Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dün akşam 37.5 ateşim
Baş göz ağrısı boğaz öksürük yeniden duş alıp kahvaltılık atıştırdım ilac içtim...
Öyle uyumuşum
Sabah 7:30da uyandım

Buzdolabi çalışmıyor motor devralıp çalışmıyor ışığı yanıp sönüyor
Eşimi uyandırdım servis aradı gün içinde geliriz dediler kahvaltı sonrası dondurucudakileri posetleyip anneme gönderdim

Onun büyük dondurucusunda yer varmis çok şükür yoksa bozulacaktı...

Ilacimi içip geri yattim

Geçmiş olsun canım

Sağol canım inşallah

Geçmiş olsun canım

Sezeryanlıysan orayı çok sıcak tut canım. Üşütünce çok acıyo

Geçmiş olsun canım
Aksilikler de üst üste gelmiş

Sabah 5' te minnoşum kalk, kalk diye uyandırmasıyla mutfağa girdim, kahvaltı yemek, mutfak temizliği derken öğlen oldu
Yemeği de yapayım mutfakla işim bitsin dedim.
Akşam yemeğini ayarladım.
Banyoyu yıkayayım dedim.
Kızacaksınız biliyorum ama söylemesem olmaz :))
Küçük bir halı yıkadım banyoda, sıcak su ile tabi.
Yine de hafiften böbreklerim hafiften ağrımaya başladı.
Sıcak su torbasına su koydum, biraz dinlenirsem kendime gelirim İnşallah

Ah canım gercekten kendine yazık ediyorsun degermi o agrıyı cekmene.

Günaydın kızlar bizde kötu uyuduk bugun ya sürekli uyandi ve 7 den sonra uyumadi normalde en erken 8 kalkardık :/
Benimki de rüyasında kimle kavga ediyorsa kalkıp beni pataklayıp geri yatıyor
Bu gece birde tırmaladı, kendi burnuna da tırnak geçirmiş, sabah aynada burnunu görünce bana gösterdi :))
Kim yaptı dedim, ablalarını işaret etti, gül gül öldük

Eeee ama kuzum yani bile bile lades diyorsun sen ya
Her halı yıkamanın sonunda şu ağrıyı çekiyosun

Eritirsin insAllah canım
Ay Niran niye kendine bu kadar da eziyet ediyorsun acaba gerçekten anlayamıyorum seni sen kendine acımıyorsun eşin çocukların da mı kızmıyor ben az bı is yapsam sinir sıkışmasından ötürü günlerce ağrı çekiyorum eşim söyleniyor bı daha yapmama razı gelmiyor onu geçtim kendi canıma niye eziyet edeyim ki gerçekten senin bu her şeye yetişme olayında da altında yatan bı geçmiş var sanırım yoksa insan kendine niye bunu yapsın ki biz senden fazla sana kıyamıyoruz takımdaki kızlarla lütfen biraz da sen kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…