- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.541
Canım burda kimseye çok az yiyerek kilo ver demiyoruz ki zaten.Kızlar bir konuda naçizane fikrimi belirtmek istiyorum
Gördüğüm kadarıyla bu diyet gruplarının gediklisi birçok kişi. Sürekli bi kısır döngü var. Ver al ver al şeklinde. Burda olduğu. Süre içinde gözlemlediğim kadarıyla birkaç sebepten bahsetmek istiyorum
Diyete başlamayı nerdeyse hiç yememek olarak algılamak çok yanlış. 2 kaşık bulgura çok demek, 3 öğünü çeyrek öğüne düşürmekle sağlıklı kilo verilmez. Diyet hiç yememek değil. Sağlıklı olanı ölçülü yemektir.
Bu tarz kilo kayıpları gerçek değildir. Bu tarz diyetler kasları eritir yağları değil ve en ufak bi bırakmada fazlası geri alınır. Nitekim mezun olup olup geri dönülme sebebi bu.
Açlık orucuna girip ayda 10 kilo verebilir insan ama o orucu bırakıp Azcık normal yemeye başlayınca 15 kilo olarak geri alır.
Bence dengeli gitmekte fayda var. Kaslarımız erirse hem sarkarız hem de yalancı kilolar vermiş olur fazlasıyla geri alırız
Öncelikli rakibim sensin
7kasım-9kasım Kalca Göbek Bel Gögus Bacak Kol Beyazkugu
Pınar
PrensesAnnesi
Hadikonuşalım
Niran nevra
Furha63
Ucmelekannesi
Medine66
Papatya_2014
Pamukseker11104
100
118
98
106
98
114
96
111
11494
98
98
100
108110
83
99
83
94
84
95
69
91
93114
101
115
94
100
96
105
89
91
103
57
69
55
62
56
75
56
84
62
32
34
30
31
28
36
27
30
32
Bugun eşime ölculerımı soylıycem sen yaz dedım . Kalca 114 dedıgımde , boyun kadar olmus masallah dedi ,cokkomik geldi ya normalde alınmam gerekir . Boyum 163 dedim, ne kalmışki dedi :))))))
7kasım-9kasım Kalca Göbek Bel Gögus Bacak Kol Beyazkugu
Pınar
PrensesAnnesi
Hadikonuşalım
Niran nevra
Furha63
Ucmelekannesi
Medine66
Papatya_2014
Pamukseker11104
100
118
98
106
98
114
96
111
11494
98
98
100
108110
83
99
83
94
84
95
69
91
93114
101
115
94
100
96
105
89
91
103
57
69
55
62
56
75
56
84
62
32
34
30
31
28
36
27
30
32
Tartı günü bizim için önemli canım, eğer kurallara tam olarak uymayacaksan free listede kalabilirsinMesela ben persembe gecesı bebegım cok uyanırsa yarın tartılcam diye su içmemeyi dusunmuyorum, tamam dedim şaka olsun diye ama, oncelıkler ve en onemlisi saglık, er ya da gec verecegız kiloları ınss
Hadi bakalımm ama ben guzel spor yapiyorm bu ara cnm ona göre
:)) ah bu erkekler cok patavatsızlarBugun eşime ölculerımı soylıycem sen yaz dedım . Kalca 114 dedıgımde , boyun kadar olmus masallah dedi ,cokkomik geldi ya normalde alınmam gerekir . Boyum 163 dedim, ne kalmışki dedi :))))))
Cok guzel cnm afiyet olsn12 Kasım Perşembe
Kahvaltı 11:00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk Beyaz peynir
2 zeytin
Çay
Ara 15:00
1 mandalina
10 Antep fıstığı
Akşam 18:00
1 kepçe bamya çorbası
Salata
1 küçük kase yoğurt
3 kaşık patlıcan köz
Su 2.5 lt olur
Spor yok
Amacımıza ulaşmak için yolu uzatmamak adına sadece Cuma günü abartmamak kaydıyla kaçamaklara göz yumabiliriz, Cumartesi ve Pazar da sahil diğer günler menüler dikkat edilsin.
Tartıya son 3 gün kala (Salı-Çarsamba-Perşembe) menülerinde şişlik ve ve ödem yapacak besinler bulunmasın...
Şişlik ve ödem yapacak besinleri (Cuma-Cumartesi-Pazar-Pazartesi) günlerinde tüketebilirsiniz...
Umarım hepimiz bı an önce toparlarjzOfff ayni durumdayimmmm yaaa. Yetişemiyorum hiç bir şeye bütün işleri yarina erteliyorum, ama o iş yapacagim yarin hiç gelmiyor. Yarınlar ertelene ertelene geciyor. Acayip moralim bozuluyor bu ara o yüzden cok gerginim bende. Genel olarak herkeste aynı durum var gibi. Sanirim mevsim gecişi gündüzlerin kısalması falan etkiledi
Canim spor yapamadim. Diz kapağım baya incinmiş. Bugünde dünde spor yok
Ne oldu canım diz kapağınaCanim spor yapamadim. Diz kapağım baya incinmiş. Bugünde dünde spor yok
400 puan yaptığım gün pert olduNe oldu canım diz kapağına
Erken iyi, dinlen bari canım yaİyi akşamlar kızlar bı kaç gündür çok aktif değilim farkındayım menüleri alintiliyorum ama hiç fırsatım olmuyor oğlum son günlerde nerdeyse gün içinde hiç uyumuyor 5-10 dk uyuyup uyanıyor uyudugunda bende yemek bulaşık anca hallediyorum onunla ilgilenirken telefonla uğraşmakta ızdırap gibi geçici süreç olduğunu umut ediyorum aşşırı yorgunum uykusuzum gerçekten hiç böyle olacağını düşünmüyordm yeniden aktif olucam elbette hepinizden özür dilerim gerçekten aktif olamadığım için yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün insAllah
Sen ne yaptin açlık durumun nedir.Ne oldu canım diz kapağına
Ya hep ya hiççi seni.400 puan yaptığım gün pert olduincinmiş ya hamgi hareketten oldu bilmiyorum
yok canimSen de mü tek ögünlü diyete basladın canım, hadi hayırlı sonuclar
nasilda denk geldi:)Regl kısmı tüm takımın sıkıntısı bu hafta
belkide okadar degilsindir ya:)Hee bakalım yarin sabah kaç çıkacağım tartıda
Artık 71 mi 72 mi ay oy eyvahlar olsun
doydum canimAz oz guzel persembe icin . ama doydunmu acab
bence en onemlisi porsiyon kontrolundeElbette takıma karşı sorumluluğumuz var. Ama kendimiz için sistemli zayıflayınca takıma katkımız oluyor. Öbür türlüsü yorucu. Sabit ya da artı geldiğimiz her hafta kayıp. Bununla birlikte yağdan kaybedersek hayatımız diyet yapmakla geçmez onu diyorum. Kısa süreli mutluluk yaşarız. Ama hepimiz sosyal insanlarız. Normal hayata dönünce almayacak şekilde diyet yapmalıyız.yağdan kilo vermeliyiz.
Bence burda birbirimizi ölçülü yemeye ve spora alıştırmalıyız. Öbür türlü 3 5 yıl geçer biz hala diyetle uğraşırız. Mesela @Namaria 20 kilodan fazla verdi. Ve menülerinde her şey ölçüsünde vardı. (Abartılı tatlı vs saymıyorum. Mesela benim gibi 1 seferde 5 6 tane baklava yiyince çüş diyelim) böylece kalıcı kilo veririz bence.
hadi bakalim yetisebilecekmisin bana:))
Yazdım ya :))) (ara mesajları okumuyon mu)Sen ne yaptin açlık durumun nedir.
Çamaşır var makinede bitsin serip hemen yaticam insAllah vala uyutursa küçük bey ayy evet ya benim kız daha küçük en fazla 10 dk oyalayabiliyorfu zaten şu sıra iyice hareketlendi o kadar bile sabredemiyor yatmaya kucak istiyor eşimde de uzun süre durmuyorErken iyi, dinlen bari canım ya
Bizim minnoşta hiç uyumuyor bizi yoruyor ama bizde 4 bakıcı varşanslıyım
Allah kolaylik versin bizde oyleydik ben hep gaza baglardım bu durumu sizde vsrmı gaz sorunuİyi akşamlar kızlar bı kaç gündür çok aktif değilim farkındayım menüleri alintiliyorum ama hiç fırsatım olmuyor oğlum son günlerde nerdeyse gün içinde hiç uyumuyor 5-10 dk uyuyup uyanıyor uyudugunda bende yemek bulaşık anca hallediyorum onunla ilgilenirken telefonla uğraşmakta ızdırap gibi geçici süreç olduğunu umut ediyorum aşşırı yorgunum uykusuzum gerçekten hiç böyle olacağını düşünmüyordm yeniden aktif olucam elbette hepinizden özür dilerim gerçekten aktif olamadığım için yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün insAllah
Gecmis olsn cnm cabuk gecer umarımCanim spor yapamadim. Diz kapağım baya incinmiş. Bugünde dünde spor yok
Hemde cok şanslısınnErken iyi, dinlen bari canım ya
Bizim minnoşta hiç uyumuyor bizi yoruyor ama bizde 4 bakıcı varşanslıyım
insallah uykulari felan duzene girer canim yaaİyi akşamlar kızlar bı kaç gündür çok aktif değilim farkındayım menüleri alintiliyorum ama hiç fırsatım olmuyor oğlum son günlerde nerdeyse gün içinde hiç uyumuyor 5-10 dk uyuyup uyanıyor uyudugunda bende yemek bulaşık anca hallediyorum onunla ilgilenirken telefonla uğraşmakta ızdırap gibi geçici süreç olduğunu umut ediyorum aşşırı yorgunum uykusuzum gerçekten hiç böyle olacağını düşünmüyordm yeniden aktif olucam elbette hepinizden özür dilerim gerçekten aktif olamadığım için yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün insAllah
ogunu bende dizliklerle uyudum400 puan yaptığım gün pert olduincinmiş ya hamgi hareketten oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?