Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel canim.
Sporda var daha ne olsun.

günaydın kızlar
feci şifayı kapmışım burnum, genzim tıkalı, boğazım acıyor
büyüğüm hastaydı ondan geçti heralde
hiç halim yok vallahi ama bi ton da işim var
Gecmis olsun canim.
Bende ayni durumdayim. Bogazimda bi gicik var gecmiyor genzimde tikali.
Aksamlar ayvanin kndisiyle ihlamur kaynatiyorum biraz da corek otu icine bogazimin acisina iyi geliyor. Dene istersen canim

Gecmis olsun canim.
Bende ayni durumdayim. Bogazimda bi gicik var gecmiyor genzimde tikali.
Aksamlar ayvanin kndisiyle ihlamur kaynatiyorum biraz da corek otu icine bogazimin acisina iyi geliyor. Dene istersen canim
sağol canım sana da geçmiş olsun
muhakkak deneyeceğim canım sağol

Offf ayni durumdayimmmm yaaa. Yetişemiyorum hiç bir şeye bütün işleri yarina erteliyorum, ama o iş yapacagim yarin hiç gelmiyor. Yarınlar ertelene ertelene geciyor. Acayip moralim bozuluyor bu ara o yüzden cok gerginim bende. Genel olarak herkeste aynı durum var gibi. Sanirim mevsim gecişi gündüzlerin kısalması falan etkiledi
Yine mi hasta oldu çocuk inşallah değildir canım

Niye uyuyamadın yarın yoğun bi gün olacak dinlen canım
Off sormaa yaa. Ne zaman dışarı gezmeye gitse babasiyla illa ardindan hastalaniyor ya. Babasi arkadaşlarıyla köye gezmeye gittiler. Onu da gotureyim dedi. Çocukta dışarda arkadaşlarıyla, suyla falan oynamış ıslanmış baya da öyle durmuş galiba. Bizim ki gelmiş bakmış islak. Sonra kapti şifayı işte. Zaten tam iylesememisti.
Neyse gece cok ateş olmadi ama dizlerim bacaklarim ağrıyor dedi hep.

Sagol canim. Anneler zatrn hep uykusuz bacim. Bizim artik kendimizi buna alostirmamiz lazim
Oyle bir donemleri oluyor canim. Gececek illaki bu donemde ise guce pek kafayi takmiyacan.

Gecmis olsun canim. İns uyumustur bebelerinde sende uyumussundur gece

Ohh mis olmus heryer. Koklj temizlik banada lazim ama hic yapasim yok
Yani saat başı uyandilar ama uyudum sayilir.

Babalar bizim gibi değil ki benim hep bi gözüm üstünde kalır düşer mi ıslanır mı onlar fark edene kadar çocuk şifayı kapmış inşallah dünkü ile geçer canım

Dünkü spor diz kapagimi incitmis yaa cok agriyor. Kapak yerinden çıkmış gibi gidip geliyor
Dün benim de sağ dizimde ağrı başladı evde kas gevşetici vardı onu sürdüm geçti elo bugün sakın ip atlama Allah korusun başına iş alırsın

günaydın kızlar
feci şifayı kapmışım burnum, genzim tıkalı, boğazım acıyor
büyüğüm hastaydı ondan geçti heralde
hiç halim yok vallahi ama bi ton da işim var
Geçmiş olsun canım dinlenebilsen bugün keşke
Dünkü spor diz kapagimi incitmis yaa cok agriyor. Kapak yerinden çıkmış gibi gidip geliyor
Sanada geçmiş olsun canım bugün spor yapma o zaman daha kötü olmasın

Babalar bizim gibi değil ki benim hep bi gözüm üstünde kalır düşer mi ıslanır mı onlar fark edene kadar çocuk şifayı kapmış inşallah dünkü ile geçer canım
Aynennn bende senin gibiyim. Mutlaka kaç kere kontrol ederim. Insallahhhh canimmm
Dün benim de sağ dizimde ağrı başladı evde kas gevşetici vardı onu sürdüm geçti elo bugün sakın ip atlama Allah korusun başına iş alırsın
Ben emzirdigim için cok kullanamiyorum. Ip atlamam da bi leslie plates yaparim
Geçmiş olsun canım dinlenebilsen bugün keşke

Sanada geçmiş olsun canım bugün spor yapma o zaman daha kötü olmasın
Ayy bi lelsie bi plates yapayim ama zorlanirsam birakicam. Çünkü arka bacaklarda cok kasılmış.

Oy babalar gorene kadar . ben de emanet ederim bi is yaparken ama kirk kere kontrol ederim. Ve hepte esimi ya tv ye bakarken ya tele bakarken yakalarim cocuk nerde burdaydi yaaa oynuyordu der. Halbuki o cocuk kac dk dir benim yanimda
Gecmis olsun dikkat et canim cok yuklenme bugun

geçmiş olsun canım

sağol canım, keşke ama bi sürü iş var izin alamam
Sağol canım sanada cok geçmiş olsun. Hiç zaman kaybetmeden ihlamur kekik falan iç
Ben de bugün ipe ara verdim pazara gideceğim yürüyüş yaparım üstüne de akşam Leslie yaparım
Atlama biraz dinlensin kaslarin. En azindan yürüyüş yapma durumun var oda guzel

unutuyorlarrr .. bi daha soğuk havalarda göndermem. Aynen canim yuklenmem fazla.

Sağol canım sanada cok geçmiş olsun. Hiç zaman kaybetmeden ihlamur kekik falan iç

Atlama biraz dinlensin kaslarin. En azindan yürüyüş yapma durumun var oda guzel
ıhlamur içtim canım ama vücudum da kırgın gözlerim yanıyor yatıp dinlenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…