- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.141
1 yılda12 kiloyu ne kadar sürede aldın
Benzer konular var altta 9. Takım menü sayfası yazıyor. Ayda ortalama 1 kilo almışsın. Bu da demek oluyor ki aslında gece yemelerini bıraksan kilonu koruyabilirsinmenüleri nereye yazıyoruz kuzum
yazam başlayam gayri
kuzum günde mümkünse iki kez besleniyoruz... akşam 18 den sonra hiçbir şey yemiyoruz... sadece bitki çayı olabilir... eh tabi sağlıklı gıdalar tüketiyoruz... işlenmiş paketli gıdalar yok... şekere una saldırmıyoruz ama tamamen de yasak değil... falan filanbi ben anlamıyorum heralde şu sirkadiyen beslenme işini okuyorum okuyorum da, kıt mıyım neyim
mantığını anlamadım hiç
aynen kuzum ama nasıl yapacağım bilmiyorum... şu televizyonun karsısında bir şeyler atıştırmak en büyük zevkim, resmen mutluluk kaynağı benim içinBenzer konular var altta 9. Takım menü sayfası yazıyor. Ayda ortalama 1 kilo almışsın. Bu da demek oluyor ki aslında gece yemelerini bıraksan kilonu koruyabilirsin
o zaman aslında bi nevi aralıklı oruç gibikuzum günde mümkünse iki kez besleniyoruz... akşam 18 den sonra hiçbir şey yemiyoruz... sadece bitki çayı olabilir... eh tabi sağlıklı gıdalar tüketiyoruz... işlenmiş paketli gıdalar yok... şekere una saldırmıyoruz ama tamamen de yasak değil... falan filan
ama şu akşam hiçbir şey yememe işi var ya beni o çok zorluyor yauwww
Ben hamile kalmadan önce her istediğimi yerdim ama senelerce 54 55 kiloyu korudum. Çünkü mutlaka sporla yakardım. Yiyeceğin zaman veya ertesi gün spor yapsan sıkıntı olmazaynen kuzum ama nasıl yapacağım bilmiyorum... şu televizyonun karsısında bir şeyler atıştırmak en büyük zevkim, resmen mutluluk kaynağı benim için
tabi bende yaş faktörü de vardır kuzum ne yapsan metabolizma yavaştır... gerçi her gün en aza 30 dk yürüyüş yapıyorum ama gece yediğim için yakamıyorum sanırım....Ben hamile kalmadan önce her istediğimi yerdim ama senelerce 54 55 kiloyu korudum. Çünkü mutlaka sporla yakardım. Yiyeceğin zaman veya ertesi gün spor yapsan sıkıntı olmaz
evet bir nevi aralıklı oruç ama gece yemesi yok bunun hiçbir şekildeo zaman aslında bi nevi aralıklı oruç gibi
ben farkında olmadan şu anda bunu mu yapıyorum o zaman acaba?
geçmiş olsun kuzumGünaydın kizlar,
Dün kızıma asi yapıldı,dünden beri biraz huzursuz aktif olamadim,sizler neler yapıyorsunuz?
ben de bıraktım 2 haftadırevet bir nevi aralıklı oruç ama gece yemesi yok bunun hiçbir şekilde
geçmiş olsun canımGünaydın kizlar,
Dün kızıma asi yapıldı,dünden beri biraz huzursuz aktif olamadim,sizler neler yapıyorsunuz?
Ben de 36 yımtabi bende yaş faktörü de vardır kuzum ne yapsan metabolizma yavaştır... gerçi her gün en aza 30 dk yürüyüş yapıyorum ama gece yediğim için yakamıyorum sanırım....
Aykavga edıyoruz rezmen sinirlerım bozuldu ,'kızım ' diye sesimi yükselttim emmedıkce ,şuan vicdan azabından gebercem, off annelık ne zorBakalım nasip kısmet. Sen planlar yaparsın başında gelenler bambaşka olabilirhayırlı olan olsun inşallah
Ben bugün ızgara balık alıcam inş. Kaç gündür ertelendi. Bi de salata yerim.
Sen de yemek ye bence canım. İçine sinen hafif bi yemek yap ye. Bi çorba bi şey yani. Ya da tavuk haşla ne bileyim. Ama sağlıklı bi şey ye yani
Normal canım. Bu iyi bi şey. Demek ki algıları açık. Söylediklerinin hepsi bizde de oldu. Şu an 10 buçuk aylık evi birbirine katıyorbi de sakın emzirmekten vazgeçme kritik şu an
Ay aynı hayal kırklığını ben de yaşadım. En az -1 bekliyordum. Sonuç sabit
Ben koltukların üstünde zıplayarak emziriyordumAykavga edıyoruz rezmen sinirlerım bozuldu ,'kızım ' diye sesimi yükselttim emmedıkce ,şuan vicdan azabından gebercem, off annelık ne zor
Ben yeni geldim okuldan yürüyerek gidip geldim akşama ip atlarım yine artık kolay gelsin sana canımCocuk uyudu ben sporavarmı bana eşlik edennn
bence deBen de 36 yımne ara bu yaşa geldim bilmiyorum o ayrı ama yaş belki etkiler fakat tek kriter değil canım. Kendini şartlama. Bi ara bi yardımcı geliyordu bizim eve 25 26 ancak vardı ama çok kiloluydu. Benim annem 56 yaşında gram yağ yok doğru zamanda beslenme işin sırrı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?