Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen canım. Sarkmadıysa sarkmaz artık
Ödem tutup tutmadığımı bilmiyorum
Aslında anlarsn cnm cok su icip az idrara cikarsn veyatta dikkat ettign halde eksi gelmezse
Kızım zırt pırt uyaniyor. Oğlumun hafif ateşi var gibi, benim de gözlerim açılmıyor uykusuzluktan
Gecmis olsn cnm ya valla zor 2 cocuk bide hastalik olunca
Afyt olsn cnm hafif olmus yinede 3 ogundr olsa
Afyt oksun cnm guzel bence
Dünkü spor diz kapagimi incitmis yaa cok agriyor. Kapak yerinden çıkmış gibi gidip geliyor
Gecmis olsn cnm bugun zorlama
Benim komsu waikikiden almis memnun oda bende gecen gittim baska bir magzaya istedigm gbi bulamadm. Waikiden alcm esimin bidhaki izninde yada sayfasindan sipstis vercm beden kontrol ettm komsununkiyle cnku
Bu arada tog degeri oluyor onlarn waikininki zehraninda attogi 1.8 degerinde yani 19-25 derece evlerde kullanmalik icine sade zibinla

Canım ne öğretmenisin kolay gelsin şimdiden

Bizde emiyoruz suan bende aynisini dusundm neyseki uyucak gbi hemen spot yapicam insallah
Biz markete gittik. Markete giderken onu da arabasına bindiriyorum hava çok soğuk değilse hava almış oluyor o da. Şimdi geldik. İnşallah biraz uyur

Dünkü spor diz kapagimi incitmis yaa cok agriyor. Kapak yerinden çıkmış gibi gidip geliyor
Birden aşırı yüklendin canım. Daha önce de yazmıştım. Sporda önemli olan süreklilik. 1 gün aşırı yüklenip 1 hafta halsiz kalırsan hiçbir anlamı olmaz. Enerjini tüketmeden gitmen lazım

Yaa aklima sen geliyon zaten. Geceleri yapayim diyorum ama dayanamiyorum cok uykum geliyor. Bide 5 ten sonra nerdeyse cok az uyuyoruz. Göze alamiyorum.
Üstü nu açsa bile sizin ev sıcak canim. Terlemiyorsa üşümez insallah
Çok zorlanıyorum ama napıyım Bazen aşırı uykum olursa öğleden sonra kızım uyurken yanına uzanıyorum bi yarım saat bi saat. Ama sende biri uyusa bile diğeri var. Kestirme şansın olmayabilir.
Terlemiyor da ne bileyim annelik dürtüsü sürekli üstünü örtme ihtiyacı duyuyorum

Ben e bebekten 1.5 tog aldım, ne üşüdü ne terledi, evımız 24 -25 derece oluyor, bebegımşuan 5 aylık. Ben 9 ay beden aldım,biraz buyukşimdi ama ' seneye de giyer' ay bu cumleyı kurdum ya

10 Kasım Salı

12.15
1 tabak et döner
bir dilim ekmek kadar pide
soğan, domates, yeşillik
1 bardak ayran
2 mandalina

16.00
3 hurma
1 avuç fıstık

su: 2 lt
Canım hem dışarda hem evde yoğun çalışIyorsun. Şu kış günü şu ortamda bu menü senin bağışıklığını korur mu sence. Tabi ki hasta olursun. Bari 1 kase çorba iç akşamları. Tamam kilo verelim de bedeli sağlığımız olmasın. Valla kızdım. Yazık değil mi canına. Hasta olunca izin bile alamıyorsun o kadar yoğunsun. Tamam oburluk yapma da bu kadar da abartma yani. O akşam ne öyle

Haklısın canım ne diyeyim
işte yemeyi de yememeyi de abartıyorum ben böyle bi aram yok
ama haklısın en azından bi sıcak çorba içsem akşamları iyi olacak

Ben e bebekten 1.5 tog aldım, ne üşüdü ne terledi, evımız 24 -25 derece oluyor, bebegımşuan 5 aylık. Ben 9 ay beden aldım,biraz buyukşimdi ama ' seneye de giyer' ay bu cumleyı kurdum ya
Seneye bu zamanlar seninki 1.5 yaşında olacak ama olsun

Haklısın canım ne diyeyim
işte yemeyi de yememeyi de abartıyorum ben böyle bi aram yok
ama haklısın en azından bi sıcak çorba içsem akşamları iyi olacak
Yani iç tabi ki. Biz pis boğaz olduğumuzdan kilo aldık. Yoksa elbette besin lazım. Güzel bi hasta çorbası yap akşam kendine.iç 2 kase sıcak sıcak hatta limonlu. Bak bu çorba çok iyi geliyor

Yani iç tabi ki. Biz pis boğaz olduğumuzdan kilo aldık. Yoksa elbette besin lazım. Güzel bi hasta çorbası yap akşam kendine.iç 2 kase sıcak sıcak hatta limonlu. Bak bu çorba çok iyi geliyor
yaaaa ne tatlısın sen, teşekkür ederim

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Beyazkugu -- + 94 + -- + 144 + 100 + -- + --
Ucmelekannesi 150 + 90 + 90 + 330 + 180 + -- + --
Medine66 310 + 60 + 310 + 220 + -- + -- + --
Ela_2019 240 + 150 + 330 + 400 + 240 + -- + --
Pnrr20 -- + 240 + 240 + 230 + 285 + 280+ --
Niran nevra 210 + 140 + 180 + 410 + 240 + -- + --
Ucnsupurge 80 + 200 + 305 + 290 + 330 + -- + --
Pamukprenses -- + 120 + 90 + 90 + --+ -- + --
Hadikonuşalım -- + -- + -- + -- + 160 + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Kızlarr eksikleri bildirin varsa.

Herkez son kozunu oynasın 2 gün kaldı haydinnnnnn..

Son düzenleme:
7kasım-9kasımKalcaGöbekBelGögusBacakKolBoyun
Beyazkugu
Pınar
PrensesAnnesi
Hadikonuşalım
Niran nevra
Furha63
Ucmelekannesi
Medine66
Papatya_2014
104
100
118
98
106
98
114
96
111

94

98
98
100

108
110
83
99
83
94
84
95
69
91
114
101
115
94
100
96
105
89
91

57
69
55
62
56
75
56
84

32
34
30
31
28
36
27
30

38
35

35

Muhtemelen giyemez cnm cnku o aylarda cok cabuk buyuyorlar suanda 16 ayligiz ve 18-24 ay kiyfetleri giyiyor

Muhtemelen giyemez cnm cnku o aylarda cok cabuk buyuyorlar suanda 16 ayligiz ve 18-24 ay kiyfetleri giyiyor
Ya zaten ole bi düşüncem de yoktu aslında alırken , anca olur gıbı geldi de şimdi cok az buyuk, boyle olması da iyi oluyor gece alt degıstrme için çıkarıp gıydurmesı kolay oluyor buyukolunca , haklısın cok hızlı buyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…