- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.981
13 gün canım 8 gün kaldı birebir listeyi uygulamıyorum kendime göre ayarlıyorumU UcanSupurge kaç gün yapacan bacım İsveç diyetini
ohh ohhh ne guzell:))Selam kızlar nasılsınız?
Yaa bu zencefil, zerdeçal, karabiber ile balı karıştırarak yapıp yediğim şey ne şahane bişeymiş resmen beni ayağa kaldırdı
Bir buçuk saat sonra canlı derslerim başlıyor birkaç saat yokum Canlar sakın zipor yapmayın ben yokken bu hafta yine bende birincilik
benim aklima kizim geldiKızlar ayağımda kızı uyutuyordum,minnakim çok güzel daldı uyuyordu,bir hapsurmamla yavrum bağırıp ağlaması bir oldukuzum çok korktu.
Neden ne oldu canım bi sıkıntın mi var ?icim yangi yeri a be dostlarrr
Ne oldu canım kötü birşey yoktur inşallahicim yangi yeri a be dostlarrr
Neden ne oldu canım bi sıkıntın mi var ?
cok sukur bisey yokNe oldu canım kötü birşey yoktur inşallah
Yoksa şekerli birşeyler mi yedin :))
Şükür ki süs biberiymişcok sukur bisey yok
aci sus biberi yedim
midemi yaktii
bolca su ictim hala yaniyo
valla agzim yaninca usTune dunden kalan helvadan 1 yk ucuyla yedim☹Şükür ki süs biberiymiş
Tatlı yedin sandımyüreğim ağzıma geldi
Ben yaptım bilenn bu hafta birinci olacammBir buçuk saat sonra canlı derslerim başlıyor birkaç saat yokum Canlar sakın zipor yapmayın ben yokken bu hafta yine bende birincilik
bende kizi yukariya gonderiyimde hem.yuruyus hemde ip atliycamBen yaptım bilenn bu hafta birinci olacamm
Benim ara ara hep olur cnm nedense yatmadan kaynaklı snrmOh tadini cikar cnm insallah hemen uyanmazlar.
Insallah ya ama belirtilerindenmis sirt agrisi :/ ve esimde normalde olmazdı o yuzden cok taktı, sende ara ara oluyormuydu sırt agrısı
Sinan Çetin sunduğu programdı sanki bu dizi cnmKırmızı odayi ne cok duyar oldum. Nasil bir şey. Bir ara film gibi vardi sinançetin sunuyordu. Buda onun gibi bir şey mi
Cuma için güzel ama genel olarak birazcık kacamakli bı gün olmuş afiyet olsun cnm13 kasim cuma
Kahvaltı 11.00
İki dilim ev yapımı pizza (hamuru TB unuyla yapıldı) içinde ev yapımı kavurma,zeytin,peynir vardı.
Bir yk pekmez
Çay
Ara 14.00 bir küçük kase yalancı aşure(dün tarifini vermiştim) yulaf ezmesi,incir,kuru üzüm,badem,fıstık,süt ve suyla yapılıyor diye belirtmiştim.
Aksam 18.30
Dört kaşık kadar bulgur pilavı,bir parça fırınlanmış tavuk,dört dilim patates,salata,ayran.
2.5 litre su içildi
Sağol canımMenunde kilo yapacak şeyler var ama miktarları çok az olduğu için rahatsız etmedi,zaten cuma da olduğu için sorun olmaz inşallah afiyet olsun
Evet öyle oldu telafi edicem insAllahAkşam pırasa veya kuru fasülye ikisinden birini tercih etseydin keşke canım ikisi bir arada fazla olmuş kabak tatlını da görmezden geliyorum miktarının az olmasından yürüyüş yapmışsın
Yaaa kiyamamm bende hep hapşırma öksürmeden korkuyorum uyurkenKızlar ayağımda kızı uyutuyordum,minnakim çok güzel daldı uyuyordu,bir hapsurmamla yavrum bağırıp ağlaması bir oldukuzum çok korktu.
Yaaaa ilk doğduğu gece benimki de kendi gazından korkup ağlamıştı ya ne gülmüştük annemlebenim aklima kizim geldi
hic unutmuyorum emerken gaz cikarmisti
kendi cikarttigi sesden korkup aglamistii
hala aklima.geldikce guluyorumm
bosluklarina geliyo heraldeaaaa ilk doğduğu gece benimki de kendi gazından korkup ağlamıştı ya ne gülmüştük annemle
Cok sukur insallah bidaha kotulesmezŞimdi daha iyi canım, kucağımda uyuttum gece
Anne kucağının iyileştirici etkisinden faydalandı sanırım
Bazen farkinda olmuyor insan yazinca anliyorhedefe ulasmadan gitmek yokk
gecmis olsun
nasil hasta etmisler diycektim sonrasi aciklamissin
hadi insallah:)
gecmis olsun
insallah cikmaz
bende yazarken ne cok kacamak yapmisim dedim
bendede vardi kacamak
annesiz cocuk diyince icim cizz etti
aboo ne yazdinki
insallah yemezsin
sensiz olmuyo takim
Haklisin cnm nekadar bu cuma kacamak yapmiycam dedemde piskolojik rahatlikla yapiyormGayet güzel canım
Akşam pırasa veya kuru fasülye ikisinden birini tercih etseydin keşke canım ikisi bir arada fazla olmuş kabak tatlını da görmezden geliyorum miktarının az olmasından yürüyüş yapmışsın
Çok kalabalık hele sabah 3 dilim ekmek ekstra yediklerinden ötürü çok fazla akşam için nohut-pilav-cacık yeterliydi
Güzel canım
Gözüme bir şey batmadı sanki
Bu 19.30 için
Artık düzenli beslen canım bu iş sana yaramadı
Her öğünde karbonhidratlı bir şeyler var ertesi gün eksi getirecek menü değil canım neyse ki cuma günü bundan sonra dikkat etmeye devam
Delü şükür bibermişcok sukur bisey yok
aci sus biberi yedim
midemi yaktii
bolca su ictim hala yaniyo
Senin ziporun başını helva yedivalla agzim yaninca usTune dunden kalan helvadan 1 yk ucuyla yedim☹
Çok zorlamasaydın canım başlangıçta nasıl her yeri terliyor insanın değil mi yürüyüş , Leslie hikaye geliyor ipten sonraKizlarrr bı çılgınlık yapıp ip atladım
Kan ter içinde kaldım nabzın nasıl atıyor
Yok çok zorlamadm bugünlük yeter gün gün artırım parmak ucunda sekince çok seste çıkmadı gibiÇok zorlamasaydın canım başlangıçta nasıl her yeri terliyor insanın değil mi yürüyüş , Leslie hikaye geliyor ipten sonra
400 puanlin yapicam bugunDelü şükür bibermiş
Senin ziporun başını helva yedi
hay masalalhKizlarrr bı çılgınlık yapıp ip atladım
Kan ter içinde kaldım nabzın nasıl atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?