- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.361
Aslında anlarsn cnm cok su icip az idrara cikarsn veyatta dikkat ettign halde eksi gelmezseAynen canım. Sarkmadıysa sarkmaz artık
Ödem tutup tutmadığımı bilmiyorum
Gecmis olsn cnm ya valla zor 2 cocuk bide hastalik oluncaKızım zırt pırt uyaniyor. Oğlumun hafif ateşi var gibi, benim de gözlerim açılmıyor uykusuzluktan
Afyt olsn cnm hafif olmus yinede 3 ogundr olsa10 kasim
09.00
3dlm elma
2 dlm giibi biseyde nar
11.00
1dlm ekmek
2 wasa
1dlm peynir
yarim kepce yogurrlu kofte corbasi(suyu coktu)
14.00
2kare bitter
1nar
19.00
yarim kepce yogurtlu kofte corbasi
3 dlm firin patates
2 dlm ekmek
3 4 uzum tanesi
spor yok
su 2.5lt
temizlik isi cok aciktirdi bugun beni
3 ogun yaptim dayanamadim
Afyt oksun cnm guzel bence10 kasım menüm
12:00
2kepce mercimek çorbası 7kasik pirasa kavurması
15:00 sade kahve kabuklu fıstık kavrulmamış 10tane
19:00
4kasik menemen,1dilim tm buğday ekmeği
4 çiğ köfte marul bi bardak ayran
Su 3lt
Spor 30dk yyürüyüş 60pn
350 ipsiz atlama 35pn
25sn plank 5pn toplam 100pnnPnrrr-12
Gecmis olsn cnm bugun zorlamaDünkü spor diz kapagimi incitmis yaa cok agriyor. Kapak yerinden çıkmış gibi gidip geliyor
Benim komsu waikikiden almis memnun oda bende gecen gittim baska bir magzaya istedigm gbi bulamadm. Waikiden alcm esimin bidhaki izninde yada sayfasindan sipstis vercm beden kontrol ettm komsununkiyle cnkuKizlar uyku tulumu alacağım. Kızım geceleri cok terliyor. Üstü ince cok kalın da irtmuyorum yine de terliyor. Uyku tulumu alsam diyorum. Terlese bile üstünü açmayacağı için belki üşütmez. Dikkat etmem gereken bir sey var mi uyku tulumunda
Canım ne öğretmenisin kolay gelsin şimdidenMerhaba kızlar
Okuldan geldim
Yemek falan yedim ancak girebildim. Yazılı yapıp onları okuyorum yazılı yapacağım sınıflara yazılı öncesi test falan çözüyorum okulda da giremedim
O yüzden. Şu an kızım kolumu tırmalıyor benimle ilgilen diye
Umarım herkes iyidir
Fen bilimleri 5 6 7 8. Sınıflara giriyorum canımCanım ne öğretmenisin kolay gelsin şimdiden
Hımm çok su içip az çıkıyorum bak 2 gündür ve kilom da gram gram gidiyor. Ondan demek kiAslında anlarsn cnm cok su icip az idrara cikarsn veyatta dikkat ettign halde eksi gelmezse
Biz markete gittik. Markete giderken onu da arabasına bindiriyorum hava çok soğuk değilse hava almış oluyor o da. Şimdi geldik. İnşallah biraz uyurBizde emiyoruz suan bende aynisini dusundm neyseki uyucak gbi hemen spot yapicam insallah
Birden aşırı yüklendin canım. Daha önce de yazmıştım. Sporda önemli olan süreklilik. 1 gün aşırı yüklenip 1 hafta halsiz kalırsan hiçbir anlamı olmaz. Enerjini tüketmeden gitmen lazımDünkü spor diz kapagimi incitmis yaa cok agriyor. Kapak yerinden çıkmış gibi gidip geliyor
Çok zorlanıyorum ama napıyımYaa aklima sen geliyon zaten. Geceleri yapayim diyorum ama dayanamiyorum cok uykum geliyor. Bide 5 ten sonra nerdeyse cok az uyuyoruz. Göze alamiyorum.
Üstü nu açsa bile sizin ev sıcak canim. Terlemiyorsa üşümez insallah
Ben e bebekten 1.5 tog aldım, ne üşüdü ne terledi, evımız 24 -25 derece oluyor, bebegımşuan 5 aylık. Ben 9 ay beden aldım,biraz buyukşimdi ama ' seneye de giyer'Kizlar uyku tulumu alacağım. Kızım geceleri cok terliyor. Üstü ince cok kalın da irtmuyorum yine de terliyor. Uyku tulumu alsam diyorum. Terlese bile üstünü açmayacağı için belki üşütmez. Dikkat etmem gereken bir sey var mi uyku tulumunda
Canım hem dışarda hem evde yoğun çalışIyorsun. Şu kış günü şu ortamda bu menü senin bağışıklığını korur mu sence. Tabi ki hasta olursun. Bari 1 kase çorba iç akşamları. Tamam kilo verelim de bedeli sağlığımız olmasın. Valla kızdım. Yazık değil mi canına. Hasta olunca izin bile alamıyorsun o kadar yoğunsun. Tamam oburluk yapma da bu kadar da abartma yani. O akşam ne öyle10 Kasım Salı
12.15
1 tabak et döner
bir dilim ekmek kadar pide
soğan, domates, yeşillik
1 bardak ayran
2 mandalina
16.00
3 hurma
1 avuç fıstık
su: 2 lt
Haklısın canım ne diyeyimCanım hem dışarda hem evde yoğun çalışIyorsun. Şu kış günü şu ortamda bu menü senin bağışıklığını korur mu sence. Tabi ki hasta olursun. Bari 1 kase çorba iç akşamları. Tamam kilo verelim de bedeli sağlığımız olmasın. Valla kızdım. Yazık değil mi canına. Hasta olunca izin bile alamıyorsun o kadar yoğunsun. Tamam oburluk yapma da bu kadar da abartma yani. O akşam ne öyle
Seneye bu zamanlar seninki 1.5 yaşında olacak ama olsunBen e bebekten 1.5 tog aldım, ne üşüdü ne terledi, evımız 24 -25 derece oluyor, bebegımşuan 5 aylık. Ben 9 ay beden aldım,biraz buyukşimdi ama ' seneye de giyer'ay bu cumleyı kurdum ya
Yani iç tabi ki. Biz pis boğaz olduğumuzdan kilo aldık. Yoksa elbette besin lazım. Güzel bi hasta çorbası yap akşam kendine.iç 2 kase sıcak sıcak hatta limonlu. Bak bu çorba çok iyi geliyorHaklısın canım ne diyeyim
işte yemeyi de yememeyi de abartıyorum ben böyle bi aram yok
ama haklısın en azından bi sıcak çorba içsem akşamları iyi olacak
yaaaa ne tatlısın sen, teşekkür ederimYani iç tabi ki. Biz pis boğaz olduğumuzdan kilo aldık. Yoksa elbette besin lazım. Güzel bi hasta çorbası yap akşam kendine.iç 2 kase sıcak sıcak hatta limonlu. Bak bu çorba çok iyi geliyor
7kasım-9kasım | Kalca | Göbek | Bel | Gögus | Bacak | Kol | Boyun |
Beyazkugu Pınar PrensesAnnesi Hadikonuşalım Niran nevra Furha63 Ucmelekannesi Medine66 Papatya_2014 | 104 100 118 98 106 98 114 96 111 | 94 98 98 100 108 | 110 83 99 83 94 84 95 69 91 | 114 101 115 94 100 96 105 89 91 | 57 69 55 62 56 75 56 84 | 32 34 30 31 28 36 27 30 | 38 35 35 |
Muhtemelen giyemez cnm cnku o aylarda cok cabuk buyuyorlar suanda 16 ayligiz ve 18-24 ay kiyfetleri giyiyorBen e bebekten 1.5 tog aldım, ne üşüdü ne terledi, evımız 24 -25 derece oluyor, bebegımşuan 5 aylık. Ben 9 ay beden aldım,biraz buyukşimdi ama ' seneye de giyer'ay bu cumleyı kurdum ya
Ya zaten ole bi düşüncem de yoktu aslında alırken , anca olur gıbı geldi de şimdi cok az buyuk, boyle olması da iyi oluyor gece alt degıstrme için çıkarıp gıydurmesı kolay oluyor buyukolunca , haklısın cok hızlı buyuyorlarMuhtemelen giyemez cnm cnku o aylarda cok cabuk buyuyorlar suanda 16 ayligiz ve 18-24 ay kiyfetleri giyiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?