Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sanada hellooo :) hoşgeldin hopiş çok uykum var ya saat 5 olsada gitsem yemek yapılacak haftasonu kurutma makinası aldım servis onu getirecek oo işim çok

ben hariç herkes verdi ben +1 kg ile sahnedeydim :2:[/QUOTE]off bende spordan geldim totomu kaldıracak halim yok valla..öyle oturduğum yerde kalakaldım..sen +1 le döndün ya ben

ben hariç herkes verdi ben +1 kg ile sahnedeydim :2:
off bende spordan geldim totomu kaldıracak halim yok valla..öyle oturduğum yerde kalakaldım..sen +1 le döndün ya ben [/QUOTE]

hopişim oğluma 68le hamile kaldım yaklaşık95le doğuma girdim ne alaka dediğini duyar gibiyim Allah nasip ederse nisan mayıs gibi 2. hamişlik planım var zayıflamalıyım 2.gebelikte bu kadar kolay gitmiyo kilolar diyolar aslı var mı :44:

Son düzenleme:
betüşş yok:26:..nirde acep??

geldim hopişciim....

sorma evde durumlar çok berbat (( taşınmak durumundayım... ev mev arıyorum eşya topluyorum bir yandan.... naparım tek başıma bilmiyorum... böyle en azından ablamlara yakındım.... bir kaç gün aksatabilirim... benim yerime imza atın yok yazmayın

oo üzüldüm şimdi(..tek başınamı yaşıyorsun sen??anne-baba ??.kiralık evim olsa gel derdim ama başımı soktuğum evden başka bir mülküm yok maalesef..

amin canım benim amin :) böyle güzel güzel salınıcam ortalıklarda çok heves ve hırs ettim yani..

evet canım da bu tiyatroculuktan dolayı olan bir gösteri değil :) animasyon/boş zaman değerlendirme dersi için hazırladığımız bir gösteri :)

hımm ya bende sarkma olmuyor cnmda ben incelmek istiyorum.. sarkmam yok çnkü sporcuyum

değişiklik olsun diye koca karnımı sosyal medyaya gösteremem.. 9 AYLIK HAMİLELİĞİNİ 1000 KAREYE SIĞDIRDI - WEB TV :: Hürriyet

bence cok tatli ben bayildim hatta aynisini yapmayi bile dusunuyorum ama tabi internette paylasmam ben benimkini

bu haftada 1. için yarışacaklar el kaldırsın bakiimm

nayn fulya naynnn..olmaz öyle..nasılolsa hergün mesaj atıyorsun eveya atmaya çalışıyorsun..1-2 gün uğramasanda seni idare ederiz..bence kadrolu elemanı olmalısın 9. takımın..

1-2 gun ugramadigim olmaz canim her gun girerim de iste sizin en aktif oldugunuz saatlerde ben iste olcam diye seyettim :26: ama yer varsa bide gunde 1-2 mesaj (calistigim gunlerde) kabulse gireyim ortalamayi da yukseltirim hem

kaptaaan beni de alin araniza

Günaydın arkadaşlar 2 küçük dilim buğday ekmeğine tost yaptım yanında da 1 bardak süt kahvaltım tamam..
Okul için hazırlanıp çıkacağım 15 dakika içinde..
Bugün okul çıkışı dişe randevum var geçen gün dolgulu dişim kırıldı çok tırsıyorum..:18:
Akşama görüşürüz 9. takımın güzel bayanları herkese güzel bir gün dilerim..

kııııııııııııııııııızz (bu kız şöyle bir şey:.Yalan Dünya - Tülay Zerrin'e konsamasyon yapıyor. - YouTube ) ne diyosuun!!..tabii ki hem senin için hemde bizim için iyi olur..motivasyonumuzu artırırsın..sengcim bu fulya var ya bu fulya..bir kilo vermeye başlasın tıkır tıkır verir..hem kendine hemde takıma çoook faydalı olur..al onu bize al al!!..

beybi bizim mahallede kiralık ev çok amma beğenirmisin bizim mahalleyi bilmem

günaydın kızlar dünki menüme ilave olarak sadece bir neskafe içtim komşumla

uyanınca bir bardak ılık sirkeli ballı su sabah kahvaltım
bir domates + salatalık
beyaz peynir
1 kepekli roll ekmek
1 fincan form çay

birazdan çıkabilirim paşam çok öksürüyo drye götürmem lazım ama izin alabilirmiyim bilmiyorum

nagiş ogluşuna geçmiş olsun dr gitmeden önce birşey denemeni isterdim menengiç kahvesi al sütle kaynat oglana içir öksürüge çok iyi geliyor denenmiş

Kahvesinin Faydaları, Menengiç Kahvesinin Yararları
* Öksürüğü keser.
* Balgam söktürür.
* Nefes açıcıdır.
* Nefes darlığına iyi gelir.
* Antiseptik özelligi vardır.
* Göğsü yumuşatır.
* Solunum yollarına faydası vardır.
* Ayak terlemelerini önler.
* Yaraları tedavi eder.
* Böbrek kumlarının dökülmesine yardımcı olur.
* Ses tellerine iyi gelir.
* Mide ağrılarını dindirir.
* Kalp yetmezliği riskini azaltır.
* Afrodizyak(Cinsel gücü artırıcı) etkisi vardır.
*Yağlı bir içecektir, yüksek E vitamini ve doymamış yağ asidi düzeyi ile kandaki kolesterolü düşürmeye
kalp ve damar sertliğini önlemeye yardımcı olur.
MENEGİÇ KAHVESİNİN YAPILIŞI ; Menengic Kahvesi TÜRK KAHVESİ tarzında ağır ateşte pişirildiği gibi, hazır kahve tarzında da kullanılabilir.
TÜR KAHVESİ GİBİ PİŞİRMEK İÇİN : Bir Çay fincanı SÜT için bir tatlı kaşığı, Kahve Fincanı için bir kahve kaşığı Menengiç Kahvesi cezveye koyarak kısık ateşte bir taşım kaynatınız. Bir dakika bekleterek Şekerini isteğe göre ayarlayıp servis yapınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…