Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar nasılsınız?
Yaa bu zencefil, zerdeçal, karabiber ile balı karıştırarak yapıp yediğim şey ne şahane bişeymiş resmen beni ayağa kaldırdı
ohh ohhh ne guzell:))
Bir buçuk saat sonra canlı derslerim başlıyor birkaç saat yokum Canlar sakın zipor yapmayın ben yokken bu hafta yine bende birincilik

Kızlar ayağımda kızı uyutuyordum,minnakim çok güzel daldı uyuyordu,bir hapsurmamla yavrum bağırıp ağlaması bir oldu kuzum çok korktu.
benim aklima kizim geldi
hic unutmuyorum emerken gaz cikarmisti
kendi cikarttigi sesden korkup aglamistii
hala aklima.geldikce guluyorumm

Oh tadini cikar cnm insallah hemen uyanmazlar.
Insallah ya ama belirtilerindenmis sirt agrisi :/ ve esimde normalde olmazdı o yuzden cok taktı, sende ara ara oluyormuydu sırt agrısı
Benim ara ara hep olur cnm nedense yatmadan kaynaklı snrm
Kırmızı odayi ne cok duyar oldum. Nasil bir şey. Bir ara film gibi vardi sinançetin sunuyordu. Buda onun gibi bir şey mi
Sinan Çetin sunduğu programdı sanki bu dizi cnm
Cuma için güzel ama genel olarak birazcık kacamakli bı gün olmuş afiyet olsun cnm
Menunde kilo yapacak şeyler var ama miktarları çok az olduğu için rahatsız etmedi,zaten cuma da olduğu için sorun olmaz inşallah afiyet olsun
Sağol canım
Akşam pırasa veya kuru fasülye ikisinden birini tercih etseydin keşke canım ikisi bir arada fazla olmuş kabak tatlını da görmezden geliyorum miktarının az olmasından yürüyüş yapmışsın
Evet öyle oldu telafi edicem insAllah
Kızlar ayağımda kızı uyutuyordum,minnakim çok güzel daldı uyuyordu,bir hapsurmamla yavrum bağırıp ağlaması bir oldu kuzum çok korktu.
Yaaa kiyamamm bende hep hapşırma öksürmeden korkuyorum uyurken
benim aklima kizim geldi
hic unutmuyorum emerken gaz cikarmisti
kendi cikarttigi sesden korkup aglamistii
hala aklima.geldikce guluyorumm
Yaaaa ilk doğduğu gece benimki de kendi gazından korkup ağlamıştı ya ne gülmüştük annemle

Şimdi daha iyi canım, kucağımda uyuttum gece
Anne kucağının iyileştirici etkisinden faydalandı sanırım
Cok sukur insallah bidaha kotulesmez
Bazen farkinda olmuyor insan yazinca anliyor
Haklisin cnm nekadar bu cuma kacamak yapmiycam dedemde piskolojik rahatlikla yapiyorm bugunden itibaren cok daha iyi olucak menulerm

Çok zorlamasaydın canım başlangıçta nasıl her yeri terliyor insanın değil mi yürüyüş , Leslie hikaye geliyor ipten sonra
Yok çok zorlamadm bugünlük yeter gün gün artırım parmak ucunda sekince çok seste çıkmadı gibi
Ay evet ya tane atladım arkasından 50 de squat yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…