- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.801
Şükür sonundaaaTakımım canım takımım resmî olmayan sonuçlara göre birinciyiz gelsin mi halay
Cuma cmt ye canımYaa bende bu hafta sut yapsın diye yiyeyim diyordum
Eline emegine saglik canimSpor listesi Sonuclar
1. @UcanSupurge (1.490 puan)
2. @Pnrrr-20 (1.425 puan)
3. Handandandan (1.390 puan)
4. E ela_2019 (1.360 puan)
Tebrikler kizlarBu hafta katılım cok guzeldi kızlar haftayada böyle devammm. Bende birincilige oynuyorum inşllah haftaya kapıcammm
He heyttt masallahHeeyyyyy takım gördünüz mü birinci olmuşum
Onceki kilon kacti hatirlayamadim ama zehranin dedigine gore artisin galiba.
Takımım canım takımım resmî olmayan sonuçlara göre birinciyiz gelsin mi halay
Aynen öyle yapayım olmadıCuma cmt ye canım
Peki
72.0 idim canım geçen haftaOnceki kilon kacti hatirlayamadim ama zehranin dedigine gore artisin galiba.
Cani beslenme seklini degistirmen gerekiyor demekki. Sporu da abartmadan az yap bu hafta belki odem tutuyorsun.
Ye lütfen sütüm azaldi dedinAynen öyle yapayım olmadı
Dediğin gibi 2 yoğurt öğünü ekleyeceğim, yürüyüşü de günaşırıya düşürmeyi düşünüyorumCanim menülerinde artı getirecek birseyde göremedim fazla spor yapıyorsun vücut artık onu günlük bi aktivite olarakmi görüyor acaba
Bu hafta nasıl yapacaksin
Peki
Benim artıya rağmen çok iyi eksilerle 9.takımı 1.liğe taşındığınız hepinize tek tek teşekkürlerimi sunarım....
Haftaya takım için elimden geleni yapacağım
Söyledilerin aklımda canımCanım aşırı az yiyorsun. Vücut yakacak bir şey bulamadığı için korumaya alıyor bence kendini. Ben baştan beri söylüyorumCanın sağ olsun
Sıkma canını
Şu an aynı kilodamiyiz yaniDediğin gibi 2 yoğurt öğünü ekleyeceğim, yürüyüşü de günaşırıya düşürmeyi düşünüyorum
Doktorum süt arttici şurup yazmıştı onu aldirsyim olmadı,çünkü sütümü azaltacak menüler değildi bence.Ye lütfen sütüm azaldi dedin
Açtım canım, sadece kahve içtim gün içindeKaptanım akşam tartıldıgın içindir, sabah ve aksam tartı cok farkediyor. .
Yulaf denedin mi hiç ben kefir yulaf meyve yapiyorum. Sütüme baya faydasi oluyor gibi. Baya tokta tutuyor beni.Doktorum süt arttici şurup yazmıştı onu aldirsyim olmadı,çünkü sütümü azaltacak menüler değildi bence.
Bu hafta hiç bulgur yemedim diye hatırlıyorum canım (bulgur bana eksi getiriyor ilginç bir şekilde)Yogurtlu ara öğünlerin olsun...
Bulgur bu hafta hiç tüketme..
Bende bu hafta bulgur yedim pazartesi tartisiyla aynı gösterdi çok farkediyor
Ye canım problem yokYaa bende bu hafta sut yapsın diye yiyeyim diyordum
Mutlaka surekli ayakta olmakta etkendir canim.72.0 idim canım geçen hafta
3 gündür ayakta olmanın sonucu diye düşünüyorum.
Sabah tartılsam daha fazla artı gelirdim muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?