Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Neyse aksam gece yarisindan 8e kadar deliksiz uyumusum buna da sukur.
Minik bebeli olanlari gorunce
Ohhh zatenönemli olan çok uyku değil kaliteli uyku. Acayip uykum var şu an. Resmen bütün vücudum uyku diye haykırıyor . Bir sürü işim var ama kalkamiyorum.
2 yaş ta büyük sayılmaz ama uykuyu seviyor demekki. Benim ikiside sevmedi. 6 7 gibi mutlaka uyanirlar.
Bende bugün k.valideme gidiyorum
Kurban kestik kelle paça -bumbar falan yapacak sağolsun.

Ben takım birinciliğimizi kutlamak için yazmıştım aslında ama teşekkür ederim canım
Ben tebrik etmeyi unutmuşum canim.. süpersin derecede olmak gerçekten ekstra motive ediyor.

Güya iyi uyuyup yorgunluğumu atmayı planlıyordum.
3 günde çocuğu hasta etmeyi başarmışlar :))
Burnu kapanmış garibimin nefes alamıyor, ateşi de var
Ne uyuyor ne uyutuyor
Cokk geçmiş olsun var mi daha ateşi. Ne yapmışlar ki. Sıcak değil mi ev.

Pazara da gideceğim bugün. Pazarda gezmeyi cok seviyorum ya var mi benim gibi olan. Genelde eşim yapıyor pazari Çar şamba günleri. Ben keyfi ufak tefek şeyler için gidiyorum 2 haftadir. Tabi şu an riskli olduğu için pek tadi kalmadi

Bende severm cnm ama aynen artk gitsem bile hemen hemen yapiyorm tadini cikaramiyorm

Gümaydın kızlar kahvemi aldım geldim miss gibi
Günaydın canım bende yaptım kahvemi kırmızı odayı açtım izliyorum çocuklar uyanana kadar biraz da örgü orerim
Eşim dun sirtım agriyor demeye basladi gece işteydi testmi yaptirsam yazmis isyerinden bi abi de o şekilde agriyla Pozitif cikmis felam diye inşallah bisi cikmaz ogledn sonra yaptircak agrı gecmezse.
Değildr insAllah cnm ya benimde çok ağrıyor sırtım

Tatlı uykular ortagım, yarın dinç kalk, bol spor yap , saglıklı hafif beslen
dinc kalktim kahvemi ictimm oglan öglen uyuynca sporumuda yapicam insallah aksamada ispanak varr sen de ne var ne yokk
Hele sen şunlara bak @Jasminium84 sana daha tatlı uykular ,sen daha dinç kalk, sen daha bol spor yap , sen daha sağlıklı hafif beslen Gardaşımm
Kiskanmayin lutfennn
13 Kasım menüm
Kahvaltı 11.30
Peynirli tost
Zeytin

Akşam yemeği 18.00
3 minik kanat
1 parça brokoli
Su:2 litre
Spor:yok
Guzel cnm afyt olsun. Iyilestnmi tamamen
Ortagım hem fıstık ezmesi hem sürme cıkolata cok gibi geldi , bunların yerine bal yemeni öneriririm bir tatlı kasıgı, metabolizma hızlandırıcı ozellıgı var balın
Haklisin cnm cuma kacamak yapmicam desemde cuma olmasindan dolayi illaki boyle oluyor malesef ama bugunden itibaren ciss yokk bal da hakiki bulamiyorm o yuzden hic almiyorm market ballarina guvenmiyorm. Birkez esim bi arkadasina getirddi o bile sekerlendi malesef
13 kasim cuma
10.30
Yumurtali ekmek 2 tb ekmek
1dlm peynir
1 kase yogurt

15.00
1 elma
3 ksk kisir
Salata

19.00
1 tabak yesil fasulye
1 kase dere otlu sarimsakli yogurt
1 mandalina

Su 2 litre

40dk tempolu yuruyus Pnrrr-12
Kardesinle dun oglen berabermiydiniz ikinizdede kisir var afyt olsun guzel menu cnm
Guzel menu canim. Kiz yorulmussundur bugun yarin bu kadar spor yapma dinlen bacim

Guzel bence canim

Guzel bence canim

Fistik ezmesi ve cikolata ayni anda olmasa menun gayet guzel canim

Az gibi ama doyduysan guzel canim
Haklisin cnm daha dikkatli olucam artk
Cookie un helvasi 4 kare cikolata miktar olark hepsi toplaninca cuma da olsa cok geldi cnm gerisi guzl afyt olsun
Güya iyi uyuyup yorgunluğumu atmayı planlıyordum.
3 günde çocuğu hasta etmeyi başarmışlar :))
Burnu kapanmış garibimin nefes alamıyor, ateşi de var
Ne uyuyor ne uyutuyor
Kıyamam kuzuya ya nasl oldu cnm insallah daha iyidir
Cok guzel cnm eline saglik ugrasmissin benim hedefim 1.2 direk 66.9a gecmek istiyorm inşallah ama 1.1 de hayir demem

Günaydın canım bende yaptım kahvemi kırmızı odayı açtım izliyorum çocuklar uyanana kadar biraz da örgü orerim

Oh tadini cikar cnm insallah hemen uyanmazlar.
Insallah ya ama belirtilerindenmis sirt agrisi :/ ve esimde normalde olmazdı o yuzden cok taktı, sende ara ara oluyormuydu sırt agrısı

Kırmızı odayı izledim ortalığı toparlayıp uyuyacağım ben de

Ooo hacım onu var ya kimse tahtından edemedi

Balparmak marka iyi ya sanki , ben sevıyorum onu

Gecenlerde bende yazdim yaznak bende islemedi canim. Ama ins sen basarili olursun.

Sen nasil yazdın canim. Daha uygulanabilir şekilde yazarsak sanki olacak gibi. Ben her güne sabit işler belirledim. Yapabildiğim kadar. Hiç yapamamamdan iyidir.

Oh tadini cikar cnm insallah hemen uyanmazlar.
Insallah ya ama belirtilerindenmis sirt agrisi :/ ve esimde normalde olmazdı o yuzden cok taktı, sende ara ara oluyormuydu sırt agrısı
Canim sadece sırt ağrısı mi var. Gerçi sadece sırt ağrısı ile pozitif olan bende duymustum sanki. Bide ıstanbul artik cok riskli

Kırmızı odayi ne cok duyar oldum. Nasil bir şey. Bir ara film gibi vardi sinançetin sunuyordu. Buda onun gibi bir şey mi

Gunaydın canım , benim dünkü yemeklee yencek bugun yemek yapma derdı yok,ütğ camasır yaparım heralde yada hiçbişey yapmam,cok yorgun uykusuz hissedıyorum bikaçgundur kendımı, sole uzun uzun uyyyaaım var.. bakalım .
Eşin için cok gecmıs olsun canım, şimdiden evde maske takmaya başlasın nolur nolmaz, eşim halasç cenazesınden beri maskeyle dolaşıyo evde, salonda karantınada hala
Şükür 1 hafta geçti bi sıkıntı yok

Canim sadece sırt ağrısı mi var. Gerçi sadece sırt ağrısı ile pozitif olan bende duymustum sanki. Bide ıstanbul artik cok riskli
Aynen şuanda sadece sırt agrısı var ama zaten oda ole diyor isyerlerindede surekli pozitif cikiyor o yuzden korkuyor zatn pozitif cikarsa naparz bilmem

Gayet güzel bir menü olmuş,bir de salata eklersen harika olur.
Harika bir menü olmuş canım,afiyet olsun.
Menunde kilo yapacak şeyler var ama miktarları çok az olduğu için rahatsız etmedi,zaten cuma da olduğu için sorun olmaz inşallah afiyet olsun.
Pilavın cinsini de belirtseydin keşkeafiyet olsun canım bence güzel menun.
13 Kasım menüm
Kahvaltı 11.30
Peynirli tost
Zeytin

Akşam yemeği 18.00
3 minik kanat
1 parça brokoli
Su:2 litre
Spor:yok
Sabahki tost aksam menusuyle dengelenmiş,afiyet olsun canım.
13 kasim cuma
10.30
Yumurtali ekmek 2 tb ekmek
1dlm peynir
1 kase yogurt

15.00
1 elma
3 ksk kisir
Salata

19.00
1 tabak yesil fasulye
1 kase dere otlu sarimsakli yogurt
1 mandalina

Su 2 litre

40dk tempolu yuruyus Pnrrr-12
Afiyet olsun canım,menün güzel bence,ne güzel kisiri üç kaşıkla sınırlandıran olmuşsin,ben yapınca bir tabak muhakkak yiyorum engel olamıyorum,çok seviyorum.
Bugün yeşil fasulye günü galiba,menülerde yiyen çok kişi varafiyet olsun canım biraz kalorili bir menü olmuş ama cuma kacamaklarina sayalım.
11 Kasım Perşembe

20:30 >>> 4 yk bezelye yemeği
2 yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt

Su >>> 2 lt

Spor >>> yok
Sanirim tartıdan dolayı bu saate kaldı yemek,cuma günü için az bile sayılabilecek bir menü olmuş,pirinçte rahatsız etmedi,hem de iki kaşık yenmiş afiyet olsun.

Balparmak marka iyi ya sanki , ben sevıyorum onu
Ben onunda cok masum oldugnu dusunmuyorm nedense ama almam gerekirse bende onu tercih ediyorm
Kolay gelsin ozaman sana simdiden canım, boşver isi beben uyursa dinlen bence cnm.
Aynen maskeyle gezsin sonuclar cikana kadar evde en mantiklisi. Zaten pozitif cikarsa yatak odasina karantina altına alicam onu mecburen
Sade pilav yazdigmdanda anlasilir pirinc pilaviydi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…