Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tebrik ederim canım
En fazla 1 ay sonra hedefine ulaşmış olursun

Hoşgeldin Nubum, ilk sayfadaki takım kurallarımıza uyup, dispilinli olacaksan bugün tartı bildirimi yaparak başlayabilirsin

Aa sütü nu azalttiysa hemen bırak canim. Sonuç ta yediğimiz seyler de sütü azaltiyor maydanoz gibi. Listede yok maydanoz biliyorum ama belki detoks suyundaki limon azaltti bilemeyiz. Sen birak normal yeme duzenine gec bence.
Azaltıyormus.. bir diyetısyen bunu nasıl bilmez ya , kadına yenıden gıcık oldum :) demekki herseyı sorgulamak lazım. Hem sut artırttım hem de şu kadar kılo verdırttım diye reklam yapıo , onun için onemli olan tartı fotolarıymıs demekki , masal sen sorgula bari

Tebrikler canım harıkasınnnn

Tebrik ederim canım,gayet güzel vermişsin
sağol canımm

Gunaydın
Gecen cuma:74
Bu cuma:72.8
Fark:1.2
Yüzde:1.621

Eki Görüntüle 2719832
vaaayyyy tebrikler canımm çok iyi

Tebrikler canim. O kadar yuklenmene ragmen cok iyi. Daha iyisindir umarim
sağol kuzum, çok şükür daha iyiyim

vay vay vaayyy çok güzel canım tebrik ederim

Kilo bildirimim:
Gecn cuma: 68.4
Bugun:68.1
Fark - 300gr
Yuzde 0.439%

Hatamı biliyorm bu hafta o yuzden hic kacamak yapmiycam. Haftasonu kacamaklarm oldu malesef. Birde o balik yiyemedigmiz gun vs hep gec yemek yedm bi carsamba persembe iyidi menulerm zaten gidende ozaman gitmis pazartesi olan artim dahil. Herkezden özur dilerm haftaya telafi edicem insallah.

Evet bence de , senin bu hafta kaçamakların biraz fazlaydi. Kalıcı olmadan bu hafta biraz daha dikkat ederek verirsin belki. Koruma donemine geçince bu şekilde beslensen aslinda demekki gayet güzel korursun. Tatlilar lahmacunlar vardi yine de vermissin.

Basite aldığımız birkaç kaçamak hedefe ulaşmada yolumuzu uzatıyor maalesef.
Erken tartılmanında bir miktar etkisi vardır tabi
Bu hafta kaçamak yapmayacağına göre haftaya iyi bir yüzde ile geleceksin demektir.
Haftaya senden beklentimiz %1.5 yani 1 kg tekabül ediyor canım

Günaydın hayırlı cumalar
Kızlar 2gun zor geçti diyet yalan oldu
2 gorumcem ailece virüse yakalandı..

1 gorumcemle gecen hafta görüşmüştük büyük gorumcemle 3_4 aydır gorusmuyorduk...
Onlar kronik hasta karı koca benle yaşıt oğlu ilk olmuş test pozitif gördükten sonra 2gunn sonra 41derece atesle havale geçirmiş evde

Hastaneye yatisi yapıldı durumu iyi değil nefes almasindada sorun varmış gorumcemde iyi değil evde o

Toparlayamadim kendimi ist çoğaldı esimle karar aldık kimseyle gorusmuycez artık

Ben bekledikçe tartıda ki gr lar artiyor . Sinirlerim bozuluyor.
Akşam bu sayıyı görünce ooo dedim sabah 1 kilo bile farketse süper sonuç olur. Şaka gibi. Yok yani ters bi hareket falan da yapmadim, hani bana sinirlenecegi bir şey yapsam haklı öc aliyor diycem

Hoşgeldin canım, nasılsın, inşallah çok fazla kilo almamışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…