- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.761
Hım bı senede aldın snrm demi yeniden eksiye gecersn insAllahsanırım 58 di
İyiyim hamdolsun canım. Boğazim ağrıyor sadece. ❤Canım sen nasıl oldun, raharsızdın?
Ben de biliyorsun rutine bağlamıştım 700 gr-600 gr öyle veriyordum haftalık bu hafta baya kalori kıstım ve sağlam spor yaptım ve başlangıç haftası iyi gider genelde bilirsinSupersinnn zehra muhtesem ya bi ben veremiyorm boyle cok
Tarcin da ekle mutlakaSagol canım benım de canım istiyordu yapayım ödülüm olsunbaya pratık gorunuyor
Canjm tarçın da ekle üstüne,varsa cevizde eklersen ya da fındık tam aşure oluyorKaydettim bende deneyebilirimafiyet olsun canım
Canım yüksek ihtimal mastit olmuşsun,elinle muhakka masaj yap,varsa süt sağma pompası,iki saatte bir sütünü sağKızlar, sol gogsumun solunda kitle gibi bişi var ve acıyo agrıyo, mastit dedıkleri şey mi bu , bebegım bikaçgundur az emıyodu, süt kanalları mı tıkandı acaba , sıcakmasajve sagımmı caresı ,yasayan varmı
Tamam cnm ilk fırsatta denerim cnm saolasinCanjm tarçın da ekle üstüne,varsa cevizde eklersen ya da fındık tam aşure oluyor
Hiç bilmiyorum Niran bildirm yaptı mı kacirdm ben snrmKızlar kaçıncı olduk şimdi?
Daha belli değil canım Niran’ın sonucunu bekliyoruz bugün tüm gün okuldaydı okulu evine uzak 1 saatten fazla diye biliyorum birazdan bildirim yapar ama yüzdemiz güzel diğer takımların da tabi yüzdesi yüksekKızlar kaçıncı olduk şimdi?
Hmm guzelmis bi ara deniyebillrm sagol cnmKızlar bu sene aşure yememistim çok da severim,Instagram'da bir tarif görmüştüm hem süt arttırıyor hem de aşure tadı veriyor,cidden öyle oldu,iki kaşık Yulaf ezmesi,iki kuru incir,10 tane kuru üzüm,10 tane badem,10 tane fındık bir bardak su ve bir bardak süt,bir tencereye alıp pişirdim,üzerine nar ekleyip yedim,harika oldu,sanki aşure yiyornusum gibi,üç porsiyon kadar çıktı bu malzemeyle,yani üç minik kâse kadar
Eline emegine saglik cnm9 takim menü tablosu
denizbenimadim
Pnrrr-12
Handandandan
@strontium
Fit mutlu anne
E ela_2019
I Ilyusa
masal3487
Kızlar tebrikler menüler düzenli olarak paylaşılmış
Kırmızı karti olanlar
@papatya_2014 (çarşamba persembe menü yok)
ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.
KURALLAR
Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir
Istedin oldun cnm tbrk edrmHeeyyyyy takım gördünüz mü birinci olmuşum
Insallah olur cnm bende 66.9 hedefliyorum 1.2kg bu defa olcak insallah bu hafta cok hirsliyimGelecek haftaki hedefim
1.3 kg kızlar Allah nasip ederse 61 i hedefliyorum
İnşallah canımInsallah olur cnm bende 66.9 hedefliyorum 1.2kg bu defa olcak insallah bu hafta cok hirsliyim
İnşallah kuzumHım bı senede aldın snrm demi yeniden eksiye gecersn insAllah
Saçlarını iyice kurut bari ıslaklık artı getirmesinKızlar eve şimdi girdim, duş alıp tartılacağım
yok yok boyle iyiSen40 fırın ekmek yersendahakolay yetişirim aslında
insallah tutturursun canim:)Gelecek haftaki hedefim
Gelecek haftaki hedefim
E hadi meraktan çatladıkBiliyorum iyi bir eksi bekliyorsunuz benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?