- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.561
niye gittigin yerdeÇamaşır var makinede bitsin serip hemen yaticam insAllah vala uyutursa küçük bey ayy evet ya benim kız daha küçük en fazla 10 dk oyalayabiliyorfu zaten şu sıra iyice hareketlendi o kadar bile sabredemiyor yatmaya kucak istiyor eşimde de uzun süre durmuyorgittiğim yerde yapış yakama evladım dedim ama çocuğum yanlış almış mesajı
İki gündür beni gündüzleri görmeyince bugün eve gelir gelmez yapıştı bana, bildiğin koala yavrusu gibi inmedi tepemdenHemde cok şanslısınn
Dizleri bükmek ve çok fazla ayakta kalmak hiç iyi gelmiyor dizlere canım.surekli agriyo fazla diz kirip oturdufumda
Ben d böyle düşünüyorum takım konusunda canım. Genel olarak gözlemlediğim bi durumdan bahsettimCanım burda kimseye çok az yiyerek kilo ver demiyoruz ki zaten.
Bulgur yemeyin yada az yiyinde demiyoruz.
Ancak diğer takımlarla yarış halinde olduğumuz için "tartıya 3 gün kala şişlik ve ödem yapacak besinler menüde olmasın bu besinleri Cumadan Pazartesiye kadar tüketebilirsiniz" diyoruz...
Yine Perşembe akşamından sonra su abartılmasın diyoruz...
Burada kilo vermenin sürekli olması ve motivasyonun sağlanmasının nedeni disiplin ve diğer takımlarla yarışta olmamız.
Herkeste biliyor ki derece aldığımızda motivayonumuz daha da yükseliyor..
Kendin bireysel derece yaptığın hafta senin motivasyonunda tavan yapmıştı hatırlarsan..
Mesela medine66 regl olması kaynaklı ödemi olacağını düşündüğü için kendi insiyatifiyle tek öğün yapmış, açlık hissediyorsa zaten aç kalacak değil.
Ama Cuma günü tartı günümüz olduğunu bile bile son 3 gün ödem ve şişlik yapacak turşu ve baklagil gibi besinlerin tüketilmesini, gece boyu su içilmesini kabul edemeyiz..
Son 3 gün takım sorumluluğu adına da olsa dikkat edemem diyen üyeler listeye girmek yerine free takılarak istedikleri hergün istedikleri menü ile gelebilirler...
Basit karbonhidratlar konusunda zaten hepimiz hemfikiriz
Sürekli tatlı, kek, poğaça yiyerek kilosi sabit kalan yada zayıflayanlar zaten burda olmaz..
Ben de bekarken ağır valiz taşımaktan eve gidip gelirken omuz kaslarımı yırtmıştım. Korkunç ağrıyordu. İyileşmesi tam 3 yıl sürdü. Hala ağır kaldırınca ağrıyorogunu bende dizliklerle uyudum
2 sene oncesi dusup captaz baglari zedelemistim
surekli agriyo fazla diz kirip oturdufumda yada agir is yaptigimde
malum bizim islerde hic bitmiyo
Eşin geri getirir belki ya.Yazılı hazırlarken Word programı sürekli hata verip defalarca hazırladığım yazılıları çöp yaptıartık eşime verdim bilgisayarı programı silip yüklesin diye. İnşallah kızım uyanmaz
Aynen öyle. Kalıcı vermek için hayat tarzımızı değiştirmeliyiz. Bilmiyorum ben kilo verme sürecinde çok zorlandım ve ilk defa vermem gereken 30 kilo oldu ve zorlayıcı bir süreç oldu benim için. belki ondan bi daha bu döngüye girmek istemiyorum. İnşallah başarabiliriz hepimizbence en onemlisi porsiyon kontrolunde
bide olduda fazla yedin
sonrasinda 2 gun dikkat edip sporda yaildimi kilolar geri gelmez:)
Ankara da okumadın mıBen de bekarken ağır valiz taşımaktan eve gidip gelirken omuz kaslarımı yırtmıştım. Korkunç ağrıyordu. İyileşmesi tam 3 yıl sürdü. Hala ağır kaldırınca ağrıyor
Kendini kitledi lanet. Silmiş hepsini bozulmuş yani. 2 tane son benim de yaren bitiyor inşallah. Sonra 1 hafta molaEşin geri getirir belki ya.
Ben bitirdim de kurtuldum ama telafi sınavları olacak girmeyenlere yeniden hazırlayacağım mecburen
Ankara da okudum. Atandım çıktım Ankaradan ilk defa. 10 yıl yalnız yaşadım dışarda. Sonra evlilik işteAnkara da okumadın mı
Koruma topiğinde Seabahar 'ın bir mesajı vardı, (buraya alıntılamıştım hatta) o felsefe bana çok mantıklı ve uygulanabilir geldi.Aynen öyle. Kalıcı vermek için hayat tarzımızı değiştirmeliyiz. Bilmiyorum ben kilo verme sürecinde çok zorlandım ve ilk defa vermem gereken 30 kilo oldu ve zorlayıcı bir süreç oldu benim için. belki ondan bi daha bu döngüye girmek istemiyorum. İnşallah başarabiliriz hepimiz
EvdeyizKendini kitledi lanet. Silmiş hepsini bozulmuş yani. 2 tane son benim de yaren bitiyor inşallah. Sonra 1 hafta mola
Bulursan bi daha alıntılar mısın uygun zamanda canım.Koruma topiğinde Seabahar 'ın bir mesajı vardı, (buraya alıntılamıştım hatta) o felsefe bana çok mantıklı ve uygulanabilir geldi.
Onları da bulamadımEvdeyiz
Geçen yıllardan yok mu arşivinde
Hahahaha Allammmmm bu eşlerrrOnları da bulamadımeşim diyor ki çocuk zekayı anneden alırmış bizimki sana Bi şey bırakmamış cidden doğumdan sonra aşırı unutkan oldum
Kaptanım kurallara uydugumu düşünuyorum , bir sıkıntı mı varTartı günü bizim için önemli canım, eğer kurallara tam olarak uymayacaksan free listede kalabilirsin
Doğum sonrası unutkanlığı çok kişide var.Onları da bulamadımeşim diyor ki çocuk zekayı anneden alırmış bizimki sana Bi şey bırakmamış cidden doğumdan sonra aşırı unutkan oldum
Bende iyiyim canim sağol.Ins canim
Özel devlet ayrimi yok Burda canim, 3 sene annelik zamanı oluyor..
1 sene ücretli yani en son 12 ay çalıştığın maaşının ortalamasını alıyorsun.. iki senede ücretsiz tabi 1 sene sonra işe tekrar başlayabilirsn o ayrı
Çok geçmiş olsun canımbelkide uykusuz kaldığın için bitkin düştün ben öyle oluyorum hemen hasta gibi bi halim oluyor
Çok şükür canım yoğunum ama iyim sen nasılsın
Belli olur
Hadi inşallah
Hoşgelsin inş
Insallah gitmiştir canim. Bakalim yarin belli olur.Estağfirullah cancağızım
Belli oldu niye eksi gelmediği Cuma’ya kadar gider ödemlerben de bugün sebze ile kapatıyorum
Bitti şükür ama değil mi ? Gözlerim hep seni arıyor yahu
Anladim canim. Bende istedim bakalim .Yıkadım yıkadım canım , alır almaz yıkadıö,bu hafta ılk haftası zaten
Evet yaa. Bugün planimi yaptim. Haftanin 3 4 günü 1 saat spor yapacagim. Standart olacak.Ya hep ya hiççi seni.
Bırak bu huyunu gözünü seveyim ya.
Geçmiş olsun, bu arada bime dizlik geliyor alda spor yaparken tak, bir daha incinmesin
Açlıktan başım ağrıyor geCmis falan görmemiş gözüm dermişimYazdım ya :))) (ara mesajları okumuyon mu)
Bizimkiler makarna yapıp yemişler, artan yoğurt ve salçalı sosu birbirine karıştırdım yedim, birde Trabzon hurması, birazda badem...
Çok yorgundum, yumurta kırmaya bile erindim.
Şimdi kekik çayımı yaptım, içip yatacağım, yarın yine yoğun bir mesai beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?