- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.661
:) aynen öyle canım
beni zaten yakından atacaklar buradan :) şu 9. takım açıldığından beri etmediğim şey kalmadı
gibi gibi.Hatta evet
bennn geldim :) nişanı atlattık şükür.Bugün bildiğiniz salladım salonutanımayanlar çıktı resmen.Giydim açık renk elbisemi.Taktı takıştırdım. Saç makyajda olunca bi tanesi az daha kardeşi için söz takıcaktı (kardeşi şehir dışında üniversite okuyor )
roman oynarkenfalan milletin gözü kız gördü yaauw :)
söyledim ama utandım da haee :)
darısı HepİniZin başına inşallah canlarıım
bennn geldim :) nişanı atlattık şükür.Bugün bildiğiniz salladım salonutanımayanlar çıktı resmen.Giydim açık renk elbisemi.Taktı takıştırdım. Saç makyajda olunca bi tanesi az daha kardeşi için söz takıcaktı (kardeşi şehir dışında üniversite okuyor )
roman oynarkenfalan milletin gözü kız gördü yaauw :)
söyledim ama utandım da haee :)
darısı HepİniZin başına inşallah canlarıım
ayy sevindirik oldum ben ya çok mutlu oldum:) vay beee bana bak takımı 3.lükten 1.liğe yükselttim iyimi :):):):):):)
ayy maşallah tam mezuniyette olmak istediğim vaziyet :) 55 kilo civarında ve etrafta nişanlımla beni kilomdan dolayı yakıştıramayanlara inat gözlerine soka soka gezdiğim gün.... :) tebrik ediyorum canım :) darısı başıma inşallah :)
günaydın kızlar
başta zehracım olmak üzere(başka kimler öğretmen bilmiyorum ) topikteki tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum geç oldu ama ancak girebildim
noracım tebrikler cnm süper kilo verdin betüşcüms sende tabi hepinizi kutluyorum
ben bugünü kendime dönüm noktası ilan ettiminş bu sefer olacak şimdi şöyleki hiç zamanım yok tek boş zamanım öğlen arası 1 saat çantama eşofmanlarımı doldurdum tempolu yürüyüşle başlıcam zamanla parktaki aletlerde de bişeyler yaparım
sabah evden çıkmadan ballı sirkeli su içtim fadime abladan kopyayanımdada 5 günlük domates salatalık,peynir,yumurta ve kepekli roll (top gibi miniklerden) ekmek getirdim .
zaten bendeki sıkıntı gün boyu iyi gidiyorum az yiyorum su içiyorum ara öğün yapıyorum fakat akşam olanlar oluyo ama cuma günü o rakamı gördümya kesinlikle toparlanmalıyım inş bu sefer olur
betüş nora özellikle size söylüyorum beni denetim altında tutun yaww
Günaydın canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..
Yürüyüşü bende 1 gün arayla yapılmalı diye biliyorum canım birden yüklenme kendine..
Bu arada hani biz yarışacaktık varmısın bu hafta 1 kg hedef koyalım kendimize..
Bende menümü yazayım..
Sabah: 1 yeşil elma
Ara : 1 yeşil çay 6-7 fındık
Öğlen: okulda öğretmenler günü dolayısıyla yemek yenecekmiş yüksek ihtimal pidedir yarım yicem..
Ara: 1 fincan Çay
Akşam: 200 gr kadar balık ve salata
Gün içinde 2 litre su içeceğim inşallah.. Okula yürüyerek gidip geleceğim toplam 40 dakika. Ayrıca eve gelince mekik çekmek istiyorum oğlandan fırsat olursa mekik çekerken karnımın üstüne atlıyor kerata..
NORAAAA
bu mesajım sana canım. benim diyetisyen 1 aylık b-fit üyeliği yada 1 aylık pasif cimnastik üyeliği veriyor hediye olarak... sen memnunmusun? yarım saat için 1 saat yol çekmeye değermi? benim evde koşu bandım falan var haftada 2 günde idmanım var okul var dershane var koşturmacadan gidip oraya yararını görmezsem çok üzülürüm.. kullandığın aletler yeterlimi canım?
pasif cimnastik yapmış olanlar duyanlar varsa bilgilendirebilir misiniz lütfen bayanlar???
yarın tiyatro gösterim var o yüzden girmekte sıkıntı yaşayabilirim maaalesefşimdiden hepinize kocaman günaydınlar :) ve seng cim bnm diyetisyenin tartısı farklı tartıyor ne yapsamki??? ona göremi gideyim yoksa evdeki tartıya göre mi? o gün diyetisyene gittim 72.5 tarttı (karnım toktu daha yeni yemek yemiştim) ama evdeki tartım 70.7 tarttı ne dersin canım? yada bildirim yaparken yanında tartı değişimimi yazsak??? hangisi uygun olursa farketmez benim için canım :)
günaydın kızlar
başta zehracım olmak üzere(başka kimler öğretmen bilmiyorum ) topikteki tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum geç oldu ama ancak girebildim
noracım tebrikler cnm süper kilo verdin betüşcüms sende tabi hepinizi kutluyorum
ben bugünü kendime dönüm noktası ilan ettiminş bu sefer olacak şimdi şöyleki hiç zamanım yok tek boş zamanım öğlen arası 1 saat çantama eşofmanlarımı doldurdum tempolu yürüyüşle başlıcam zamanla parktaki aletlerde de bişeyler yaparım
sabah evden çıkmadan ballı sirkeli su içtim fadime abladan kopyayanımdada 5 günlük domates salatalık,peynir,yumurta ve kepekli roll (top gibi miniklerden) ekmek getirdim .
zaten bendeki sıkıntı gün boyu iyi gidiyorum az yiyorum su içiyorum ara öğün yapıyorum fakat akşam olanlar oluyo ama cuma günü o rakamı gördümya kesinlikle toparlanmalıyım inş bu sefer olur
betüş nora özellikle size söylüyorum beni denetim altında tutun yaww
İşin iyi tarafı, 1 günde 500 gr gitmiş, ama resmen öldüm ya hala midem bulanıyorr, birşey yemeye içmeye korkuyorum. Su da içmicem sanırım bugün.
dikkat et kız kilo verim derken hasta olma .bende haftasonu çigköfte yedim bu sabah artılardayım hemen mısır püskülü kaynatıp içeyim
nagişş gözümüz üzerinde o zamanben kendime kaçamağı yasakladım, bir başlayınca devamı geliyor çünkü. ya hiç ya hep
Annemde öyle diyor, zayıflayayım derken komalık edecekmişim kendimi, artık 1 tane içicem 3 tane fazla geliyor bana demekki.
NORAAAA
yarın tiyatro gösterim var o yüzden girmekte sıkıntı yaşayabilirim maaalesefşimdiden hepinize kocaman günaydınlar :) ve seng cim bnm diyetisyenin tartısı farklı tartıyor ne yapsamki??? ona göremi gideyim yoksa evdeki tartıya göre mi? o gün diyetisyene gittim 72.5 tarttı (karnım toktu daha yeni yemek yemiştim) ama evdeki tartım 70.7 tarttı ne dersin canım? yada bildirim yaparken yanında tartı değişimimi yazsak??? hangisi uygun olursa farketmez benim için canım :)[/COLOR][/COLOR]
kıskananlar çatladı zatenCanım benim sefan olsun kıskananlar çatlasın diyelim..
Ecem kaç kiloyla zayıflamaya başladın çok merak ediyorum hikayeni bizimle paylaşır mısın?
bende çarşamba günü pazara gittim sınavdan sonrai. aşure zamanı ya kuru kayısı vs. 1 liralık paketlerde satılıyor.Onlardan aldım.Dershanede ara öğüne iyi oluyorişe geleli 3 koca kupa su içtim ama böyle hesap tutamıyorum masanın üstüne litrelik şişe alayım,birde aktarıma gidip incir,kayısı vs alayım eski bene geri dönemyim bir an önce
canım sen diyetini sporunu aksatma.Misafirler gidince bizi telafi edersingünaydınlar kaçak gibi giriyorum topige fazla zamanım olmuyor ,ne güzel özgürdüm şimdi evde misafirler olunca zor sabah misafirler uyurken gidip 1 saat yürüyüp geldim
dikkat et kız kilo verim derken hasta olma .bende haftasonu çigköfte yedim bu sabah artılardayım hemen mısır püskülü kaynatıp içeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?