- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.061
Canım giremedim ya kusura bakmayın çok yoğun geçiyor bu aralar günlerim. Geçen sene temelden bi eve girmiştim o bitmek üzere içinde değişiklikler yaptırıyoruz kaç gündür oraya gidip duruyorum ustalar felan. Eşimde araba almak istedi iki gündüzde galeri dolaşıyoruz. Çocukla ikisine gitmek gelmek çok zor. Yarın bakıcı yardımcı ayarlıcam çünkü dışarda çok işlerim oluyor. Eve kamera taktırıcam bir süre saha yoğun geçecek sanırım bu saatlerde anca girebiliyorum yaa
Sadece çay iç ama :))bende annemgile geldim
cay icecez
Kolay gelsin canımCanım giremedim ya kusura bakmayın çok yoğun geçiyor bu aralar günlerim. Geçen sene temelden bi eve girmiştim o bitmek üzere içinde değişiklikler yaptırıyoruz kaç gündür oraya gidip duruyorum ustalar felan. Eşimde araba almak istedi iki gündüzde galeri dolaşıyoruz. Çocukla ikisine gitmek gelmek çok zor. Yarın bakıcı yardımcı ayarlıcam çünkü dışarda çok işlerim oluyor. Eve kamera taktırıcam bir süre saha yoğun geçecek sanırım bu saatlerde anca girebiliyorum yaa
Boya göre hesap edersek takımın en fit hatunu kendisi şu anda canımBenim ortak hiç girmiyor ki cumadan cumaya görüşüyoruz kendisiyle nerelerde acep
Ben hiç kaçamak yapmadımGörmeden yazmışım neyse kiyoğundum bugün.
Ortimmm hadi geçen haftanin sondan birincisi olmuş olabiliriz, bu haftanin baştan birincisi olalım. Ben yarin itibari ile asılıyorum
Bugün biraz kaçırmış olabilirim
Kolay gelsin canım
Menülerine dikkat et , takımdan uzak kalınca salınıyor genelde
Yok salmıyorum canım sadece fazla giremiyorum. Yav en fit baba kaldı o zaman biz baştan kaybettik azcık etli butlu birini verseydiniz de tek başıma yarışmamış olurdumBoya göre hesap edersek takımın en fit hatunu kendisi şu anda canım
İşleri yoğun diye biliyorum canım ya
Öyle deme :))Yok salmıyorum canım sadece fazla giremiyorum. Yav en fit baba kaldı o zaman biz baştan kaybettik azcık etli butlu birini verseydiniz de tek başıma yarışmamış olurdum
bence guzel 3 yumurtada cok degil gibi cunku ekmek felanda yememissin
Protein ağırlıklı beslenemeye karar verdiğim için miktarı az tutmayacağım kızlar, direnç noktama geldiğim de azaltacak birşeyler kalsın3 yumurta fazlageldi bana ,diğerleri güzel
Ay inşallah yaaaa benimde reglim bi bitseydi inşallah belki daha da çok giderÖyle deme :))
Birkaç haftadır fazla gitmiyor ama bu hafat bir atak yapacak diye düşünüyorum.
Verince bireysell dereceden aşağı vermiyor
Suyu ihmal etme, dışarda olunca az tüketiliyor geneldeAy inşallah yaaaa benimde reglim bi bitseydi inşallah belki daha da çok gider
Ozaman sarısını yeme bitanesınınkaptanım :))Protein ağırlıklı beslenemeye karar verdiğim için miktarı az tutmayacağım kızlar, direnç noktama geldiğim de azaltacak birşeyler kalsın
Niye kız :))Ozaman sarısını yeme bitanesınınkaptanım :))
Sirt ağrısı da mı korona belirtisiEsimde sırt agrisinin gectigini soyluyor yinede maskeyle dolaniyor bu ara bakalm tekrarlarsa gidicek tekrarlamazsa iyiyiz cok sukur
Ekmek olmadigi için üç yumurta beni rahatsız etmedi,bence gayet güzel ve sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun.14 Kasım Cumartesi
10:00 >>> 3 adet haşlama yumurta
1 yk lor peyniri
Maydonoz, biber
Domates, salatalık
16:00 >>> El kadar Kaya levreği
2 kase salata
Yarım közlenmiş patates
3 tane közlenmiş soğan
Su >>> 2 lt
Spor >>> yok
Eşimin gönlü olursa yürüyüşe çıkarızsuyu daha da artırmayı düşünüyorum
Harika spor yaomissin,menun de gayet güzel afiyet olsun.MENUM:
Ac karnına 1 bardak limonlu su
9:30 kahve, 1 muz
13:00 1 bardak süt, 3yk yogurt, 1yk chia, 3yk yulaf, 1yk kuru üzüm, tarcın
16:00 kahve, 1 kare bitter
17:30 1 kepce sehriye corbası, 1 tabak ıspanak yemegi, 3 yk yogurt, 2 tursu salatalık
19:00-20:00 arası sütlü türk kahvesi icebilirim
2lt su
Spor 35dk leslie 105p
1000 hoplama 100p
300 mekik 60p =toplam 265p
Geçmiş olsun canım.Banyomu yaptım vücut agrım ve bogaz agrim var öksürükte eşlik ediyor
Ihlamur kaynattim içeceğim birazdan
Protein bakımından zengin bir gün olmuş,harika afiyet olsun canım.14kasım menüm
09:30
Yarim litre limonlu su
12:00
2haslanmis tavuk baget,bi bardak ayran 1dilim tm buğday ekmeği
15:00 2kucuk mandalina bi küçük yerli muz
18:30 5 izgara köfte biber salata 2salatalik turşu
Su 3lt
Spor 40dk orta tempo yürüyüş 80pn @Pnrrr-20
Menunde bir tek helva rahatsız etti o da çok azmis zaten,sporunu da yapmışsın,süper.14 kasim cumartesi
09.30
1 tabak yesil fasulye
5 6 tane aci sus biberi
3 hurma
1yk ucuyla un helvasi
15.00
sutlu kahve sekersiz
18.00
5 yk cuscus(ince bulgur gibi olandan)
2 kepce sulu sebzeli etli turlu yemegi
yesillil
4 5 catal karnibahar tursusu
2yk yogurt
su yatana kadar 2.5lt olur
spor 1 saat yuruyus 180
600 ip atlama 120
toplam 300 puan @Pnrrr-20
İyi görünüyor menun afiyet olsun canım.14 kasım cumartesi
09.00 haslanmıs yumurta,2dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir
13.00 az bulgurlu bol yesıllıklı ton balıklı salata,ayran
18.00 4 kaşık etli türlü,2 minik pirinc yok denecek kadar az dolma, bir kase salata, 4 kaşık köz patlıcan biber,2 kaşık atom meze
(Bu öğün haftada bir free menum ödül gecem:))
Spor:30 dk yürüyüş *2 =60 point @Pnrrr-20
Su:2litre
Aksam yoğurt,salata ekleseydin çok daha kusursuz olacaktı menun,afiyet olsun,bu arada bayılırım pırasa yemeğine14 Kasım Cumartesi
12:30
1 havuç
2 haşlanmış yumurta
2 yaprak kıvırcık marul
18:30
1 tabak zeytinyağlı pırasa kavurması (pirinç vs yoktu)
2 tavuk pirzola (fırın)
Su:1 buçuk litre
Spor:yok
Ohh ne güzel,iyi oturmalar sizebende annemgile geldim
cay icecez
Hayirli olsun eviniz,bizde araba bakıyoruz ama ateş pahası,en külüstür arabalara bile dunyanin parasını istiyorlar,biz erteledik araba olayını,inşallah size en güzelini almak nasip olurCanım giremedim ya kusura bakmayın çok yoğun geçiyor bu aralar günlerim. Geçen sene temelden bi eve girmiştim o bitmek üzere içinde değişiklikler yaptırıyoruz kaç gündür oraya gidip duruyorum ustalar felan. Eşimde araba almak istedi iki gündüzde galeri dolaşıyoruz. Çocukla ikisine gitmek gelmek çok zor. Yarın bakıcı yardımcı ayarlıcam çünkü dışarda çok işlerim oluyor. Eve kamera taktırıcam bir süre saha yoğun geçecek sanırım bu saatlerde anca girebiliyorum yaa
Ne oldu canım,niye uyku tutmuyor? Benim de bir günüm bir günümü tutmuyor,normalde erken uyumak isterim,benim kız miz mizlanir birakmaz,bu gece kız uyudu benim uykum yokBeni bu gece yine uyku tutmuyor
Oysa ki dünden de uykusuzum
Protoin beyazında kaptanım, fazla sarı zararNiye kız :))
Amin canım daha iyisi olmayanın olsun inşallah. Aslında araba düşünmüyorduk ama kayınpeder biraz destek olunca bizde bakmaya başladık. Dediğin gibi deli pahalı herşey. İnşallah çok iyi temiz bi araba denk gelir alırsınız canım.Sirt ağrısı da mı korona belirtisibenim koca da iki gündür sirtim ağrıyor deyip duruyor.
Ekmek olmadigi için üç yumurta beni rahatsız etmedi,bence gayet güzel ve sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun.
Harika spor yaomissin,menun de gayet güzel afiyet olsun.
Geçmiş olsun canım.
Protein bakımından zengin bir gün olmuş,harika afiyet olsun canım.
Menunde bir tek helva rahatsız etti o da çok azmis zaten,sporunu da yapmışsın,süper.
İyi görünüyor menun afiyet olsun canım.
Aksam yoğurt,salata ekleseydin çok daha kusursuz olacaktı menun,afiyet olsun,bu arada bayılırım pırasa yemeğine
Ohh ne güzel,iyi oturmalar size
Hayirli olsun eviniz,bizde araba bakıyoruz ama ateş pahası,en külüstür arabalara bile dunyanin parasını istiyorlar,biz erteledik araba olayını,inşallah size en güzelini almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?