Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bi ben anlamıyorum heralde şu sirkadiyen beslenme işini okuyorum okuyorum da, kıt mıyım neyim
mantığını anlamadım hiç
kuzum günde mümkünse iki kez besleniyoruz... akşam 18 den sonra hiçbir şey yemiyoruz... sadece bitki çayı olabilir... eh tabi sağlıklı gıdalar tüketiyoruz... işlenmiş paketli gıdalar yok... şekere una saldırmıyoruz ama tamamen de yasak değil... falan filan
ama şu akşam hiçbir şey yememe işi var ya beni o çok zorluyor yauwww

Benzer konular var altta 9. Takım menü sayfası yazıyor. Ayda ortalama 1 kilo almışsın. Bu da demek oluyor ki aslında gece yemelerini bıraksan kilonu koruyabilirsin
aynen kuzum ama nasıl yapacağım bilmiyorum... şu televizyonun karsısında bir şeyler atıştırmak en büyük zevkim, resmen mutluluk kaynağı benim için

o zaman aslında bi nevi aralıklı oruç gibi
ben farkında olmadan şu anda bunu mu yapıyorum o zaman acaba?

aynen kuzum ama nasıl yapacağım bilmiyorum... şu televizyonun karsısında bir şeyler atıştırmak en büyük zevkim, resmen mutluluk kaynağı benim için
Ben hamile kalmadan önce her istediğimi yerdim ama senelerce 54 55 kiloyu korudum. Çünkü mutlaka sporla yakardım. Yiyeceğin zaman veya ertesi gün spor yapsan sıkıntı olmaz

Ben hamile kalmadan önce her istediğimi yerdim ama senelerce 54 55 kiloyu korudum. Çünkü mutlaka sporla yakardım. Yiyeceğin zaman veya ertesi gün spor yapsan sıkıntı olmaz
tabi bende yaş faktörü de vardır kuzum ne yapsan metabolizma yavaştır... gerçi her gün en aza 30 dk yürüyüş yapıyorum ama gece yediğim için yakamıyorum sanırım....

evet bir nevi aralıklı oruç ama gece yemesi yok bunun hiçbir şekilde
ben de bıraktım 2 haftadır
sabah 12de ilk öğün sonra da son öğün en geç 7de oluyor
2 haftadır 1 ya da 2 kere 7den sonraya kaldı sadece
demek tam anlamıyla yapsam olacak

tabi bende yaş faktörü de vardır kuzum ne yapsan metabolizma yavaştır... gerçi her gün en aza 30 dk yürüyüş yapıyorum ama gece yediğim için yakamıyorum sanırım....
Ben de 36 yım ne ara bu yaşa geldim bilmiyorum o ayrı ama yaş belki etkiler fakat tek kriter değil canım. Kendini şartlama. Bi ara bi yardımcı geliyordu bizim eve 25 26 ancak vardı ama çok kiloluydu. Benim annem 56 yaşında gram yağ yok doğru zamanda beslenme işin sırrı bence

Aykavga edıyoruz rezmen sinirlerım bozuldu ,'kızım ' diye sesimi yükselttim emmedıkce ,şuan vicdan azabından gebercem, off annelık ne zor

bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…