- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.581
Bende de var o unutkanlil. Ama normal bence hamilelikte ve emzirmede sömürüyorlar resmen biziOnları da bulamadımeşim diyor ki çocuk zekayı anneden alırmış bizimki sana Bi şey bırakmamış cidden doğumdan sonra aşırı unutkan oldum
Kaptanım kurallara uydugumu düşünuyorum , bir sıkıntı mı var
Gecen hafta(cumA) :74.0
Bugun :74.2
Fark:+200
Bugün kür hazırlayıp üç gun içecegım canım , gece bebek sık uyandı cok su içtim ben de ondandır artıözürrrrr,cumaya toparlarım
Perşembeyi Cumaya bağlayan gece su içme ama :))
Hahahajs tamam o mübarek gece su yok
Mesela ben persembe gecesı bebegım cok uyanırsa yarın tartılcam diye su içmemeyi dusunmuyorum, tamam dedim şaka olsun diye ama,
Canım sütüm azalsa yetmezse bile su içmememi soyluyosun ,dogru mu anladım boyke bir kural oldugunu bılmıyordumAşağıdaki mesaj silsilesinin son mesajı beni tereddüte düşürdü canım.
Kurallara uyacak mısın emin değilim
Uymuycagımı düşünuyosan free yapabilirsin..Aşağıdaki mesaj silsilesinin son mesajı beni tereddüte düşürdü canım.
Kurallara uyacak mısın emin değilim
Canım sütüm azalsa yetmezse bile su içmememi soyluyosun ,dogru mu anladım boyke bir kural oldugunu bılmıyordum
Perşembeyi Cumaya bağlayan gece su içme ama :))
dr da demisti elinden geldigi kadar dizlerini bukme diyeDizleri bükmek ve çok fazla ayakta kalmak hiç iyi gelmiyor dizlere canım.
Otururken ayaklarını uzatarak otur, ayakta da 40 dk durduktan sonra briaz dinlen, sonra yeniden devam edersin
tuh o kadar emek cope gitmisYazılı hazırlarken Word programı sürekli hata verip defalarca hazırladığım yazılıları çöp yaptıartık eşime verdim bilgisayarı programı silip yüklesin diye. İnşallah kızım uyanmaz
agri bi girdimi bi daha cikmiyo malesefBen de bekarken ağır valiz taşımaktan eve gidip gelirken omuz kaslarımı yırtmıştım. Korkunç ağrıyordu. İyileşmesi tam 3 yıl sürdü. Hala ağır kaldırınca ağrıyor
insallah yaa:)Aynen öyle. Kalıcı vermek için hayat tarzımızı değiştirmeliyiz. Bilmiyorum ben kilo verme sürecinde çok zorlandım ve ilk defa vermem gereken 30 kilo oldu ve zorlayıcı bir süreç oldu benim için. belki ondan bi daha bu döngüye girmek istemiyorum. İnşallah başarabiliriz hepimiz
gecmisi hatirlamak iyimi kotumu bilemedimDoğum sonrası unutkanlığı çok kişide var.
Bende gecmist silindi, yeni yeni hatırlamaya başladım
Bende hiç arşivlemiyordum onun için zorluk yaşadım, artık yapacam ama
Amin canım yok sanki canım ya gaz sorunu ne bilim acaba ben mi bilemiyorum gaz sorunu da gündüz sürekli kucakta falan olmadı istiyor kendi uzun süre oynamıyorAllah kolaylik versin bizde oyleydik ben hep gaza baglardım bu durumu sizde vsrmı gaz sorunu
insAllah canım su ara herşeyi ağzına alıp ısıtıyor falan ama zannetmiyorum erken daha farklı damağı sertleşiyordr daha sankiinsallah uykulari felan duzene girer canim yaa
dis cikarma donemimi basladi acaba
bazi bebekler erken cikariyo
Hhhahhahahniye gittigin yerde
Ay geçmişi silsem keşke ben deDoğum sonrası unutkanlığı çok kişide var.
Bende gecmist silindi, yeni yeni hatırlamaya başladım
Bende hiç arşivlemiyordum onun için zorluk yaşadım, artık yapacam ama
Anasın sen ana ne erkeniÇamaşır serdim mutfağı toparladım oğlumu emzirdim yatırdım bende yatıyorum yeminle kaç saat önce yatacaktım güya saat kaç oldu
canım kimse kimseyi zorlamıyor fakat cuma zayıflama yarışması başlığı altında yarışıyoruz ayrıca bu mesajından süt için su içtiğin anlamını ilk okuyuşta ben de çıkaramadım daha sonraki mesajlarında bunu açıklamış daha doğrusu yanlış anlam çıkarmışsın herkes kendine özgü diyet yapıyor kimi 3 ara 3 ana öğün kimi iki öğün kimi tek herkes istediğini uygulamakta özgür kimi her şeyden biraz biraz yiyor ve ben bunu asla beceremiyorum o yüzden ağzıma dahi sürmüyorum örneğin bir dilim patates kızartmasıyla asla kalamam ama yemek istemezsem tek lokma dahi ağzıma atmam tek başımıza motive olmakta çok zorlanıyor olabiliriz burada birbirimize destek oluyoruz ben yaklaşık 4 aydır mezunum hep buradayım burası sayesinde birkaç kilo alıp geri vermeye çabalıyorum ama ben de ipin ucu kaçtı mı kaçardı normalde bi gün kaçamak yapsan ertesi gün bütün motivasyonumu kaybediyorumMesela ben persembe gecesı bebegım cok uyanırsa yarın tartılcam diye su içmemeyi dusunmuyorum, tamam dedim şaka olsun diye ama, oncelıkler ve en onemlisi saglık, er ya da gec verecegız kiloları ınss
Canım krem filan sürdün mü bandaj bağla daha rahat edersinCanim spor yapamadim. Diz kapağım baya incinmiş. Bugünde dünde spor yok
Anladım ama kaptanın benle ilgili bi önyargısı var yada güvenmıyor, bunu hisssttirmesi motivasyanomu düşürür, oyuzden bence free de devam edeyım ben , o onyargılarını yendiğinde ya da bana inandıgında alsın benı gercek listeye. Katılıyorum ben bile 3 e yakın kilo verdım , zaten oyuzden burdayız , tek basımıza basaramıyoruz bu kilo verme işini malesef.canım kimse kimseyi zorlamıyor fakat cuma zayıflama yarışması başlığı altında yarışıyoruz ayrıca bu mesajından süt için su içtiğin anlamını ilk okuyuşta ben de çıkaramadım daha sonraki mesajlarında bunu açıklamış daha doğrusu yanlış anlam çıkarmışsın herkes kendine özgü diyet yapıyor kimi 3 ara 3 ana öğün kimi iki öğün kimi tek herkes istediğini uygulamakta özgür kimi her şeyden biraz biraz yiyor ve ben bunu asla beceremiyorum o yüzden ağzıma dahi sürmüyorum örneğin bir dilim patates kızartmasıyla asla kalamam ama yemek istemezsem tek lokma dahi ağzıma atmam tek başımıza motive olmakta çok zorlanıyor olabiliriz burada birbirimize destek oluyoruz ben yaklaşık 4 aydır mezunum hep buradayım burası sayesinde birkaç kilo alıp geri vermeye çabalıyorum ama ben de ipin ucu kaçtı mı kaçardı normalde bi gün kaçamak yapsan ertesi gün bütün motivasyonumu kaybediyorum
Canım krem filan sürdün mü bandaj bağla daha rahat edersin
seni akilli seniiiHhhahhahahUcmelekannesi kulakları çınlasın birinin bebesi öyleydi de bende diyordum doğunca gittiğim yerde bahanem olacak diye aksine görüştüğümüzde yine kaytaramıyorum oğlum o an duruyor annemde falan
Aynen canım,sürekli bir şeyler yemek ya da kendini yemek zorunbana da en iyi gelen beslenme bu oldu
daha rahat kilo veriyorum hem de uykum bile düzene giriyor, kafam daha bi rahat sürekli ne yesem diye düşünmekten kafam çok megul oluyor öteki türlü
İki incir,iki çubuk tarcin,iki kuru erik,beş karanfil ve limon.Bu karışımı emzirme öncesi ve sonrası da içmek gerekiyormus,hem açlık hissini bastırıyor hem de sütun kaliyesi artiyormus.Bjmlari kaynar suya atıp 10 dk kısık ateşte kaynatıp,süzüp gün ixjnde içiyorsun canimMetabolizma hızlandırıcı suyunda neler var canım
Benim kızımda öyle,üç aylık bebe dün yarim saat uyudu gündüz akşamda on bucuga kadar uyumadı,gözleri kipkirmizi olduğu halde uykuya direndi,atak haftakari oluyor belki öyle bir donemdedir diye umut ediyorumİyi akşamlar kızlar bı kaç gündür çok aktif değilim farkındayım menüleri alintiliyorum ama hiç fırsatım olmuyor oğlum son günlerde nerdeyse gün içinde hiç uyumuyor 5-10 dk uyuyup uyanıyor uyudugunda bende yemek bulaşık anca hallediyorum onunla ilgilenirken telefonla uğraşmakta ızdırap gibi geçici süreç olduğunu umut ediyorum aşşırı yorgunum uykusuzum gerçekten hiç böyle olacağını düşünmüyordm yeniden aktif olucam elbette hepinizden özür dilerim gerçekten aktif olamadığım için yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün insAllah
Tebrik ederim canım,gayet güzel vermişsinKızlar günaydın
bildirimimi yapayım sonra yine geleceğim
geçen hafta: 69,6
Bugün: 69
Fark: -600
Yüzde: 0,86
Eki Görüntüle 2719817
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?