- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.701
sanada hellooo :) hoşgeldin hopiş çok uykum var yasaat 5 olsada gitsem yemek yapılacak haftasonu kurutma makinası aldım servis onu getirecek oo işim çok
bu haftada 1. için yarışacaklar el kaldırsın bakiimm
off bende spordan geldim totomu kaldıracak halim yok valla..öyle oturduğum yerde kalakaldım..sen +1 le döndün ya benben hariç herkes verdi ben +1 kg ile sahnedeydim :2:
oo olmadı nagiş..sen baştan kaybediyosun o zaman..motivasyonun biraz azalmış zannımca..olsun almada ne verirsen kar artık napalım..ben kaldırmammmm tamam azimliyim geçen hafta yediklerimin acısını çıkarıcam ama yinede kendime güvenemiyorum
oo olmadı nagiş..sen baştan kaybediyosun o zaman..motivasyonun biraz azalmış zannımca..olsun almada ne verirsen kar artık napalım..
spora gitsene..çok motive ediyor insanı..azalmak ne kelime bu sefer hiç toparlayamadım ki kendimi dilim diyette ama faaliyette bişey yok
betüşş yok:26:..nirde acep??
geldim hopişciim....
sorma evde durumlar çok berbat(( taşınmak durumundayım... ev mev arıyorum eşya topluyorum bir yandan.... naparım tek başıma bilmiyorum... böyle en azından ablamlara yakındım.... bir kaç gün aksatabilirim... benim yerime imza atın yok yazmayın
Canım benim sefan olsun kıskananlar çatlasın diyelim..
Ecem kaç kiloyla zayıflamaya başladın çok merak ediyorum hikayeni bizimle paylaşır mısın?
İnşallah mezuniyetinde istediğin kiloya ulaşırsın ve herkes kıskanır... Şuanda da çok güzel olduğuna eminim canım kimseye aldırış etme..
tiyatro mu tiyatrocumusun yoğsaam :)
kıskananlar çatladı zatengörecektin dün millet cin çarpmışa döndü
bende çarşamba günü pazara gittim sınavdan sonrai. aşure zamanı ya kuru kayısı vs. 1 liralık paketlerde satılıyor.Onlardan aldım.Dershanede ara öğüne iyi oluyor
canım sen diyetini sporunu aksatma.Misafirler gidince bizi telafi edersin
anam bu takımda herkes herşeyi deniyo maşallah. mısır püskülü işe yarıyor mu
Canımmmm, benim 1 hafta oldu ben şimdilik çok memnunum, tüm bölgeyi çalıştırmakla beraber, bölgeselde çalıştrıyor, mesela benim basenlerim var bana basene yönelik hareketler yaptırıyor, yarım saat hiç durmadan spor yapıyorsun ben resmen ter içinde kalıyorum, daha sonra kendin bireysel olarakta çalışabiliyorsun sonrada ısınma hareketleri yapılıyor canım senin yol 1 saat olduğundan belki zamanla sıkılabilirsin mesela bende b-fit'e gitmeden önce başka bir yere gidecektim ama yol problem oldu, yakın oldun istedim eğer yol gözünde büyümüyorsa kesinlikle git, yediklerimize dikkat ediyoruz elimizden geldiğince ama zayıfladıkça vucüt hamur gibi oluyor (kendi adıma konuşayım) mesela ben sürekli oturduğum için kalçalar yayılmış kısaca ben git derim, bir de ordaki disiplin evdeki gibi olmuyor, mesela ben evde 1 gün yapardım 2 gün yapmazdım ama orda daha disiplinli daha düzenli çalışıyorsun. Dün spor yoktu ama ben bir eksiklik hissettim kendimde evde yarım saat-1 saat kadar spor yaptımm
Canım o tartı işini ben de şu şekilde yapıyorum, beni de geçen tarttılar spor salonunda 200 gr fazla çıktım akşam tartılmıştım, bende sürekli evdeki ile takip ettiğim için kilomu evdekini dikkate alıyorum.
değişiklik olsun diye koca karnımı sosyal medyaya gösteremem.. 9 AYLIK HAMİLELİĞİNİ 1000 KAREYE SIĞDIRDI - WEB TV :: Hürriyet
bu haftada 1. için yarışacaklar el kaldırsın bakiimm
nayn fulya naynnn..olmaz öyle..nasılolsa hergün mesaj atıyorsun eveya atmaya çalışıyorsun..1-2 gün uğramasanda seni idare ederiz..bence kadrolu elemanı olmalısın 9. takımın..
oo hayırdır fulyacım, bizi bırakıp gitmeyi düşünmüyorsun herhalde..bence cok tatli ben bayildimhatta aynisini yapmayi bile dusunuyorum ama tabi internette paylasmam ben benimkini
:
1-2 gun ugramadigim olmaz canim her gun girerim de iste sizin en aktif oldugunuz saatlerde ben iste olcam diye seyettim :26: ama yer varsa bide gunde 1-2 mesaj (calistigim gunlerde) kabulse gireyimortalamayi da yukseltirim hem
kaptaaan beni de alin araniza
geldim hopişciim....
sorma evde durumlar çok berbat(( taşınmak durumundayım... ev mev arıyorum eşya topluyorum bir yandan.... naparım tek başıma bilmiyorum... böyle en azından ablamlara yakındım.... bir kaç gün aksatabilirim... benim yerime imza atın yok yazmayın
günaydın kızlar dünki menüme ilave olarak sadece bir neskafe içtim komşumla
uyanınca bir bardak ılık sirkeli ballı su sabah kahvaltım
bir domates + salatalık
beyaz peynir
1 kepekli roll ekmek
1 fincan form çay
birazdan çıkabilirim paşam çok öksürüyo drye götürmem lazım ama izin alabilirmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?