- 8 Mart 2020
- 5.871
- 28.309
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.181
Ellerine sağlık canım ❤Kızlar olcu tablosunu ayarladim aralikta tekrar bakip yeni olculerle karsilastirma yapariz
Unuttugum yoktur insallah varsa soylesin. Olcu bildirmiyenler bildirirse guncelleriz tabloyu
Canım kahvaltı ve akşam yemeği saat arası çok fazla ve menüler çok hafif onuda yemezsem direncim düşer bence ayrıca kek yarım dilimAfiyet olsun hamburger olmasaymış keşke cuma cumartesi belki olabilirdi
Afiyet olsun
Haşlanmış ıspanağı nasıl yedin bacim
Spor harika
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanım gerçekten çok az yiyirsun
Spor
Afiyet olsun
Afiyet olsun kek olmamış
Şimdi o irmik helvası olmuşmu ☹dondurma
Afiyet olsun çok hafif bi menü olmuş
afiyet olsun
Afiyet olsun canım Bende ıspanak yapıcamaksama mercimek çorbası salata düşünüyorum
Mesajlar birbirine girdi Cuma’ya kadar regl ödemini atarsın inşallah canımSabahtan beri bir gerginim bir gerginim anlatamam arayana sinirleniyorum artık bi noktadan sonra telefonları açmaz oldum. Kızı uyuyunca azcık uzanayım dedim ve bi kalktım ki regli olmuşumsinirim ondanmış. Bakalım kilo olarak nasıl yansıyacak ama belim
Bilmiyorum ya yani bu kadar yememe ye bu kadar spora 1 garanti gitmez miydi sence de
Spora bi anda yüklendik ondan olmuş olabilir canım bi gün ara ver istersen ya da o gün perşembe olsunCuma ya kadar 1 gitsin diye cok ugrasacam. Şimdi detoks suyu içiyorum ödem atıcı. 3 gun yapacagim umarim işe yarar
geçmiş olsun canımIykusuzluktan ölüyorum,malum dün gece ışıkları ben söndürdüm:)) bugun bebişe rotavirüs aşısı yaptım, tetıkteyim, ıns sıkıntısız atlatırız, şimdi kahvekeyfi yapıyorum, kızım izin verirse uyursa biraz da ütü yaparım
Bende onu düşündüm aslında. Perşembe yapmiyim bencedeMesajlar birbirine girdi Cuma’ya kadar regl ödemini atarsın inşallah canım
Spora bi anda yüklendik ondan olmuş olabilir canım bi gün ara ver istersen ya da o gün perşembe olsun
Ben de öyle hem uykusuz hem halsizim spora çok yüklendim ilk günlerden galiba ondan olduIykusuzluktan ölüyorum,malum dün gece ışıkları ben söndürdüm:)) bugun bebişe rotavirüs aşısı yaptım, tetıkteyim, ıns sıkıntısız atlatırız, şimdi kahvekeyfi yapıyorum, kızım izin verirse uyursa biraz da ütü yaparım
Çocugu mu ütüyü mü :)) ütüyse çok iyiBen de öyle hem uykusuz hem halsizim spora çok yüklendim ilk günlerden galiba ondan oldu
Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsınız benim de ütü var baya yine herife yıkabilirim
afiyet olsun canım bence çok güzel olmuş10 kasım
08.30 kabızlık kürü + 1 bardak ılık su
09.00 haslanmıs yumurta, 1 dilim tb ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin
13.00 menemen
17.00 sütlü türk kahvesi
19.00 fırında balık , bol yeşillikli salata
3 litre su
Spor : bugun puanlı bir spor yapamadım ama ev topladım iş yaptım habire kalori yakmışımdır
Ütüyü canım başka da bir şey yapmaz zaten ben de en çok ütüye üşenirimÇocugu mu ütüyü mü :)) ütüyse çok iyi
İnşallah canımMesajlar birbirine girdi Cuma’ya kadar regl ödemini atarsın inşallah canım
Spora bi anda yüklendik ondan olmuş olabilir canım bi gün ara ver istersen ya da o gün perşembe olsun
Bende kendim yaptım bi sıkıntı yaşamadım canım iniallah sizdeee olmazIykusuzluktan ölüyorum,malum dün gece ışıkları ben söndürdüm:)) bugun bebişe rotavirüs aşısı yaptım, tetıkteyim, ıns sıkıntısız atlatırız, şimdi kahvekeyfi yapıyorum, kızım izin verirse uyursa biraz da ütü yaparım
Aynen haftaya kesinlikle cumada birakicam kacamak olayniKız ne yazdığı mi ne yediği mi biliyor muyum. O kadar hızlı hızlı her şeye yetişmeye çalışmak cok zorluyor.
Kacamaklardan kaynaklı bu hafta biraz fazlaydi canim. Sadece bir gün olsa iyi olur.
Off off. Ama sen bu artıdan eksi 700 yaptin. Tekrat yaparsin insallahhhhh
Ne yapacaksın car. Persembe niye ayaktasin. Derslerim var dediğin o mu. Okulda mi olacak.
Keşke benim yerime de yapsan. Puani bana yazsan
Ooo süper bu yürüyüşler baya ödem attirir insallah.
Ben de bazen oturmak uzanmak istemiyorum gerçekten, çünkü bir daha kalkamiyorum. Canim mama sandalyesine koysan önüne de bisküvi tarzi bir şey versen durmaz mi. Ben ip atlarken benim ki de ziplamaya çalışıyor
Valla yedim canim. Niran yatindan itibaren yemeyin demiş baktim
Zaten etini fazla koydum. Yani yarı yariya olmuştur
Kesinlikle denemiş biri olarak katiliyorummm..
Ben de geç kalmış sayilmam kiz. P tesi bugün
Off offf kalorisi boll.sen de yiyecek misin.
Biz yaptik gibi aslinda. Ve cok memnunuz
Imm güzelll
Teşekkür ederim
Sen dolma bana kalıcı kili mu yapıyor demiştin yanlış mi hatırlıyorum acababir de sıcak su tavsiye etmiştin başlamadın mi
Unuttunmu cnmBende metre yok ya yarın alayımda ölçeyim canım ben hastayken kaçırmışım
Insallah cnmOwww ne ettin kız kahvaltıda
Afiyet olsun canım baya az bı menü bence
Afiyet olsun menüde sporda güzel
Miktarlar az olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum ama hepsi aynı gün olmasa iyiydi tabi
insAllah canım
Evet hepsi bı anda oldu daha neler neler yediler ben hiç dokunmadim
Bende de o his oluyor ya ama toparla lütfen insAllah yakarsn
Hadiya bende yok sanki sarkma daha nezmn oluyorki genelde memedn kesince diyorlar dmiVayyyy masallah, benim emzırırken sarktı sarkcagı kadar ...
Hahahha olabillir aynenKesin evde ipi olmayan birinin icadı
Ah ah nezmn kesintisiz uyuycaklar 16 ayligiz hala ayniBenimki de yüz defa uyanıyor sağ olsun
Hmmbiz seviyoruz kendimiz pisirmeyi aslinda baliktan kaynaklanan bi sorundu bence belkide o balik oyle oluyor ne bileymOnun kesin çözümü balıkçıda pişirtip almak canım. Benim eşim nefret eder balık kokusundan. Biz evlenene kadar balık yememiş. Ben dışarda pişirtip almaya başlayınca yemeye başladı
Ne guzel ellerine saglikBöyle oluyor kızlar sıkıstrsam biterdi bu pano kesin
Ekledim cnmYorgunluktan uyuya kalmışım, yazamadan pınar can kayit edermisin
70 dk lelsie 210p
30 dk plates 90
500 ip 100
Toplam 400 puan. Yalniz 1 puan fazlasini yapmam, 400 dediysem 400Pnrrr-12
Bende cok seviyorm hele tahin oylece ekmek banip yiyebillrmBulgur falan cazip gelmiyor artik. Hatta çoğu zaman yemiyorum bile. Ammmaaaa tahin pekmez ve helvayı asla birakamiyorum
Bende kararsizm ama tavuklu biseyler dusunuyorm 1 tanede kabagm varBen ne yapsam bilmiyorum. Bugün fasulye yemeyeceğim kesin. Bir kepçe kabak yemegim kalmisti onu yerim.
Çar şamba perşembe de ne yapsam ki
Sagol cnm sanada :)Ben yeni geldim okuldan yürüyerek gidip geldim akşama ip atlarım yine artık kolay gelsin sana canım
ben de yürüyüşe çıkacağım şimdi seninle geleyim
Gozunaydn cnm agrilarinda hafifler umarmSabahtan beri bir gerginim bir gerginim anlatamam arayana sinirleniyorum artık bi noktadan sonra telefonları açmaz oldum. Kızı uyuyunca azcık uzanayım dedim ve bi kalktım ki regli olmuşumsinirim ondanmış. Bakalım kilo olarak nasıl yansıyacak ama belim kopuyor resmen
Afiyet olsun cnmaksama mercimek çorbası salata düşünüyorum
Afiyet olsun nasl yapcaksn yemeginimiAfiyet olsun canım Bende ıspanak yapıcam
Ye tabi en sagliklisi afiyet olsunKaç gundur balık muhabbeti gecıyo canım cekti, bugun de ben yiyim
Aynısı sayılır, ne yapıyorsun bununla canım
Diğer sayfada Pınarı etiketlemeyi unutma canım30dk orta tempo yürüyüş
350 ıpsiz atlama
25sn plank yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?