- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.621
Teşekkür ederim bebişimYaaaa supersinnn cokkk iyisinnn yakiyorsunnn yaa
Tebrik ederim canımGünaydın kızlar
Çocuklar yazılı yaparken ben de sonucumu bildireyim
Geçen cuma:63.6
Bugün:62.3
Fark: 1300 g
Yüzde:2.044
regl oldum dün hedefim 62 idi ama 300 g farkla da olsa ulaştım sayılır
hedefe son 5 innnşallahhh
İnşallah Allahım çok amin lütfenTebrik ederim canım
En fazla 1 ay sonra hedefine ulaşmış olursun
Diyetısyenle calısırken benım sutum bi ara azalmıstı hatta, belki ondandır, arastırmak lazımDereotu arttirir, maydanoz azaltir diye duydum hep canim. O yuzden hiç tuketmedim ben
Hoşgeldin Nubum, ilk sayfadaki takım kurallarımıza uyup, dispilinli olacaksan bugün tartı bildirimi yaparak başlayabilirsinKIZLAAAAAAAAAR MERHABA,,,
BEN nubum ARANIZA YENİ KATILDIM TEK DEĞİLSEM LÜTFEN SES VERİR MİSİNİZ????
ADINIZ: nubum
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 1.70
KİLONUZ: 95
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 0
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: öğrenci
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: insülin direncim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sürekli sürekli yorum yaparımmm :))
Azaltıyormus.. bir diyetısyen bunu nasıl bilmez ya , kadına yenıden gıcık oldum :) demekki herseyı sorgulamak lazım. Hem sut artırttım hem de şu kadar kılo verdırttım diye reklam yapıo , onun için onemli olan tartı fotolarıymıs demekki , masal sen sorgula bariAa sütü nu azalttiysa hemen bırak canim. Sonuç ta yediğimiz seyler de sütü azaltiyor maydanoz gibi. Listede yok maydanoz biliyorum ama belki detoks suyundaki limon azaltti bilemeyiz. Sen birak normal yeme duzenine gec bence.
Tebrikler canım harıkasınnnnGünaydın kızlar
sağol canımmTebrik ederim canım,gayet güzel vermişsin
vaaayyyy tebrikler canımm çok iyi
sağol kuzum, çok şükür daha iyiyimTebrikler canim. O kadar yuklenmene ragmen cok iyi. Daha iyisindir umarim
vay vay vaayyy çok güzel canım tebrik ederimGünaydın kızlar
Evet bence de , senin bu hafta kaçamakların biraz fazlaydi. Kalıcı olmadan bu hafta biraz daha dikkat ederek verirsin belki. Koruma donemine geçince bu şekilde beslensen aslinda demekki gayet güzel korursun. Tatlilar lahmacunlar vardi yine de vermissin.Kilo bildirimim:
Gecn cuma: 68.4
Bugun:68.1
Fark - 300gr
Yuzde 0.439%
Hatamı biliyorm bu hafta o yuzden hic kacamak yapmiycam. Haftasonu kacamaklarm oldu malesef. Birde o balik yiyemedigmiz gun vs hep gec yemek yedm bi carsamba persembe iyidi menulerm zaten gidende ozaman gitmis pazartesi olan artim dahil. Herkezden özur dilerm haftaya telafi edicem insallah.Eki Görüntüle 2719911
Basite aldığımız birkaç kaçamak hedefe ulaşmada yolumuzu uzatıyor maalesef.Kilo bildirimim:
Gecn cuma: 68.4
Bugun:68.1
Fark - 300gr
Yuzde 0.439%
Hatamı biliyorm bu hafta o yuzden hic kacamak yapmiycam. Haftasonu kacamaklarm oldu malesef. Birde o balik yiyemedigmiz gun vs hep gec yemek yedm bi carsamba persembe iyidi menulerm zaten gidende ozaman gitmis pazartesi olan artim dahil. Herkezden özur dilerm haftaya telafi edicem insallah.Eki Görüntüle 2719911
Hoşgeldin canım, nasılsın, inşallah çok fazla kilo almamışsındırmerhaba arkadaşlar. herkese günaydın hayırlı sabahlar cumanız mübarek olsun. diyet grubunda izne ayrılmıştım. şimdi tekrar geri dönmek istiyorum. bugün tartılamadım. izne ayrıldığım kiloma geri dönüp tekrar listeye gireceğim inşallah.
Çok iyi vermişsin Ayşe, tebrik ederim
%1 yapmışsın canım, tebrik ederimKilo veren bütün arkadaslarimi tebrik ediyorum
2gun dikkat edemedigim icin tarti pazartesi ile aynı
Gecen hafta 84.6
bu hafta 83.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?