- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.181
aynen oyle nekadar uyuz oluyorm almamasına ya bide almak istiyor alamıyorSen sahip olacağın vücudu düşün canım onlar kilo almıyor bakma sen onlara
Yok uymadımm ama bi icim gitmedi dersem yalan olurSakın şeytana uyma ortiiii
Yok cnm genel olarak bozmadı da tatlı konusunda esnetiylruz diyeti birazEsin bozdu diyeti herhalde :)
Sağol canım daha iyisi sizin olsun inşallahpapatya_2014 kızlar hayırlı olsun sağlıkla oturun insAllah
Sağol canım daha iyisi sizin olsun. Kuzum hala regliyim belim çok ağrıyor başlıcam tekrar ama korkuyorum belimi daha çok Zorlucam diye 8. Gün bugünHayirlisi olsun cnm
Oyle de korona olan oluyormus ama niranda yazmis magnezyum eksikligi de sirt agrisi yapiyormus. Baska nedenide olabillr tabiki
Afyt olsun guzel cnm keske yine spor yapabilsen
Afyt olsn guzel cnm spor da var
Aksam yemegi karisik olms ama miktarlar az afyt olsn cnm
Cok sukurki sirt agrisi 1 gun surdu simdi yok insallah bidha olmaz baska bi belirtide yok bosuna evham yaptik sanrm
Simdiden hayirli yokcukuklar cnm
Gunaydn cnm kolay gelsn ozaman iyilesde duzenine donersn insallah
Hayırlı uğurlu olsun kuzum allah güle güle oturmayı nasip etsin. Yatırımın büyüğü küçüğü olmaz. Aslın ben kendim inşaat işi yapıyorum benimkilerde büyük site değil daha küçük. Arkadaşım güzel bi site yapıyor o yüzden oraya geçtim. İnşallah Mayıs gibi oturucaz gibi görünüyor eşyaşarı felan komple değiştiricem çocuklara oda yapıcam derken yine Temmuz bulur gibime geliyor. Allah ev sahibi olmak isteyen herkese nasip etsinCanim hayırlı uğurlu olsun. Bizde bu sene temelden girdik. Daha kazilmadi bina. Bizim ki küçük yatirim amaclı keşke büyük olsaydi bende oraya taşınsaydım.
Bilmem pazar gezmesnde herkes snrmKızlar niye bukadar sessiz buralar, bizde film bulamadık zaten bi uyandı sıpam emzirdim geri uyudu bende yatcm smdi iyi geceler herkeze
Amin cnmSağol canım daha iyisi sizin olsun inşallah
Bende normal hayatına hemen döndüm,hastane de çok yürüdüm ama bir sure yataktan dogrulmak işkence gibiydi,hiç oturmak istemiyordum sürekli ayakta dolaşmak istiyrodim,oturup kalkmak bile işkence gibiydi,o nedenle dedim zor diye,belki de kişiden kişiye degisiyordur.Yok ya ben 2 günde normal hayatıma döndüm. Ama ilk gün korkunçtu. Bolca yürüdüm ilk gün.2. Gün iyiydim artık hatta 3. Gün kendim banyo yaptım hiç yatmadım. 1 hafta 10 gün öksürme ve eğilip kalkma sıkıntıydı acıyordu o zaman. Velhasıl ilk gün bolca yürümezsen çok uzun sürüyor iyileşmesi. Eltim acıyor diye yürümedi. Aylarca sıkıntı çekti
Alt katlarınız boş mu ya ben akşam 8 den sonra hiç atlayamıyorumKızlar eve geldik oğlumu emzirdim uyuttum 150 daha ip atladım banyo yapmayı gözüm yemiyor elimi yüzümü yıkadım yaticam birazdan nabzım bı yavaşlasn tuttum ben şimdilik bu ip atlama olayını zevkli bayada terletiyor gün gün 40-50 artırıp giderim bı sıkıntı olmazsa atladikca hoşuna gidiyor insanın
Doğrulmak bi süre zorluyor öksürmek de. Ama ilk gün yürüdüysen sen de nispeten kolay atlatmışsındır. İlk gün o korkunç ağrıyla baş edip yürümek işin en önemli kısmı zaten. Yürümeyeler çok zor iyileşiyorBende normal hayatına hemen döndüm,hastane de çok yürüdüm ama bir sure yataktan dogrulmak işkence gibiydi,hiç oturmak istemiyordum sürekli ayakta dolaşmak istiyrodim,oturup kalkmak bile işkence gibiydi,o nedenle dedim zor diye,belki de kişiden kişiye degisiyordur.
Yok doluAlt katlarınız boş mu ya ben akşam 8 den sonra hiç atlayamıyorum
Afiyet olsun, ıslakkek hariç güzel , kayınvalide darılırdı yemesen:)) iyi bari eşin annesine gitmeye üşenmemiş15 kasım pazar
09.00
Biraz yumurta
1 avuç kuruyemiş
13.00
12.30
1 kaşarlı yumurta
1 dilim ekmek
Biraz çorba
Domates
Salatalık
17.00
ızgara başık
1 kase salata
2 dilim ekmek
Zeytin yağı ve zeytinle yedim
20.30
1 dilim ıslak kek ( kv misafirlikteydik)
1 parça pestil
su 1 lt
spor yapıcam inşallah
Bilmıyordum canım , okudum şimdi sagolPeygamber efendimiz tek sayıda yenmesini buyurmuş diye biliyorum cnm Allah in bir olduğuna dair sağlık açısından da bilimsel açıklaması var tek yendiğinde şeker karbonhidrata dönüşüp enerji veriyormus çift yendiğinde böbreklere sıkıntı veriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?