- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.681
kesinlikle haklısın ya hep ya hiç oluyor
aman dikkat et bitki çaylarından nefret ediyorum
Ben de zorla içiyorum zaten
Bugünkü Menüm,
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta
2 dilim helva
Ara: 1 avuç kuruyemiş
Öğle
1 kase çorba
Yarım tabak nohut yemeği
1 bardak cacık
Ara: 2 eti form bisküvi
Akşam
1 elma.
Spor: 45 dk yürüyüş
45 dk fitness.
Betüşü göremedimm bugünnn.
beybi bugün çok olmuş sanki
bende tam betüş nerelerde dicektim :44:
bugün ki menüm uyanınca ılık ballı sirkeli su
sabah
1 parça peynir
1 minik domates
1 salatalık
1 minik kepekli roll ekmek (2 dilime eş)
ara
beşibiryerde çay şekersiz
öğle
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim ekmek
ara
bir türk kahvesi (planlıyorum)
akşamda
1 tabak etli nohut
toplam 45 dk spor (yürüyüş,parktaki aletlerle çalışma,ip atlama) akşamada bu spora 50-60 mekik eklesem süper olur
bu hafta bu şekilde devam edicem inş işe yarar öğlen için yumurtaya devam mı etsem yoksa çorba ,salata yada zeytin yağlı gibi bişeymi getirsem karar veremedim :44:
Herkes nerde yahuu, canım sıkılıyor siz olmayınca
kizlar tartida super bir rakam gordum cumaya daha da super olur umarimgerci ben listede degilim ama olsun cok mutluyum su an
benimde cnm sıkılıyor cnm sıkıldıkça yiyecek bişeyler aranıyorumama yemicemmmmmm
nayn fulya naynnn..olmaz öyleocaga kadar yogun calisiyorum cok aktif olamayabilirim o yuzden simdilik misafir olarak kalayim demistim, yine de kilo bildirimi vs yapiyorum
oo fadimetoş ye çiğköfteleri iç sirkeyi..nasıl olacak bu iş???:26:selam kızlar sabah 6 dan beri totom daha yeni yer gördü
misafirler çogaldı ankaradan adanadan adıyamandan gelen gelene ALLAHTAN DOGALGAZIM BAGLANDI
PC Yİ MUTFAGA ALDIM FIRSAT BULDUKÇA BURDAYIM
BÜTÜN MİASAFİRLERİM TAZİYEYE GİTTİLER ,BİR SAAT ÖNCE ÇİGKÖFTE YEDİM KENDİMİZ YAPMIŞTIK DAYANAMADIM YEDİM HEMEN SİRKELİ SUYUMU İÇEYİM
vaaay seng anlatırken bile keyiflendin bee..belliki bayağı mutlu olmuşsun..alem kız gördü heee...bennn geldim :) nişanı atlattık şükür.Bugün bildiğiniz salladım salonutanımayanlar çıktı resmen.Giydim açık renk elbisemi.Taktı takıştırdım. Saç makyajda olunca bi tanesi az daha kardeşi için söz takıcaktı (kardeşi şehir dışında üniversite okuyor )
roman oynarkenfalan milletin gözü kız gördü yaauw :)
söyledim ama utandım da haee :)
darısı HepİniZin başına inşallah canlarıım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-71.html[/QUOTE:]inanmıyorummm..nayır nolamaz..biz nasıl 1. olduk yahu??bir bilen varsa söylesin..ben hariç herkes kilomu verdi yoksa diğer takımlar bizdendemi kötü:26::26:
hellooooooooooooooo
nayn fulya naynnn..olmaz öyle..nasılolsa hergün mesaj atıyorsun eveya atmaya çalışıyorsun..1-2 gün uğramasanda seni idare ederiz..bence kadrolu elemanı olmalısın 9. takımın..
oo fadimetoş ye çiğköfteleri iç sirkeyi..nasıl olacak bu iş???:26:
vaaay seng anlatırken bile keyiflendin bee..belliki bayağı mutlu olmuşsun..alem kız gördü heee...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-71.html[/QUOTE:]inanmıyorummm..nayır nolamaz..biz nasıl 1. olduk yahu??bir bilen varsa söylesin..ben hariç herkes kilomu verdi yoksa diğer takımlar bizdendemi kötü:26::26:
ben hariç herkes verdi ben +1 kg ile sahnedeydim :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?