- 8 Mart 2020
- 5.860
- 28.278
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.221
Bendeeeegunaydin kizlar
esimin ise gitmesini bekliyorum tartilmaak icin:)
Hadi hayırlısı inşallah canımKızlar ben ketojenik diyete başlamaya karar verdim birisi yapıyordu ama hatırlayamadım. Sabah inşallah besmele çekip başlıcam. Online diyetisyenle görüştüm ilk hafta spor yapma dedi. Bakalım sonuç nasıl olacak haydi hayırlısı
Aynısından kaynımda da var (kayın=ben)Günaydın kizlarrr.
Bu aralar bi yoğunluk bi yorgunluk isteksizlik bıkkınlık var üzerimde, umarim bir an önce geçer.
Hadi bakalım eski düzene dönelim canını sıkma verilir inşallahherkese günaydın iyi haftalar dilerim kızlar.
i<ne ayrılırken 58,8 kiloydum. bugün tartıldım 62,5 kiloyum. 3,7 kilo aldımkilo verip listeye yeniden girmeye çalışacağım.
Canım başlangıç kilon kaçtı hedef kilonun %80ni tuttuysa mezun olabiliyorsun ama hedef kilonu da revize edebiliriz Niran gelsin açıklar o dahoşbulduk. ya ben bu grupların nasıl işlediğini bilmediğim için hedef kilomu çok verdim. bilseydim daha gerçekçi söylerdim. o kiloya kesin ulaşmalıyız diye düşünmemiştim. 50 kilo yazmıştım hedefi ama 55 olsam çok çok iyi. yani asıl istediğim 55 kilo.
Buraya uğrama sıklığını artır canım.Günaydın kizlarrr.
Bu aralar bi yoğunluk bi yorgunluk isteksizlik bıkkınlık var üzerimde, umarim bir an önce geçer.
Güncel kilon kaç canımhoşbulduk. ya ben bu grupların nasıl işlediğini bilmediğim için hedef kilomu çok verdim. bilseydim daha gerçekçi söylerdim. o kiloya kesin ulaşmalıyız diye düşünmemiştim. 50 kilo yazmıştım hedefi ama 55 olsam çok çok iyi. yani asıl istediğim 55 kilo.
Sende onun anasına giderken üşenseneİşte can alıcı nokta evet üşenmedi
62.5 imiş bugün bildirim yapar herhalde yineGüncel kilon kaç canım
Hedefin yukarı revizesi o kadar karışık ki, dün biraz inceledim ama anlamadımCanım başlangıç kilon kaçtı hedef kilonun %80ni tuttuysa mezun olabiliyorsun ama hedef kilonu da revize edebiliriz Niran gelsin açıklar o daHandandandan Handandandan
Buda mi aynıHadi hayırlısı inşallah canım
Aynısından kaynımda da var (kayın=ben)
Hadi bakalım eski düzene dönelim canını sıkma verilir inşallah
Canım başlangıç kilon kaçtı hedef kilonun %80ni tuttuysa mezun olabiliyorsun ama hedef kilonu da revize edebiliriz Niran gelsin açıklar o daHandandandan
Bakmadim ben daha. Artiyim ama ne kadar artiyim bilmiyorum.Buraya uğrama sıklığını artır canım.
Bu haftanın 1.si biziz
Dün eksi 300 idim
Bugün +700
Hedef Cuma günü 71.0 ’ı görmek.
Aynı kilodayız, arkamdan gelme, birlikte yürüyelim
Yok kız benimkilere giderken de üşenmez haksızlık yapamam o konuda bu bizim meselemizSende onun anasına giderken üşensene
Empati yeteneği gelişsin biraz
Ev seviyor demek kiYok kız benimkilere giderken de üşenmez haksızlık yapamam o konuda bu bizim meselemiz
Sabit yada artı gelip dilime düşmeBakmadim ben daha. Artiyim ama ne kadar artiyim bilmiyorum.
Buraya girip bakiyorum sık sık. Ama aşırı gergin yorgun hissediyorum. Heyecanimi kaybetmek istemiyorum kesinlikle. Bende 71. 3 görecegim diyordum ama galiba bu hafta zor.
Benim düzeni değiştirmem lazim.
Bi hafta sabit bi hafta 1.5 oluyor, her hafta en az 1 olmali. Liste yaptim dün akşam artik uyacagim. Bakalim....
Aynen şu an ayniyiz bakalim nasil ilerleyeceğiz. 1 ay sonra kaç olacağız cok merak ediyorum. Bu msj i bi kaydedeyim
16 kasim
Niran
Ela
Kilo ayni 72.5
Ya buSende onun anasına giderken üşensene
Empati yeteneği gelişsin biraz
Kesin eşofmanşarıyla gudıyodur her yere, eşimi goruyorum birazcık:))Yok kız benimkilere giderken de üşenmez haksızlık yapamam o konuda bu bizim meselemiz
Hedef kilo 55Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; yarışmacının güncel kilosu, yeni hedef kilosunun en az 5% üzerinde olmalıdır.
Belki de bu yüzden bu ara takımda aktif değilim.Sabit yada artı gelip dilime düşme
Kalk kendine gel, bı sporunu yap.l
Yetmedi mi şişko şişko gezdiğin
Bu Cuma hedefin 71.0
Hemen dikkat etmeye başla lütfen
Negatif enerji içeren mesaj görmek istemiyorum, haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?