- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.021
Oh miss afyt olsun simdiden, bende ispanak var baklm bide corba ekleyebillrm duruma gore40dk orta tempo yürüyüş yaptım birazda ip atlarim ohh mis
Aksama köfte salata var
Menülerde ne var kızlar
Hmm anladm cnm ozmn sen korkmana gerk yokBenim ara ara hep olur cnm nedense yatmadan kaynaklı snrm
Sinan Çetin sunduğu programdı sanki bu dizi cnm
Cuma için güzel ama genel olarak birazcık kacamakli bı gün olmuş afiyet olsun cnm
Sağol canım
Evet öyle oldu telafi edicem insAllah
Yaaa kiyamamm bende hep hapşırma öksürmeden korkuyorum uyurken
Yaaaa ilk doğduğu gece benimki de kendi gazından korkup ağlamıştı ya ne gülmüştük annemle
O nasıl ben bilmiyorum onuuBeni de takıma alıştıran sendin
Gönder zoom dan meeting idBir dersi de benle yap ayol
OlurGönder zoom dan meeting id
Afiyet olsun cnm sadece 3 yumurta çok geldi bana onun diisnda güzel bence14 Kasım Cumartesi
10:00 >>> 3 adet haşlama yumurta
1 yk lor peyniri
Maydonoz, biber
Domates, salatalık
16:00 >>> El kadar Kaya levreği
2 kase salata
Yarım közlenmiş patates
3 tane közlenmiş soğan
Su >>> 2 lt
Spor >>> yok
Eşimin gönlü olursa yürüyüşe çıkarızsuyu daha da artırmayı düşünüyorum
Niyetim 3 yumurta ile maydonoz salatası yemekti diğerleei sonradan eklendiAfiyet olsun cnm sadece 3 yumurta çok geldi bana onun diisnda güzel bence
Bizde iyiyiz canım, kilolarla mücadelemiz sürüyorBen şifremi unuttum günlerdir giremiyorumşu an giriş yapabildim
İyiyim kaptanım şükür, koşturmayaca devam. Adet oldum ama düzenim iyice bozuldu. Bakalım bu ay zamanında olacak mıyım
Sizler nasılsınız hiç okuyamadım giremeyince
Magnezyum eksikliği de sırt ağrısı yapar canımEsimde sırt agrisinin gectigini soyluyor yinede maskeyle dolaniyor bu ara bakalm tekrarlarsa gidicek tekrarlamazsa iyiyiz cok sukur
kosu bandina ciktim yuruyusumu yapiyorum:)
Bugun yasemin yazmisti zerdecal zencefil karabiber ve bal karisimi iyi geliyor. Ihlamur felanda iyi gelir sanirm. Gecmis olsun cnmHayırlı aksamlar hanımlar
Benim boğaz ağrım gittikçe artıyor. Yutkunamıyorum bile kulağıma vuruyor.
Ne içsem geçer?
Zencefili coronaya yakalanınca tavsiye etmiyorlar canım, içme sakınHayırlı aksamlar hanımlar
Benim boğaz ağrım gittikçe artıyor. Yutkunamıyorum bile kulağıma vuruyor.
Ne içsem geçer?
Koronamiymis @Furha63Zencefili coronaya yakalanınca tavsiye etmiyorlar canım, içme sakın
Sana yazdıklarımı denedin mi
Afyt olsun guzel cnm13 kasim cuma
Kahvaltı 11.00
İki dilim ev yapımı pizza (hamuru TB unuyla yapıldı) içinde ev yapımı kavurma,zeytin,peynir vardı.
Bir yk pekmez
Çay
Ara 14.00 bir küçük kase yalancı aşure(dün tarifini vermiştim) yulaf ezmesi,incir,kuru üzüm,badem,fıstık,süt ve suyla yapılıyor diye belirtmiştim.
Aksam 18.30
Dört kaşık kadar bulgur pilavı,bir parça fırınlanmış tavuk,dört dilim patates,salata,ayran.
2.5 litre su içildi
Guzel bence cnm afyt olsun14 Kasım Cumartesi
10:00 >>> 3 adet haşlama yumurta
1 yk lor peyniri
Maydonoz, biber
Domates, salatalık
16:00 >>> El kadar Kaya levreği
2 kase salata
Yarım közlenmiş patates
3 tane közlenmiş soğan
Su >>> 2 lt
Spor >>> yok
Eşimin gönlü olursa yürüyüşe çıkarızsuyu daha da artırmayı düşünüyorum
Hmm magnezyum vardı evde birde onu denesin simdilik yok dedi ama bidha cıkarsa bakalm.Magnezyum eksikliği de sırt ağrısı yapar canım
Sağol canimBugun yasemin yazmisti zerdecal zencefil karabiber ve bal karisimi iyi geliyor. Ihlamur felanda iyi gelir sanirm. Gecmis olsun cnm
Ya öyle mi tmm canım sağol.Zencefili coronaya yakalanınca tavsiye etmiyorlar canım, içme sakın
Temasliyiz canım.Koronamiymis @Furha63
Sağol canimBugun yasemin yazmisti zerdecal zencefil karabiber ve bal karisimi iyi geliyor. Ihlamur felanda iyi gelir sanirm. Gecmis olsun cnm
Ya öyle mi tmm canım sağol.Zencefili coronaya yakalanınca tavsiye etmiyorlar canım, içme sakın
Temasliyiz canım.Koronamiymis @Furha63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?