Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi hayırlısı inşallah canım
Günaydın kizlarrr.
Bu aralar bi yoğunluk bi yorgunluk isteksizlik bıkkınlık var üzerimde, umarim bir an önce geçer.
Aynısından kaynımda da var (kayın=ben)
herkese günaydın iyi haftalar dilerim kızlar.
i<ne ayrılırken 58,8 kiloydum. bugün tartıldım 62,5 kiloyum. 3,7 kilo aldım kilo verip listeye yeniden girmeye çalışacağım.
Hadi bakalım eski düzene dönelim canını sıkma verilir inşallah
Canım başlangıç kilon kaçtı hedef kilonun %80ni tuttuysa mezun olabiliyorsun ama hedef kilonu da revize edebiliriz Niran gelsin açıklar o da Handandandan

Günaydın kizlarrr.
Bu aralar bi yoğunluk bi yorgunluk isteksizlik bıkkınlık var üzerimde, umarim bir an önce geçer.
Buraya uğrama sıklığını artır canım.
Bu haftanın 1.si biziz
Dün eksi 300 idim
Bugün +700
Hedef Cuma günü 71.0 ’ı görmek.
Aynı kilodayız, arkamdan gelme, birlikte yürüyelim

Güncel kilon kaç canım

Canım başlangıç kilon kaçtı hedef kilonun %80ni tuttuysa mezun olabiliyorsun ama hedef kilonu da revize edebiliriz Niran gelsin açıklar o da Handandandan Handandandan
Hedefin yukarı revizesi o kadar karışık ki, dün biraz inceledim ama anlamadım

Aşağıya alıntılayayımda, anlayanlar anlamayanlara anlatsın

HEDEF KİLO REVİZESİ
Yarışma süreci devam ederken üyeler hedeflerini revize edebilirler. İlgili revizenin takım etap bildirim listesinde belirtilmesi gerekmektedir.
Uygulama koşulları şunlardır:
1- Hedef eğer daha aşağıya çekiliyorsa herhangi bir kısıtlama yoktur.
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; yarışmacının güncel kilosu, yeni hedef kilosunun en az 5% üzerinde olmalıdır.
Örnek:
Üyemizin hedefi 60 kilo. 68 kiloya indi ve hedef kilosunu 65 olarak revize etmek istedi.
65 x 1.05 = 68.5
Güncel kilo (68), revize hedef kilonun %5 üzeri (68.5) sınırından büyük olmadığı için revize kabul edilmez.

Yarışmacının hedef kilosunu 65 olarak revize edebilmesi için güncel kilosunun en az 68.5 olması gerekmektedir.

Buda mi aynı o zaman gezegen etkisinden dir diyebiliriz

Buraya uğrama sıklığını artır canım.
Bu haftanın 1.si biziz
Dün eksi 300 idim
Bugün +700
Hedef Cuma günü 71.0 ’ı görmek.
Aynı kilodayız, arkamdan gelme, birlikte yürüyelim
Bakmadim ben daha. Artiyim ama ne kadar artiyim bilmiyorum.
Buraya girip bakiyorum sık sık. Ama aşırı gergin yorgun hissediyorum. Heyecanimi kaybetmek istemiyorum kesinlikle. Bende 71. 3 görecegim diyordum ama galiba bu hafta zor.
Benim düzeni değiştirmem lazim.
Bi hafta sabit bi hafta 1.5 oluyor, her hafta en az 1 olmali. Liste yaptim dün akşam artik uyacagim. Bakalim....
Aynen şu an ayniyiz bakalim nasil ilerleyeceğiz. 1 ay sonra kaç olacağız cok merak ediyorum. Bu msj i bi kaydedeyim
16 kasim
Niran
Ela
Kilo ayni 72.5

Sabit yada artı gelip dilime düşme
Kalk kendine gel, bı sporunu yap.l
Yetmedi mi şişko şişko gezdiğin
Bu Cuma hedefin 71.0
Hemen dikkat etmeye başla lütfen
Negatif enerji içeren mesaj görmek istemiyorum, haberin olsun

Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; yarışmacının güncel kilosu, yeni hedef kilosunun en az 5% üzerinde olmalıdır.
Hedef kilo 55
55*5/100=2.75
En az 57.75 üstünde bi kiloda olması lazım izin kilosu zaten 58.8 güncel kilosu 62.5 her iki koşulda da %5i sağlıyor revize edebilebilir bence

Belki de bu yüzden bu ara takımda aktif değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…