- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.721
alıştım canım artık bırde reflu olunca gec saatlerde zaten acıksan da cesaret edemıyorsunGeç saatlerde birsey yememem süper, dayanabılıyorsancok iyi , erken mı yatıyorsun gece zorlamıyor mu , masallahh
ben hıc memnun degılım haftalardan sonuclarımdan sınır oldum kendımeSpor ilk hafta genelde ödem yapıyor canım, haftaya daha iyi olacağına inanıyorum
Tebrik ederim, sınırımız %0.5 'i geçmişsin
Direnç noktasında olabilirsin, azmini kaybetmeden devam et, sonuç alırsınben hıc memnun degılım haftalardan sonuclarımdan sınır oldum kendıme
Tebrikler canım güzel eksiKızlar günaydın
bildirimimi yapayım sonra yine geleceğim
geçen hafta: 69,6
Bugün: 69
Fark: -600
Yüzde: 0,86
Eki Görüntüle 2719817
Düzelirler insAllah ya çok zor valla bu bebelerBenim kızımda öyle,üç aylık bebe dün yarim saat uyudu gündüz akşamda on bucuga kadar uyumadı,gözleri kipkirmizi olduğu halde uykuya direndi,atak haftakari oluyor belki öyle bir donemdedir diye umut ediyorum
Çok iyi canım tebrikler
Tebrikler canım çok güzel eksiGünaydın kızlar
Çocuklar yazılı yaparken ben de sonucumu bildireyim
Geçen cuma:63.6
Bugün:62.3
Fark: 1300 g
Yüzde:2.044
regl oldum dün hedefim 62 idi ama 300 g farkla da olsa ulaştım sayılır
hedefe son 5 innnşallahhh
Kız saat kaçta evde oluyorsun o saatte kadar aç susuz çok zorlanırsn sankiGünaydın kızlar
Tartı hepimizin yüzünü güldürsün
Okuldayım yine
Sabah çok fena mide bulantım vardı, derdimden tartılamadım.
Akşama kadar açım zaten, eve geçince tartılırım
Geç yemek cidden çok farkediyor bence de insAllah haftaya telafi edersin canım hatanı biliyorsunKilo bildirimim:
Gecn cuma: 68.4
Bugun:68.1
Fark - 300gr
Yuzde 0.439%
Hatamı biliyorm bu hafta o yuzden hic kacamak yapmiycam. Haftasonu kacamaklarm oldu malesef. Birde o balik yiyemedigmiz gun vs hep gec yemek yedm bi carsamba persembe iyidi menulerm zaten gidende ozaman gitmis pazartesi olan artim dahil. Herkezden özur dilerm haftaya telafi edicem insallah.Eki Görüntüle 2719911
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin insAllahGünaydın hayırlı cumalar
Kızlar 2gun zor geçti diyet yalan oldu
2 gorumcem ailece virüse yakalandı..
1 gorumcemle gecen hafta görüşmüştükbüyük gorumcemle 3_4 aydır gorusmuyorduk...
Onlar kronik hasta karı koca benle yaşıt oğlu ilk olmuş test pozitif gördükten sonra 2gunn sonra 41derece atesle havale geçirmiş evde
Hastaneye yatisi yapıldı durumu iyi değil nefes almasindada sorun varmış gorumcemde iyi değil evde o
Toparlayamadim kendimi ist çoğaldı esimle karar aldık kimseyle gorusmuycez artık
Yine de güzel canım tebriklerKilo veren bütün arkadaslarimi tebrik ediyorum
2gun dikkat edemedigim icin tarti pazartesi ile aynı
Gecen hafta 84.6
bu hafta 83.7
Ooo çok güzel tebrikler canımGecen cuma 76 .3
By cuma 75.5
Fark 0.8
Yuzde %1.206
Yuzdeyi ins dogru hesaplamisimdir ne zamandir hesaplamayinca
Eki Görüntüle 2719951
Aynen canım hayırlısı bklm geçecektir bu günlerdeGaz olsa anlarsn cnm ayaklarini karnina cekip cekip aglar kivranir gbi, hem gaz sancisi cok can yakiyormus o yuzden cok aglar yani :)
Demekki seninki kucakta memede uyumak istiyor, biz smdi bile bazen kucakta uyuyp kalkiyorz bi kalkiyorm 1-2 saat oyle uyumusuz
Sağol canımGayet guzel menu canim
Süper canım tebrikelrKahvaltımı yaptim. En fazla bu kadar bekleyebilirim. Yüzde 2 olmasada kurtarır gibime geliyor.
Geçen hafta 73.9
Bugün 72.5
Fark 1.4
Yüzde 1.894 Eki Görüntüle 2719991 ( emin olamadim galiba 3 haneli bildirecektik)
Kacla ayrılmıştın canımMerhabalar kızlar
Ben de bildirim yapayım da gözleriniz kanamasin dikkatli olun
70.2 kiloyum kızlar almışım yani bravo bana
Tebrikler canım güzel benceEki Görüntüle 2719957 gecen hafta 76.5
Bu hafta 75.8
Fark -700
Yüzde %0.915
Yuzdeyi sanırım doğru hsapladim
Aynen canım ya tahlil verdim aslında ama maalesef gidemedik bı sonuçları almaya bklm bana spor sart ama ciddenSpora başlamalısın canım belki de insülin direncin var bunu kıracak en önemli şey spor kendin de söylemiştin sonucun da kötü sayılmaz ama menülerine göre en az %1 çıkardı bence bi sağlık ocağında tahlil ver olur mu ?
Aynen canımAh ya uylusuzluk gercekten mahvediyor insani.
Demekki sende sporsuz veremeyeceksin canim
Ooooo süper canım tebriklerCuma:68.4
Bugün:65.8
Fark:2.6
Yüzde:%3.80
Tebrikler canım güzel eksiGeçen hafta regli oldum hala çok yoğum geçiyor öyle ki deli gibi üşüyorum belim çok ağrıyor. Gitmez sanıyordum gitti çok şükür
Geçen hafta:74.0
Cuma:73.1
Fark:-900
Yüzde:1.21
Tebrikler canım
Aynen canım kesinlikleKilo verimini biraz arttirsan motivasyonun da baya etkilenecek canim. Kendini cok daha iyi hissedeceksin. Deneme yanilma yoluyla neden olduğunu bulmaya çalış. Zaman kaybetme.
Tebrikler canımMerhabalar hanımlar
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.5
Aynen yamalesef sporsuz olmuyo
Haftaya görürsün insAllahGecen hafta 64.9
Bu hafta 64.4
Fark 0.5
Yuzde 0.77
Benim kilom 64 sanırım valla ınmıyor anlamıyorum bu hafta yurudum de yok goremedım 63 ü delircem
Aynen cnm bende bı daha denedim şansımı güzel gördüm tartıyı evet sonradan farkettim düzelttim cnmÖdemin olduğunu anladığın günler erkenden bildirim yapmana gerek yok canım, akşama kadar vaktimiz var.
%1 'i geçmişsin tebrik ederim, eksin 900 gram bu arada
Hamdolsun iyiyiz canm. Benim boğaz ağrım devam ediyor. Arada iyi. geçiyor sonra tekrardan acımaya başlıyor. Belki de soğuktandır.
Ahahaha tesekkurler canımTebrikler canım güzel eksi
Düzelirler insAllah ya çok zor valla bu bebeler
Çok iyi canım tebriklerçorapların çok tatlış
Tebrikler canım çok güzel eksi
Kız saat kaçta evde oluyorsun o saatte kadar aç susuz çok zorlanırsn sanki
Geç yemek cidden çok farkediyor bence de insAllah haftaya telafi edersin canım hatanı biliyorsun
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin insAllah
Yine de güzel canım tebrikler
Ooo çok güzel tebrikler canım
Aynen canım hayırlısı bklm geçecektir bu günlerde
Sağol canım
Süper canım tebrikelr
Kacla ayrılmıştın canım
Tebrikler canım güzel bence
Aynen canım ya tahlil verdim aslında ama maalesef gidemedik bı sonuçları almaya bklm bana spor sart ama cidden
Aynen canım
Ooooo süper canım tebrikler
Tebrikler canım güzel eksi
Tebrikler canım
Aynen canım kesinlikle
Tebrikler canım
Aynen ya
Haftaya görürsün insAllah
Aynen cnm bende bı daha denedim şansımı güzel gördüm tartıyı evet sonradan farkettim düzelttim cnm
Önceki günler 6 gibi evde oldum canım.Kız saat kaçta evde oluyorsun o saatte kadar aç susuz çok zorlanırsn sanki
Zor , eşimden bılıyorum , ama bunu faydaya çevırmıssın,alıştım canım artık bırde reflu olunca gec saatlerde zaten acıksan da cesaret edemıyorsun
ben hıc memnun degılım haftalardan sonuclarımdan sınır oldum kendıme
Yetişcem sana medineharika canim
bide korkuyodun arti gelirim diye:))
vay vayy superrrtebrikler canimm
hosgeldin canim
bildirim yaptinmi kacsin simdi
maydonoz azaltir
dereotu cogaltir
nasil diyetisyenmis oo
biz bile biliyoruz
superrrr tebrikler canim
nerde hata yaptigini biliyosun canim
sporda yapmistin okadar bu hafta
haftaya daha fazla eksiyle geleceginden eminim:))
dikkat etmemene ragmen eksidesin superr
tebrikler canim cok iyi
tekrar tebrikler canim
malesef sporsuz olmuyo
Canım sen nasıl oldun, raharsızdın?Merhabalar hanımlar
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.5
Olmuyorum cnm 4 aylik oldu oğlum aslında genel olarak veriyorum arada cozutmasam emzirmek fayda ediyorCanım sen regl oluyor muydun? Belki yazmissindur ben kacirmisimdir,ya da daha önce sormusumdur,doğumdan sonra çok unutkanim da.
Emzirenler iyi kilo verir derler ben çok veremiyorum nedense,acaba regl olunca mi daha hızlı kilo veriliyor
Himmm Allah kolaylık versin canımÖnceki günler 6 gibi evde oldum canım.
Aç beklemem de maskeyi çıkarmaya korkuyorum, alerjik astımım var risk grubundayım canım
Valla kuzum çarşamba perşembe psikolojik olarak her yerim ağrıyordu dedim tamam bende kaptim virüsü
Aynen kanka hem onların kilolari az dolasiyla az verirler biz bu hafta patır patır atalim yaglariEvet ama tamamen hayatimdan cikartamiyorum malesef. Bu hafta daha dikkat ediyim ins
Duydum duydum bide guldum
Pembe Lotus bacim bu hafta sadece nefes aliyok vucuda baska bisey degil
Gercekten evet. En azindan telafi edilebilir belki
Yinede eksidesin canim. Yuzdende super bence. Boyuna gore ideal kilona geldigin icin belkide vucut kendini korumaya almistir.
Kaydettim bende deneyebilirimKızlar bu sene aşure yememistim çok da severim,Instagram'da bir tarif görmüştüm hem süt arttırıyor hem de aşure tadı veriyor,cidden öyle oldu,iki kaşık Yulaf ezmesi,iki kuru incir,10 tane kuru üzüm,10 tane badem,10 tane fındık bir bardak su ve bir bardak süt,bir tencereye alıp pişirdim,üzerine nar ekleyip yedim,harika oldu,sanki aşure yiyornusum gibi,üç porsiyon kadar çıktı bu malzemeyle,yani üç minik kâse kadar
Tebrik ederim canım gayet güzelKızlar günaydın
bildirimimi yapayım sonra yine geleceğim
geçen hafta: 69,6
Bugün: 69
Fark: -600
Yüzde: 0,86
Eki Görüntüle 2719817
Çok iyi canım tebrikler
Yok o çok zor 2.3 kg demek. O kadar verememGuzel bir eksi canim. Hafaya direk 60 gorursun belki
Hadi gözün aydınKahvaltımı yaptim. En fazla bu kadar bekleyebilirim. Yüzde 2 olmasada kurtarır gibime geliyor.
Geçen hafta 73.9
Bugün 72.5
Fark 1.4
Yüzde 1.894 Eki Görüntüle 2719991 ( emin olamadim galiba 3 haneli bildirecektik)
tebrik ederim canımEki Görüntüle 2719957 gecen hafta 76.5
Bu hafta 75.8
Fark -700
Yüzde %0.915
Yuzdeyi sanırım doğru hsapladim
Hafi Gözün Aydın kırdın döngüyüGeçen hafta regli oldum hala çok yoğum geçiyor öyle ki deli gibi üşüyorum belim çok ağrıyor. Gitmez sanıyordum gitti çok şükür
Geçen hafta:74.0
Cuma:73.1
Fark:-900
Yüzde:1.21
Gayet güzel canım. Son 3
tebrikler canımGeçen hafta 66.2
Bu hafta 65.5
Teşekkür ederim kuzum
Aşırı az yemenden olabilir canımGecen hafta 64.9
Bu hafta 64.4
Fark 0.5
Yuzde 0.77
Benim kilom 64 sanırım valla ınmıyor anlamıyorum bu hafta yurudum de yok goremedım 63 ü delircem
Tebrik ederim canımMrblar kızlar benim sabahları odemim oluyor biliyorsunuz biraz daha bekledim tartı için yeniden bildiriyorum
Geçen hafta: 89.1
Bu hafta: 88.2
Fark: -900
Yüzde: %1.010 hamilelik öncesi kiloma son 4 kg kaldı insAllah sonrası 7ler
çok yeni annesin canım. Üstelik veriyorsun da. İlk 6 ay haftada yarım kilo öneriliyor zaten. Vücudun bi toparlansın daha çok verirsin inşCanım sen regl oluyor muydun? Belki yazmissindur ben kacirmisimdir,ya da daha önce sormusumdur,doğumdan sonra çok unutkanim da.
Emzirenler iyi kilo verir derler ben çok veremiyorum nedense,acaba regl olunca mi daha hızlı kilo veriliyor
Aboww açlıktan bayılırsan maskeni açmak zorunda kalırlar biliyorsun di miÖnceki günler 6 gibi evde oldum canım.
Aç beklemem de maskeyi çıkarmaya korkuyorum, alerjik astımım var risk grubundayım canım
Sagol canım benım de canım istiyordu yapayım ödülüm olsunKızlar bu sene aşure yememistim çok da severim,Instagram'da bir tarif görmüştüm hem süt arttırıyor hem de aşure tadı veriyor,cidden öyle oldu,iki kaşık Yulaf ezmesi,iki kuru incir,10 tane kuru üzüm,10 tane badem,10 tane fındık bir bardak su ve bir bardak süt,bir tencereye alıp pişirdim,üzerine nar ekleyip yedim,harika oldu,sanki aşure yiyornusum gibi,üç porsiyon kadar çıktı bu malzemeyle,yani üç minik kâse kadar
tebrikler kuzummMrblar kızlar benim sabahları odemim oluyor biliyorsunuz biraz daha bekledim tartı için yeniden bildiriyorum
Geçen hafta: 89.1
Bu hafta: 88.2
Fark: -900
Yüzde: %1.010 hamilelik öncesi kiloma son 4 kg kaldı insAllah sonrası 7ler
Düzelirler insAllah ya çok zor valla bu bebeler
Çok iyi canım tebriklerçorapların çok tatlış
Tebrikler canım çok güzel eksi
Kız saat kaçta evde oluyorsun o saatte kadar aç susuz çok zorlanırsn sanki
Geç yemek cidden çok farkediyor bence de insAllah haftaya telafi edersin canım hatanı biliyorsun
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin insAllah
Yine de güzel canım tebrikler
Ooo çok güzel tebrikler canım
Aynen canım hayırlısı bklm geçecektir bu günlerde
Sağol canım
Süper canım tebrikelr
Kacla ayrılmıştın canım
Tebrikler canım güzel bence
Aynen canım ya tahlil verdim aslında ama maalesef gidemedik bı sonuçları almaya bklm bana spor sart ama cidden
Aynen canım
Ooooo süper canım tebrikler
Tebrikler canım
Aynen canım kesinlikle
Tebrikler canım
Aynen ya
Haftaya görürsün insAllah
Aynen cnm bende bı daha denedim şansımı güzel gördüm tartıyı evet sonradan farkettim düzelttim cnm
sağolun kızlarTebrik ederim canım gayet güzel
Çok iyi canım tebrikler
Yok o çok zor 2.3 kg demek. O kadar veremem
Hadi gözün aydın
tebrik ederim canım
Hafi Gözün Aydın kırdın döngüyü
gecen cuma 61.7
Gayet güzel canım. Son 3
Merhabalar hanımlar
tebrikler canım
. Eksi candır
Teşekkür ederim kuzumSenin de öyle
Aşırı az yemenden olabilir canım
Tebrik ederim canım
çok yeni annesin canım. Üstelik veriyorsun da. İlk 6 ay haftada yarım kilo öneriliyor zaten. Vücudun bi toparlansın daha çok verirsin inş
Aboww açlıktan bayılırsan maskeni açmak zorunda kalırlar biliyorsun di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?