- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.141
Ben de cuma günü,dolabı açtım ayran surahisine elimle çarpınca mutfak halisina döküldü,kaldırdım senin gjbi banyoda yıkadım,Allah'tan inceydi halı ama beni de çok yordu.Senin sanırım böbrekleri de sorun vardı,keşke kendini yormasaydinSabah 5' te minnoşum kalk, kalk diye uyandırmasıyla mutfağa girdim, kahvaltı yemek, mutfak temizliği derken öğlen oldu
Yemeği de yapayım mutfakla işim bitsin dedim.
Akşam yemeğini ayarladım.
Banyoyu yıkayayım dedim.
Kızacaksınız biliyorum ama söylemesem olmaz :))
Küçük bir halı yıkadım banyoda, sıcak su ile tabi.
Yine de hafiften böbreklerim hafiften ağrımaya başladı.
Sıcak su torbasına su koydum, biraz dinlenirsem kendime gelirim İnşallah
Rabbim şifa versinAz önce kızkardeşim aradı
Eşi hasta yatıyormuş, tüm vücudu ağrıyormuş.
"Muhtemelen onada bulaştı, sizde dikkat edin" diyor.
Sayıda epey tırmanmış.
Bizim öğrencilerden de pozitif olanların haberleri gelmeye başladı, bakalım ne olacak
Evet canım üşütünce ağrıyor. Benim hala ara ara çok üşütürsem sızlarSezeryan kesisinin olduğu yer mi ağrıyor
artık emerken de uyumuyor canımNasıl uyutuyorsun canım, emzirirken mi
Ben de daha yeni bıraktım onları eşimin dalga geçmesi sonucuYüksek bel hamile kulodu giyiyorumbayağı sıcak tutuyor
Ben de balık aldım,fırına atıp,yanına bol salatayla yerim artık,belki bir çorba da koyarim.Dolap için hâlâ gelmedi servis..
Fırın Posetine kanat patates bol sarımsak koydum pisiyor fırında yaninada domates salatasi icinede bol kurusoğan doğrarım aksam menüm böyle..
Senin bebe kaç aylık?kız mı erkek mi? Kesin yazmissindir,ben kacirmisimdir.artık emerken de uyumuyor canım
11 aylık kız canımSenin bebe kaç aylık?kız mı erkek mi? Kesin yazmissindir,ben kacirmisimdir.
Maşallah buyutmussun sen11 aylık kız canım
Ah Niran ah bir şey demiyorum sanaSabah 5' te minnoşum kalk, kalk diye uyandırmasıyla mutfağa girdim, kahvaltı yemek, mutfak temizliği derken öğlen oldu
Yemeği de yapayım mutfakla işim bitsin dedim.
Akşam yemeğini ayarladım.
Banyoyu yıkayayım dedim.
Kızacaksınız biliyorum ama söylemesem olmaz :))
Küçük bir halı yıkadım banyoda, sıcak su ile tabi.
Yine de hafiften böbreklerim hafiften ağrımaya başladı.
Sıcak su torbasına su koydum, biraz dinlenirsem kendime gelirim İnşallah
Kuğum canım nasıl oldun var mi ateşin filan ?Spor yapamadım bugün yatmaktan artık yarın iyi hissedersem yaparım
5 sene olacak şuan öksürdugumde sezeryan dikişi yerime bicak saplaniyor gibiEvet canım üşütünce ağrıyor. Benim hala ara ara çok üşütürsem sızlar
Sezeryan doğum yapanlar derlerdi de abarttiklarini düşünürdüm,hakikaten zorunlu olmadığı sürece kimseye önermiyorum,berbat bir şey sezeryan,elbette normal doğumda zordur ama büyüklerin dediği gibi toparlaması çok daha kısa sürüyor.5 sene olacak şuan öksürdugumde sezeryan dikişi yerime bicak saplaniyor gibi
Ateşim yok kuru öksürük bogaz baş ağrısı var canım aman ateş olmasinda bunada razıyımAh Niran ah bir şey demiyorum sana
Kuğum canım nasıl oldun var mi ateşin filan ?
İnşallah canım iyi bak Kendine Allah şifa versinAteşim yok kuru öksürük bogaz baş ağrısı var canım aman ateş olmasinda bunada razıyım
Aksam niranin dedigi gibi kekik çayı demleyip içeceğim bide sicak su torbası alip terlersem iyi gelir inş
Hımm sen o zaman dikkat etmemişsin kendine canım. Çoktan geçmiş olması lazım. 1 seneye kadar üşüyünce sızlama normalmiş ama gerisinin geçmesi gerekiyordu5 sene olacak şuan öksürdugumde sezeryan dikişi yerime bicak saplaniyor gibi
Hepimizinkini inşallahMaşallah buyutmussun senAllah hayırlı evlat etsin
Yok ya ben 2 günde normal hayatıma döndüm. Ama ilk gün korkunçtu. Bolca yürüdüm ilk gün.2. Gün iyiydim artık hatta 3. Gün kendim banyo yaptım hiç yatmadım. 1 hafta 10 gün öksürme ve eğilip kalkma sıkıntıydı acıyordu o zaman. Velhasıl ilk gün bolca yürümezsen çok uzun sürüyor iyileşmesi. Eltim acıyor diye yürümedi. Aylarca sıkıntı çektiSezeryan doğum yapanlar derlerdi de abarttiklarini düşünürdüm,hakikaten zorunlu olmadığı sürece kimseye önermiyorum,berbat bir şey sezeryan,elbette normal doğumda zordur ama büyüklerin dediği gibi toparlaması çok daha kısa sürüyor.
azıcık fazla yıyeyım o da artı oluyorAşırı az yemenden olabilir canım
gorselım baya ıyı artık ama ne bılıyım zorluyorum galıba artık kendımı bılemedımBelkide cnm resimdede gayet iyiydn mezun olup korumami yapsan acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?