- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.601
Bir tek ben de var sanıyordum,ben de üç ay oldu inanılmaz unutkan oldumOnları da bulamadımeşim diyor ki çocuk zekayı anneden alırmış bizimki sana Bi şey bırakmamış cidden doğumdan sonra aşırı unutkan oldum
Gunaydin canımGunaydinlarrr
Offf umarimmm benden fazla vermemişsindir
Tebrikler canim. O kadar yuklenmene ragmen cok iyi. Daha iyisindir umarimKızlar günaydın
bildirimimi yapayım sonra yine geleceğim
geçen hafta: 69,6
Bugün: 69
Fark: -600
Yüzde: 0,86
Eki Görüntüle 2719817
Seni de merak ediyorum canim. Çünkü o listeyi bende düşünüyodum ama yapamadımTebrik ederim canım,gayet güzel vermişsin
Emzirdigim halde zor gidiyor kilolar ben de merak ediyorum,pazar gununden itibaren uydum,beş gün yani bakalım ne kadar etki etmişSeni de merak ediyorum canim. Çünkü o listeyi bende düşünüyodum ama yapamadım
Sanırım genel problem canımBir tek ben de var sanıyordum,ben de üç ay oldu inanılmaz unutkan oldumhatta doktora gitmeyi bile düşünüyorum o derece yani,cin gibi olan,hiç bir detayı unutmayan ben bildiğin unutkan oldum.
Aa sütü nu azalttiysa hemen bırak canim. Sonuç ta yediğimiz seyler de sütü azaltiyor maydanoz gibi. Listede yok maydanoz biliyorum ama belki detoks suyundaki limon azaltti bilemeyiz. Sen birak normal yeme duzenine gec bence.Emzirdigim halde zor gidiyor kilolar ben de merak ediyorum,pazar gununden itibaren uydum,beş gün yani bakalım ne kadar etki etmişama sütüm iki gündür yok denecek kadar azaldi,menüden olduğunu sanmıyorum o kadar az değil çünkü,bugün yarın biraz bulgur pilavı eklerim mebume,bulgur güzel süt yapıyor bende
Maydonoz sütü azaltıyor mu ben artırıyor diye bılıyorum, hatta benım diyetısyenımin süt artırma programında günde 1 er demet maydonoz ve dereotu vardıAa sütü nu azalttiysa hemen bırak canim. Sonuç ta yediğimiz seyler de sütü azaltiyor maydanoz gibi. Listede yok maydanoz biliyorum ama belki detoks suyundaki limon azaltti bilemeyiz. Sen birak normal yeme duzenine gec bence.
Günlük birer demetMaydonoz sütü azaltıyor mu ben artırıyor diye bılıyorum, hatta benım diyetısyenımin süt artırma programında günde 1 er demet maydonoz ve dereotu vardı
Canım iki yemek kasıgı bulguru haslayıp , ton balıklı salataya katıyordum, hem süte iyi gelıyor, hem salataya cok lzzet katıyor, bu da bir alternatif olabilir sanaEmzirdigim halde zor gidiyor kilolar ben de merak ediyorum,pazar gununden itibaren uydum,beş gün yani bakalım ne kadar etki etmişama sütüm iki gündür yok denecek kadar azaldi,menüden olduğunu sanmıyorum o kadar az değil çünkü,bugün yarın biraz bulgur pilavı eklerim mebume,bulgur güzel süt yapıyor bende
Dereotu arttirir, maydanoz azaltir diye duydum hep canim. O yuzden hiç tuketmedim benMaydonoz sütü azaltıyor mu ben artırıyor diye bılıyorum, hatta benım diyetısyenımin süt artırma programında günde 1 er demet maydonoz ve dereotu vardı
Yaaaa supersinnn cokkk iyisinnn yakiyorsunnn yaaGünaydın kızlar
Çocuklar yazılı yaparken ben de sonucumu bildireyim
Geçen cuma:63.6
Bugün:62.3
Fark: 1300 g
Yüzde:2.044
regl oldum dün hedefim 62 idi ama 300 g farkla da olsa ulaştım sayılır
hedefe son 5 innnşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?