Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Onları da bulamadım eşim diyor ki çocuk zekayı anneden alırmış bizimki sana Bi şey bırakmamış cidden doğumdan sonra aşırı unutkan oldum
Bir tek ben de var sanıyordum,ben de üç ay oldu inanılmaz unutkan oldum hatta doktora gitmeyi bile düşünüyorum o derece yani,cin gibi olan,hiç bir detayı unutmayan ben bildiğin unutkan oldum.

Gunaydinnnnnn cuma guzelleriiii...
Sabah tartiya çıkınca moralim bozuldu, bir insan akşam yattığı kiloyla kalkarmi. Yemin ederim gr bile ayni yaa. Sinir oldum bekleyeceğim. Yoğurt biber yemeyi de unuttum belki o biraz metoyu çalıştırırdi gece

Seni de merak ediyorum canim. Çünkü o listeyi bende düşünüyodum ama yapamadım
Emzirdigim halde zor gidiyor kilolar ben de merak ediyorum,pazar gununden itibaren uydum,beş gün yani bakalım ne kadar etki etmiş ama sütüm iki gündür yok denecek kadar azaldi,menüden olduğunu sanmıyorum o kadar az değil çünkü,bugün yarın biraz bulgur pilavı eklerim mebume,bulgur güzel süt yapıyor bende

Bir tek ben de var sanıyordum,ben de üç ay oldu inanılmaz unutkan oldum hatta doktora gitmeyi bile düşünüyorum o derece yani,cin gibi olan,hiç bir detayı unutmayan ben bildiğin unutkan oldum.
Sanırım genel problem canım

Aa sütü nu azalttiysa hemen bırak canim. Sonuç ta yediğimiz seyler de sütü azaltiyor maydanoz gibi. Listede yok maydanoz biliyorum ama belki detoks suyundaki limon azaltti bilemeyiz. Sen birak normal yeme duzenine gec bence.

Aa sütü nu azalttiysa hemen bırak canim. Sonuç ta yediğimiz seyler de sütü azaltiyor maydanoz gibi. Listede yok maydanoz biliyorum ama belki detoks suyundaki limon azaltti bilemeyiz. Sen birak normal yeme duzenine gec bence.
Maydonoz sütü azaltıyor mu ben artırıyor diye bılıyorum, hatta benım diyetısyenımin süt artırma programında günde 1 er demet maydonoz ve dereotu vardı

Günaydın kızlar
Çocuklar yazılı yaparken ben de sonucumu bildireyim
Geçen cuma:63.6
Bugün:62.3
Fark: 1300 g
Yüzde:2.044

regl oldum dün hedefim 62 idi ama 300 g farkla da olsa ulaştım sayılır

hedefe son 5 innnşallahhh

Eklentiler

• EC095F2B-B876-452C-AE86-473A0D93E1D3.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 26
Canım iki yemek kasıgı bulguru haslayıp , ton balıklı salataya katıyordum, hem süte iyi gelıyor, hem salataya cok lzzet katıyor, bu da bir alternatif olabilir sana

Maydonoz sütü azaltıyor mu ben artırıyor diye bılıyorum, hatta benım diyetısyenımin süt artırma programında günde 1 er demet maydonoz ve dereotu vardı
Dereotu arttirir, maydanoz azaltir diye duydum hep canim. O yuzden hiç tuketmedim ben

Yaaaa supersinnn cokkk iyisinnn yakiyorsunnn yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…