Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım burda kimseye çok az yiyerek kilo ver demiyoruz ki zaten.
Bulgur yemeyin yada az yiyinde demiyoruz.

Ancak diğer takımlarla yarış halinde olduğumuz için "tartıya 3 gün kala şişlik ve ödem yapacak besinler menüde olmasın bu besinleri Cumadan Pazartesiye kadar tüketebilirsiniz" diyoruz...
Yine Perşembe akşamından sonra su abartılmasın diyoruz...

Burada kilo vermenin sürekli olması ve motivasyonun sağlanmasının nedeni disiplin ve diğer takımlarla yarışta olmamız.
Herkeste biliyor ki derece aldığımızda motivayonumuz daha da yükseliyor..

Kendin bireysel derece yaptığın hafta senin motivasyonunda tavan yapmıştı hatırlarsan..

Mesela medine66 regl olması kaynaklı ödemi olacağını düşündüğü için kendi insiyatifiyle tek öğün yapmış, açlık hissediyorsa zaten aç kalacak değil.

Ama Cuma günü tartı günümüz olduğunu bile bile son 3 gün ödem ve şişlik yapacak turşu ve baklagil gibi besinlerin tüketilmesini, gece boyu su içilmesini kabul edemeyiz..

Son 3 gün takım sorumluluğu adına da olsa dikkat edemem diyen üyeler listeye girmek yerine free takılarak istedikleri hergün istedikleri menü ile gelebilirler...

Basit karbonhidratlar konusunda zaten hepimiz hemfikiriz
Sürekli tatlı, kek, poğaça yiyerek kilosi sabit kalan yada zayıflayanlar zaten burda olmaz..

Son düzenleme:
Öncelikli rakibim sensin Pnrrr-12
Hem birliktelik hem rekabet :)))
Sonraki rakibim I Ilyusa :)))

Bugun eşime ölculerımı soylıycem sen yaz dedım . Kalca 114 dedıgımde , boyun kadar olmus masallah dedi ,cokkomik geldi ya normalde alınmam gerekir . Boyum 163 dedim, ne kalmışki dedi :))))))

Mesela ben persembe gecesı bebegım cok uyanırsa yarın tartılcam diye su içmemeyi dusunmuyorum, tamam dedim şaka olsun diye ama, oncelıkler ve en onemlisi saglık, er ya da gec verecegız kiloları ınss
Tartı günü bizim için önemli canım, eğer kurallara tam olarak uymayacaksan free listede kalabilirsin

Hadi bakalımm ama ben guzel spor yapiyorm bu ara cnm ona göre
Bugun eşime ölculerımı soylıycem sen yaz dedım . Kalca 114 dedıgımde , boyun kadar olmus masallah dedi ,cokkomik geldi ya normalde alınmam gerekir . Boyum 163 dedim, ne kalmışki dedi :))))))
:)) ah bu erkekler cok patavatsızlar
Cok guzel cnm afiyet olsn

Kızlar yanlış anlaşılmalar olduğunu düşünürek geçen ki yazdığım mesajın ilgili bölümünü alıntıladım.

Tekrar yazmış olayım

Amacımıza ulaşma noktasında yolu uzatmamak adına sadece Cuma günü abartmamak kaydıyla kaçamaklara göz yumabiliriz, Cumartesi ve Pazar da sahil diğer günler menüler dikkat edilsin.

Tartıya son 3 gün kala (Salı-Çarsamba-Perşembe) menülerinde şişlik ve ve ödem yapacak besinler bulunmasın...

Şişlik ve ödem yapacak besinleri (Cuma-Cumartesi-Pazar-Pazartesi) günlerinde tüketebilirsiniz...

Umarım hepimiz bı an önce toparlarjz

İyi akşamlar kızlar bı kaç gündür çok aktif değilim farkındayım menüleri alintiliyorum ama hiç fırsatım olmuyor oğlum son günlerde nerdeyse gün içinde hiç uyumuyor 5-10 dk uyuyup uyanıyor uyudugunda bende yemek bulaşık anca hallediyorum onunla ilgilenirken telefonla uğraşmakta ızdırap gibi geçici süreç olduğunu umut ediyorum aşşırı yorgunum uykusuzum gerçekten hiç böyle olacağını düşünmüyordm yeniden aktif olucam elbette hepinizden özür dilerim gerçekten aktif olamadığım için yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün insAllah

Erken iyi, dinlen bari canım ya
Bizim minnoşta hiç uyumuyor bizi yoruyor ama bizde 4 bakıcı var şanslıyım

Sen de mü tek ögünlü diyete basladın canım, hadi hayırlı sonuclar
yok canim
tarti oncesi azlttim
malum bide dun regl oldum
arti gelmesin diye
Regl kısmı tüm takımın sıkıntısı bu hafta
nasilda denk geldi:)
Hee bakalım yarin sabah kaç çıkacağım tartıda
Artık 71 mi 72 mi ay oy eyvahlar olsun
belkide okadar degilsindir ya:)
Az oz guzel persembe icin . ama doydunmu acab
doydum canim
neden bilmiyorum ama aksamlari et yedigim zaman yatana kadar tok tutuyo.1 kofteyide oyuzden yedim:)su an bile hic aclik hissetmiyorum
bence en onemlisi porsiyon kontrolunde
bide olduda fazla yedin
sonrasinda 2 gun dikkat edip sporda yaildimi kilolar geri gelmez:)
hadi bakalim yetisebilecekmisin bana:))

Sen ne yaptin açlık durumun nedir.
Yazdım ya :))) (ara mesajları okumuyon mu)
Bizimkiler makarna yapıp yemişler, artan yoğurt ve salçalı sosu birbirine karıştırdım yedim, birde Trabzon hurması, birazda badem...
Çok yorgundum, yumurta kırmaya bile erindim.
Şimdi kekik çayımı yaptım, içip yatacağım, yarın yine yoğun bir mesai beni bekliyor

Çamaşır var makinede bitsin serip hemen yaticam insAllah vala uyutursa küçük bey ayy evet ya benim kız daha küçük en fazla 10 dk oyalayabiliyorfu zaten şu sıra iyice hareketlendi o kadar bile sabredemiyor yatmaya kucak istiyor eşimde de uzun süre durmuyor gittiğim yerde yapış yakama evladım dedim ama çocuğum yanlış almış mesajı

Allah kolaylik versin bizde oyleydik ben hep gaza baglardım bu durumu sizde vsrmı gaz sorunu
Canim spor yapamadim. Diz kapağım baya incinmiş. Bugünde dünde spor yok
Gecmis olsn cnm cabuk gecer umarım
Hemde cok şanslısınn

insallah uykulari felan duzene girer canim yaa
dis cikarma donemimi basladi acaba
bazi bebekler erken cikariyo
400 puan yaptığım gün pert oldu incinmiş ya hamgi hareketten oldu bilmiyorum
ogunu bende dizliklerle uyudum
2 sene oncesi dusup captaz baglari zedelemistim
surekli agriyo fazla diz kirip oturdufumda yada agir is yaptigimde
malum bizim islerde hic bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…