Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tşk ederim hemn denicem benim paşa kahveye bayılır zaten tadı kahve gibi mi :44:

Selam beybiler,

nasıl gidiyor diyet bakalım?

bu günkü menüm
sabah
1 büyük dilim pırasalı börek olcek o kadar
1 b 3in1

ara yok

öğlen
1 elma
1 b yeşil çay

ara
3 kayısı
1 b yeşil .çaay

akşam
1 elma
2 baget -- belkii --
1 b yeşil çay

beybi bizim mahallede kiralık ev çok amma beğenirmisin bizim mahalleyi bilmem

canımcım beğenmesine beğenirimde işe yakın olsun bari dedim nilüfer civarı ama fiyatları görmen lazım delirmiş bu insanlar.... madem kiraya çıkıcam bari yol param olmasın istedim arayışlarım sürüyor... birikim yapıp kendi evimi alma planları kuruyorum, hayalleri de diyebiliriz buna... yoksa mahalle tekinse ( tırsak bir insanımdır) yuvayı dişi kuş olarak ben yapıveririm :)))

oo üzüldüm şimdi(..tek başınamı yaşıyorsun sen??anne-baba ??.kiralık evim olsa gel derdim ama başımı soktuğum evden başka bir mülküm yok maalesef..

canımsın... annemi kazada kaybettik geçen sene temmuzda (( o gidince baba vampire döndü, zaten öyleydi artık iyice başıboş oldu... biraderde aynı model... abla teyzemle yaşıyordu zaten hep... bu modellerden ötürü... ben sap gibi ortada kaldım anlıyacağın. çok şükür işimiz varda muhtaç değiliz kimseye... madem yaşıyoruz elimizden gelenin en iyisini yapçaz, bakalım bu gün böyle biraz diplerdeyiz ama çıkıcaz elbet...

ben rejimi biraz bozdum sanki yaa.... kontrolü ele geçirmem lazım tekrar aaaaa....

Fadiiiş o kahveyi nerden bulabiliriz.... çok merak ettim tadını.... kahvekolik duruyo karşında...

annemler niluferde oturuyor belki benden bosalan odayi sana kiralayabilirler bebisim saka bi yana, kolay gelsin biz de ev bakiyoruz esimle kvden uzak diyarlara tasinacagiz bir aksilik olmazsa yakinda... ben de is yerime yakin istiyorum cunku su an esimin is yerine yakin oturuyoruz ama kendisinin arabasi var, kullanmasina bile gerek kalmiyor isyerinin arabasiyla gidiyorlar cogu zaman. benim isyerim oldukca uzak ama benim arabam yok. otobuslerde surunuyorum gunde 3 saat yolculuk dusun. sacmasapan bir durum yani... bari o tarafa tasinalim dedik ben en azindan otobus derdinden kurtulurum esim arabayla gitsin gelsin.

dun sabah itibariyle verdigim kilo 21 oldu hoppisim kaldi 20 kilo

oo hayırdır fulyacım, bizi bırakıp gitmeyi düşünmüyorsun herhalde....varmı öyle bir düşünce ??

yaza kadar yok canim ama 2013 yazinda calismalar baslayabilir

oofff off işin zor cnm Allah kolaylık versin 4 sene bekar yaşadım ne hikmetse bekar olunca kira fiyatlarını otomatik artıyo en sonunda soğanlıda bir çatı katında oturdum kocaman terasım vardı Allah'ım ne güzeldi o ev, evlenirken eşime gel burda oturalım bile demiştim ve ben o eve çıkarken o mahheleyle ilgili neler dediler neler yapamazsın da vardiyalı çalışıyosunda da da da sen iyiysen bişeycik olmuyo cnm ama nilüferde ya ev arkadaşın olacak ( ıyyy) yada paran çok

taşın tabi ne kadar uzak o kadar tatlı (pehh diyene bak kv nerde alt katında )

sabah uyanınca bir bardak sirkeli ballı ılık su (bence bir işe yaramıyo)

kahvaltı 08:00
1 domates + 1 salatalık
beyaz peynir
1 roll ekmek kepekli

ara 11(geç oldu biliyorum )
ufak bir muz

öğle 13:00
1 tabak nohut
1,5 dilim ekmek

ara 15 gibi
2 mandalina

akşam
1 kahve içerim sanırım kuzene gidicem

toplam 50 dk spor

Son düzenleme:

nilüferdekiler zenginmiş anladım ben bunu.... yada kendi evleri...200 - 250 aidat diyo var gerisini sen hesapla kira ne kadar dedi aklımda bile tutmadım valla...

oooooooooooofff her bi şeyi yiyesim var tehlike çanları çalıyor.... gidip yoğurt yiyeyim belki çenem kapanır....

Kızlar bugün hiç giremedim sabahtan dışarıdaydımm, öğleden sonrada sabah biriken işleri toparladım bi ara girdim ama yazacak kadar müsait değildim.

nagişş, süper gidiyorsun inşallah bu hafta hepimiz iyi rakamlar göreceğiz tartıda
betüşümm sakınn kaçamak maçak yapma gözüm üzerinde derin nefes al bi saate geçecek bu kaçamak krizleri

Bugünkü Menüm,
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
1 tabak ev yoğurdu

Ara: 1 bardak kayısı suyu+2 fındık

ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak sulu köfte yemeği

Ara: Yarım ceviz içi

Akşam
1 bardak yarım yağlı süt.

Yeşilçay: 1 fincan
Spor: 90 dk yürüyüş+45 dk fitness.

Kızlar sporda hoca hep kalça ve basen çalıştırıyor, sanırım etkilerini şimdiden görüyorum bir eteğim vardı biraz bol oluyor karnımda dümdüz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…