- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.121
Geçmiş olsun canımDün akşam 37.5 ateşim
Baş göz ağrısı boğaz öksürükyeniden duş alıp kahvaltılık atıştırdım ilac içtim...
Öyle uyumuşum
Sabah 7:30da uyandım
Buzdolabi çalışmıyor motor devralıp çalışmıyor ışığı yanıp sönüyor
Eşimi uyandırdım servis aradı gün içinde geliriz dediler kahvaltı sonrası dondurucudakileri posetleyip anneme gönderdim
Onun büyük dondurucusunda yer varmis çok şükür yoksa bozulacaktı...
Ilacimi içip geri yattim
Sağol canım inşallahHayirlisi olsun cnm
Oyle de korona olan oluyormus ama niranda yazmis magnezyum eksikligi de sirt agrisi yapiyormus. Baska nedenide olabillr tabiki
Afyt olsun guzel cnm keske yine spor yapabilsen
Afyt olsn guzel cnm spor da var
Aksam yemegi karisik olms ama miktarlar az afyt olsn cnm
Cok sukurki sirt agrisi 1 gun surdu simdi yok insallah bidha olmaz baska bi belirtide yok bosuna evham yaptik sanrm
Simdiden hayirli yokcukuklar cnm
Gunaydn cnm kolay gelsn ozaman iyilesde duzenine donersn insallah
Baş göz ağrısı boğaz öksürükyeniden duş alıp kahvaltılık atıştırdım ilac içtim...
Öyle uyumuşum
Eşimi uyandırdım servis aradı gün içinde geliriz dediler kahvaltı sonrası dondurucudakileri posetleyip anneme gönderdim
Ilacimi içip geri yattim
Sezeryanlıysan orayı çok sıcak tut canım. Üşütünce çok acıyoSelam kızlar
Bugün bir gaflette bulunup bir buçuk dilim su böreği yedimşimdi hazırlanıp cikiyorum en az bir buçuk saat yürüyüş yapicam( inşallah) umarım eritirim,eşim sıcak sıcak alıp gelmişti engel olamadım.
Öyle uyumuşum
Ilacimi içip geri yattim
Ah canım gercekten kendine yazık ediyorsun degermi o agrıyı cekmene.Sabah 5' te minnoşum kalk, kalk diye uyandırmasıyla mutfağa girdim, kahvaltı yemek, mutfak temizliği derken öğlen oldu
Yemeği de yapayım mutfakla işim bitsin dedim.
Akşam yemeğini ayarladım.
Banyoyu yıkayayım dedim.
Kızacaksınız biliyorum ama söylemesem olmaz :))
Küçük bir halı yıkadım banyoda, sıcak su ile tabi.
Yine de hafiften böbreklerim hafiften ağrımaya başladı.
Sıcak su torbasına su koydum, biraz dinlenirsem kendime gelirim İnşallah
Nasıl uyutuyorsun canım, emzirirken miGünaydın kızlar
Kötü bir gece geçirdim nerdeyse cinnet geçirecektim valla. Uyumadı tospik. Dün iyi de hissetmiyordum zaten. Sinir harbiydi yani
Ben de kendime çok kızıyorumAh canım gercekten kendine yazık ediyorsun degermi o agrıyı cekmene.
Yüksek bel hamile kulodu giyiyorumSezeryanlıysan orayı çok sıcak tut canım. Üşütünce çok acıyo
Benimki de rüyasında kimle kavga ediyorsa kalkıp beni pataklayıp geri yatıyorGünaydın kızlar bizde kötu uyuduk bugun ya sürekli uyandi ve 7 den sonra uyumadi normalde en erken 8 kalkardık :/
Sezeryan kesisinin olduğu yer mi ağrıyorSezeryanlıysan orayı çok sıcak tut canım. Üşütünce çok acıyo
Annemde bana "baxer giy böbreklerini sıcak tutmak için" diyor.Yüksek bel hamile kulodu giyiyorumbayağı sıcak tutuyor
Eeee ama kuzum yani bile bile lades diyorsun sen yaSabah 5' te minnoşum kalk, kalk diye uyandırmasıyla mutfağa girdim, kahvaltı yemek, mutfak temizliği derken öğlen oldu
Banyoyu yıkayayım dedim.
Eritirsin insAllah canımSelam kızlar
Bugün bir gaflette bulunup bir buçuk dilim su böreği yedimşimdi hazırlanıp cikiyorum en az bir buçuk saat yürüyüş yapicam( inşallah) umarım eritirim,eşim sıcak sıcak alıp gelmişti engel olamadım.
Ay Niran niye kendine bu kadar da eziyet ediyorsun acaba gerçekten anlayamıyorum seniSabah 5' te minnoşum kalk, kalk diye uyandırmasıyla mutfağa girdim, kahvaltı yemek, mutfak temizliği derken öğlen oldu
Banyoyu yıkayayım dedim.
Bence sıcak tutuyor,göbeği güzel de toparlıyor.Annemde bana "baxer giy böbreklerini sıcak tutmak için" diyor.
Etkili oluyor mu gerçekten, sıcak tutuyor mu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?