- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.341
Dinlenmeden cok zor zaten. Ben coronayi ayakta geçirdim o kadar cok ihtiyacim oldu ki dinlenmeye ama 2 küçük bebeyle asla öyle bir şey olmuyor. Sende benim gibi cocuklarla zorıhlamur içtim canım ama vücudum da kırgın gözlerim yanıyor yatıp dinlenmek istiyorum
evet kuzum aynen öyle, dün gece ölüyordum yorgunluktan ağrım da var ama gece bi büyüğüm bi küçüğüğm uyandı durduDinlenmeden cok zor zaten. Ben coronayi ayakta geçirdim o kadar cok ihtiyacim oldu ki dinlenmeye ama 2 küçük bebeyle asla öyle bir şey olmuyor. Sende benim gibi cocuklarla zor
Ben sana öyle abi hareket yapma Didim dimiDünkü spor diz kapagimi incitmis yaa cok agriyor. Kapak yerinden çıkmış gibi gidip geliyor
Ben de aldım da canım orta kalınlıkta aldım canım kombi yanıyor zaten ne çok sıcak ne soğuk olsun diyeKizlar uyku tulumu alacağım. Kızım geceleri cok terliyor. Üstü ince cok kalın da irtmuyorum yine de terliyor. Uyku tulumu alsam diyorum. Terlese bile üstünü açmayacağı için belki üşütmez. Dikkat etmem gereken bir sey var mi uyku tulumunda
Hangi marka canim. Memnun nusun.Ben de aldım da canım orta kalınlıkta aldım canım kombi yanıyor zaten ne çok sıcak ne soğuk olsun diye
Ben işte birikmesin diye gündüz bir şey yapamayınca gece yapıyorum. Gece 2 den önce uyuyamıyoum. Sabah da kızım 6 da 7 de ayakta sonra da okula gidiyorum. Gelince aynen devam.İnşallah bağışıklığım düşmez. Bazen yorgunluktan ağlayasım geliyorOfff ayni durumdayimmmm yaaa. Yetişemiyorum hiç bir şeye bütün işleri yarina erteliyorum, ama o iş yapacagim yarin hiç gelmiyor. Yarınlar ertelene ertelene geciyor. Acayip moralim bozuluyor bu ara o yüzden cok gerginim bende. Genel olarak herkeste aynı durum var gibi. Sanirim mevsim gecişi gündüzlerin kısalması falan etkiledi
Benimki de üstünü hiç örtülü tutmuyorKizlar uyku tulumu alacağım. Kızım geceleri cok terliyor. Üstü ince cok kalın da irtmuyorum yine de terliyor. Uyku tulumu alsam diyorum. Terlese bile üstünü açmayacağı için belki üşütmez. Dikkat etmem gereken bir sey var mi uyku tulumunda
Geçmiş olsun kuzum. Keşke birkaç gün izin alsan. Ama iş yerinde dinleniyorsundur senevet kuzum aynen öyle, dün gece ölüyordum yorgunluktan ağrım da var ama gece bi büyüğüm bi küçüğüğm uyandı durdu
şimdi de işyerindeyim, öyle zor ki şu anda ayakta durmak benim için
Kolay gelsin canım şükür iyiyim birazdan yürüyüş yapacağım ve pazara gideceğimMerhaba kızlar
Okuldan geldim
Yemek falan yedim ancak girebildim. Yazılı yapıp onları okuyorum yazılı yapacağım sınıflara yazılı öncesi test falan çözüyorum okulda da giremedim
O yüzden. Şu an kızım kolumu tırmalıyor benimle ilgilen diye
Umarım herkes iyidir
Sana da kolay gelsin canımKolay gelsin canım şükür iyiyim birazdan yürüyüş yapacağım ve pazara gideceğim
Daha önce de atmıştım canım LCWaikiki nin memnunum ben sabah çkkardığımda içi sıcak oluyor sırtını yokluyorum terlememiş deHangi marka canim. Memnun nusun.
keşke be canım yaa, işler o kadar yoğun ki bazen tuvalete gitmeye fırsat bulamıyorumBen işte birikmesin diye gündüz bir şey yapamayınca gece yapıyorum. Gece 2 den önce uyuyamıyoum. Sabah da kızım 6 da 7 de ayakta sonra da okula gidiyorum. Gelince aynen devam.İnşallah bağışıklığım düşmez. Bazen yorgunluktan ağlayasın geliyor
Benimki de üstünü hiç örtülü tutmuyor
Geçmiş olsun kuzum. Keşke birkaç gün izin alsan. Ama iş yerinde dinleniyorsundur sen
Off yazılı haftası ayrı bir yoğunluk oluyo demi. Soru hazırla oku bildir e okula gir bie sürü iş. Allah kolaylik versin. Ben de bir şeyler hazirliyim dedim izin vermedi kizim. Emiyor şu an.Merhaba kızlar
Okuldan geldim
Yemek falan yedim ancak girebildim. Yazılı yapıp onları okuyorum yazılı yapacağım sınıflara yazılı öncesi test falan çözüyorum okulda da giremedim
Umarım herkes iyidir
Allah kolaylık versin İnşallah canımkeşke be canım yaa, işler o kadar yoğun ki bazen tuvalete gitmeye fırsat bulamıyorum
işyerinde de kafam yoruluyor
bi de haftaya ara tatil ya izin almak istiyorum o yüzden bu hafta bi daha izin alamam
Yaa aklima sen geliyon zaten. Geceleri yapayim diyorum ama dayanamiyorum cok uykum geliyor. Bide 5 ten sonra nerdeyse cok az uyuyoruz. Göze alamiyorum.Ben işte birikmesin diye gündüz bir şey yapamayınca gece yapıyorum. Gece 2 den önce uyuyamıyoum. Sabah da kızım 6 da 7 de ayakta sonra da okula gidiyorum. Gelince aynen devam.İnşallah bağışıklığım düşmez. Bazen yorgunluktan ağlayasım geliyor
Benimki de üstünü hiç örtülü tutmuyor
Geçmiş olsun kuzum. Keşke birkaç gün izin alsan. Ama iş yerinde dinleniyorsundur sen
Benimki de emiyorOff yazılı haftası ayrı bir yoğunluk oluyo demi. Soru hazırla oku bildir e okula gir bie sürü iş. Allah kolaylik versin. Ben de bir şeyler hazirliyim dedim izin vermedi kizim. Emiyor şu an.
Bende orta kalinlikta almistim canim. Pazardan almistim ama marka bilemiycemKizlar uyku tulumu alacağım. Kızım geceleri cok terliyor. Üstü ince cok kalın da irtmuyorum yine de terliyor. Uyku tulumu alsam diyorum. Terlese bile üstünü açmayacağı için belki üşütmez. Dikkat etmem gereken bir sey var mi uyku tulumunda
İyiyim sukur canim.Merhaba kızlar
Okuldan geldim
Umarım herkes iyidir
amin canım sağolasınAllah kolaylık versin İnşallah canım
Bizde emiyoruz suan bende aynisini dusundm neyseki uyucak gbi hemen spot yapicam insallahBenimki de emiyorzaten en rahat o emerken girebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?