Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ıhlamur içtim canım ama vücudum da kırgın gözlerim yanıyor yatıp dinlenmek istiyorum
Dinlenmeden cok zor zaten. Ben coronayi ayakta geçirdim o kadar cok ihtiyacim oldu ki dinlenmeye ama 2 küçük bebeyle asla öyle bir şey olmuyor. Sende benim gibi cocuklarla zor

Kizlar uyku tulumu alacağım. Kızım geceleri cok terliyor. Üstü ince cok kalın da irtmuyorum yine de terliyor. Uyku tulumu alsam diyorum. Terlese bile üstünü açmayacağı için belki üşütmez. Dikkat etmem gereken bir sey var mi uyku tulumunda

Dinlenmeden cok zor zaten. Ben coronayi ayakta geçirdim o kadar cok ihtiyacim oldu ki dinlenmeye ama 2 küçük bebeyle asla öyle bir şey olmuyor. Sende benim gibi cocuklarla zor
evet kuzum aynen öyle, dün gece ölüyordum yorgunluktan ağrım da var ama gece bi büyüğüm bi küçüğüğm uyandı durdu
şimdi de işyerindeyim, öyle zor ki şu anda ayakta durmak benim için

Ben de aldım da canım orta kalınlıkta aldım canım kombi yanıyor zaten ne çok sıcak ne soğuk olsun diye

Merhaba kızlar
Okuldan geldim
Yemek falan yedim ancak girebildim. Yazılı yapıp onları okuyorum yazılı yapacağım sınıflara yazılı öncesi test falan çözüyorum okulda da giremedim
O yüzden. Şu an kızım kolumu tırmalıyor benimle ilgilen diye
Umarım herkes iyidir

Ben işte birikmesin diye gündüz bir şey yapamayınca gece yapıyorum. Gece 2 den önce uyuyamıyoum. Sabah da kızım 6 da 7 de ayakta sonra da okula gidiyorum. Gelince aynen devam.İnşallah bağışıklığım düşmez. Bazen yorgunluktan ağlayasım geliyor
Benimki de üstünü hiç örtülü tutmuyor
evet kuzum aynen öyle, dün gece ölüyordum yorgunluktan ağrım da var ama gece bi büyüğüm bi küçüğüğm uyandı durdu
şimdi de işyerindeyim, öyle zor ki şu anda ayakta durmak benim için
Geçmiş olsun kuzum. Keşke birkaç gün izin alsan. Ama iş yerinde dinleniyorsundur sen

Kolay gelsin canım şükür iyiyim birazdan yürüyüş yapacağım ve pazara gideceğim

Hangi marka canim. Memnun nusun.
Daha önce de atmıştım canım LCWaikiki nin memnunum ben sabah çkkardığımda içi sıcak oluyor sırtını yokluyorum terlememiş de

keşke be canım yaa, işler o kadar yoğun ki bazen tuvalete gitmeye fırsat bulamıyorum
işyerinde de kafam yoruluyor
bi de haftaya ara tatil ya izin almak istiyorum o yüzden bu hafta bi daha izin alamam

Off yazılı haftası ayrı bir yoğunluk oluyo demi. Soru hazırla oku bildir e okula gir bie sürü iş. Allah kolaylik versin. Ben de bir şeyler hazirliyim dedim izin vermedi kizim. Emiyor şu an.

keşke be canım yaa, işler o kadar yoğun ki bazen tuvalete gitmeye fırsat bulamıyorum
işyerinde de kafam yoruluyor
bi de haftaya ara tatil ya izin almak istiyorum o yüzden bu hafta bi daha izin alamam
Allah kolaylık versin İnşallah canım

Yaa aklima sen geliyon zaten. Geceleri yapayim diyorum ama dayanamiyorum cok uykum geliyor. Bide 5 ten sonra nerdeyse cok az uyuyoruz. Göze alamiyorum.
Üstü nu açsa bile sizin ev sıcak canim. Terlemiyorsa üşümez insallah

Off yazılı haftası ayrı bir yoğunluk oluyo demi. Soru hazırla oku bildir e okula gir bie sürü iş. Allah kolaylik versin. Ben de bir şeyler hazirliyim dedim izin vermedi kizim. Emiyor şu an.
Benimki de emiyor zaten en rahat o emerken girebiliyorum

Bende orta kalinlikta almistim canim. Pazardan almistim ama marka bilemiycem
İyiyim sukur canim.
Evleri supurdum vileda yaptim, yemek pisirdim kizimi uyutuyorum.

Minnosunla guzel eglenmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…