- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.101
Başım o Kadar çok ağrıyor ki anlatamam. Gece bir ona uyaniyorum bir diğerine nevrim döndü. Oğlum uyandi 4 gibi bi daha uyuyamadi. Kizim sürekli uyandı, şu an gözlerim şiş şiş zor açıyorum.Çıldırıcam şu saat olmuş gözünden uyku akıyor uyumuyor uyumuyor uyumuyor
Başım o Kadar çok ağrıyor ki anlatamam. Gece bir ona uyaniyorum bir diğerine nevrim döndü. Oğlum uyandi 4 gibi bi daha uyuyamadi. Kizim sürekli uyandı, şu an gözlerim şiş şiş
Bi uyumayan bebis dahaa sonradan uyumustur umarimmÇıldırıcam şu saat olmuş gözünden uyku akıyor uyumuyor uyumuyor uyumuyor
Off pınarcan gündüz de ben yatamiyorumAh ya isin zor valla oglen yat bari izin verirlerse dinlen biraz
Kaptanım , 3.9 un hepsini su olarak tüketmek biraz zor, gunluk içtiğimiz varsa meyve suyu komposta süt rezene vb içeceklerle o 1 litreyi karsılayabilir zira 3.9 sırf su cok zorluyorCanım su miktarın hem kilona göre hem emzirme durumuna göre az
Artırmalısın
Günlük tüketilmesi gereken su miktarı=Kilo×0.033
2.910= 88.2×0.033 (2.9 lt)
Emzirme içinde emzirme durumuna göre 0.5 ile 1 lt arasında eklemen lazım. (İlk 6 ay olduğu için 1 lt)
2.9+1= 3.9 lt su tüketmen lazım
3.5 lt 'nin altına düşme canım (saat başı 1 bardak içebilirsin)
Canim hayırlı uğurlu olsun. Bizde bu sene temelden girdik. Daha kazilmadi bina. Bizim ki küçük yatirim amaclı keşke büyük olsaydi bende oraya taşınsaydım.
Sağol canımpapatya_2014 kızlar hayırlı olsun sağlıkla oturun insAllah
Evet canim dayisigille sikintilari vardi duzelirse arami duzelecek duzelmezse tamamen bozulacakGezmeye mi gidiyorsunuz hayırdır canım
Sagol canim daha cok stres olacak gibiBugün cok sıkı başladım canim. Merak etmeee. Tabi ki birinciyiz
Yoğunluk var desene. Kolay gelsin.
Hadi hayırlısı olsun öyleymişEvet canim dayisigille sikintilari vardi duzelirse arami duzelecek duzelmezse tamamen bozulacak
Sagol canim daha cok stres olacak gibi
HayırlısıEvet canim dayisigille sikintilari vardi duzelirse arami duzelecek duzelmezse tamamen bozulacak
Hayirlisi olsun cnmCanım giremedim ya kusura bakmayın çok yoğun geçiyor bu aralar günlerim. Geçen sene temelden bi eve girmiştim o bitmek üzere içinde değişiklikler yaptırıyoruz kaç gündür oraya gidip duruyorum ustalar felan. Eşimde araba almak istedi iki gündüzde galeri dolaşıyoruz. Çocukla ikisine gitmek gelmek çok zor. Yarın bakıcı yardımcı ayarlıcam çünkü dışarda çok işlerim oluyor. Eve kamera taktırıcam bir süre saha yoğun geçecek sanırım bu saatlerde anca girebiliyorum yaa
Oyle de korona olan oluyormus ama niranda yazmis magnezyum eksikligi de sirt agrisi yapiyormus. Baska nedenide olabillr tabikiSirt ağrısı da mı korona belirtisibenim koca da iki gündür sirtim ağrıyor deyip duruyor.
Ekmek olmadigi için üç yumurta beni rahatsız etmedi,bence gayet güzel ve sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun.
Harika spor yaomissin,menun de gayet güzel afiyet olsun.
Geçmiş olsun canım.
Protein bakımından zengin bir gün olmuş,harika afiyet olsun canım.
Menunde bir tek helva rahatsız etti o da çok azmis zaten,sporunu da yapmışsın,süper.
İyi görünüyor menun afiyet olsun canım.
Aksam yoğurt,salata ekleseydin çok daha kusursuz olacaktı menun,afiyet olsun,bu arada bayılırım pırasa yemeğine
Ohh ne güzel,iyi oturmalar size
Hayirli olsun eviniz,bizde araba bakıyoruz ama ateş pahası,en külüstür arabalara bile dunyanin parasını istiyorlar,biz erteledik araba olayını,inşallah size en güzelini almak nasip olur
Afyt olsun guzel cnm keske yine spor yapabilsen14 kadım menü
Kahvaltı 10.00
3 çatal sucuklu yumurta
Bir dilim ekmek
Peynir
Domates
3 adet zeytin
Akşam yemeği 18.00
3 adet kaburga
Salata
Çeyrek lavaş
su:2 litre
Spor: yok
Afyt olsn guzel cnm spor da var14 Kasım Cumartesi
Kahvaltı 11
3 zeytin
1 kaşık acılı sos
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk Beyaz peynir
Akşam 19:00
1 kepçe etli kuru fasulye
1 kornişon, 1 kaşık lahana turşusu
3 ışık patlıcan köz
Su 2.5 lt
Spor
200 ip atlama100 squat 60 puan Pnrrr-12
Aksam yemegi karisik olms ama miktarlar az afyt olsn cnm14 kasim cumartesi
10.00
2 yumurta 4dlm sucuklu
2 tb ekmek
13.30
1galeta
1 mandalin
2 kare bitter
18.30
3 ksk et kavurma
4ksk bulgur pilavi
1 kepce kuru fasulye
2 yk patlican oturma
Salata bolca
Su 2 litre falandir
Cok sukurki sirt agrisi 1 gun surdu simdi yok insallah bidha olmaz baska bi belirtide yok bosuna evham yaptik sanrmSakatat hic sevmiyorum yiyenlerede saygiyla egiliyorum
Genel anlamda duzene girdi canim. Uykusu seviyor evet babaya cekmis biraz. Gece su icmeye kalkar yanima yatmak ister onun disinda hasta degilse sukur iyiyiz uyku konusunda
Biraz daha vakit var demekki canim. İllaki duzene girecek seninkilerde
İns degildir canim.
Ama benim esimde sirt agrisiyla basladi belirtiler. Korkmayin ama tedbirinizide alin canim.
Yok canim. Kizlar istedi az yaptim onlara cok kendime az koydum
Gunluk isler harici hergune buyuk is yazdim. Cam silme bir.gune hatta oda oda bile yazdim. Halilar cekmeceler gibi. Ama uyamadim cunki o ara hic is yapasim gelmiyordu. Simdi ufak tefek yapiyorum
Bilerek az yaptim . elim normalde aza varmaz pek ama. Kizlara cok koydum tabakalrina kendime az
Demi bence klasik
Bende yaa
Bu terimler beynime isledi.ah korona ahhhhh
Canim ihlamut cok iyi geliyor. İcine varsa ayva yapragi yada ayvanin kendisi. Corek otu, keki karistiirip ic . cok faydasini gordum gecen hafta cocuklar ve kendimde
Afiyet sifa olsun canim benim.
Normal soguk alginligidir canim. Herkeste var simdi kotuye yormaya gerek yok.
İhlamut candir
Elimden geldigince dikkat ettim canim.
Bende simdi gidiyorum menulere bakmaya
Simdiden hayirli yokcukuklar cnmKizlarrr eve gece yarisi girdik. Soyun dokun kuzuyu uyut deeken bu saat oldu.
Kv evinde int yok. Orda tel sebekesi.cekmiyorr dogal olarak internette giremedim o yuzden.
Yarinda pek girunmeyebilirim. Koye esimin dayisigile gidecegiz eltiler ve kv ile.
Gunaydn cnm kolay gelsn ozaman iyilesde duzenine donersn insallahGünaydın kızlar
boğazımda hala ağrım olduğu için aralıklı beslenemiyorum sürekli ballı bişeler ve çorba içip duruyorum o yüzden 3 gündür menü paylaşmadım
Ne zaman ne yedim birbirine girdi çünkü
Bugün pazar klasiği bir sürü iş var
Onları haledeyim yine gelirim
Öpüldünüz
OyleHayırlısı
Aman oyle olsun canimCok sukurki sirt agrisi 1 gun surdu simdi yok insallah bidha olmaz baska bi belirtide yok bosuna evham yaptik sanrm
Sagol canimSimdiden hayirli yokcukuklar cnm
Zor eloş ben kendimi hayal ettim öyle sen söyleyince yine soğudum ikinci çocuktanBaşım o Kadar çok ağrıyor ki anlatamam. Gece bir ona uyaniyorum bir diğerine nevrim döndü. Oğlum uyandi 4 gibi bi daha uyuyamadi. Kizim sürekli uyandı, şu an gözlerim şiş şiş zor açıyorum.
Saol canımAfyt olsn guzel cnm spor da var
Bilmiyorum ki canım pazartesi salı olmazsa Özele gidip muayene olup test veririmSormak istemiyorum ama size de mi bulaştı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?