Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuskus gereksiz olmuş. Bir de diyet sürecinde beyaz ekmek yeme canım kabızlık yapar
Beyaz ekmek hiç tüketmem aslında annemlerde tam buğday yokmuş almayı unuttular ondan yedim
Goblen gibi birşey mi
Yok canım şimdi netten baktım dediğine de değil bu içinden iplik geçen ucunda iğnesi olan bu kalem düşün kumaşa batıp çıkarak oluyor
Tartıya 3 var kızlar menü planlarınız nedir

Ben evdekilere kısır yapacağım ama ben ne yiyeyim bilmiyorum

Yürüyüşü dünkü gibi yapacağım inşallah
Hım bı düşüneyim sebze yemeği olacak büyük ihtimal ya patlıcan ya fasulye kuru biber de kavurabilirim yanına salata

Yok canım şimdi netten baktım dediğine de değil bu içinden iplik geçen ucunda iğnesi olan bu kalem düşün kumaşa batıp çıkarak oluyor
Senin paylaştığın resime baktım, goblen değil ama goblen de dediğin gibi iğne ve iple yapılıyor, sadece kumaşı delikli

Balığın kendi kokusu mu rahatsız etti, bozukmuşta farketmiş misiniz
Kendi kokusu diye dusunuyorm. Ilkdefa tekir balıgı aldık. Ama resmen boyle deniz kokusu vardı ama kötu anlamda agır o koku olmasa belki yiyebillirdk tadı mezgite benziyordu biraz

Hazırlaması nasıl, sadece karıştırıyor musun
1 ıncir 2 kuru kayısı 2 kuru erık bunları 2 bardak suyla kaynat , sonra içibe 1 tatlı kasıgı keten tohumu 1 tatlı kaşıgı zeytınyag kat blendırdan gecır, uce bol, 3 sabah uyanır uyanmaz ılık suyla iç

Benim corbam var biraz da pirasam var. Evdekilere biseyler yaparim ama karar veremedim daha makarna olabilir kizlar istiyordu iki uc gundur

Normal bu aylarda meme reddi oluyor
Sorma ya, kucagımda emerken birden arkasına donup vucudunu arkaya dogru yay yapıp memeye donmuyo bitürlü , bu meme reddı mı dıyosun, ya bi de yatakodasının tavanında bizim gormedıgımız bişiler goruyo sanki konusuyo bırı var gıbı onlarla ,bazen güluo bazen kavga edio sanki degisik.. , ucuncu gozlerı mı acık oluyo bebişlerin meleklerle mi konusuyo bılmıyorum

denizbenimadim
Sizde de oldumu bole seyler

sağol canım

ayyy yok ben hiç sevmem, rahmetli abim çok severdi ki o da düzgün yediği tek yemekti heralde, şaşar şaşar kalırdım nasıl yiyor diye

ben de zor durdum valla

yok canım yaa aksine bugün sabah tartılayım dedim ama gr oynamamış

Bulgur falan cazip gelmiyor artik. Hatta çoğu zaman yemiyorum bile. Ammmaaaa tahin pekmez ve helvayı asla birakamiyorum

Hele benimki yakında göbeğime inecek
Hahhh haaa yalnız değil misim
Masterchef te künefe yapıyorlar kafayı yicem
Resmen işkence ediyorsunuz ya. Bence böyle programlar cok gereksiz ya. Gerçi tam olarak nasil bir program bilmiyorum ama, onu izleyen yemek yemeye başlıyor zaten obez bi ülkeyiz. Onun yerine sağlıklı şeyler yapılsa keşke
Benim gobegım de aynı oranda aşagıya indiği için birbirlerine yetişemezler:)))))
Buna koptum
Böyle oluyor kızlar sıkıstrsam biterdi bu pano kesin
Bayildimmm. Cok sevdim bende.
Düşündürsün....
İyi geceler
Ayy mide mi bulandirdi gercekten.Nasil yağ bağlamış yaaa.
Benim iki cocugumda da vardi. Ozellikle avize ye bakarlardi canim.

Ben ne yapsam bilmiyorum. Bugün fasulye yemeyeceğim kesin. Bir kepçe kabak yemegim kalmisti onu yerim.
Çar şamba perşembe de ne yapsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…