Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

papatya_2014 kızlar hayırlı olsun sağlıkla oturun insAllah
Sağol canım daha iyisi sizin olsun inşallah
Sağol canım daha iyisi sizin olsun. Kuzum hala regliyim belim çok ağrıyor başlıcam tekrar ama korkuyorum belimi daha çok Zorlucam diye 8. Gün bugün

Canim hayırlı uğurlu olsun. Bizde bu sene temelden girdik. Daha kazilmadi bina. Bizim ki küçük yatirim amaclı keşke büyük olsaydi bende oraya taşınsaydım.
Hayırlı uğurlu olsun kuzum allah güle güle oturmayı nasip etsin. Yatırımın büyüğü küçüğü olmaz. Aslın ben kendim inşaat işi yapıyorum benimkilerde büyük site değil daha küçük. Arkadaşım güzel bi site yapıyor o yüzden oraya geçtim. İnşallah Mayıs gibi oturucaz gibi görünüyor eşyaşarı felan komple değiştiricem çocuklara oda yapıcam derken yine Temmuz bulur gibime geliyor. Allah ev sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin

Kızlar eve geldik oğlumu emzirdim uyuttum 150 daha ip atladım banyo yapmayı gözüm yemiyor elimi yüzümü yıkadım yaticam birazdan nabzım bı yavaşlasn tuttum ben şimdilik bu ip atlama olayını zevkli bayada terletiyor gün gün 40-50 artırıp giderim bı sıkıntı olmazsa atladikca hoşuna gidiyor insanın

Bende normal hayatına hemen döndüm,hastane de çok yürüdüm ama bir sure yataktan dogrulmak işkence gibiydi,hiç oturmak istemiyordum sürekli ayakta dolaşmak istiyrodim,oturup kalkmak bile işkence gibiydi,o nedenle dedim zor diye,belki de kişiden kişiye degisiyordur.

Alt katlarınız boş mu ya ben akşam 8 den sonra hiç atlayamıyorum

Doğrulmak bi süre zorluyor öksürmek de. Ama ilk gün yürüdüysen sen de nispeten kolay atlatmışsındır. İlk gün o korkunç ağrıyla baş edip yürümek işin en önemli kısmı zaten. Yürümeyeler çok zor iyileşiyor

Alt katlarınız boş mu ya ben akşam 8 den sonra hiç atlayamıyorum
Yok dolu ama garip bı şekilde çok ses olmuyor ya çok aşırı yükseğe hoplamıyorum bı de parmak ucunda sekiyorum ondan sanırım bklm şikayet gelirse haber veririm size

Afiyet olsun, ıslakkek hariç güzel , kayınvalide darılırdı yemesen:)) iyi bari eşin annesine gitmeye üşenmemiş

Bilmıyordum canım , okudum şimdi sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…