Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu hafta hiç bulgur yemedim diye hatırlıyorum canım (bulgur bana eksi getiriyor ilginç bir şekilde)
Aaa hedeflerimiz de aynıymış canim. Ben 14 şubatta hedefimi tutturmayi düşünüyorum insallah. 1 yılda 36 kilo vermiş olacağım.

Bu hafta hiç bulgur yemedim diye hatırlıyorum canım (bulgur bana eksi getiriyor ilginç bir şekilde)
Getirmesi normal bulgur faydalı bir karbonhidrat çünkü. Miktarı ayarlayıp haftada 1 2 yenebilir. Abartmadan bol protein ve az karbonhidratlı en az 2 ana 1 ara öğünlü az porsiyonlu Menüler dene bence bu hafta. Bakalım bi de öyle dene canım

Yaa bende bu hafta sut yapsın diye yiyeyim diyordum
Kuzum herkeste etkisi aynı olmayabilir ve sen emzirdiğin için vücudun fazladan kalori yakıyor bence kontrollü yiyebilirsin
Nasil yaptin bi tarif ver. Biz pirinç yemiyoruz. Sürekli bulgur yapiyorum. Degisik degisik olsun istiyorum. Gerçi ben artik bulgurda yemiyorum ama eşime cocuklarima mutlaka oluyo.
Börülce kullanıyor musun canım haşlanmış kuru börülce kattım içine Iğdır’da çok vardır soğan ve biberi kavuştum salçayı da ekleyip kavurdum bulgur ve haşlanmış börülceyi ekledim sıcak su tuz ekledim bu kadar ben çok fazla su koymam bulgur kendini salınca lapa gibi oluyor hiç sevmiyorum öyle
kolbasti yaa bu haftaaa
Onu da oynarız hacım zevkten dört köşeyim

Var evde canim börülce. Deneyeyim o zaman en kisa zamanda . Ellerine saglik. Tesekkur ederim . Kaydedeyim ne olur ne olmaz kafa kalmamış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…