Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

niye gittigin yerde

Ben d böyle düşünüyorum takım konusunda canım. Genel olarak gözlemlediğim bi durumdan bahsettim

ogunu bende dizliklerle uyudum
2 sene oncesi dusup captaz baglari zedelemistim
surekli agriyo fazla diz kirip oturdufumda yada agir is yaptigimde
malum bizim islerde hic bitmiyo
Ben de bekarken ağır valiz taşımaktan eve gidip gelirken omuz kaslarımı yırtmıştım. Korkunç ağrıyordu. İyileşmesi tam 3 yıl sürdü. Hala ağır kaldırınca ağrıyor

Eşin geri getirir belki ya.
Ben bitirdim de kurtuldum ama telafi sınavları olacak girmeyenlere yeniden hazırlayacağım mecburen

bence en onemlisi porsiyon kontrolunde
bide olduda fazla yedin
sonrasinda 2 gun dikkat edip sporda yaildimi kilolar geri gelmez:)
Aynen öyle. Kalıcı vermek için hayat tarzımızı değiştirmeliyiz. Bilmiyorum ben kilo verme sürecinde çok zorlandım ve ilk defa vermem gereken 30 kilo oldu ve zorlayıcı bir süreç oldu benim için. belki ondan bi daha bu döngüye girmek istemiyorum. İnşallah başarabiliriz hepimiz

Koruma topiğinde Seabahar 'ın bir mesajı vardı, (buraya alıntılamıştım hatta) o felsefe bana çok mantıklı ve uygulanabilir geldi.

Onları da bulamadım eşim diyor ki çocuk zekayı anneden alırmış bizimki sana Bi şey bırakmamış cidden doğumdan sonra aşırı unutkan oldum
Doğum sonrası unutkanlığı çok kişide var.
Bende gecmist silindi, yeni yeni hatırlamaya başladım
Bende hiç arşivlemiyordum onun için zorluk yaşadım, artık yapacam ama

Bende iyiyim canim sağol.
Estağfirullah cancağızım

Belli oldu niye eksi gelmediği Cuma’ya kadar gider ödemler ben de bugün sebze ile kapatıyorum

Bitti şükür ama değil mi ? Gözlerim hep seni arıyor yahu
Insallah gitmiştir canim. Bakalim yarin belli olur.
Yıkadım yıkadım canım , alır almaz yıkadıö,bu hafta ılk haftası zaten
Anladim canim. Bende istedim bakalim .
Ya hep ya hiççi seni.
Bırak bu huyunu gözünü seveyim ya.
Geçmiş olsun, bu arada bime dizlik geliyor alda spor yaparken tak, bir daha incinmesin
Evet yaa. Bugün planimi yaptim. Haftanin 3 4 günü 1 saat spor yapacagim. Standart olacak.
Bi daha bu kadar fazla yapmayacagim için incinmez galiba.
Açlıktan başım ağrıyor geCmis falan görmemiş gözüm dermişim
Sen benim prospektüs gibi alıntıladığım msj lari görmuyon mu peki
Bildirim gelmemiş, kaldığım yeri bulamadim o yüzden . Afiyet olsun. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…