- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.961
Nane limon kekik çayı yapıp içirdim, ateşi düştü şükürler olsun canımGeçmiş olsun niran şimdi nasıl ateşi
Kombiyi açmadık daha canım, üstünü yazlık giydirmişler, ayakta çorap yokCokk geçmiş olsun var mi daha ateşi. Ne yapmışlar ki. Sıcak değil mi ev.
3 gündür okuldan geç döndüm canım, ondan o vakte kaldıSanirim tartıdan dolayı bu saate kaldı yemek,cuma günü için az bile sayılabilecek bir menü olmuş,pirinçte rahatsız etmedi,hem de iki kaşık yenmiş afiyet olsun.
Ben sana örnek atayım canımSen nasil yazdın canim. Daha uygulanabilir şekilde yazarsak sanki olacak gibi. Ben her güne sabit işler belirledim. Yapabildiğim kadar. Hiç yapamamamdan iyidir.
Şimdi daha iyi canım, kucağımda uyuttum geceKıyamam kuzuya ya nasl oldu cnm insallah daha iyidir
Bizde çok severiz pazar gezmeyi, terapi gibi geliyor.Pazara da gideceğim bugün. Pazarda gezmeyi cok seviyorum ya var mi benim gibi olan. Genelde eşim yapıyor pazari Çar şamba günleri. Ben keyfi ufak tefek şeyler için gidiyorum 2 haftadir. Tabi şu an riskli olduğu için pek tadi kalmadi
hedefe ulasmadan gitmek yokkAz kaldı inşallah. Ama sizlerin emeği çok. Kaç defa bırakıp gitmeye niyetlendim. Siz olmasanız devam edemezdim
gecmis olsunGüya iyi uyuyup yorgunluğumu atmayı planlıyordum.
3 günde çocuğu hasta etmeyi başarmışlar :))
Burnu kapanmış garibimin nefes alamıyor, ateşi de var
Ne uyuyor ne uyutuyor
hadi insallah:)Bu haftanın hedeflerini belirledim...
denizbenimadim >>>> 1.2 kg
@Pnrrr-20 >>>> 1.1 kg
Handandandan >>>> 1.5 kg
@strontium >>>> 1 kg
@bi prenses annesi >>>> 1 kg
@papatya_2014 >>>> 1.2 kg
@ela_2019 >>>> 1.5 kg
I Ilyusa >>>> 1 kg
masal3487 >>>> 1.kg
@pamukseker11 >>>> 1.5 kg
@Jasminimum84 >>>> 1 kg
@Ucmelekannesi >>>> 1 kg
Pembe Lotus >>>> 1.3 kg
U UcanSupurge >>> 1 kg
gecmis olsunEşim dun sirtım agriyor demeye basladi gece işteydi testmi yaptirsam yazmis isyerinden bi abi de o şekilde agriyla Pozitif cikmis felam diye inşallah bisi cikmaz ogledn sonra yaptircak agrı gecmezse.
bende yazarken ne cok kacamak yapmisim dedimCookie un helvasi 4 kare cikolata miktar olark hepsi toplaninca cuma da olsa cok geldi cnm gerisi guzl afyt olsun
bendede vardi kacamakGünaydın herkese,benim kız ilk defa bu saate kadar uyuyor,fırsat bu fırsat hem menümü yazdım,hem sizlerin menuleriji yorumladım,cuma günü olmasına rağmen çoğu menü harikaydi,sanırım bir ben bira kaçırmışım ,
annesiz cocuk diyince icim cizz ettiKombiyi açmadık daha canım, üstünü yazlık giydirmişler, ayakta çorap yok
Annesiz çocuklar böyle büyüyor demek ki
aboo ne yazdinkiBoş bulundum Bdv'ye gittim, İnşallah ban yemem
Hem de çok pis boğazım öyle böyle değilPis boğazım demiyor da vefalıyıma getiriyor
Yok aynen canım ben de WC banyo temizliğinde kullanmıyorum kesinlikle ağartmıyor canım geçen halının lekeli yerlerini sildim demiştim ya onunla sildimBen onu aldim banyoyu falan temizlemiyor gibi geldi. Kullanmadim öylece duruyor. Bi deniyim koltuklara falan halida koltukta renk değişikliği yapmaz demi.
Allah şifa versin canım şükür biraz daha iyiymişGüya iyi uyuyup yorgunluğumu atmayı planlıyordum.
3 günde çocuğu hasta etmeyi başarmışlar :))
Burnu kapanmış garibimin nefes alamıyor, ateşi de var
Ne uyuyor ne uyutuyor
İyi ki öyle yapmışsın canım bugün de 100 gram vermişim keşke tartılmasaydımBu haftanın hedeflerini belirledim...
denizbenimadim >>>> 1.2 kg
@Pnrrr-20 >>>> 1.1 kg
Handandandan >>>> 1.5 kg
@strontium >>>> 1 kg
@bi prenses annesi >>>> 1 kg
@papatya_2014 >>>> 1.2 kg
@ela_2019 >>>> 1.5 kg
I Ilyusa >>>> 1 kg
masal3487 >>>> 1.kg
@pamukseker11 >>>> 1.5 kg
@Jasminimum84 >>>> 1 kg
@Ucmelekannesi >>>> 1 kg
Pembe Lotus >>>> 1.3 kg
U UcanSupurge >>> 1 kg
Şu sahne bana da çok tanıdık geldiYok canim benim anne evi risli kv evi eger eltiler olarak biz yapip goturmezsek pek risk tasimiyor
Psikoloji üzerine bi psikiyatri kliniğinde anlatılan hayat hikayeleri vs canlandırılıyorKırmızı odayi ne cok duyar oldum. Nasil bir şey. Bir ara film gibi vardi sinançetin sunuyordu. Buda onun gibi bir şey mi
Sebze yedim diye ekstra salata canım istemiyor canımGayet güzel bir menü olmuş,bir de salata eklersen harika olur.
Neeee senin ne işin var oradaBoş bulundum Bdv'ye gittim, İnşallah ban yemem
Gayet güzel canım13 kasım cuma
09.00 haslanmis yumırta, 1 dilim tb ekmek, 1 dilim peynir
13.00 domatesli yumurta
18.00 5 kaşık etli türlü , 2 minik dolma( pirinç yok denecek kadar az , kıymadan) ,1 kase yogurt
21.00 sütlü türk kahvesi içerim
Spor:.30 dk yürüyüş 30*3=90 puan @Pnrrr-20
Su:2 litre
Akşam pırasa veya kuru fasülye ikisinden birini tercih etseydin keşke canım ikisi bir arada fazla olmuş kabak tatlını da görmezden geliyorum miktarının az olmasından yürüyüş yapmışsın13 Kasım Cuma
Saat 11:00
1 bardak süt
Öğle 14:30
3 kaşık kısır
Salata
1 kornişon turşu
2 kaşık kabak tatlısı
Akşam 19:30
1.5 kepçe kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık pırasa yemeği
Salata
Su 2lt
Spor 60 dk tempolu yürüyüş 180 puan @Pnrrr-20
Çok kalabalık hele sabah 3 dilim ekmek ekstra yediklerinden ötürü çok fazla akşam için nohut-pilav-cacık yeterliydiMENUM:
Ac karnına 1 bardak limonlu su, 1 gunkurusu
10:30 3 dilim cavdar ekmek, 1tk labne peynir,3 adet cecil peynir, 2 domates cherry, 2 zeytin, 1yumurta ile menemen, 1tk fistik ezmesi, 1tk surme cikolata
14:00 kahve 1ceviz
15:30 1 armut, 2yk yogurt ve tarcın
18:00 2 kepce nohut yemegi, 3yk pilav, 2 yk kadar didiklenmis tavuk, 2 salatalik tursu, 1 kucuk kase cacık
1lt odem suyu
1.5lt Su
Spor yok
Güzel canım13 Kasım menüm
Kahvaltı 11.30
Peynirli tost
Zeytin
Akşam yemeği 18.00
3 minik kanat
1 parça brokoli
Su:2 litre
Spor:yok
Gözüme bir şey batmadı sanki13 kasim cuma
10.30
Yumurtali ekmek 2 tb ekmek
1dlm peynir
1 kase yogurt
15.00
1 elma
3 ksk kisir
Salata
19.00
1 tabak yesil fasulye
1 kase dere otlu sarimsakli yogurt
1 mandalina
Su 2 litre
40dk tempolu yuruyus @Pnrrr-20
Bu 19.30 için13 kasim cuma
12.00
1.kofte
2dlm ekmek
yesillik
1 avuc findik
2 kare sutlu cikolata
15.00
4 5 tane demir hindi
2 kare bitter
bi kac tane kabak cekirdegi
17.30
salata
avuc ici kadar somon
1 tabak yesil fasulye
19.30
1 cookis
1yk un helvasi
spor 40 dk yuruyus 120 puan @Pnrrr-20
Artık düzenli beslen canım bu iş sana yaramadı11 Kasım Perşembe
20:30 >>> 4 yk bezelye yemeği
2 yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Su >>> 2 lt
Spor >>> yok
Her öğünde karbonhidratlı bir şeyler var ertesi gün eksi getirecek menü değil canım neyse ki cuma günü bundan sonra dikkat etmeye devam13 kasim cuma
Kahvaltı 11.00
İki dilim ev yapımı pizza (hamuru TB unuyla yapıldı) içinde ev yapımı kavurma,zeytin,peynir vardı.
Bir yk pekmez
Çay
Ara 14.00 bir küçük kase yalancı aşure(dün tarifini vermiştim) yulaf ezmesi,incir,kuru üzüm,badem,fıstık,süt ve suyla yapılıyor diye belirtmiştim.
Aksam 18.30
Dört kaşık kadar bulgur pilavı,bir parça fırınlanmış tavuk,dört dilim patates,salata,ayran.
2.5 litre su içildi
Aynen canım öyle oldu,bugün dengelerim inşallahGayet güzel canım
Akşam pırasa veya kuru fasülye ikisinden birini tercih etseydin keşke canım ikisi bir arada fazla olmuş kabak tatlını da görmezden geliyorum miktarının az olmasından yürüyüş yapmışsın
Çok kalabalık hele sabah 3 dilim ekmek ekstra yediklerinden ötürü çok fazla akşam için nohut-pilav-cacık yeterliydi
Güzel canım
Gözüme bir şey batmadı sanki
Bu 19.30 için
Artık düzenli beslen canım bu iş sana yaramadı
Her öğünde karbonhidratlı bir şeyler var ertesi gün eksi getirecek menü değil canım neyse ki cuma günü bundan sonra dikkat etmeye devam
Hepimizin sıkıntısı ayarsızlık bebişim yoksa kimse kilo almaz kiHem de çok pis boğazım öyle böyle değil
60ı görünce ışıkları tamamen kapatıp gideyim
Bende bakıyorum arada yazmaktan korkuyorum burasi var bide dua grubuna katıldım imkanı yok ban yememem lazımBoş bulundum Bdv'ye gittim, İnşallah ban yemem
Ortağımmmm sen rahat ol bacımmmHele sen şunlara bakJasminium84 sana daha tatlı uykular ,sen daha dinç kalk, sen daha bol spor yap , sen daha sağlıklı hafif beslen Gardaşımm
Ahhhhh canımm, küçüğün mü rahatsızlandıKombiyi açmadık daha canım, üstünü yazlık giydirmişler, ayakta çorap yok
Annesiz çocuklar böyle büyüyor demek ki
Kahvemi içip uzun bir yürüyüş yapmayı planlıyorumBir buçuk saat sonra canlı derslerim başlıyor birkaç saat yokum Canlar sakın zipor yapmayın ben yokken bu hafta yine bende birincilik
Evet canım, iyi şimdi, akşama tekrar düşmezseAhhhhh canımm, küçüğün mü rahatsızlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?