- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.821
Aaa hedeflerimiz de aynıymış canim. Ben 14 şubatta hedefimi tutturmayi düşünüyorum insallah. 1 yılda 36 kilo vermiş olacağım.Bu hafta hiç bulgur yemedim diye hatırlıyorum canım (bulgur bana eksi getiriyor ilginç bir şekilde)
2 kalaya mi indirsek onu kaptanim. 3 gün çok gibi.Ye canım problem yok
Tartıya 3 gün kala şişlik yapacak besinleri tüketmeyi bırak, yeter
kolbasti yaa bu haftaaaTakımım canım takımım resmî olmayan sonuçlara göre birinciyiz gelsin mi halay
3 ana 3 ara mi denesen kaptanimSöyledilerin aklımda canım
Dediğin gibi muhtemelen fazla yürüyüş ve az yeme kaynaklı vücudum kendini korumaya aldı
6 öğün bana mümkün değil canım ya, 2 yoğurt arası ekleyeceğim ama 4 olsun3 ana 3 ara mi denesen kaptanim
az ve sık yemzk belki ise yarar
Bulgurlu dolma vardı menünde eksi getiriyorsa iyiBu hafta hiç bulgur yemedim diye hatırlıyorum canım (bulgur bana eksi getiriyor ilginç bir şekilde)
Getirmesi normal bulgur faydalı bir karbonhidrat çünkü. Miktarı ayarlayıp haftada 1 2 yenebilir. Abartmadan bol protein ve az karbonhidratlı en az 2 ana 1 ara öğünlü az porsiyonlu Menüler dene bence bu hafta. Bakalım bi de öyle dene canımBu hafta hiç bulgur yemedim diye hatırlıyorum canım (bulgur bana eksi getiriyor ilginç bir şekilde)
Benimki tarih biraz daha ileri canımAaa hedeflerimiz de aynıymış canim. Ben 14 şubatta hedefimi tutturmayi düşünüyorum insallah. 1 yılda 36 kilo vermiş olacağım.
Kuzum herkeste etkisi aynı olmayabilir ve sen emzirdiğin için vücudun fazladan kalori yakıyor bence kontrollü yiyebilirsinYaa bende bu hafta sut yapsın diye yiyeyim diyordum
Börülce kullanıyor musun canım haşlanmış kuru börülce kattım içine Iğdır’da çok vardır soğan ve biberi kavuştum salçayı da ekleyip kavurdum bulgur ve haşlanmış börülceyi ekledim sıcak su tuz ekledim bu kadar ben çok fazla su koymam bulgur kendini salınca lapa gibi oluyor hiç sevmiyorum öyleNasil yaptin bi tarif ver. Biz pirinç yemiyoruz. Sürekli bulgur yapiyorum. Degisik degisik olsun istiyorum. Gerçi ben artik bulgurda yemiyorum ama eşime cocuklarima mutlaka oluyo.
Onu da oynarız hacım zevkten dört köşeyimkolbasti yaa bu haftaaa
UnutmuşumBulgurlu dolma vardı menünde eksi getiriyorsa iyi
Var evde canim börülce. Deneyeyim o zaman en kisa zamanda . Ellerine saglik. Tesekkur ederim . Kaydedeyim ne olur ne olmaz kafa kalmamış zaten.Kuzum herkeste etkisi aynı olmayabilir ve sen emzirdiğin için vücudun fazladan kalori yakıyor bence kontrollü yiyebilirsin
Börülce kullanıyor musun canım haşlanmış kuru börülce kattım içine Iğdır’da çok vardır soğan ve biberi kavuştum salçayı da ekleyip kavurdum bulgur ve haşlanmış börülceyi ekledim sıcak su tuz ekledim bu kadar ben çok fazla su koymam bulgur kendini salınca lapa gibi oluyor hiç sevmiyorum öyle
Onu da oynarız hacım zevkten dört köşeyim
Nesense ben o dolmalarin sana kilo yaptığını düşünüyorum.Unutmuşum
Doğru dolma vardı geçen Cuma ve Cumartesi menülerimde
Aaa eklenmis vallahi
Olabilir çünkü tüm gün aynı besini yedi yanlış hatırlamıyorsamNesense ben o dolmalarin sana kilo yaptığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?