- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.781
Canım harika menu, afiyet olsun, sadece bulgur pilavını oglen yiyip, zeytintaglıyı aksam yeseydın bi nebze daha iyi olurdu sanki13 Kasım Cuma
12:30
6 kaşık zeytinyağlı fasülye
1 kaşık yoğurt
17:00
tarçınlı Türk kahvesi
18:30
4 kaşık bulgur pilavı
1 tabak haşlanmış brokoli, karnabahar
3 kaşık yoğurt
su: 1 buçuk litre (şimdilik)
Spor:1 saat 45 dakika yürüyüş 210 puan @Pnrrr-20
Aslında planımda bulgur pilavı yoktu da çok nefis olmuştu zalımCanım harika menu, afiyet olsun, sadece bulgur pilavını oglen yiyip, zeytintaglıyı aksam yeseydın bi nebze daha iyi olurdu sanki
Muhtemelen böbreklerinde yine bir problem oldu artık paylaş da canım listemizi paylaşalımBiliyorum iyi bir eksi bekliyorsunuz benden
O kadar vahim değil canım ya, saçlarımı kurutayim, hemen resim çekeceğimMuhtemelen böbreklerinde yine bir problem oldu artık paylaş da canım listemizi paylaşalım
Sen hedefi koy gerisi Allah kerimBende haftaya 700 gr verecekmişim gibi hissediyorum nedense. Ama 71.3 olsam süper olur.
Çok merak ediyorum ben de sonucuO kadar vahim değil canım ya, saçlarımı kurutayim, hemen resim çekeceğim
Ne deseniz haklısınız
Canim menülerinde artı getirecek birseyde göremedim fazla spor yapıyorsun vücut artık onu günlük bi aktivite olarakmi görüyor acabaNe deseniz haklısınız
Canim menülerinde artı getirecek birseyde göremedim fazla spor yapıyorsun vücut artık onu günlük bi aktivite olarakmi görüyor acaba
Bu hafta nasıl yapacaksin
Önerilerinizi bekliyorum.Canim menülerinde artı getirecek birseyde göremedim fazla spor yapıyorsun vücut artık onu günlük bi aktivite olarakmi görüyor acaba
Bu hafta nasıl yapacaksin
Dene dene,bol bol süt olsun insallahTamam cnm ilk fırsatta denerim cnm saolasin
Hiç bilmiyorum Niran bildirm yaptı mı kacirdm ben snrm
Bence kesinlikle birinciyiz,harika kilolar verilmiş bu haftaDaha belli değil canım Niran’ın sonucunu bekliyoruz bugün tüm gün okuldaydı okulu evine uzak 1 saatten fazla diye biliyorum birazdan bildirim yapar ama yüzdemiz güzel diğer takımların da tabi yüzdesi yüksek
Hadi inşallahGelecek haftaki hedefim
1.3 kg kızlar Allah nasip ederse 61 i hedefliyorum
Bende de tam tersi çok stres yapıyorum,stres oluncada kilo veremiyorum,artık ne kadar verirsem kar gözüyle bakıyorum,az da olsa istikrarlı vereyim istiyorumİnşallah canım
Hafta hafta net hedefler koymak daha motive edici bence
Canım yarım kilo artıdasın menüne sporuna göre baya iyi olması lazımdı ödem yapan bir şeyler olmuş regl, spor bilemiyorum
Canım aşırı az yiyorsun. Vücut yakacak bir şey bulamadığı için korumaya alıyor bence kendini. Ben baştan beri söylüyorumÖnerilerinizi bekliyorum.
Kaptanım akşam tartıldıgın içindir, sabah ve aksam tartı cok farkediyor. .Önerilerinizi bekliyorum.
Yogurtlu ara öğünlerin olsun...Önerilerinizi bekliyorum.
Yaa bende bu hafta sut yapsın diye yiyeyim diyordumYogurtlu ara öğünlerin olsun...
Bulgur bu hafta hiç tüketme..
Bende bu hafta bulgur yedim pazartesi tartisiyla aynı gösterdi çok farkediyor
Gelsin tabiTakımım canım takımım resmî olmayan sonuçlara göre birinciyiz gelsin mi halay
Ya dune göre gelinir de gece boyu bir şey yeme üstelik kaç kere wc ye git üstüne aynı kal. o şaşırtıyor beni.Olsun elom ben düne göre 100 gram eksi geldim belli olmuyor ama moralim de bozuldu yalan değil o yüzden gelecek Cuma’ya kadar tatılmayacağım
Helaaaallll
İşteee Ayşeee
O da iş yapıyor benimlekendi süpürgesi viledası toz beziyle detaylı işleri onu uyuttuktan sonra yaptım
Zaten hemen hemen 1 haftada almıştıminsan değilim ben
Canim bizde ki bütün koronalilarda göz bebeği büyümesi ve gözde ıslak bir görüntü vardi. Yaşarıp sulanma görüntüsü vardi sadece yoksa öyle silme ihtiyacı olacak şekilde degildi.
Benim Direk tüm göğsüm sertleşti canim. Ateş yapti sonra. Bol bol emzir. Bide tıkalı olan kanali iyice sıkmistim iltihabini hepsini çıkarmıştım..Kızlar, sol gogsumun solunda kitle gibi bişi var ve acıyo agrıyo, mastit dedıkleri şey mi bu , bebegım bikaçgundur az emıyodu, süt kanalları mı tıkandı acaba , sıcakmasajve sagımmı caresı ,yasayan varmı
Ohhh mis ya bende cok seviyorum yürümeyi ama cocuklarla zor.2 saate yakın yürüdüm geldim yoruldum epey
Şu 2 gun yapamamak hemen 4. Yapti beniSpor listesi Sonuclar
1. U UcanSupurge (1.490 puan)
2. @Pnrrr-20 (1.425 puan)
3. Handandandan (1.390 puan)
4. E ela_2019 (1.360 puan)
Tebrikler kizlarBu hafta katılım cok guzeldi kızlar haftayada böyle devammm. Bende birincilige oynuyorum inşllah haftaya kapıcammm
Nasil yaptin bi tarif ver. Biz pirinç yemiyoruz. Sürekli bulgur yapiyorum. Degisik degisik olsun istiyorum. Gerçi ben artik bulgurda yemiyorum ama eşime cocuklarima mutlaka oluyo.Aslında planımda bulgur pilavı yoktu da çok nefis olmuştu zalım
Tamamdir. Hedef 71.3Sen hedefi koy gerisi Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?