- 8 Mart 2020
- 5.860
- 28.278
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.161
Üşüttüp hasta olduğum zamanlarda oluyor canımHımm sen o zaman dikkat etmemişsin kendine canım. Çoktan geçmiş olması lazım. 1 seneye kadar üşüyünce sızlama normalmiş ama gerisinin geçmesi gerekiyordu
Eşimin canı sıkıldı tabi ama vazgeçmeyeceğimi düşündüğü için çok birşey demedi.Ay Niran niye kendine bu kadar da eziyet ediyorsun acaba gerçekten anlayamıyorum senisen kendine acımıyorsun eşin çocukların da mı kızmıyor ben az bı is yapsam sinir sıkışmasından ötürü günlerce ağrı çekiyorum eşim söyleniyor bı daha yapmama razı gelmiyor onu geçtim kendi canıma niye eziyet edeyim ki gerçekten senin bu her şeye yetişme olayında da altında yatan bı geçmiş var sanırım yoksa insan kendine niye bunu yapsın ki biz senden fazla sana kıyamıyoruz takımdaki kızlarla lütfen biraz da sen kendine iyi bak
Biraz dizginlemeye çalış kendini cnm o halı kirli dursa ne olacak sanki sağlığın gitse napicanEşimin canı sıkıldı tabi ama vazgeçmeyeceğimi düşündüğü için çok birşey demedi.
Dediğin gibi birşey olabilir bilinçaltımda
Sabah 5' te minnoşum kalk, kalk diye uyandırmasıyla mutfağa girdim, kahvaltı yemek, mutfak temizliği derken öğlen oldu
Yemeği de yapayım mutfakla işim bitsin dedim.
Akşam yemeğini ayarladım.
Banyoyu yıkayayım dedim.
Kızacaksınız biliyorum ama söylemesem olmaz :))
Küçük bir halı yıkadım banyoda, sıcak su ile tabi.
Yine de hafiften böbreklerim hafiften ağrımaya başladı.
Sıcak su torbasına su koydum, biraz dinlenirsem kendime gelirim İnşallah
Halıları yıkamaya vererek başlayabilirsin canım. O gerçekten kendine eziyetEşimin canı sıkıldı tabi ama vazgeçmeyeceğimi düşündüğü için çok birşey demedi.
Sende halı yikamada safiyeye rakip olabillrsinEşimin canı sıkıldı tabi ama vazgeçmeyeceğimi düşündüğü için çok birşey demedi.
Ayy ne tatli masallah ya cok masumlarBenimki de rüyasında kimle kavga ediyorsa kalkıp beni pataklayıp geri yatıyor
Bu gece birde tırmaladı, kendi burnuna da tırnak geçirmiş, sabah aynada burnunu görünce bana gösterdi :))
Kim yaptı dedim, ablalarını işaret etti, gül gül öldük
Menu guzel afyt olsunDolap için hâlâ gelmedi servis..
Fırın Posetine kanat patates bol sarımsak koydum pisiyor fırında yaninada domates salatasi icinede bol kurusoğan doğrarım aksam menüm böyle..
Guzel bence afyt olsun cnm15 Kasım Pazar
10:00 >>> 1 adet küçük muz
1 adet küçük Trabzon hurması
1 adet nar
11:00 >>> Yarım biberli ekmek
4-5 adet biber turşusu
1 yk lor peyniri
Domates, salatalık
16:00 >>> 1 adet baget
2 kase salata
1 közlenmiş patates
4 tane közlenmiş soğan
Su >>> 2 lt
Spor >>> yok
Begendm. Guzl afiyet olsun cnm15 kasım pazar
09.00 1 haslanmıs yumurta, 1 tb dilim ekmek,1 dilim peynir
11.00 2 cevız 2 hurma
13.00 kucul tava menemen
18.00 etli türlü,2 dolma,yogurt
21.00 kahve ıcerım
Spor yok, tüm gun temızlık yaptım
Su:3 litre
Sabah patates aksam patates olms aksamki ekmekler olmasa iyiymis afyt olsn yinede fena degl bence15 Kasım Pazar
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış patates
3 zeytin
2 kaşık yoğurt
1 tk bal
Ara 16:00
1 mandalina
7 Antep fıstığı
Akşam 19:00
2 orta boy fırında patates soğan
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
4 zeytin
Su 3 lt geçer
Spor 150 ip atlama şimdilik eve gidince yediklerimi eritmek için ya ip atlarım ya Leslie ama ip daha zevkli geliyor şu sıra bklm puanı toplu yazarim artık
Burası canım 9. Takım menü ve spor sayfası ayrıca en altta da var 9.Takım Menü ve Spor Listelerikızlar ben yeniyim menü sayfası ne oluyor??
Sen sahip olacağın vücudu düşün canım onlar kilo almıyor bakma sen onlaraKızlar oglan uyudu erkenden baklm belki film falan izleriz esimle. Oda firin sutlac istedi yaptm yiycek smdi bende koklamakla yetindim
Patatesi hayatımızdan cıkarmak ya da en aza indirmek gerek15 Kasım Pazar
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış patates
3 zeytin
2 kaşık yoğurt
1 tk bal
Ara 16:00
1 mandalina
7 Antep fıstığı
Akşam 19:00
2 orta boy fırında patates soğan
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
4 zeytin
Su 3 lt geçer
Spor 150 ip atlama şimdilik eve gidince yediklerimi eritmek için ya ip atlarım ya Leslie ama ip daha zevkli geliyor şu sıra bklm puanı toplu yazarim artık
Güzel ortagım , pattis hariçMENUM:
Ac karnına 1 bardak limonlu su
9:00 2 cavdar ekmek, 1 yumurtla ile menemen, 7zeytin, 2 cecil peynir, 1tk labne, 2cherry domates
11:30 kahve 1 avuc kuru uzum
14:00 1 caybardak süt, 3yk yogurt, 1yk chia, 3yk yulaf, yarım muz, tarcın
16:00 kahve, 1 kare bitter
18:00 6 kanat fırın, 3 dilim patates, 1 kase Salata
2lt su
Spor 20dk leslie 60p
600 hoplama 60p
200 mekik 40p =toplam 160p
Sakın şeytana uyma ortiiiiKızlar oglan uyudu erkenden baklm belki film falan izleriz esimle. Oda firin sutlac istedi yaptm yiycek smdi bende koklamakla yetindim
Afiyet olsun canım güzel menü14.11.2020
11:30
1 muz
16:30
6 7 kasık salcalı makarna
salata
su 1,5lt
15:11.2020
11:00
6-7 tane sucuk
2 dılım cavdar ekmegı
4 zeytın
bıraz labne
16:30
2 kucuk boy buyarda pişmiş tavu pirzola
5 kaşık pilav
1 kase yogurt
2 lt su
Afiyet olsun cnm sabahki meyveler hepsi aynı anda çok gibi geldi onun dışında güzel15 Kasım Pazar
10:00 >>> 1 adet küçük muz
1 adet küçük Trabzon hurması
1 adet nar
11:00 >>> Yarım biberli ekmek
4-5 adet biber turşusu
1 yk lor peyniri
Domates, salatalık
16:00 >>> 1 adet baget
2 kase salata
1 közlenmiş patates
4 tane közlenmiş soğan
Su >>> 2 lt
Spor >>> yok
Afiyet olsun cnm güzel menü hurmayi tek sayı yemek gerekiyor 1-3-5 diye ilerle cnm15 kasım pazar
09.00 1 haslanmıs yumurta, 1 tb dilim ekmek,1 dilim peynir
11.00 2 cevız 2 hurma
13.00 kucul tava menemen
18.00 etli türlü,2 dolma,yogurt
21.00 kahve ıcerım
Spor yok, tüm gun temızlık yaptım
Su:3 litre
Ahireti olsun canım güzel menüMENUM:
Ac karnına 1 bardak limonlu su
9:00 2 cavdar ekmek, 1 yumurtla ile menemen, 7zeytin, 2 cecil peynir, 1tk labne, 2cherry domates
11:30 kahve 1 avuc kuru uzum
14:00 1 caybardak süt, 3yk yogurt, 1yk chia, 3yk yulaf, yarım muz, tarcın
16:00 kahve, 1 kare bitter
18:00 6 kanat fırın, 3 dilim patates, 1 kase Salata
2lt su
Spor 20dk leslie 60p
600 hoplama 60p
200 mekik 40p =toplam 160p
Evet cnm ekmek olmasa iyi gibiydi yinede spor yapicam insAllahSabah patates aksam patates olms aksamki ekmekler olmasa iyiymis afyt olsn yinede fena degl bence
Aaa neden canım bılmıyorum ,tek sayı yemenın mantıgı ne merak ettimAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun cnm sabahki meyveler hepsi aynı anda çok gibi geldi onun dışında güzel
Afiyet olsun cnm güzel menü hurmayi tek sayı yemek gerekiyor 1-3-5 diye ilerle cnm
Ahireti olsun canım güzel menü
Evet cnm ekmek olmasa iyi gibiydi yinede spor yapicam insAllah
Eşimde istiyor sütlaç bklm yarına yaparım herhldeKızlar oglan uyudu erkenden baklm belki film falan izleriz esimle. Oda firin sutlac istedi yaptm yiycek smdi bende koklamakla yetindim
Bu eşler sütlaç delisi , birer çatal alın madem nefs bu :))Eşimde istiyor sütlaç bklm yarına yaparım herhlde
Kolay kolay yemem aslında patates cnm ama bugün patates günü olduPatatesi hayatımızdan cıkarmak ya da en aza indirmek gereken azından diyet boyunca
Ay benim adam tam tatlı aşığı işin kötü yanı doğumdan sonra bende de tatlı sevdası başladı önceden hiç aramazdmBu eşler sütlaç delisi , birer çatal alın madem nefs bu :))
Peygamber efendimiz tek sayıda yenmesini buyurmuş diye biliyorum cnm Allah in bir olduğuna dair sağlık açısından da bilimsel açıklaması var tek yendiğinde şeker karbonhidrata dönüşüp enerji veriyormus çift yendiğinde böbreklere sıkıntı veriyormuşAaa neden canım bılmıyorum ,tek sayı yemenın mantıgı ne merak ettim
Esin bozdu diyeti herhalde :)Eşimde istiyor sütlaç bklm yarına yaparım herhlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?