- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.941
Yok canim benim anne evi risli kv evi eger eltiler olarak biz yapip goturmezsek pek risk tasimiyorKv çok riskli lütfen dikkat et müsait olunca bak etiket yaparım seni
Ohhh zatenönemli olan çok uyku değil kaliteli uyku. Acayip uykum var şu an. Resmen bütün vücudum uyku diye haykırıyor . Bir sürü işim var ama kalkamiyorum.Neyse aksam gece yarisindan 8e kadar deliksiz uyumusum buna da sukur.
Minik bebeli olanlari gorunce
2 yaş ta büyük sayılmaz ama uykuyu seviyor demekki. Benim ikiside sevmedi. 6 7 gibi mutlaka uyanirlar.Benim en kucuk 2 yasinda. Gece gelip kolumu acip kolumda sabaha kadar yatip kolumu pert etmesini saymazsak bizim gece uykulari duzene girdi soyle.
Cok mu uzun yazdim ne
Bugun kv ye gidecegim. Yuruyus isi yalan oldu.
Eve gelince belki biseyler yaparim. Menume de dikkat edecegim canim
Ben tebrik etmeyi unutmuşum canim.. süpersin derecede olmak gerçekten ekstra motive ediyor.Ben takım birinciliğimizi kutlamak için yazmıştım aslında ama teşekkür ederim canım
Cokk geçmiş olsun var mi daha ateşi. Ne yapmışlar ki. Sıcak değil mi ev.Güya iyi uyuyup yorgunluğumu atmayı planlıyordum.
3 günde çocuğu hasta etmeyi başarmışlar :))
Burnu kapanmış garibimin nefes alamıyor, ateşi de var
Ne uyuyor ne uyutuyor
Bende severm cnm ama aynen artk gitsem bile hemen hemen yapiyorm tadini cikaramiyormPazara da gideceğim bugün. Pazarda gezmeyi cok seviyorum ya var mi benim gibi olan. Genelde eşim yapıyor pazari Çar şamba günleri. Ben keyfi ufak tefek şeyler için gidiyorum 2 haftadir. Tabi şu an riskli olduğu için pek tadi kalmadi
Günaydın canım bende yaptım kahvemi kırmızı odayı açtım izliyorum çocuklar uyanana kadar biraz da örgü orerimGümaydın kızlar kahvemi aldım geldim miss gibi
Değildr insAllah cnm ya benimde çok ağrıyor sırtımEşim dun sirtım agriyor demeye basladi gece işteydi testmi yaptirsam yazmis isyerinden bi abi de o şekilde agriyla Pozitif cikmis felam diye inşallah bisi cikmaz ogledn sonra yaptircak agrı gecmezse.
Tatlı uykular ortagım, yarın dinç kalk, bol spor yap , saglıklı hafif beslen
Kiskanmayin lutfennnHele sen şunlara bak @Jasminium84 sana daha tatlı uykular ,sen daha dinç kalk, sen daha bol spor yap , sen daha sağlıklı hafif beslenGardaşımm
Guzel cnm afyt olsun. Iyilestnmi tamamen13 Kasım menüm
Kahvaltı 11.30
Peynirli tost
Zeytin
Akşam yemeği 18.00
3 minik kanat
1 parça brokoli
Su:2 litre
Spor:yok
Haklisin cnm cuma kacamak yapmicam desemde cuma olmasindan dolayi illaki boyle oluyor malesef ama bugunden itibaren ciss yokk bal da hakiki bulamiyorm o yuzden hic almiyorm market ballarina guvenmiyorm. Birkez esim bi arkadasina getirddi o bile sekerlendi malesefOrtagım hem fıstık ezmesi hem sürme cıkolata cok gibi geldi , bunların yerine bal yemeni öneriririm bir tatlı kasıgı, metabolizma hızlandırıcı ozellıgı var balın
Kardesinle dun oglen berabermiydiniz ikinizdede kisir var13 kasim cuma
10.30
Yumurtali ekmek 2 tb ekmek
1dlm peynir
1 kase yogurt
15.00
1 elma
3 ksk kisir
Salata
19.00
1 tabak yesil fasulye
1 kase dere otlu sarimsakli yogurt
1 mandalina
Su 2 litre
40dk tempolu yuruyusPnrrr-12
Haklisin cnm daha dikkatli olucam artkGuzel menu canim. Kiz yorulmussundur bugun yarin bu kadar spor yapma dinlen bacim
Guzel bence canim
Guzel bence canim
Fistik ezmesi ve cikolata ayni anda olmasa menun gayet guzel canim
Az gibi ama doyduysan guzel canim
Cookie un helvasi 4 kare cikolata miktar olark hepsi toplaninca cuma da olsa cok geldi cnm gerisi guzl afyt olsun13 kasim cuma
12.00
1.kofte
2dlm ekmek
yesillik
1 avuc findik
2 kare sutlu cikolata
15.00
4 5 tane demir hindi
2 kare bitter
bi kac tane kabak cekirdegi
17.30
salata
avuc ici kadar somon
1 tabak yesil fasulye
19.30
1 cookis
1yk un helvasi
spor 40 dk yuruyus 120 puanPnrrr-12
Kıyamam kuzuya ya nasl oldu cnm insallah daha iyidirGüya iyi uyuyup yorgunluğumu atmayı planlıyordum.
3 günde çocuğu hasta etmeyi başarmışlar :))
Burnu kapanmış garibimin nefes alamıyor, ateşi de var
Ne uyuyor ne uyutuyor
Cok guzel cnm eline saglik ugrasmissin benim hedefim 1.2 direk 66.9a gecmek istiyorm inşallah ama 1.1 de hayir dememBu haftanın hedeflerini belirledim...
@hadikonusalim >>>> 1.2 kg
Pnrrr-12 >>>> 1.1 kg
Handandandan >>>> 1.5 kg
@strontium >>>> 1 kg
Fit mutlu anne >>>> 1 kg
@papatya_2014 >>>> 1.2 kg
E ela_2019 >>>> 1.5 kg
@medine66 >>>> 1 kg
masal3487 >>>> 1.kg
M Manolya15 >>>> 1.5 kg
@Jasminimum84 >>>> 1 kg
Ucmelekannesi >>>> 1 kg
@Beyazkugu87 >>>> 1.3 kg
@UcanSupurge >>> 1 kg
Oh tadini cikar cnm insallah hemen uyanmazlar.Günaydın canım bende yaptım kahvemi kırmızı odayı açtım izliyorum çocuklar uyanana kadar biraz da örgü orerim
Değildr insAllah cnm ya benimde çok ağrıyor sırtım
Kırmızı odayı izledim ortalığı toparlayıp uyuyacağım ben de
Ooo hacım onu var ya kimse tahtından edemedi
Balparmak marka iyi ya sanki , ben sevıyorum onudinc kalktim kahvemi ictimm oglan öglen uyuynca sporumuda yapicam insallah aksamada ispanak varr sen de ne var ne yokk
Kiskanmayin lutfennn
Guzel cnm afyt olsun. Iyilestnmi tamamen
Haklisin cnm cuma kacamak yapmicam desemde cuma olmasindan dolayi illaki boyle oluyor malesef ama bugunden itibaren ciss yokk bal da hakiki bulamiyorm o yuzden hic almiyorm market ballarina guvenmiyorm. Birkez esim bi arkadasina getirddi o bile sekerlendi malesef
Kardesinle dun oglen berabermiydiniz ikinizdede kisir varafyt olsun guzel menu cnm
Haklisin cnm daha dikkatli olucam artk
Cookie un helvasi 4 kare cikolata miktar olark hepsi toplaninca cuma da olsa cok geldi cnm gerisi guzl afyt olsun
Kıyamam kuzuya ya nasl oldu cnm insallah daha iyidir
Cok guzel cnm eline saglik ugrasmissin benim hedefim 1.2 direk 66.9a gecmek istiyorm inşallah ama 1.1 de hayir demem
Sen nasil yazdın canim. Daha uygulanabilir şekilde yazarsak sanki olacak gibi. Ben her güne sabit işler belirledim. Yapabildiğim kadar. Hiç yapamamamdan iyidir.Gecenlerde bende yazdim yaznak bende islemedi canim. Ama ins sen basarili olursun.
Canim sadece sırt ağrısı mi var. Gerçi sadece sırt ağrısı ile pozitif olan bende duymustum sanki. Bide ıstanbul artik cok riskliOh tadini cikar cnm insallah hemen uyanmazlar.
Insallah ya ama belirtilerindenmis sirt agrisi :/ ve esimde normalde olmazdı o yuzden cok taktı, sende ara ara oluyormuydu sırt agrısı
Kırmızı odayi ne cok duyar oldum. Nasil bir şey. Bir ara film gibi vardi sinançetin sunuyordu. Buda onun gibi bir şey miGünaydın canım bende yaptım kahvemi kırmızı odayı açtım izliyorum çocuklar uyanana kadar biraz da örgü orerim
Değildr insAllah cnm ya benimde çok ağrıyor sırtım
Gunaydın canım , benim dünkü yemeklee yencek bugun yemek yapma derdı yok,ütğ camasır yaparım heralde yada hiçbişey yapmam,cok yorgun uykusuz hissedıyorum bikaçgundur kendımı, sole uzun uzun uyyyaaım var.. bakalım .dinc kalktim kahvemi ictimm oglan öglen uyuynca sporumuda yapicam insallah aksamada ispanak varr sen de ne var ne yokk
Kiskanmayin lutfennn
Guzel cnm afyt olsun. Iyilestnmi tamamen
Haklisin cnm cuma kacamak yapmicam desemde cuma olmasindan dolayi illaki boyle oluyor malesef ama bugunden itibaren ciss yokk bal da hakiki bulamiyorm o yuzden hic almiyorm market ballarina guvenmiyorm. Birkez esim bi arkadasina getirddi o bile sekerlendi malesef
Kardesinle dun oglen berabermiydiniz ikinizdede kisir varafyt olsun guzel menu cnm
Haklisin cnm daha dikkatli olucam artk
Cookie un helvasi 4 kare cikolata miktar olark hepsi toplaninca cuma da olsa cok geldi cnm gerisi guzl afyt olsun
Kıyamam kuzuya ya nasl oldu cnm insallah daha iyidir
Cok guzel cnm eline saglik ugrasmissin benim hedefim 1.2 direk 66.9a gecmek istiyorm inşallah ama 1.1 de hayir demem
Aynen şuanda sadece sırt agrısı var ama zaten oda ole diyor isyerlerindede surekli pozitif cikiyor o yuzden korkuyor zatn pozitif cikarsa naparz bilmemCanim sadece sırt ağrısı mi var. Gerçi sadece sırt ağrısı ile pozitif olan bende duymustum sanki. Bide ıstanbul artik cok riskli
Gayet güzel bir menü olmuş,bir de salata eklersen harika olur.13 Kasım Cuma
12:30
6 kaşık zeytinyağlı fasülye
1 kaşık yoğurt
17:00
tarçınlı Türk kahvesi
18:30
4 kaşık bulgur pilavı
1 tabak haşlanmış brokoli, karnabahar
3 kaşık yoğurt
su: 1 buçuk litre (şimdilik)
Spor:1 saat 45 dakika yürüyüş 210 puanPnrrr-12
Harika bir menü olmuş canım,afiyet olsun.13 kasım cuma
09.00 haslanmis yumırta, 1 dilim tb ekmek, 1 dilim peynir
13.00 domatesli yumurta
18.00 5 kaşık etli türlü , 2 minik dolma( pirinç yok denecek kadar az , kıymadan) ,1 kase yogurt
21.00 sütlü türk kahvesi içerim
Spor:.30 dk yürüyüş 30*3=90 puanPnrrr-12
Menunde kilo yapacak şeyler var ama miktarları çok az olduğu için rahatsız etmedi,zaten cuma da olduğu için sorun olmaz inşallah afiyet olsun.13 Kasım Cuma
Saat 11:00
1 bardak süt
Öğle 14:30
3 kaşık kısır
Salata
1 kornişon turşu
2 kaşık kabak tatlısı
Akşam 19:30
1.5 kepçe kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık pırasa yemeği
Salata
Su 2lt
Spor 60 dk tempolu yürüyüş 180 puanPnrrr-12
Pilavın cinsini de belirtseydin keşkeMENUM:
Ac karnına 1 bardak limonlu su, 1 gunkurusu
10:30 3 dilim cavdar ekmek, 1tk labne peynir,3 adet cecil peynir, 2 domates cherry, 2 zeytin, 1yumurta ile menemen, 1tk fistik ezmesi, 1tk surme cikolata
14:00 kahve 1ceviz
15:30 1 armut, 2yk yogurt ve tarcın
18:00 2 kepce nohut yemegi, 3yk pilav, 2 yk kadar didiklenmis tavuk, 2 salatalik tursu, 1 kucuk kase cacık
1lt odem suyu
1.5lt Su
Spor yok
Sabahki tost aksam menusuyle dengelenmiş,afiyet olsun canım.13 Kasım menüm
Kahvaltı 11.30
Peynirli tost
Zeytin
Akşam yemeği 18.00
3 minik kanat
1 parça brokoli
Spor:yok
Afiyet olsun canım,menün güzel bence,ne güzel kisiri üç kaşıkla sınırlandıran olmuşsin,ben yapınca bir tabak muhakkak yiyorum engel olamıyorum,çok seviyorum.13 kasim cuma
10.30
Yumurtali ekmek 2 tb ekmek
1dlm peynir
1 kase yogurt
15.00
1 elma
3 ksk kisir
Salata
19.00
1 tabak yesil fasulye
1 kase dere otlu sarimsakli yogurt
1 mandalina
Su 2 litre
40dk tempolu yuruyusPnrrr-12
Bugün yeşil fasulye günü galiba,menülerde yiyen çok kişi var13 kasim cuma
12.00
1.kofte
2dlm ekmek
yesillik
1 avuc findik
2 kare sutlu cikolata
15.00
4 5 tane demir hindi
2 kare bitter
bi kac tane kabak cekirdegi
17.30
salata
avuc ici kadar somon
1 tabak yesil fasulye
19.30
1 cookis
1yk un helvasi
spor 40 dk yuruyus 120 puanPnrrr-12
Sanirim tartıdan dolayı bu saate kaldı yemek,cuma günü için az bile sayılabilecek bir menü olmuş,pirinçte rahatsız etmedi,hem de iki kaşık yenmiş afiyet olsun.11 Kasım Perşembe
20:30 >>> 4 yk bezelye yemeği
2 yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Su >>> 2 lt
Spor >>> yok
Ben onunda cok masum oldugnu dusunmuyorm nedense ama almam gerekirse bende onu tercih ediyormBalparmak marka iyi ya sanki , ben sevıyorum onu
Kolay gelsin ozaman sana simdiden canım, boşver isi beben uyursa dinlen bence cnm.Gunaydın canım , benim dünkü yemeklee yencek bugun yemek yapma derdı yok,ütğ camasır yaparım heralde yada hiçbişey yapmam,cok yorgun uykusuz hissedıyorum bikaçgundur kendımı, sole uzun uzun uyyyaaım var.. bakalım .
Eşin için cok gecmıs olsun canım, şimdiden evde maske takmaya başlasın nolur nolmaz, eşim halasç cenazesınden beri maskeyle dolaşıyo evde, salonda karantınada hala
Şükür 1 hafta geçti bi sıkıntı yok
Sade pilav yazdigmdanda anlasilir pirinc pilaviydi cnmGayet güzel bir menü olmuş,bir de salata eklersen harika olur.
Harika bir menü olmuş canım,afiyet olsun.
Menunde kilo yapacak şeyler var ama miktarları çok az olduğu için rahatsız etmedi,zaten cuma da olduğu için sorun olmaz inşallah afiyet olsun.
Pilavın cinsini de belirtseydin keşkeafiyet olsun canım bence güzel menun.
Sabahki tost aksam menusuyle dengelenmiş,afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım,menün güzel bence,ne güzel kisiri üç kaşıkla sınırlandıran olmuşsin,ben yapınca bir tabak muhakkak yiyorum engel olamıyorum,çok seviyorum.
Bugün yeşil fasulye günü galiba,menülerde yiyen çok kişi varafiyet olsun canım biraz kalorili bir menü olmuş ama cuma kacamaklarina sayalım.
Sanirim tartıdan dolayı bu saate kaldı yemek,cuma günü için az bile sayılabilecek bir menü olmuş,pirinçte rahatsız etmedi,hem de iki kaşık yenmiş afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?