- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.121
Bakalım nasip kısmet. Sen planlar yaparsın başında gelenler bambaşka olabilirİnsallah gönlüne göre ideal yaş
Ben bugün ızgara balık alıcam inş. Kaç gündür ertelendi. Bi de salata yerim.Tartıya 3 var kızlar menü planlarınız nedir
Ben evdekilere kısır yapacağım ama ben ne yiyeyim bilmiyorum
Yürüyüşü dünkü gibi yapacağım inşallah
Normal canım. Bu iyi bi şey. Demek ki algıları açık. Söylediklerinin hepsi bizde de oldu. Şu an 10 buçuk aylık evi birbirine katıyorSorma ya, kucagımda emerken birden arkasına donup vucudunu arkaya dogru yay yapıp memeye donmuyo bitürlü , bu meme reddı mı dıyosun, ya bi de yatakodasının tavanında bizim gormedıgımız bişiler goruyo sanki konusuyo bırı var gıbı onlarla ,bazen güluo bazen kavga edio sanki degisik.. , ucuncu gozlerı mı acık oluyo bebişlerin meleklerle mi konusuyo bılmıyorum
Ay aynı hayal kırklığını ben de yaşadım. En az -1 bekliyordum. Sonuç sabityok canım yaa aksine bugün sabah tartılayım dedim ama gr oynamamış
BendeeeeeAy aynı hayal kırklığını ben de yaşadım. En az -1 bekliyordum. Sonuç sabit
ama nedeeeennnnnnBakalım nasip kısmet. Sen planlar yaparsın başında gelenler bambaşka olabilirhayırlı olan olsun inşallah
Ben bugün ızgara balık alıcam inş. Kaç gündür ertelendi. Bi de salata yerim.
Sen de yemek ye bence canım. İçine sinen hafif bi yemek yap ye. Bi çorba bi şey yani. Ya da tavuk haşla ne bileyim. Ama sağlıklı bi şey ye yani
Normal canım. Bu iyi bi şey. Demek ki algıları açık. Söylediklerinin hepsi bizde de oldu. Şu an 10 buçuk aylık evi birbirine katıyorbi de sakın emzirmekten vazgeçme kritik şu an
Ay aynı hayal kırklığını ben de yaşadım. En az -1 bekliyordum. Sonuç sabit
Ay ben de bilemedimama nedeeeennnnnn
çok sinir bozucu yaa o kadar aç kal ama gr kilo vereme
Daha çok gel kedicikgünaydın kızlarrrr
şu sirkadiyen beslenme şeysini yapayım diyorum da dün akşam yine dayanamayıp oturdum bir güzel çekirdek yedim
kilom da aldı başını gidiyor
Ayşegül Çoruhlu 'nun Sirkadiyen Beslenme adlı kitabını okuyabilirsingünaydın kızlarrrr
şu sirkadiyen beslenme şeysini yapayım diyorum da dün akşam yine dayanamayıp oturdum bir güzel çekirdek yedim
Değil yaaa değil
di mi yaama nedeeeennnnnn
çok sinir bozucu yaa o kadar aç kal ama gr kilo vereme
evet aldım da tem bitiremedim... mantığını anladım da şu akşam yememe olayını yapamıyorum bir türlü yapmaya çaılşmalıyımAyşegül Çoruhlu 'nun Sirkadiyen Beslenme adlı kitabını okuyabilirsin
4 gözle bekliyorum dizin boğazımaDaha çok gel kedicikboğazına dizeriz
bi ben anlamıyorum heralde şu sirkadiyen beslenme işini okuyorum okuyorum da, kıt mıyım neyimgünaydın kızlarrrr
Zevkle4 gözle bekliyorum dizin boğazıma
Kaçta mezun oldundi mi ya
ama alırken hiç öyle olmuyor
bir gün hamur işi besleniyorum ertesi gün 1 kilo artı oluyor
69,1 dim bir gün börek fln yedim 70,2 oldum.....
58 kiloyla mezun oldum da 58 kilo bana göre biraz az sanırım herkes eşim dahil çok şikayet etti kilomdan..Kaçta mezun oldun
12 kiloyu ne kadar sürede aldın58 kiloyla mezun oldum da 58 kilo bana göre biraz az sanırım herkes eşim dahil çok şikayet etti kilomdan..
yüzüm çok çöküyor...şimdi 70 kiloyum anca toparladı suratım.... annem kayınvalidem fln ve hatta eşim de biraz kilo almalısın dediler.. bu yüzden artık hedefim 63 kg
kemikli bir vücudum var zayıflayınca bir tuhaf duruyor
menüleri nereye yazıyoruz kuzumZevkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?