Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Onları da bulamadım eşim diyor ki çocuk zekayı anneden alırmış bizimki sana Bi şey bırakmamış cidden doğumdan sonra aşırı unutkan oldum
Bende de var o unutkanlil. Ama normal bence hamilelikte ve emzirmede sömürüyorlar resmen bizi

Kaptanım kurallara uydugumu düşünuyorum , bir sıkıntı mı var

Aşağıdaki mesaj silsilesinin son mesajı beni tereddüte düşürdü canım.

Kurallara uyacak mısın emin değilim

Gecen hafta(cumA) :74.0
Bugun :74.2
Fark:+200

Bugün kür hazırlayıp üç gun içecegım canım , gece bebek sık uyandı cok su içtim ben de ondandır artı özürrrrr,cumaya toparlarım

Perşembeyi Cumaya bağlayan gece su içme ama :))

Hahahajs tamam o mübarek gece su yok

Mesela ben persembe gecesı bebegım cok uyanırsa yarın tartılcam diye su içmemeyi dusunmuyorum, tamam dedim şaka olsun diye ama,

Canım sütüm azalsa yetmezse bile su içmememi soyluyosun ,dogru mu anladım boyke bir kural oldugunu bılmıyordum

Bunu mu anladın gerçekten :))
Aşağıdaki mesajdan çıkan anafikir bu değilki

Perşembeyi Cumaya bağlayan gece su içme ama :))

Gece uyandıkça su içtiğini yazdığın için Perşembe gecesi bunu yapma yazmışım...

Her gün, her gece değil.

Aksine suyu fazla için diyoruz

Dizleri bükmek ve çok fazla ayakta kalmak hiç iyi gelmiyor dizlere canım.
Otururken ayaklarını uzatarak otur, ayakta da 40 dk durduktan sonra briaz dinlen, sonra yeniden devam edersin
dr da demisti elinden geldigi kadar dizlerini bukme diye
ayaktada cok duramiyorum zaten siyatikde var
yok yok bende
tuh o kadar emek cope gitmis
Ben de bekarken ağır valiz taşımaktan eve gidip gelirken omuz kaslarımı yırtmıştım. Korkunç ağrıyordu. İyileşmesi tam 3 yıl sürdü. Hala ağır kaldırınca ağrıyor
agri bi girdimi bi daha cikmiyo malesef
gecmis gibi gorunsede ara ara ben burdayim diyo
insallah yaa:)
Doğum sonrası unutkanlığı çok kişide var.
Bende gecmist silindi, yeni yeni hatırlamaya başladım
Bende hiç arşivlemiyordum onun için zorluk yaşadım, artık yapacam ama
gecmisi hatirlamak iyimi kotumu bilemedim
ben su son 8 seneyi unutmak isterdim:)

Allah kolaylik versin bizde oyleydik ben hep gaza baglardım bu durumu sizde vsrmı gaz sorunu
Amin canım yok sanki canım ya gaz sorunu ne bilim acaba ben mi bilemiyorum gaz sorunu da gündüz sürekli kucakta falan olmadı istiyor kendi uzun süre oynamıyor konuşmamı, hoppala yapmamı, sarılmamı ne bilim ayaklarının üzerinde bastırıp tutmamı falan istiyor bunlar olduğunda çok mutlu ama kollarım falan ağrıyor artık bı sure sonra kas yapacam gece de genelde emmek için uyanıyor aslında ama meme ağzından çıkıyor kızıyor falan benim uyku hiç oluyor resmen sabaha doğru beşiğine yatirdigimda uyuyor bı bende o zaman bu rahatça yatıyorum yatağımda o da uzun sürmüyor tabi eşimin alarm sesi ise gitmedi derken birinde kalkmasan diğer gün kalkıyorum
insallah uykulari felan duzene girer canim yaa
dis cikarma donemimi basladi acaba
bazi bebekler erken cikariyo
insAllah canım su ara herşeyi ağzına alıp ısıtıyor falan ama zannetmiyorum erken daha farklı damağı sertleşiyordr daha sanki
niye gittigin yerde
Hhhahhahah Ucmelekannesi kulakları çınlasın birinin bebesi öyleydi de bende diyordum doğunca gittiğim yerde bahanem olacak diye aksine görüştüğümüzde yine kaytaramıyorum oğlum o an duruyor annemde falan

Doğum sonrası unutkanlığı çok kişide var.
Bende gecmist silindi, yeni yeni hatırlamaya başladım
Bende hiç arşivlemiyordum onun için zorluk yaşadım, artık yapacam ama
Ay geçmişi silsem keşke ben de ben güya arşivlerdim ama uçmuş arşivle program değişmedikçe iş görür

KIZLAAAAAAAAAR MERHABA,,,
BEN nubum ARANIZA YENİ KATILDIM TEK DEĞİLSEM LÜTFEN SES VERİR MİSİNİZ????

ADINIZ: nubum
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 1.70
KİLONUZ: 95
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 0
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: öğrenci
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: insülin direncim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sürekli sürekli yorum yaparımmm :))

Mesela ben persembe gecesı bebegım cok uyanırsa yarın tartılcam diye su içmemeyi dusunmuyorum, tamam dedim şaka olsun diye ama, oncelıkler ve en onemlisi saglık, er ya da gec verecegız kiloları ınss
canım kimse kimseyi zorlamıyor fakat cuma zayıflama yarışması başlığı altında yarışıyoruz ayrıca bu mesajından süt için su içtiğin anlamını ilk okuyuşta ben de çıkaramadım daha sonraki mesajlarında bunu açıklamış daha doğrusu yanlış anlam çıkarmışsın herkes kendine özgü diyet yapıyor kimi 3 ara 3 ana öğün kimi iki öğün kimi tek herkes istediğini uygulamakta özgür kimi her şeyden biraz biraz yiyor ve ben bunu asla beceremiyorum o yüzden ağzıma dahi sürmüyorum örneğin bir dilim patates kızartmasıyla asla kalamam ama yemek istemezsem tek lokma dahi ağzıma atmam tek başımıza motive olmakta çok zorlanıyor olabiliriz burada birbirimize destek oluyoruz ben yaklaşık 4 aydır mezunum hep buradayım burası sayesinde birkaç kilo alıp geri vermeye çabalıyorum ama ben de ipin ucu kaçtı mı kaçardı normalde bi gün kaçamak yapsan ertesi gün bütün motivasyonumu kaybediyorum
Canim spor yapamadim. Diz kapağım baya incinmiş. Bugünde dünde spor yok
Canım krem filan sürdün mü bandaj bağla daha rahat edersin

Anladım ama kaptanın benle ilgili bi önyargısı var yada güvenmıyor, bunu hisssttirmesi motivasyanomu düşürür, oyuzden bence free de devam edeyım ben , o onyargılarını yendiğinde ya da bana inandıgında alsın benı gercek listeye. Katılıyorum ben bile 3 e yakın kilo verdım , zaten oyuzden burdayız , tek basımıza basaramıyoruz bu kilo verme işini malesef.

bana da en iyi gelen beslenme bu oldu
daha rahat kilo veriyorum hem de uykum bile düzene giriyor, kafam daha bi rahat sürekli ne yesem diye düşünmekten kafam çok megul oluyor öteki türlü
Aynen canım,sürekli bir şeyler yemek ya da kendini yemek zorun
Metabolizma hızlandırıcı suyunda neler var canım
İki incir,iki çubuk tarcin,iki kuru erik,beş karanfil ve limon.Bu karışımı emzirme öncesi ve sonrası da içmek gerekiyormus,hem açlık hissini bastırıyor hem de sütun kaliyesi artiyormus.Bjmlari kaynar suya atıp 10 dk kısık ateşte kaynatıp,süzüp gün ixjnde içiyorsun canim

Benim kızımda öyle,üç aylık bebe dün yarim saat uyudu gündüz akşamda on bucuga kadar uyumadı,gözleri kipkirmizi olduğu halde uykuya direndi,atak haftakari oluyor belki öyle bir donemdedir diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…