- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.741
Sormaa tam iki saattir uyutmaya ugrasıyorumO kadar yorgunum ki kızım uyuşa direkt uyucam ama cin gibi
9 takim menü tablosu
denizbenimadim
Pnrrr-12
Handandandan
@strontium
Fit mutlu anne
E ela_2019
I Ilyusa
@masal3487
Kızlar tebrikler menüler düzenli olarak paylaşılmış
Kırmızı karti olanlar
papatya_2014 (çarşamba persembe menü yok)
ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.
KURALLAR
Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir
Sıcak masaj ve sağım iyi geliyor canım. Mastit devam ederse olurKızlar, sol gogsumun solunda kitle gibi bişi var ve acıyo agrıyo, mastit dedıkleri şey mi bu , bebegım bikaçgundur az emıyodu, süt kanalları mı tıkandı acaba , sıcakmasajve sagımmı caresı ,yasayan varmı
Ç Kırdın artık direnci canım patır patır gidecek gör bakGecen hafta 64.9
Bu hafta 64.4
Fark 0.5
Yuzde 0.77
Benim kilom 64 sanırım valla ınmıyor anlamıyorum bu hafta yurudum de yok goremedım 63 ü delircem
Mrblar kızlar benim sabahları odemim oluyor biliyorsunuz biraz daha bekledim tartı için yeniden bildiriyorum
Geçen hafta: 89.1
Bu hafta: 88.2
Fark: -900
Yüzde: %1.010 hamilelik öncesi kiloma son 4 kg kaldı insAllah sonrası 7ler
Büyük ihtimal mastittir canım bol bol emzir hatta sağ ve sıcak masaj da işe yararKızlar, sol gogsumun solunda kitle gibi bişi var ve acıyo agrıyo, mastit dedıkleri şey mi bu , bebegım bikaçgundur az emıyodu, süt kanalları mı tıkandı acaba , sıcakmasajve sagımmı caresı ,yasayan varmı
Heeyyyyy takım gördünüz mü birinci olmuşumSpor listesi Sonuclar
1. U UcanSupurge (1.490 puan)
2. Pnrrr-12 (1.425 puan)
3. Handandandan (1.390 puan)
4. E ela_2019 (1.360 puan)
Tebrikler kizlarBu hafta katılım cok guzeldi kızlar haftayada böyle devammm. Bende birincilige oynuyorum inşllah haftaya kapıcammm
Tebrik ederim canım
Teşekkürler canımtebrikler kuzumm
Az emdiyse birikmistir cnm sıcak duş al masaj yap dustayken rahatlarsn insAllahKızlar, sol gogsumun solunda kitle gibi bişi var ve acıyo agrıyo, mastit dedıkleri şey mi bu , bebegım bikaçgundur az emıyodu, süt kanalları mı tıkandı acaba , sıcakmasajve sagımmı caresı ,yasayan varmı
Tebrik ederim kızlarSpor listesi Sonuclar
2. Pnrrr-12 (1.425 puan)
Tebrikler kizlarBu hafta katılım cok guzeldi kızlar haftayada böyle devammm. Bende birincilige oynuyorum inşllah haftaya kapıcammm
hic bi fikrim yok canimKızlar, sol gogsumun solunda kitle gibi bişi var ve acıyo agrıyo, mastit dedıkleri şey mi bu , bebegım bikaçgundur az emıyodu, süt kanalları mı tıkandı acaba , sıcakmasajve sagımmı caresı ,yasayan varmı
hay masalalh2 saate yakın yürüdüm geldim yoruldum epey
tebrikler kizlarSpor listesi Sonuclar
2. Pnrrr-12 (1.425 puan)
ohoooo kirk firin ekmek yemen lazim bana yetsimek icinYetişcem sana medine
Insallah canımHala iyi olmadimi canim
Et gercekten doyurucu canim
Tebrikler canim guzel eksi
Guzel bir eksi canim. Hafaya direk 60 gorursun belki
Canim sen demissin zaten . haftaya daha iyi olacak canim
Oyy cok gecmis olsun canim. Gorusmeyelim diyoruz ama dayanamiyoruz bizde. Rabbim nasibimizde ne varsa onu gosterecek canim.ins hafif bir sekilde atlatirlar. Size de bulasmamistir ins
Gayt guzel eksi canim
Wowww tebrikler cnm sbah oyle yazinca sabit falan bekliyordmKahvaltımı yaptim. En fazla bu kadar bekleyebilirim. Yüzde 2 olmasada kurtarır gibime geliyor.
Geçen hafta 73.9
Bugün 72.5
Fark 1.4
Yüzde 1.894 Eki Görüntüle 2719991 ( emin olamadim galiba 3 haneli bildirecektik)
Insallah cnm. Cok haklisinsağol canım, ben buna da fazlasıyla razıyım esasında, az az olsun ama kalıcı olsun
Bi dur demenin vakti gelmemismi cnm artik kendini tutmalisin ye ye sonu yokMerhabalar kızlar
Ben de bildirim yapayım da gözleriniz kanamasin dikkatli olun
70.2 kiloyum kızlar almışım yani bravo bana
Tebrklr cnm gayet guzelEki Görüntüle 2719957 gecen hafta 76.5
Bu hafta 75.8
Fark -700
Yüzde %0.915
Yuzdeyi sanırım doğru hsapladim
Sonraki cok daha guzel cnm demekki sabh odemin cok oluyor bende bekliyebilsem belki 200-300gr farkederdi :/Günaydın kızlar
Bu hafta uykusuzluk yorgunluk etkiledi sanırım eksim çok iyi değil genel olarak menülerim iyi idi yani Spor eksik ama işte onu bu rutine bindirmeliyim
Bu hafta: 88.7
Fark: -400
Yüzde: %0.448
Aynen en acidigm da o oldu okadar sporu heba ettim ama bu hafta cok daha iyi olcak insallahÖnyargı olarak düşünme canım bazen yazışma dilinde anlatmak istediğimizi , duygularımızı geçiremiyoruz anlatamadıklarımız yanlış anlaşılmalara mahiyet veriyor ben 1 yıldır burdayım listede olduğu halde paşa gönlüm isterse kilo veririm diyenleri gördük paşa gönlümüze göre hareket edeceksek zaten listeye girip bir sürü insanın emeğini kötü etkilemek motivasyonunu düşürmek olmuyor yani Niran yıllardır burada o neler gördü sen düşün e tabi takım kaptanı da olunca ince eleyip sık dokuyor haliyle
Ortimm süpersinHastalıkla geçen haftaya göre gayet iyisin
Gız pammıkkk harika
Hayırlı cumalar canım hoş geldin hadi tartını bildir de görelim ne durumdasın bacım
Geldi yine muhteşem sonuç
Sebebini biliyorsun canım sporun da vardı oysa maalesef yaptığımız kaçamaklar sporun etkisini de yok ediyor
Canım Allah şifa versin siz de dikkatli olun Allah esirgesin
iki gün dikkat etmemene rağmen gayet iyi gitmiş canım bırakma sakın devamm
Hey maşallahgayet iyi
Kuzum Kuğuyla yaşıtmış inşallah atlatırlar sağ Salim
Elom balım kaymağım korkuttun beni geceyle aynı filan deyince çok iyi
Supersinnn zehra muhtesem ya bi ben veremiyorm boyle cokCuma:68.4
Bugün:65.8
Fark:2.6
Yüzde:%3.80
Tebrklr cnm gayet guzel eksiGeçen hafta regli oldum hala çok yoğum geçiyor öyle ki deli gibi üşüyorum belim çok ağrıyor. Gitmez sanıyordum gitti çok şükür
Geçen hafta:74.0
Cuma:73.1
Fark:-900
Yüzde:1.21
Tebrklr cnm cok guzel haftaya 5ler gelir insallah
Tebrklr cnm ekside olman cok guzelMerhabalar hanımlar
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.5
Belkide cnm resimdede gayet iyiydn mezun olup korumami yapsan acabaGecen hafta 64.9
Bu hafta 64.4
Fark 0.5
Yuzde 0.77
Benim kilom 64 sanırım valla ınmıyor anlamıyorum bu hafta yurudum de yok goremedım 63 ü delircem
Super cnm tbrk edrmMrblar kızlar benim sabahları odemim oluyor biliyorsunuz biraz daha bekledim tartı için yeniden bildiriyorum
Bu hafta: 88.2
Fark: -900
Yüzde: %1.010 hamilelik öncesi kiloma son 4 kg kaldı insAllah sonrası 7ler
Bi sonraki sendin cnm yani 5. Oldun 1.110 puanlahic bi fikrim yok canim
diger kizlar cevaplar
hay masalalh
tebrikler kizlar
ama ben dereceye girememisim
kacinci olduysam acep
Aynen cnm benim baya odemim oluyor sabahları nedense farkederdi keisnlikleSonraki cok daha guzel cnm demekki sabh odemin cok oluyor bende bekliyebilsem belki 200-300gr farkederdi :/
olsun oda iyiymis:))Bi sonraki sendin cnm yani 5. Oldun 1.110 puanla
Sen40 fırın ekmek yersendahakolay yetişirim aslındaohoooo kirk firin ekmek yemen lazim bana yetsimek icin
haklısın canımInsallah canım
Wowww tebrikler cnm sbah oyle yazinca sabit falan bekliyordm
Insallah cnm. Cok haklisin
Bi dur demenin vakti gelmemismi cnm artik kendini tutmalisin ye ye sonu yok
Tebrklr cnm gayet guzel
Sonraki cok daha guzel cnm demekki sabh odemin cok oluyor bende bekliyebilsem belki 200-300gr farkederdi :/
Aynen en acidigm da o oldu okadar sporu heba ettim ama bu hafta cok daha iyi olcak insallah
Supersinnn zehra muhtesem ya bi ben veremiyorm boyle cok
Tebrklr cnm gayet guzel eksi
Tebrklr cnm cok guzel haftaya 5ler gelir insallah
Tebrklr cnm ekside olman cok guzel
Belkide cnm resimdede gayet iyiydn mezun olup korumami yapsan acaba
Super cnm tbrk edrm
sanırım 58 diTebrikler canım güzel eksi
Düzelirler insAllah ya çok zor valla bu bebeler
Çok iyi canım tebriklerçorapların çok tatlış
Tebrikler canım çok güzel eksi
Kız saat kaçta evde oluyorsun o saatte kadar aç susuz çok zorlanırsn sanki
Geç yemek cidden çok farkediyor bence de insAllah haftaya telafi edersin canım hatanı biliyorsun
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin insAllah
Yine de güzel canım tebrikler
Ooo çok güzel tebrikler canım
Aynen canım hayırlısı bklm geçecektir bu günlerde
Sağol canım
Süper canım tebrikelr
Kacla ayrılmıştın canım
Tebrikler canım güzel bence
Aynen canım ya tahlil verdim aslında ama maalesef gidemedik bı sonuçları almaya bklm bana spor sart ama cidden
Aynen canım
Ooooo süper canım tebrikler
Tebrikler canım güzel eksi
Tebrikler canım
Aynen canım kesinlikle
Tebrikler canım
Aynen ya
Haftaya görürsün insAllah
Aynen cnm bende bı daha denedim şansımı güzel gördüm tartıyı evet sonradan farkettim düzelttim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?