- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.201
Yanına yogurtta ekle bence,iki veya üç kaşık.aksama mercimek çorbası salata düşünüyorum
İspanaga bayılıyorum ama yıkaması tam bir işkenceAfiyet olsun canım Bende ıspanak yapıcam
Benimde canım çok çekti,yarına bende alayım diyorum,afiyet olsun sana şimdiden.Kaç gundur balık muhabbeti gecıyo canım cekti, bugun de ben yiyim
Biz de dün rota ve menenjit vurdurduk,ateşi çıkmadı ama huzursuzdu bugün,fitil vermişti doktor mecburen onu kullandım.Iykusuzluktan ölüyorum,malum dün gece ışıkları ben söndürdüm:)) bugun bebişe rotavirüs aşısı yaptım, tetıkteyim, ıns sıkıntısız atlatırız, şimdi kahvekeyfi yapıyorum, kızım izin verirse uyursa biraz da ütü yaparım
ben hindistan cevizi yağlı filtre kahvemi yapmak için almıştımAynısı sayılır, ne yapıyorsun bununla canım
çok mu yoğundun canımÇok yorgun hissediyorum
Bugün değil, son 2-3 gündür gözüm hep yatakta, uykuda ama dinlenmeye fırsatım yokçok mu yoğundun canım
Ay unuttum Pınar yaaaaa hemen evi talan ediyorum metreyi buluyorum kesinin köşede vardırAynen haftaya kesinlikle cumada birakicam kacamak olayni
Unuttunmu cnm
Insallah cnm
Hadiya bende yok sanki sarkma daha nezmn oluyorki genelde memedn kesince diyorlar dmi
Hahahha olabillir aynen
Ah ah nezmn kesintisiz uyuycaklar 16 ayligiz hala ayni
Hmmbiz seviyoruz kendimiz pisirmeyi aslinda baliktan kaynaklanan bi sorundu bence belkide o balik oyle oluyor ne bileym
Ne guzel ellerine saglik
Ekledim cnm
Bende cok seviyorm hele tahin oylece ekmek banip yiyebillrm
Bende kararsizm ama tavuklu biseyler dusunuyorm 1 tanede kabagm var
Sagol cnm sanada :)
Gozunaydn cnm agrilarinda hafifler umarm
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun nasl yapcaksn yemeginimi
Ye tabi en sagliklisi afiyet olsun
Beyaz sirke ile Safiye gibi sayarak 3 kere suda bekletip yıkıyorum.Yanına yogurtta ekle bence,iki veya üç kaşık.
İspanaga bayılıyorum ama yıkaması tam bir işkence
Benimde canım çok çekti,yarına bende alayım diyorum,afiyet olsun sana şimdiden.
Biz de dün rota ve menenjit vurdurduk,ateşi çıkmadı ama huzursuzdu bugün,fitil vermişti doktor mecburen onu kullandım.
TabikiDiğer sayfada Pınarı etiketlemeyi unutma canım
Maydonoz kürünü çorba karıştırıcı ile yapıyorum.ben hindistan cevizi yağlı filtre kahvemi yapmak için almıştım
bununla yapınca çok lezzetli oluyor
ama sağlıklı smoothie hazırlamak için de çok kullanışlı
ya da mesela maydonoz kürü için
Reglde oldun bugün erken yat dinlen ❤Bugün değil, son 2-3 gündür gözüm hep yatakta, uykuda ama dinlenmeye fırsatım yok
Bilmiyorum ki canım, belki de direncim düştü, hasta olacağım gibi hissediyorum.Tabikiunuturmuyum
Yorgunum yazmışsın yürüyüşten mi? Kaptanım
Saha yazılı sorularını hazırlayamadım.Reglde oldun bugün erken yat dinlen ❤
Bence olurMaydonoz kürünü çorba karıştırıcı ile yapıyorum.
Smoothie mikser setinin doğrayıcısında olmaz mı acaba
Orucumu actim. Yemegimi yedim. Esimi bekliyorum canim.
Bugün yürümesen mi canım ya erkenden yat dinlenBilmiyorum ki canım, belki de direncim düştü, hasta olacağım gibi hissediyorum.
Birazdan yürüyüşe çıkarız, donincet sıcak bir duş alırım, inşallah kendime gelirim.
Maşallah canım ya Allah yardımcın olsunSaha yazılı sorularını hazırlayamadım.
Mutfağı toplayıp yürüyüşe, yürüyüşten dönünce de işler var.
Sabahta 6:30 da yola çıkacağım, düşündükte omuzlarım düşüyor
Günlerin bereketi mı gitti, benim işler mi bitmez oldu anlamadım ya.
Sabahın 5 inden beri ayataktayım, sor ne iş yaptın diye, koca bir hiç
Allah kabul etsin canımOrucumu actim. Yemegimi yedim. Esimi bekliyorum canim.
Dun gunu guzel kapatyim bence. Bu gece sahur yapmamayi dusunuyirum sabah tarti ne soyleyecek bi tartilirim bakalim.
Ama bi halsizlik vardi nerdeyse tum gun yattim kizlar kardesleriyle oynadilar sagolsunlar
Senin nasil gidiyor. Yuruyus yapilmis cok guzel.
Menenjit kacıncı ayda oluo , karmayla bırlıkte mi onu olmadık biz galıba yaYanına yogurtta ekle bence,iki veya üç kaşık.
İspanaga bayılıyorum ama yıkaması tam bir işkence
Benimde canım çok çekti,yarına bende alayım diyorum,afiyet olsun sana şimdiden.
Biz de dün rota ve menenjit vurdurduk,ateşi çıkmadı ama huzursuzdu bugün,fitil vermişti doktor mecburen onu kullandım.
Sagol canimAllah kabul etsin canım
Iyi gidiyor bu sefer herşeyi biranda kesmiycem
Sporu 75 gördüğümde arttiracagim
Menenjitte ozel asi benim bildigim canim. İstege bagli kendin aliyorsun ve vuruyorlarMenenjit kacıncı ayda oluo , karmayla bırlıkte mi onu olmadık biz galıba yagecmıss olsunnnn sizedee
Hemde ne nankörMaşallah canım ya Allah yardımcın olsun
Ev işi nankör
Allahtan kabul etsin cnm. Benimde daha çok kazam var inşallah bu süreci atlatırsak bende başlıcam tutmayaOrucumu actim. Yemegimi yedim. Esimi bekliyorum canim.
Dun gunu guzel kapatyim bence. Bu gece sahur yapmamayi dusunuyirum sabah tarti ne soyleyecek bi tartilirim bakalim.
Ama bi halsizlik vardi nerdeyse tum gun yattim kizlar kardesleriyle oynadilar sagolsunlar
Senin nasil gidiyor. Yuruyus yapilmis cok guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?