Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

papatya_2014 da uğramaz oldu zaten
İyi misin canım, ses ver arada
Canım giremedim ya kusura bakmayın çok yoğun geçiyor bu aralar günlerim. Geçen sene temelden bi eve girmiştim o bitmek üzere içinde değişiklikler yaptırıyoruz kaç gündür oraya gidip duruyorum ustalar felan. Eşimde araba almak istedi iki gündüzde galeri dolaşıyoruz. Çocukla ikisine gitmek gelmek çok zor. Yarın bakıcı yardımcı ayarlıcam çünkü dışarda çok işlerim oluyor. Eve kamera taktırıcam bir süre saha yoğun geçecek sanırım bu saatlerde anca girebiliyorum yaa

Kolay gelsin canım
Menülerine dikkat et , takımdan uzak kalınca salınıyor genelde

Ben hiç kaçamak yapmadım
Yarın kahvaltıya mevye eklemeyi düşünüyorum sadece.
Bu haftanın 1.si biziz tabiki
Menünü bekliyorum
Yarından itibaren sıfır kaçamak lütfen.
Ele dile düşürme bizi

Kolay gelsin canım
Menülerine dikkat et , takımdan uzak kalınca salınıyor genelde

Boya göre hesap edersek takımın en fit hatunu kendisi şu anda canım
İşleri yoğun diye biliyorum canım ya
Yok salmıyorum canım sadece fazla giremiyorum. Yav en fit baba kaldı o zaman biz baştan kaybettik azcık etli butlu birini verseydiniz de tek başıma yarışmamış olurdum

Yok salmıyorum canım sadece fazla giremiyorum. Yav en fit baba kaldı o zaman biz baştan kaybettik azcık etli butlu birini verseydiniz de tek başıma yarışmamış olurdum
Öyle deme :))
Birkaç haftadır fazla gitmiyor ama bu hafat bir atak yapacak diye düşünüyorum.
Verince bireysell dereceden aşağı vermiyor

Esimde sırt agrisinin gectigini soyluyor yinede maskeyle dolaniyor bu ara bakalm tekrarlarsa gidicek tekrarlamazsa iyiyiz cok sukur
Sirt ağrısı da mı korona belirtisibenim koca da iki gündür sirtim ağrıyor deyip duruyor.
Ekmek olmadigi için üç yumurta beni rahatsız etmedi,bence gayet güzel ve sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun.
Harika spor yaomissin,menun de gayet güzel afiyet olsun.
Banyomu yaptım vücut agrım ve bogaz agrim var öksürükte eşlik ediyor
Ihlamur kaynattim içeceğim birazdan
Geçmiş olsun canım.
Protein bakımından zengin bir gün olmuş,harika afiyet olsun canım.
Menunde bir tek helva rahatsız etti o da çok azmis zaten,sporunu da yapmışsın,süper.
İyi görünüyor menun afiyet olsun canım.
14 Kasım Cumartesi

12:30
1 havuç
2 haşlanmış yumurta
2 yaprak kıvırcık marul

18:30
1 tabak zeytinyağlı pırasa kavurması (pirinç vs yoktu)
2 tavuk pirzola (fırın)

Su:1 buçuk litre
Spor:yok
Aksam yoğurt,salata ekleseydin çok daha kusursuz olacaktı menun,afiyet olsun,bu arada bayılırım pırasa yemeğine
bende annemgile geldim
cay icecez
Ohh ne güzel,iyi oturmalar size
Hayirli olsun eviniz,bizde araba bakıyoruz ama ateş pahası,en külüstür arabalara bile dunyanin parasını istiyorlar,biz erteledik araba olayını,inşallah size en güzelini almak nasip olur

Amin canım daha iyisi olmayanın olsun inşallah. Aslında araba düşünmüyorduk ama kayınpeder biraz destek olunca bizde bakmaya başladık. Dediğin gibi deli pahalı herşey. İnşallah çok iyi temiz bi araba denk gelir alırsınız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…