Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de cuma günü,dolabı açtım ayran surahisine elimle çarpınca mutfak halisina döküldü,kaldırdım senin gjbi banyoda yıkadım,Allah'tan inceydi halı ama beni de çok yordu.Senin sanırım böbrekleri de sorun vardı,keşke kendini yormasaydin

Rabbim şifa versin
Kasım aralık en yüksek sayıları göreceğiz deniliyordu
Etrafimda tanıdık herkes virüse yakalandı

Gorumcemin astımı,şekeri, tansiyonu olduğu hâlde hastaneye yatırmamışlar dolu diye
Ateşiniz yükselirse getirin demisler

Kadın nefessiz kalıyor konuşurken zor konusuyo

Oğlu hala hastanede oksijene bağlıymış rabbim herkese şifa versin
Gerçekten zor bir kış bizi bekliyor

Dolap için hâlâ gelmedi servis..
Fırın Posetine kanat patates bol sarımsak koydum pisiyor fırında yaninada domates salatasi icinede bol kurusoğan doğrarım aksam menüm böyle..
Ben de balık aldım,fırına atıp,yanına bol salatayla yerim artık,belki bir çorba da koyarim.

Ah Niran ah bir şey demiyorum sana
Spor yapamadım bugün yatmaktan artık yarın iyi hissedersem yaparım
Kuğum canım nasıl oldun var mi ateşin filan ?

5 sene olacak şuan öksürdugumde sezeryan dikişi yerime bicak saplaniyor gibi
Sezeryan doğum yapanlar derlerdi de abarttiklarini düşünürdüm,hakikaten zorunlu olmadığı sürece kimseye önermiyorum,berbat bir şey sezeryan,elbette normal doğumda zordur ama büyüklerin dediği gibi toparlaması çok daha kısa sürüyor.

Ah Niran ah bir şey demiyorum sana

Kuğum canım nasıl oldun var mi ateşin filan ?
Ateşim yok kuru öksürük bogaz baş ağrısı var canım aman ateş olmasinda bunada razıyım
Aksam niranin dedigi gibi kekik çayı demleyip içeceğim bide sicak su torbası alip terlersem iyi gelir inş

5 sene olacak şuan öksürdugumde sezeryan dikişi yerime bicak saplaniyor gibi
Hımm sen o zaman dikkat etmemişsin kendine canım. Çoktan geçmiş olması lazım. 1 seneye kadar üşüyünce sızlama normalmiş ama gerisinin geçmesi gerekiyordu

Yok ya ben 2 günde normal hayatıma döndüm. Ama ilk gün korkunçtu. Bolca yürüdüm ilk gün.2. Gün iyiydim artık hatta 3. Gün kendim banyo yaptım hiç yatmadım. 1 hafta 10 gün öksürme ve eğilip kalkma sıkıntıydı acıyordu o zaman. Velhasıl ilk gün bolca yürümezsen çok uzun sürüyor iyileşmesi. Eltim acıyor diye yürümedi. Aylarca sıkıntı çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…