Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çıldırıcam şu saat olmuş gözünden uyku akıyor uyumuyor uyumuyor uyumuyor
Başım o Kadar çok ağrıyor ki anlatamam. Gece bir ona uyaniyorum bir diğerine nevrim döndü. Oğlum uyandi 4 gibi bi daha uyuyamadi. Kizim sürekli uyandı, şu an gözlerim şiş şiş zor açıyorum.

Başım o Kadar çok ağrıyor ki anlatamam. Gece bir ona uyaniyorum bir diğerine nevrim döndü. Oğlum uyandi 4 gibi bi daha uyuyamadi. Kizim sürekli uyandı, şu an gözlerim şiş şiş

Ah ya isin zor valla oglen yat bari izin verirlerse dinlen biraz

Kaptanım , 3.9 un hepsini su olarak tüketmek biraz zor, gunluk içtiğimiz varsa meyve suyu komposta süt rezene vb içeceklerle o 1 litreyi karsılayabilir zira 3.9 sırf su cok zorluyor

Eklentiler

• IMG_20201115_083852.webp
    74,4 KB · Görüntüleme: 20
Günaydın kızlar
boğazımda hala ağrım olduğu için aralıklı beslenemiyorum sürekli ballı bişeler ve çorba içip duruyorum o yüzden 3 gündür menü paylaşmadım
Ne zaman ne yedim birbirine girdi çünkü
Bugün pazar klasiği bir sürü iş var
Onları haledeyim yine gelirim
Öpüldünüz

Hayirlisi olsun cnm
Oyle de korona olan oluyormus ama niranda yazmis magnezyum eksikligi de sirt agrisi yapiyormus. Baska nedenide olabillr tabiki
14 kadım menü
Kahvaltı 10.00
3 çatal sucuklu yumurta
Bir dilim ekmek
Peynir
Domates
3 adet zeytin

Akşam yemeği 18.00
3 adet kaburga
Salata
Çeyrek lavaş

su:2 litre
Spor: yok
Afyt olsun guzel cnm keske yine spor yapabilsen
Afyt olsn guzel cnm spor da var
14 kasim cumartesi
10.00
2 yumurta 4dlm sucuklu
2 tb ekmek

13.30
1galeta
1 mandalin
2 kare bitter

18.30
3 ksk et kavurma
4ksk bulgur pilavi
1 kepce kuru fasulye
2 yk patlican oturma
Salata bolca

Su 2 litre falandir
Aksam yemegi karisik olms ama miktarlar az afyt olsn cnm
Cok sukurki sirt agrisi 1 gun surdu simdi yok insallah bidha olmaz baska bi belirtide yok bosuna evham yaptik sanrm
Simdiden hayirli yokcukuklar cnm
Gunaydn cnm kolay gelsn ozaman iyilesde duzenine donersn insallah

Başım o Kadar çok ağrıyor ki anlatamam. Gece bir ona uyaniyorum bir diğerine nevrim döndü. Oğlum uyandi 4 gibi bi daha uyuyamadi. Kizim sürekli uyandı, şu an gözlerim şiş şiş zor açıyorum.
Zor eloş ben kendimi hayal ettim öyle sen söyleyince yine soğudum ikinci çocuktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…