Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eline emegine saglik canim
Heeyyyyy takım gördünüz mü birinci olmuşum
He heyttt masallaho eksi kolay gelmedi ama dimi
Onceki kilon kacti hatirlayamadim ama zehranin dedigine gore artisin galiba.

Cani beslenme seklini degistirmen gerekiyor demekki. Sporu da abartmadan az yap bu hafta belki odem tutuyorsun.

Handandandan yi balkon konuşması için bekliyoruz
Peki

Benim artıya rağmen çok iyi eksilerle 9.takımı 1.liğe taşındığınız hepinize tek tek teşekkürlerimi sunarım....

Haftaya takım için elimden geleni yapacağım

Onceki kilon kacti hatirlayamadim ama zehranin dedigine gore artisin galiba.

Cani beslenme seklini degistirmen gerekiyor demekki. Sporu da abartmadan az yap bu hafta belki odem tutuyorsun.
72.0 idim canım geçen hafta
3 gündür ayakta olmanın sonucu diye düşünüyorum.
Sabah tartılsam daha fazla artı gelirdim muhtemelen

Canim menülerinde artı getirecek birseyde göremedim fazla spor yapıyorsun vücut artık onu günlük bi aktivite olarakmi görüyor acaba
Bu hafta nasıl yapacaksin
Dediğin gibi 2 yoğurt öğünü ekleyeceğim, yürüyüşü de günaşırıya düşürmeyi düşünüyorum

Peki

Benim artıya rağmen çok iyi eksilerle 9.takımı 1.liğe taşındığınız hepinize tek tek teşekkürlerimi sunarım....

Haftaya takım için elimden geleni yapacağım

Hadi bakalım birak mak yok. Şu an bütün gözler üzerimizde gibi hissediyorum
Hepinize sevgilerrr

Canım aşırı az yiyorsun. Vücut yakacak bir şey bulamadığı için korumaya alıyor bence kendini. Ben baştan beri söylüyorum Canın sağ olsun
Sıkma canını
Söyledilerin aklımda canım
Dediğin gibi muhtemelen fazla yürüyüş ve az yeme kaynaklı vücudum kendini korumaya aldı

Dediğin gibi 2 yoğurt öğünü ekleyeceğim, yürüyüşü de günaşırıya düşürmeyi düşünüyorum
Şu an aynı kilodamiyiz yani
Haftaya bana yetişmeye çalış canim kaptanim

Doktorum süt arttici şurup yazmıştı onu aldirsyim olmadı,çünkü sütümü azaltacak menüler değildi bence.
Yulaf denedin mi hiç ben kefir yulaf meyve yapiyorum. Sütüme baya faydasi oluyor gibi. Baya tokta tutuyor beni.

Yogurtlu ara öğünlerin olsun...
Bulgur bu hafta hiç tüketme..
Bende bu hafta bulgur yedim pazartesi tartisiyla aynı gösterdi çok farkediyor
Bu hafta hiç bulgur yemedim diye hatırlıyorum canım (bulgur bana eksi getiriyor ilginç bir şekilde)

72.0 idim canım geçen hafta
3 gündür ayakta olmanın sonucu diye düşünüyorum.
Sabah tartılsam daha fazla artı gelirdim muhtemelen
Mutlaka surekli ayakta olmakta etkendir canim.
bu hafta guzel sonucla gelecegine eminim.
Hem bu haftaki artiyi verip hemde eksiye gecerek yuzdenle costurursun haftaya takimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…