Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

belim kopacak gibi ağrıyor evin her yeri her yerde kızım uyumuyor. Yarın arkadaşıma gidicem akşama gidip hediye Almam gerek nasıl yapıcam bilmiyorum
Ertelesen mi acaba canım ? Hastasın zaten
Maşallah bize bu hafta spor da on numara 5 yıldızız tartıda güzel sonuçlar gelecek inşallah

Herkese hayirli günler iyisinizdir insallah Bende yogunluk var bugun evdeydim is güc yaptim anneme gectim.. birazdan kizceleri almaya gidicem
Sen nasılsın canım alıştın mı işine ? Ben de yürüyüş ve pazar yaptım miniği uyutup yemek yapacağım

Sen nasılsın canım alıştın mı işine ? Ben de yürüyüş ve pazar yaptım miniği uyutup yemek yapacağım
Ne iyi gelmistir yürüyüs
Cok sükür iyim canim, ev is alismaya calisiyorum düzen oturacak ins

belim kopacak gibi ağrıyor evin her yeri her yerde kızım uyumuyor. Yarın arkadaşıma gidicem akşama gidip hediye Almam gerek nasıl yapıcam bilmiyorum
Gitme gitme herşerde bir hayır var, ortalık korona kaynıyo, arkadasının olmadıgı ne malum, yat dinlen canım

Yeni mi başladın dogum ıznı sonrası mı? Kaç aylıkrı bebiş . Ben sanki bildiğim herseyı unuttum işime ait , hatırlaruz heral
Evet canim, Benim unutulcak bisey degil magazadayim kizim 3 yasinda iki sene Burda Tr deki gibi degil farkli annelik haklari

Canım benim 2 günü eklememişsin
Pazar 258
Pzt 280

Sağlıcakla kirletin inşallah canım mis gibi olmuştur son zamanlarda evi çok üstünkörü temizliyorum canım istemiyor yapmayı resmen

Oyle bir donemleri oluyor canim. Gececek illaki bu donemde ise guce pek kafayi takmiyacan.

Gecmis olsun canim. İns uyumustur bebelerinde sende uyumussundur gece

Ohh mis olmus heryer. Koklj temizlik banada lazim ama hic yapasim yok
sagolun kizlar
naya bi gider bu bana:)
yoruldum bide bugun regl oldum
1 hafta gecikti belim felan agriyo
adacayi aldim iciyorum:)

günaydın kızlar
feci şifayı kapmışım burnum, genzim tıkalı, boğazım acıyor
büyüğüm hastaydı ondan geçti heralde
hiç halim yok vallahi ama bi ton da işim var
gecmis olsun canim
insaallha daha iyisindir simdi

Miktar az olsada meyve günde üç kere yemişsin,bu biraz fazla geldi,diyette bir porsiyonu geçmemek lazım.
haklisin canim
genelde menulerimde meyve olmaz ama buseferlik boyle oldu
Dünkü spor diz kapagimi incitmis yaa cok agriyor. Kapak yerinden çıkmış gibi gidip geliyor
sorma yaaa
benimdz agridi bende sizlik takip oyle yattim gece
gunduzde onu takip oyle is guc yaptim

masalalh bu hafta sporda rekor kiricaz:)

bi kactanesini eksik almisim olculeri

sağol canım
gözlerim çok yanıyor
dün gece çok uykusuz kaldım ya ondan, ya da hafiften ateşim çıkıyor bilemedim
ama hasta olmak istemiyorum ya haftaya kızıma sözüm var onunla gezecektik, her sene bi engel çıktı hiç bu planları gerçekleştiremedik, bu senede çok hevesli yavrum ya

insalalh duzelirsin haftaya kadar
dinlen diycem ama hem calisip hemde eve gidince evdeki islerde bitmiyo

menulerinde bence cok yetersiz
meyve felan fazla yesen

evet kuzum aynen öyle, dün gece ölüyordum yorgunluktan ağrım da var ama gece bi büyüğüm bi küçüğüğm uyandı durdu
şimdi de işyerindeyim, öyle zor ki şu anda ayakta durmak benim için
Nasil oldun canim.
Ben sana öyle abi hareket yapma Didim dimi elin ayağın kafan nerde belli değil
Sormaaa 400 puan da ne yemek yahuuu. Bide hepsi hoplamali ziplamali
Evet canim hatirladim. Kusura bakma yaa kafa kalmamis bende. Hakkini helal et uğraşırdım tekrar
Bende orta kalinlikta almistim canim. Pazardan almistim ama marka bilemiycem

İyiyim sukur canim.
Evleri supurdum vileda yaptim, yemek pisirdim kizimi uyutuyorum.

Minnosunla guzel eglenmeler
bende öyle bir şey alayim.
Sagol canim. Evet galiba bende 1.8 gibi bir şey alacagim. Insallah işe yarar. En azindan gece sürekli aklim onda kalmaz. Birde uykusu cok hafif ortmek isterken uyaniyor.
Birden aşırı yüklendin canım. Daha önce de yazmıştım. Sporda önemli olan süreklilik. 1 gün aşırı yüklenip 1 hafta halsiz kalırsan hiçbir anlamı olmaz. Enerjini tüketmeden gitmen lazım
Evet yaa ama spor yapmayi cok seviyorum yaptıkça yapasim geliyor. Zamanim olsa 3 saat yapabilirim spora hiç enerjim bitmez de zaman yaratamiyorum. Bu hafta yaptim diye bütün islerim kaldi.
Ben gündüz uyuyamiyorum ya. Belki yarim saat kestirebilirim ama mümkün değil uyuyamiyorum. Sende tulum al ince al ama rahat edersin.
Ben e bebekten 1.5 tog aldım, ne üşüdü ne terledi, evımız 24 -25 derece oluyor, bebegımşuan 5 aylık. Ben 9 ay beden aldım,biraz buyukşimdi ama ' seneye de giyer' ay bu cumleyı kurdum ya
Bende pamuk sipariş edeceğim e bebekten onlara da baktım iyi gibi. Bi karşılaştırma yapıp alacağım insallah. Ama ben beden daha büyük alırım. Yikaninca da çeker. Sen hiç yikadin mi.
Herkese hayirli günler iyisinizdir insallah Bende yogunluk var bugun evdeydim is güc yaptim anneme gectim.. birazdan kizceleri almaya gidicem
Bugün aklimdaydin sana yazacaktim. Yoksun kaç gündür. Nasilsin diye.

Sporda bi hareketlenme var takimda ne guzel
Ne iyi gelmistir yürüyüs
Cok sükür iyim canim, ev is alismaya calisiyorum düzen oturacak ins
Sen ise mi basladin canim kacirmisim ben. Kolay gelsin canim.
Kizlara kim bakiyor peki seb isteyken canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…