
Lahmacun 1 taneymis menun guzel canim bence
Cok az kaptancim. 15 de bi corba , bir yemek ariyor gozlerim.
Guzel bence canim
Guzel menu bence canim.
Sporuda toparlayinca yaparsin canim acele etme
yok canım yaa aksine bugün sabah tartılayım dedim ama gr oynamamışSen baya hızlı kilo vereceksin anlaşılan yetersiz bence ama eksi getirir
Kuskus gereksiz olmuş. Bir de diyet sürecinde beyaz ekmek yeme canım kabızlık yapar
Gayet güzel
Erken kapatmışsın. Menüde kararsız kaldım. İyi mi kötü mü bilemedim
İsçecce 3 buçuğa kadar açlıktan ölme diyeti
Afiyet olsun göze batan bi şey yok
Valla senin menüler hiç içime sinmiyor canım beğenmiyorum ne yalan söyleyim. Zaten kilo da verdirmiyor doğru düzgün. Azcık normal bi şeyler yemeye başlasam keşke. Spor çok iyi
Bulgur pilavını 1 kaşıkta bırakabilen cennetlik
Nefis yemek tariflerinde hasta çorbası tarifi var. Mutlaka dene. Ne zaman hasta olsam çok iyi gelir
Kız bu tekne orucu mu nasıl 12.30 da sahur
Bol protein gayet güzel
Bulgur falan cazip gelmiyor artik. Hatta çoğu zaman yemiyorum bile. Ammmaaaa tahin pekmez ve helvayı asla birakamiyorumSen baya hızlı kilo vereceksin anlaşılan yetersiz bence ama eksi getirir
Kuskus gereksiz olmuş. Bir de diyet sürecinde beyaz ekmek yeme canım kabızlık yapar
Gayet güzel
Erken kapatmışsın. Menüde kararsız kaldım. İyi mi kötü mü bilemedim
İsçecce 3 buçuğa kadar açlıktan ölme diyeti
Afiyet olsun göze batan bi şey yok
Valla senin menüler hiç içime sinmiyor canım beğenmiyorum ne yalan söyleyim. Zaten kilo da verdirmiyor doğru düzgün. Azcık normal bi şeyler yemeye başlasam keşke. Spor çok iyi
Bulgur pilavını 1 kaşıkta bırakabilen cennetlik
Nefis yemek tariflerinde hasta çorbası tarifi var. Mutlaka dene. Ne zaman hasta olsam çok iyi gelir
Kız bu tekne orucu mu nasıl 12.30 da sahur
Bol protein gayet güzel
Hahhh haaa yalnız değil misimHele benimki yakında göbeğime inecek
Resmen işkence ediyorsunuz ya. Bence böyle programlar cok gereksiz ya. Gerçi tam olarak nasil bir program bilmiyorum ama, onu izleyen yemek yemeye başlıyorMasterchef te künefe yapıyorlar kafayı yicem
Buna koptumBenim gobegım de aynı oranda aşagıya indiği için birbirlerine yetişemezler:)))))
Bayildimmm. Cok sevdim bende.Böyle oluyor kızlar sıkıstrsam biterdi bu pano kesin
Ayy mide mi bulandirdi gercekten.Nasil yağ bağlamış yaaa.Düşündürsün....
İyi geceler
Benim iki cocugumda da vardi. Ozellikle avize ye bakarlardi canim.Sorma ya, kucagımda emerken birden arkasına donup vucudunu arkaya dogru yay yapıp memeye donmuyo bitürlü , bu meme reddı mı dıyosun, ya bi de yatakodasının tavanında bizim gormedıgımız bişiler goruyo sanki konusuyo bırı var gıbı onlarla ,bazen güluo bazen kavga edio sanki degisik.. , ucuncu gozlerı mı acık oluyo bebişlerin meleklerle mi konusuyo bılmıyorum
Ben ne yapsam bilmiyorum. Bugün fasulye yemeyeceğim kesin. Bir kepçe kabak yemegim kalmisti onu yerim.Tartıya 3 var kızlar menü planlarınız nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?