Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım harika menu, afiyet olsun, sadece bulgur pilavını oglen yiyip, zeytintaglıyı aksam yeseydın bi nebze daha iyi olurdu sanki

Canim menülerinde artı getirecek birseyde göremedim fazla spor yapıyorsun vücut artık onu günlük bi aktivite olarakmi görüyor acaba
Bu hafta nasıl yapacaksin
Canim menülerinde artı getirecek birseyde göremedim fazla spor yapıyorsun vücut artık onu günlük bi aktivite olarakmi görüyor acaba
Bu hafta nasıl yapacaksin
Önerilerinizi bekliyorum.

Tamam cnm ilk fırsatta denerim cnm saolasin

Hiç bilmiyorum Niran bildirm yaptı mı kacirdm ben snrm
Dene dene,bol bol süt olsun insallah
Bence kesinlikle birinciyiz,harika kilolar verilmiş bu hafta
Gelecek haftaki hedefim
1.3 kg kızlar Allah nasip ederse 61 i hedefliyorum
Hadi inşallah
İnşallah canım
Hafta hafta net hedefler koymak daha motive edici bence
Bende de tam tersi çok stres yapıyorum,stres oluncada kilo veremiyorum,artık ne kadar verirsem kar gözüyle bakıyorum,az da olsa istikrarlı vereyim istiyorum

Ya dune göre gelinir de gece boyu bir şey yeme üstelik kaç kere wc ye git üstüne aynı kal. o şaşırtıyor beni.
Benn tartilmadan duramıyorum. Cok gergin oluyorum
Oyyy yerim onun işini yaa
Ben 1 günde bile alabilirim
Tebrik ederim canım

Sağlığınız nasıl

Benim 2 gündür gözüm sulanıyor E ela_2019 sende var mıydı böyle bir belirti canım, 3 gün okula geldim, iyice paranoyak oldum
Canim bizde ki bütün koronalilarda göz bebeği büyümesi ve gözde ıslak bir görüntü vardi. Yaşarıp sulanma görüntüsü vardi sadece yoksa öyle silme ihtiyacı olacak şekilde degildi.
Benim Direk tüm göğsüm sertleşti canim. Ateş yapti sonra. Bol bol emzir. Bide tıkalı olan kanali iyice sıkmistim iltihabini hepsini çıkarmıştım..
2 saate yakın yürüdüm geldim yoruldum epey
Ohhh mis ya bende cok seviyorum yürümeyi ama cocuklarla zor.
Şu 2 gun yapamamak hemen 4. Yapti beni
Aslında planımda bulgur pilavı yoktu da çok nefis olmuştu zalım
Nasil yaptin bi tarif ver. Biz pirinç yemiyoruz. Sürekli bulgur yapiyorum. Degisik degisik olsun istiyorum. Gerçi ben artik bulgurda yemiyorum ama eşime cocuklarima mutlaka oluyo.
Sen hedefi koy gerisi Allah kerim
Tamamdir. Hedef 71.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…